Vi lever livet i solsken

Oj oj oj här springer tiden iväg! Känns som att det ska vara typ lördag imorgon men det är tisdag och om tre dagar Göteborg =D Roligt värre! Har planerat att hitta en snygg BRA göteborgare att ta med hem ;)

Igår var vi och bada vid flatensjön! Bästa badet om ni frågar mig. Uppväxt med den så det kanske har någon roll i det hela. Man känner sig i af hemma dära!



Idag var vi i Vasaparken. Den tyckte både jag, mamma och Lukas mycket bra om! Lukas gungade också för första gången =D Gick väl sådär då han inte sitter riktigt själv. Men han tyckte att det var kul åtminstonde =) Sedan var vi en sväng på odenplans barnvagnar där jag hittade en jättefin vagn! Det är lite Teutonia stuk på den men man kunde också köpa till vinterhjul till denna. Och det känns som ett måste för mig som alltid hamnar ute i skogen på vinterpromenader så det var skönt de! Det var ju ända nackdelen med teutonia som gjorde att jag inte köpte den som första vagn - små hjul.



Men men nog om vagnar ;) Imorgon blir det förhoppningsvis bad. Men ser inte så bra ut haha =P men vi får hoppas helt enkelt!

Just det, lukas har fått fnatt! haha han är uppe till minst 22.00 varje kväll och då skriker han sig till sömns spelar absolut ingen roll vad jag gör, tänder? hoppas annars så är han nog på G att bli sjuk och det vill vi inte! Sedan så vaknar han som en klocka vid 8 på morgonen.. vad hände med min underbara sovmorgon? Nåja vi får hoppas att han bara går igenom någon fas och börjar sova som vanligt igen (A)

Nu - sängen! Puss



Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vilka härliga och sommriga bilder:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback