Lång dag

Vet ni vad jag hunnit med denna dag? Började sent igårkväll med att göra knäck! Lyckades faktiskt riktigt bra (ja för knäck är ju så svårt haha!) för första gången =D När jag äntligen gick och la mig vid två snåret så ville lukas ha käk vid 7.

Nio började sedan vårann dag! Iväg svärandes med jävla barnvagn som inte vill rulla i detta tö och dem verkar inet fatta hur man plogar? Gaah typ 40cm snö, jo tack? Hur som vi kom i af fram till Ninni tids nog där Lukas skulle spendera förmiddan. Jag själv träffa en vän som inte besöker oss allt för ofta här i stockholm =)

När jag väl kom hem så fick jag kort därefter reda på bilolyckan så jag och mamma bestämde oss för att åka till Ica maxi i nacka! Väl dära hittade jag julgranskulor som jag införskaffa mig till nästa år, den ni ;) Hittade även en julklapp till Lukas från min bror dära =) å till mamma! Skönt att få allt gjort och kan tillägga att det inte alls var mycket folk dära ;) Behövde inte ens köa! =D

Väl hemma - IGEN lämna Lukas till grannen då han var lagom trött på att åka bil så begav jag å mamma oss till hemköp för att leta revben, SLUT. Nästa affär hade som tur det! Sen iväg till Ica för att hämta ut en julklapp till mig från mamma.

Sen rulla vi hemmåt men innan jag hämta Lukas så gick vi upp på vinden och hämta ner ALLA julsaker då vi inte hunnit pynta något innan. Och det är väl vad min kväll bestått utav. Julpynta - städa, julpynta - städa. Tillslut kom jag på att jag städar i slutet istället! Bakade även två formar med en chokladgrej! Å så diskade jag. Och nu sitter jag här FYRA på morgonen, såg det nu kan jag tillägga. Ska hoppa bums i sängen imorgon blir även den en lång dag. Dock tokmys.

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback