Nu är vi på rätt bana

Hoppas jag i af! Jag vet allt mitt snack om att det är en självklarhet för mig att pappan ska ta lika mkt ansvar som mamman, finnas där 100% etc och att man inte ska tycka att dem är ASBRA för att dem ger 5 timmar en dag i veckan åt sitt barn "blahablahablaha" Ja ni fattar.. MEN jag måste faktiskt säga att N har blivit mycket bättre. Så mycket skit som jag skrivit om honom i bloggen så tycker jag faktiskt att jag måste skriva det bra också. För han har bra dagar han också.

Så nu hoppas vi på att det fortsätter på detta goda spår! Kan säga att det lutar åt lite pappaledighet också i vår, vem kommer inte bli överlycklig utav det om inte vår bästaste son? =) Hoppas hoppas hoppas!





Kommentarer
Postat av: Annie - mamma till Emil

Nja, jag var där och hämtade alla min grejer idag. Är mest sjukt arg på honom. Mår faktiskt jävligt bra på egenhand. Det vettiga han sagt är väl typ att vi ska gå på föräldra/familjerådgivning så att vi kan komma överens om hur Emil ska bo. Kan ju säga att eftersom han säger och gör så idiotiska saker hela tiden är det bara lättare för mig att gå vidare. <3

Postat av: Mamma till Adam & gravid!

Jag vet, det behövde självklart vara kavat skon också haha! Varför inte typ ett par från skopunkten istället :p



Vi har det jätte bra, ni då?

Nej vi har inte varit på öppnaförskolan på jätte länge eftersom vi var ensamma med O´s hund ett tag och igår hade Adam inga skor haha.. Men men i mars kommer vi ner till stockholm och då har vi tid att träffa lite vänner ett tag sedan får vi ta tag i öppna förskolan här också :)

2010-02-19 @ 22:43:11
URL: http://mammatilladam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback