Morgonstund har guld i mun.

Idag vaknade jag hyffsat tidigt, i af för att vara mig =) redan vid tio vände jag och vred mig i hopp om att somna om men icke sa nicke! Så halv 11 gick jag upp och började i all hast att få tag på N vilket är omöjligt .. men men nog om honom vill inte bli arg eller uppspelt! haha

Idag blir det stan om någon timme eller två för att kolla in massa second hand butiker MUMS =) efter det följer Sex and the city filmen som jag än inte sett (A) hihi! Denna dag blir alltså att tillbringa med mina kära vänner Sofia och Maria. Även Jeppe kanske följer med mot min förvåning efter jag sagt vad vi skulle göra haha men även killar kan chocka ibland ;)

Och vet ni vad? Jag var själv hemma igår med mormor i ett par timmar då SAW 2 gick på tv och dum som jag är så måste jag ju såklart kolla på den utav alla filmer! Gissa om jag var rädd? Nej fan som för ett par dagar sedan när Maria och hennes mamma var här och spela kort då kolla vi också på SAW å en annan skräckis! Nu får de vara nog jag får snart men för livet =D mohaha!

I af God morgon och hoppas ni får en fortsatt trevlig dag =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback