Nu ska ni få höra!

Satt å lyssna på någon radiokanal på mammas mobil igår där de pratade om att hitta konstiga saker på vinden. Så ringer en tjej/dam/kvinna, u name it in och berättar en helt ja, fantastisk berättelse!

Kvinnan som ringer in är dryga 40år och samma dag som hennes mamma dött, bara tre timmar senare när hon och hennes bror står och rensar vinden lite så hittar hon ett brev som är skrivet av hennes mamma 10år tidigare till henne. Ja hur ska man reagera bara där? I brevet står det att den pappa som hon trott och växt upp med i 40år inte är hennes biologiska pappa. Utan det är en man från Egypten som hennes mamma träffade under en semester.

Kvinnan då får ju världens chock och vet inte hur hon ska hantera alltihopa men sätter igång och söker reda på sin biologiska far. Helt utan hjälp från omvärlden så ger hon nästan upp hoppet när en man ringer från en resebyrå och erbjuder sin hjälp.

Ett par månader efter så har hon fått både, nummer, adress, namn ja hon har fått veta allt. Även att hennes s.k styvmamma då är väldigt svartsjuk av sig! Hon bestämmer sig då för att skriva ett brev men postar det aldirg utan ett par år senare så packar hon väskan och åker ner till Kairo istället.

Väl där nere träffar hon i af sin pappa och berättar sin historia var av han i sin tur, detta var under en fika, bjuder henne på middag. Hon får alltså aldrig något bekräftat där och är fortfarande lite förvirrad. Väl på middagen utbrister han innan de ens suttit sig ned att han vill att hon ska träffa någon. Så kommer en man med öppna armar och ett leende som sträcker sig från öra till öra och säger "Hi I´m u´r unkle!" och i och med det fick hon sin bekräftelse.

Hon och sin pappa har än idag kontakt dock lite hemligt då hans fru inte verkade veta något. Hur som är det inte en helt underbar berättelse?


Kommentarer
Postat av: Vassen

ska fan dit och testa den då, men den slår aldrig berns tror jag


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback