Emelie, 16 Juli 2006

16 Juli 2006, fjärde året i rad. Man borde tro att man tröttnar efter ett tag. Men på Göteborg? Nej aldrig.
Visserligen ska jag hoppa över det nästa år men då händer det så mycket annat så varken pengar eller tid räcker till. Det ska bli helt underbart i år. Ingen kille man behöver bry sig om, bara skaffa nya kontakter å vänner. Kolla fotboll blir det väldigt mycket av då jag, självklart råkat lova några för många om att följa dess matcher. Åker nog alldeles strax nu. Men Hoppas ni alla får det bra här hemma i Stockholm! Även om det bara är 6 dagar så kommer jag sakna er något så otroligt mycket!


Emelie, 6 Juli 2006

Usch vilken dag. Visserligen helt underbar, men dock så många känslor.

Det började som vanligt med att man släpade iväg sig själv ner till stranden för att sedan spendera ett flertal timmar i solen och hettan. Efter några timmar dyker de extremt morgon trötta människorna upp men det tar inte lång tid innan de packar ihop och försvinner hem igen.Ett hopplöst fall, en hopplös kärlek. En tro så stark. Men en själ så svag..
Jag tycker verkligen om dig..Kunde det bli bättre? Johan kommer hem den 12 Augusti. Visserligen bara 3 månader. Men just nu håller jag på att spricka av saknaden efter min vän.