Klockrent

Vart jag än går så frågar alltid människor "var har du pappan då" och nu har jag kommit på det ultimata svaret - han har rymt! Ja Lukas pappa har rymt och jag kan ju nästintill säga med cirkusen också. Bara det att han kallar det för Jobb och Jessica istället.

Nu ska jag sova med min prins

Kommentarer
Postat av: frida

sv: haha, förstår det. måste ha känts bra att ha dom där! :)



freyas pappa är världens bästa pappa.. vi träffas & är goda vänner, dock vet man aldrig om det kan bli nåt mer ;P hehe. men jaghar sagt attvi får se, vi bor ju så pass långt ifrån varandra nu, närmare 30 mil så.. men känns skönt att han finns i freyas liv, det är underbart!

Postat av: Love ung blivande mamma

Tycker du ? :) Va roligt :) Grattis till din son :)

Och hoppas du hittar en lägenhet någongång, vi letar också och det är skit svårt ju.



Kram Love

2009-07-12 @ 10:06:12
URL: http://mommyatnineteen.blogg.se/
Postat av: frida

okej, nej man vet ju faktiskt aldrig det! :) tycker det är så synd att visa pappor inte vill vara en del av sitt barns liv, jag menar man är ju ändå två för att ta ett barn till världen, eller hur? :) jag har sett det allt för många gånger, riktigt riktigt tråkigt :/

2009-07-12 @ 12:17:39
URL: http://freyasmamma.blogg.se/
Postat av: Hallonmamma -ensamstående mamma

Hahahah! Där fick du till det ;) Borde kanske också köra med något sånt. En gång när jag fick den förfrågan så var jag nära på att säga att han var död! :O Låter verkligen superhemskt. MEn det var min första tanken. Det var precis efter att jag fick reda på att han är gift. Och under tiden mådde jag verkligen inte bra.

Men den där cirkus iden är klokren. Speciellt eftersom Kay´s pappa är en jävla apa.

2009-07-12 @ 23:09:54
URL: http://hallonmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback