Ny favorit!

Jag har en ny favoritblogg. Tråkigt nog skriver han inte allt för ofta - skulle säkert kunna läsa mig igenom tonnvis med inlägg per dag men så är inte fallet! Enjoy, http://singelkillen.blogspot.com/







Lukas nyklippt!

Före


Efter


Vad tycks? Kan tala om att han var super duktig med att sitta still! Baktill ville han dock bara luta huvudet bakåt så det var lite trixigare men de gick de också tillslut ;)







Sovdag =)

Nu har jag hittat mig ett nytt bord på tradera =) Budet ligger på ynka 1 spänn, den ni ;) haha men å andra sidan är det MASSA jobb med detta bord. Inte bara som med det andra dvs slipa och måla utan här ska stolar kläs om etc men det kommer att bli SUPER när det väl är färdigt! Dock måste jag vänta elva dagar på att auktionen ens går ut men det klarar vi väl oss ifrån =)

Idag har vi däremot lyckats med att göra ingenting! Jag somnade med Lukas där runt ett snåret och flög upp ur soffan vid 3 kolla till pluttis - han sov? Så jag la mig ner å slöt ögonen igen för att vakna utav en glad liten kille klockan fyra =D kallar jag lyx! Dö skönt vare ska ni veta ;)

Imorgon väntar sickla, farsta sen hem och äta massa god mat för att sedan åka iväg och jobba =) Blir inte så många timmar men det är skönt de! För på fredag så måste jag ta mig till lägenheten och börja små fixa lite i af :) Och skölja ur avloppet det luktar BLÄ ska ni veta!








Dagens planering

Skulle verkligen behöva ta mig till huddinge och fixa hemma MEN jag är verkligen helt slut! Dock tänkte jag låta Lukas sova nu kanske vila lite själv också? Sen åka hur som helst. Måste kolla lamporna och mäta lite också..

Nej vet ni vad jag är alldeles för trött för att sitta hära! haha blir till att vila nu först =) Få i sig lite käk osv!






Argt mail! Uscha för kundservicar UTAN service.

Gaah blir tokig på vissa kundservicear! Resurs bank är VÄRDELÖS kan jag be om att få tala om. Betalade räkningar igår direkt då jag kom hem vilket var väldigt sent så självklart skulle bankgiro räkningarna inte dras förän den 4. Så nu ringde jag resurs och skulle tala om detta samt fråga om man istället kunde göra kortbetalning via telefon. MEN nej han var bara jätte otrevlig och kunde inte hjälpa mig på något sätt. La på istället värdelöst att diskutera med honom. Skicka iväg ett ARGT mail istället.






Lukas kryper

Här kommer lite bilder på Lukas kryp-stil!



Och just det! För ett par dagar sedan lärde han sig att svara i telefonen haha =P Nej men när man spelar upp ljud på telefonen så tar han den emot örat! Toksöta unge =)







 


Äntligen!

Ja då står bara lukas säng och tv;n kvar här hemma! Blir att flytta det nu i veckan också skulle jag tippa på vill får lite ordning där först innan vi verkligen flyttar in :) Just nu står allt huller om buller haha men gud så jag är trött! Men grymma var vi. Jag och adam lassa allt helst själva förutom soffan. Sen kom Lissus och hjälpte oss tack å lov =) Så upp i lyan gick det något fortare då man var tre (A)

Men riktiga änglar som hjälpte till varom i af =) Vi tog en liten paus å fick i oss lite kebab i mellan lassen också som självklart jag stod för som lite plåster på såren (haha bokstavligt talat för lizzan!!).

Vi kom i af hem runt halv 11 snåret nu på kvällen ifrån att ha hållt igång sen fyra tiden! Men då åkte vi också två vändor till huddinge samt ut på Djurö och lämna släpet =)

Misstag jag gjort idag då? Mötte ruby+milo i sickla och skulle hämta ut datorn MEN vem glömde göra det om inte jag? haha det jag åkte dit för lixom men men! Sen så glömde jag även mammas pirra i släpet också, BRA MELLE!

Men jag lever åtminstonde så det är positivt i af!

Nu ska jag sova på en HÅRD säng. Jag saknar redan min =)








Nu går det fort här hemma

Lukas ställer sig numera mot möbler jämt! Väldigt jobbigt för lilla mig som vill blunda vidare lite på morgonen efter att jag tagit upp honom men ne nu går ju inte det heller. Skämt åsido ;) Han försöker även att tralla runt lite från möbel till möbel det går ibland men himla ostadigt är det! Kul dock för honom med lite framsteg :) Man ser hur han blir chockad varje gång han klarar något och väldigt glad då man börjar klappa händerna =)

Mina händer kan han klappa - superbra men inte sina egna! Barn är allt lite knäppa men självklart på ett bra sätt :)







Jobbet!

Sitter nu på jobbet å jobbat ett par timmar =) Duktigt va? haha Bör väl kanske återgå nu..

Imorgon blir det i af att åka till nya lyan å få dit lite små saker. Tänk om en vecka bor vi dära! sjuk =)

 

 

 


Juldagen

Skulle egentligen ha åkt till Lukas farmor idag, dock vet jag inte om det blir så än. Dem har ju satt ut varning om att man inte bör vara ute i trafiken idag dock känns vägarna säkra än så länge? Men vi vill ju kunna komma hem igen sen också! Inte speciellt kul om detta skulle frysa fast sen och vi är fast borta i salem haha.

Så ser ut så att vi stannar hemma =) Ganska skönt ändå då pluttis somna ganska nyss (varit vaken sen ÅTTA) och jag är verkligen helt seg!

Hur har er jul varit? =) Kramar!

 

 

 

 


Mammas hjärta!

 









Julklappar!


Två par jeans första från mig andra från mormor

Fodrad jeansjacka från mormor, scarf från mig

Stickad tröjja från mormor, Bitanka från mig

Plåtburk/speldosa från mormor, skiva med låtar från Ewa(granntanten) m familj

Aktivitetsboll från mig, maraccas från mormor

Mobiltelefon som vibrerar och låter från mormor, Nalle puh sagoberättare från Morbror

Keps från mig, Tusenfoting som låter och blinkar från Ewa (granntanten) m familj

Lära gå vagn från mormor

Utöver detta fick han också pengar utav min farmor samt ett par converse inneskor utav Ninninor & Asib!


Tröjja från mamma, Extern hårddisk från brorsan

Batteriladdare från brorsan, kastrull o stekpanneset från mamma

Dammsugare och lampskärm från mamma!

Utöver detta fick jag också pengar från pappa, farmor och mormor. En matta, sängskydd och sovlinne från mamma.










Jul, jul strålande jul!

 

 



 


Lång dag

Vet ni vad jag hunnit med denna dag? Började sent igårkväll med att göra knäck! Lyckades faktiskt riktigt bra (ja för knäck är ju så svårt haha!) för första gången =D När jag äntligen gick och la mig vid två snåret så ville lukas ha käk vid 7.

Nio började sedan vårann dag! Iväg svärandes med jävla barnvagn som inte vill rulla i detta tö och dem verkar inet fatta hur man plogar? Gaah typ 40cm snö, jo tack? Hur som vi kom i af fram till Ninni tids nog där Lukas skulle spendera förmiddan. Jag själv träffa en vän som inte besöker oss allt för ofta här i stockholm =)

När jag väl kom hem så fick jag kort därefter reda på bilolyckan så jag och mamma bestämde oss för att åka till Ica maxi i nacka! Väl dära hittade jag julgranskulor som jag införskaffa mig till nästa år, den ni ;) Hittade även en julklapp till Lukas från min bror dära =) å till mamma! Skönt att få allt gjort och kan tillägga att det inte alls var mycket folk dära ;) Behövde inte ens köa! =D

Väl hemma - IGEN lämna Lukas till grannen då han var lagom trött på att åka bil så begav jag å mamma oss till hemköp för att leta revben, SLUT. Nästa affär hade som tur det! Sen iväg till Ica för att hämta ut en julklapp till mig från mamma.

Sen rulla vi hemmåt men innan jag hämta Lukas så gick vi upp på vinden och hämta ner ALLA julsaker då vi inte hunnit pynta något innan. Och det är väl vad min kväll bestått utav. Julpynta - städa, julpynta - städa. Tillslut kom jag på att jag städar i slutet istället! Bakade även två formar med en chokladgrej! Å så diskade jag. Och nu sitter jag här FYRA på morgonen, såg det nu kan jag tillägga. Ska hoppa bums i sängen imorgon blir även den en lång dag. Dock tokmys.

 

 

 

 


Vi säger God Jul!

Vill passa på att önska alla otroligt söta bloggläsare här ute en riktigt God Jul =) Hoppas ni får det helt underbart!


 





Kan man ha mer otur?

Flytten - IGEN! Haha vet ni vad som hänt nu? Stackars killen som skulle köra mina saker IDAG krockade igår. Så nu är jag uppe i TRE inställda flyttningar. Första kunde inte låna bilen - varför vet jag inte. Andra blev sjuk, stackarn PRECIS innan jul å så nu tredje - krockad. Känns som att jag drar folk ner i skiten :O nej då såklart inte mitt fel att olyckor händer men ändå.

TISDAG så ska jag och Adam hyra bil istället =) Så har jag bett honom flörta med några STARKA vänner haha. Så vi får hoppas att han lyckas flörta med sig några då soffan väger endel!

 

 

 

 


Framflyttat flytt

Haha mycket med flytten nu men ni får helt enkelt stå ut! Först blev Torrie sjuk så den lastbilschaffisen ställde in varpå Ninni ringer hennes pojkvän som i sin tur ringer sin vän som kunde YEAY snacka om att jag blev överlycklig då det är KAOS här hemma nu haha! MEN däremot var bilen upptagen men han hjälper till imorgon :) Tack tack TACK. Det går verkligen inte att ha det såhär hemma under julen så är verkligen evigt tacksam :)

Så med andra ord har jag verkligen fullt upp imorgon! Först ska jag iväg och lämna Lukas hos Ninninor då jag själv ska iväg och träffa en vän som är på besök i stockholm. Massa visserligen som kommit nu under julen men får se om man hinner träffa alla! I AF efter det så ska jag hem igen möta upp Ninni och company för att fixa med flytten och medens vi är på äventyr över alla gator så tar Jessipess Lukas! Hem igen efter att vi flyttat x antal saker från mitt hem + soffan som står hos brorsan.

Då åker jag och pluttis iväg för att handla julklappar åt honom - det är INTE jag som är sen utan min bror som jobbar och inte hinner handla till Lukas och idag orka han inte. Ja killar vad ska man göra! haha

Hur som helst när jag ÄNTLIGEN kommer hem efter denna dag blir det till att gå upp på vinden och hämta ned ALLT julpynt. I vanliga fall har vi fixat allt utom granen men inte iår för vi har verkligen haft fullt upp. Så med andra ord blir det till att vara uppe halva natten för att klä granen och pynta hela hemmet =)

Men det kommer att bli en mysig dag trotts allt! Och framförallt ROLIG. Ser verkligen fram emot att flytta nu =)







Flyttkaos!

Saker överallt och ingen ordning alls. Det ända som jag vet var det är, är mina och lukas kläder. Haha men det är visserligen bra det ;) Lite små saker som skor och allt sånt kör mamma över när vi väl flyttar :) Allt annat ska iväg nu ikväll!

 

 

 


Idag måndag..

Nu hakar jag också på Jennys Måndags-lista!

Så idag måndag är jag glad för att
Att jag har en underbar son
Att jag har super fina vänner som hjälper mig med flytten!
Att jag har super fina vänner som hjälper till å passar lilleman
Att vi äntligen får en vit jul i stockholm
Att jag kommer få fira jul med pappa

Ja det är nog några saker jag kan komma på såhär snabbt innan sängen lockar!

Natti natti

Inte fattat än!

Imorgon runt fyra tiden kommer Torrie borrie å lilla Adam hit och hämtar mig + en massa flyttsaker! Jag har verkligen inte fattat det än. Inte ens då jag stod där själv idag efter at ha inspekterat städningen.. Helt sjukt att vi flyttar om tio dagar. Jag som är världens sällskapssak, verkligen avskyr att vara ensam. Ja jag vet jag har Lukas annars hade det blivit något mindre lya för min del ;)

Men hur som helst blir det till att flytta allt imorgon förutom lukas säng :) Blir så knäppt om han ska sova brevid mig i en annan liten säng då han kryper över än på morgonen och bums ned i golvet..

Har helt tappat bort mig i inlägget nu så får bli lite delat! Kan berätta kort om dagen :) Var på BVC 9230g (altså minus 120g) 72cm lång (växt 1 cm) å så huvudet låg på 46cm =) Alltså typ ingen skillnad =P Man ser på kurvorna att de börjar dra ut sig lite nu och inte bara upp upp upp! Efter det så vare möte hos min pappa gick helt ok! Första gången jag pratar me någon kurator liknande saker. Men det var helt ok :) Och efter de gått folk då åkte jag till huddinge och hämta nycklarna! Vet ni vad jag såg att jag hade? Sån där automatisk dörröppnare på portdörren - de gillas!

Sedan bar det tillbaka till Farsta c där vi mötte upp Matilda och maxxen =) Trevligt som vanligt ;) Just det, glömt köpa nya batterier till kameran men bilder kommer :) Ska försöka komma ihåg imorgon mitt bland allt flyttande!

 

 


Glömt berätta - Lukas framsteg

Lukas kan ställa sig upp själv emot saker och kan även stå kort kort kort tid själv! Ser så himla roligt ut då han väl ställt sig upp så ser han helt chockad ut å glad samtidigt självklart blir jag lika rörd varje gång. Sen efter en stund så tar han tag i något föremål med BÅDA händerna så han måste ju släppa de han hållt sig uppe i innan. Även då kollar han typ på mig frågandes "vad hände nu?!".

Denna utveckling går alldeles för snabbt vi föräldrar hinner faktiskt inte med :O kan ni tänka er att min lilla son är ETT år om mindre än två månader? Sjukt vad tiden rullat framåt!

 

 

 

 


Holiday in handcuffs

Suttit och lipat som en tok då slutet kom - jag är en riktig sucker för romatiska filmer. Men den var överlag superbra. Och självfallet så är mr romance SKITSNYGG! Kan ingen trolla fram en lång dö snygg mörkhårig snubbe till mig?

Den som väntar på något gott...

 

 

 

 










En fartfylld natt och lugn söndag

Lukas ska inte kräla eller krypa nej han ska sitt-krypa. Fråga mig inte varför för han vet själv att kräla går MASSA fortare men men dessa små liven får väl för sig alla möjliga knasigheter ;)

Kom hem runt 20 över 6 och då vakna minsann liten också så vi satte oss å lekte en stund tills han ville lägga sig ned. Och lyssna nu gott folk, han låg och bara tittade och mös i kanske en kvart? Aldrig hänt förut! Men söt var han allt =)

Får se vad resten utav dagen bjuder på kanske ska träffa en gammal vän som man inte sätt för flera flera flera år! Ska bli trevligt =) Måste hitta numret till hon med lägenheten också då jag dumt nog inte sparat mobilnumret? Å deras hemtelefon lär väl knappast fungera redan nu? I den lägenheten dem bor nu kan man heller inte bara knalla förbi och plinga på utan du måste ha portnyckel (bricka) eller ringa till någon som bor dära för att ens komma in i porten...

Smarta? Nja kan jag verkligen inte påstå! Förstå då jag och N var tillsammans och jag kom från jobbet mitt i natten å han hade deckat? Knasigt!

Nu vill nog lilleman leka, han är TRÖTT sov då unge tänker jag men inte han minsann =P

 

 

 

 


Köksbord!

Jag har hittat ett super fint köksbord på tradera för ynka 100kr! Och det bästa utav allt, säljaren bor i huddinge! Så nu tänkte jag flörta lite med mamsen och kolla om hon kan följa med och hämta det på tisdag =) Å vad glad jag blev nu! Sen ska bordet bara vitmålas också!

 

 

 


Tävling

Hos Bonde of Sweden hittar du världens tuffaste,härligaste och snyggaste pallar!
Så kallade Pusselpallar.

Pussel pallen passar såväl vuxna som barn, till dig själv eller som present.

Nu har Du chansen att vinna en valfri pall ifrån Bonde of sweden.
(Värde 895-1195:-)

Välj mellan Bonde of swedens standard pallar eller designa din egen.
Ditt barns namn, kök badrum eller hall, du
bestämmer både text och färg på din pall!

 

Jag tävlar om en valfri pall ifrån Bonde of sweden (värde 895-1195:-)
i Nikitas blogg

Tävla HÄR du med!


Ikea = dead girl walking

Känner mig slut i hela kroppen. Åkte till Ikea strax innan 11 och kom hem strax innan fyra men kom hem med massa braiga saker. Orkar inte rabbla allt här då det mest var köksredskap i alla former men även två stycken mattor och hatthylla med krokar osv! Hela kalaset gick i af på 800kr vilket jag tycker är ett riktigt NICE pris. En utav mattorna vare rea på också =D

Efteråt sprang vi (jag o Lisette, lukas sussa i vagnen) till tunnelbanan för att besöka julmarknaden inne i gamla stan här i stockholm. Tokmys som vanligt och jag fick med mig tre påsar brända mandlar - MUMS!

Nu ska jag lägga mig och kika på kingdom of heaven sen sova asgott för imorgon väntar jobb.

Kameran är btw urladdad så bilder kommer imorgon förhoppningsvis =) Någon som förresten har en liten lastbil eller bara en riktig stor bil som rymmer en tresitssoffa att låna ut till mig? NEJ inte jag som kör såklart ;)

Natti natt

 

 

 


peka

Lukas har börjat peka med pekfingret på det han vill ha och säger samtidigt "eh".


Dricka mjölk

... eller så spottar man bara ut den? Ja Lukas tyckte i af att det sistnämnda var roligast!

 

 

 

 

 


Ätit första julbordet

Nu har vi kommit hem från dagens alla äventyr. Borta hos pappa var det julbord där även mina farbröder med respektive befann sig. Trevligt trevligt :) Så sällan man träffar dem så!



Känner mig lagom sliten efter att Lukas vaknat miljoner gånger sedan 4 imorse så inatt hoppas jag på SÖMN. Men han verkar vara inne i någon period eller så är det bara tänder som spökar under tandköttet! Sova har man ju hela livet på sig, inte sant ;)

Imorgon väntar ikea =) Ska kika på köksbord, soffbord, byråer å så kanske köpa med mig lampor hem :) Får se om jag hittar något kul! Soffbordet skulle vara ganska skönt att köpa också.. men det beror helt på hur länge vi är dära och om jag lyckas tajma in mamma - bilskjuts!

Som vanligt sitter jag för tillfället och väntar på mina dadlar inlindade i bacon =D MUMS! Köpte några supergoda på konsum igår som jag är helt frälst i. De var något överpris men de vare helt klart värt.

Något flummig inlägg men är sååå trött så ni får stå ut helt enkelt (A)








Knäppa unge!

Ja har nog överanvändt de uttrycket idag.. GAAH va han har varit grinig knäpp arg u name it. Men så fort vi kom innanför dörren och jag tog upp honom i famnen och gunga lite så tystna han. Sen slockna han.. min lilla kille. Nu låter det som att han vaknat och ligger och pratar i sängen haha =P

Vi ska alldeles strax iväg och käka julbord hos pappa!

 

 

 


Vant-jakt

Vi raderar att jag är arg för nu tänker jag possitivt igen! Eller vi försöker =) Om en vecka flyttar jag och Lukas. Typ.. får väl nycklarna på söndag skulle jag tippa på! Det gillas =) Sen är det jul - DET GILLAS. Tänk er maten och framförallt, Lukas min =D

Något mer knäppt idag - polarn hade SLUT på vantar. Det var mitt absolut sista hopp. Även om de är dyra så visste jag att jag skulle betala för kvalite som verkligen är KVALITÉ. Tänkte kika in en sväng på tradera och hoppas på bättre lycka dära!

 

 

 

 


Arg!

Jag är så jävla förbannad nu ska ni veta! GAAH det ångar säkert ur mina öron också (ni vet som på barnprogram?). Kan kort och gott bara säga att det självklart är N som fått mig att total flippa MEN jag var duktig nog att bara lägga på telefonen istället för att börjar säga det ena med de andra. Men arg gjorde han mig ska ni veta. Total förbannad! Efter jul kommer jag att ställa ett par ultimatum för jag vill att Lukas ska få en trygg och kärleksfull uppväxt ingenting annat.




Lukas premiär åker pulka


 


Pulkarace, nja men nästan ;)

Annars har vi myst med Lizzuz i Farsta idag :) Lukas ville ha en pulka så vi gav oss iväg på jakt efter en sådan! Hittade en jättefin på Intersport för ynka 190kr. Bilder kommer sedan jag glömde självklart kameran men Lizzan hade en turligt nog. Lukas fick även prova åka lite pulka medens vi tappert väntade på bussen. Det var en klar favorit - tror jag? haha han var väldigt trött också i ofs men några skratt och leenden fick vi allt.

Nu är det mat är sååå hungrig så ni förstår inte! Förresten vet ni vad jag har i väskan? BRÄNDA MANDLAR. Mums =) Fast dem var kalla och inte nygjorda men de funkar i af! =)

Och ni som bor i stockholms området ni bara måste åka till Farsta och spana in deras nya godisstånd. Dem säljer sånna där STORA paradis och aladin askar för 400 tror jag? Sen Kexchoklad och toblerone i stora också för 300kr =) Sen massa presentkorgar med godis osv funderar på att köpa en i julklapp till Nadims föräldrar.


Sånna här snygga miner har jag nu börjat med! =)







Snö är mysigt

 

 

 

 


Vårt vinterlandskap

Jag vet att stockholm inte längre får "RIKTIG" snö men jag kan ändå inte låta bli och tycka om detta underbara vita täcke vi nu fått. Det lyser lixom upp =) Vart riktigt pigg idag då jag skulle ut i snön med vagn och bebis för att gå 1,5 km hem till Ninni mitt i skogen (ja jag tycker detta är LÅNGT) dessutom hade jag brottom så gick på hela TIO minuter den ni! Kan tillägga att det är uppförsbacke också ;)

Mysfaktorn var i af på tio. Kanske hjälpte Lukas leende till lite också ;)

 

 

 


Ett skratt förlänger livet - jag borde vara odödlig nu

Idag var jag som sagt och skrev prov. Det gick öhm.. INTE bra. Hade såklart pluggat på det som man inte skulle pluggat på. EN fråga kom på det jag pluggat men men i värsta fall blir det bara omprov :) Har fått jättebra resultat på uppgifterna så kanske inte är något problem ändå!


Lukas har i af varit hemma hos Ninni där också Jessipess drog sig! De hade varit ute och gått, plaskat lite i ninnis badkar det är en sån där jacuzzi(stavning?) så det rinner ju vatten från alla håll mkt bra tycker lukas DYRT tkr mamma. Plus att mitt badrum är för litet mohaha! Turligt nog är han för liten för att fatta hur man tjatar tack å lov ;)


När jag väl plocka upp honom igen så har vi myst massor här hemma. Gisses vilken TOKUNGE jag har haha har skrattat tills magen krampat och tårar flugit. Nja kanske inte så överdrivet men magen fick sig en träning och ögonen blev i af vattenfyllda! =D

 

 

 




Mitt lilla hjärta


Kan inte förstå att du snart fyller ett år. Tiden springer iväg alldeles för snabbt! Bara förra veckan lärde du dig att ställa dig upp, krypa - PLUS att du fick din första tand.

 

 

 

 


Å VILL HA!


En studerande Melle!

Gaah blir tokig visst är det KUL men min hjärna går på riktigt högvarv just nu. Måste inte med åtminstonde en uppgift ikväll, fast den är i ofs lätt men den andra suger apa. Det är självklart en uppsatts om företags orginisation, låter det kul? Har inte ens börjat läsa men det ska väl gå det också! Imorgon är det prov ska bli så skönt då de är över. Företagsekonomi A tar jag tag i efter jul. Hade sex månader på mig att läsa upp de betyget. Det blev en massa missförstånd med läraren därför jag hoppade över den tills jag fått tag på en annan kotte på skolan istället =)

Hur som nog om skola! Iförrgår kväll så tyckte Lukas att det var dags att ställa sig upp. Han såg helt paff ut, släppte, såg ännu paffare ut och sen ramla han. Sen dess försöker han hela tiden eller försökt har han väl gjort innan också. Men han kommer upp på knä sen ger han upp. Min lilla plutt!

Tanden är inte heller helt uppe, men nästan. Men det gör väl fortfarande lite ont skulle jag tro då allt gnäll inte helt är borta :) Stackarn! Men vi får hoppas på att den växer snabbt så han slipper ha ont eller klia eller var det nu gör. Bitas ska han i af HELA tiden. Innan gjorde han också det men då gjorde det inte ont så nu har vi lite fajter här hemma. Fötter är en stor favorit - jag är kicklig kan jag tala om haha! Men de går de också =D

Han har börjat öhm.. ja ni va ska man kalla det? Han sätter sig upp och tar sig fram sittandes. En annorlunda krypning? Kul ser det ut i af!

Nej tillbaka till pluggandet 4 kapitel kvar att öva på sen är jag fit for fight! =D






Håret




Det ska som sagt läggas i en till omgång med slingor innan jag är helt nöjd. Men tycker om hårfärgen ändå så jag är inte jätte stressad i af ;D Ni får dock ursäkta mitt trötta oseriösa kort men sjuk som man är orkade jag inte fixa till något bättre!







Tanden!

Lukas tand sprack upp idag också - ÄNTLIGEN! Man kunde känna nu flera dagar hur tandköttet stod upp men de vägra spricka. Men nu så har den i af gjort det och jag har en något gladare bebis igen! =D






Sjukstuga

Har nyligen proppat i mig en massa dadlar inlindade i bacon, MUMS!

Dagen började med att jag sprang upp från sängen och mådde VÄLDIGT illa. Det slutade mindre bra också. Hur som helst blev jag piggare så for iväg till frisören ändå :) Skulle nog ha sovit vidare med tanke på att jag även där var tvungen att be om en paus för att springa iväg. Hur som helst så blev håret dunder fint men jag mådde bara sämre och sämre.

Väl efter vi varit hos Ninni ett tag sedan på eftermiddan så gick vi hem jag var så slutkörd så det fanns inte. Hemma sov vi en timma sen kom mamma och passade Lukas. Jag vila, vila och vila. NU gott folk mår jag prima. Halsont, snuvan, huvudvärken, illamåendet allt är som bortblåst. Är bara väldigt väldigt mör i kroppen antar att den behöver lite sömn.

Ska försöka få ett litet foto på håret imorgon så får ni se ;) Blir till att färga efter årsskiftet igen så att det blir sådär riktigt blont! Men fint är det nu ockås =D







Blablabla - och melle ligger fortfarande vaken!

Jaa jag kan inte sova! Eller måste väl erkänna att jag inte försökt.. men är jätte uppe i varv. Borde plugga men det är jag påtok för trött för! Sen orkar jag inte sätta på den andra datorn för den delen heller. Men jag har ju faktiskt torsdag t o m söndag på mig! Det ska nog gå =)

Har suttit uppe först och snackat me en gammal gammal vän! Tok kul =) Efter de bestämde jag mig för att sova. Klockan var då runt ett snåret men istället fastna jag framför tv;n. Insåg att jag redan sätt första avsnittet utav law and order så väntade tappert på nästa. MEN jag hade tydligen sätt de också.. Så jag blev sittandes hära IGEN och kollade runt på bilskolor. Hittade en som verkade super men aa den ligger åthelvette. Närmare bestämt sundbyberg.

Vi får se ;) NU ska jag banne mig slockna!








Mat, mat MAT!

Jag äter nog utifrån andras perspektiv alldeles för mycket för att vara i min storlek. Men vet ni vad? Det gör Jessipess också så jag är bannemig inte ensam! Och gott äre ska ni veta ;) Dock var detta jobbigt ikväll för jag blev hungrig nu två timmar efter middagen igen. Så jag åt 4 muffins inte hjälpte det så fick gå in och fixa lite rester från middagen.

Men vet ni vad? Nu råka jag läsa
Jennys blogg också så blev sugen på lussebullar. Tur för mig så ligger det några och väntar ivrigt i frysen på att tuggas ned i min mage =D








Paj rygg ska bli hel!

SWEET DUDE! Herregud vad jag ÖVERANVÄNDER detta uttryck. Men vet ni? Jag fick remiss till röntgen så nästa vecka efter detta helvettes pluggande åker vi och röntgar min rygg =) HEJAMIG!

Sen imorgon blir jag blond igen. Citerar Abbe "Jag ska göra dig blond då + ett litet smile" DET GILLAS. Jag har saknat mitt blonda underbara långa hår från 2006. Nåja blond var jag senast för två månader sedan, väl? Men långt har det inte varit på bra många år. Så jag håller tummarna för att det växer en sisodär 10cm under natten.

Jaja drömma går alltid :)

Var även en sväng bort till huddinge idag och hämta kontraktet som legat hemma hos N sedan vi fick det. Så iväg med kopia till FK så att jag kan söka mitt bostadsbidrag och får jag detta utan krångel gott folk så har jag körkortet innan våren.

Och då ska ni få se på roadtrip! LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR! förhoppningsvis så har Lukas bättre kontakt med N då också så kan jag smita iväg på en utav mina barnfria helger annars får Lilleman helt enkelt haka på =) Så får jag typ överdrösa honom med leksaker och godsaker hela långa bilresan.

Jaja datorn funkar, typ. Får inte igång det mobila? Ska väl dit och gnälla någondag då jag orkar. Jag köpte en minilap för att rulla runt i sängen med den men nu har den ju en feting sladd som är i vägen.







Det här med datorn..

ÅÅååå så jag är TRÖTT! Klockan TIO somnade jag igen och fick sova till tolv. Hur kan man ligga och vrida o vända på sig i över sex timmar? Nog för att jag har svårt att somna =P

Blev i af en tripp till stan där jag hämta ut datorn. Konverstationen löd följande
Jag: Hej hej! ska hämta ut min dator *plockar fram servicenumret*
Snubben: Aa okej - går och hämtar
Snubben: Ehm.. verkstan hitta inge fel..
Jag: VA?! Alltså det är FJÄRDE gången nu? :S
Snubben: ja alltså dem återställde hela datorn så den ska funka!
Jag: Ja men alltså det är PRECIS de dem gjort tre gånger innan också..
Snubben: Ehm.. ja men du får väl testa men om det inte funkar glöm inte kvittot så att vi kan reklamera till verkstan också eftersom att vi betalade för denna service
Jag: Ehm.. jaha? Jaja får väl tacka dig i af för din tid så lär vi ju ses sen igen!

Ibland blir man ju tokig. Självklart funkar den än så länge men sitter på mammas för sofias mobila bredband vill inte installeras... och jag + teknik är ingen bra sammankoppling!

Ibland saknar jag att ha en pojkvän som kan göra dessa knasigheter ÅT MIG. Men det är ännu mer underbart att fixa det själv - detta är dock ett problem jag ALDRIG kommer kunna lösa själv då det inte intresserar mig för fem öre.

Roligare saker? Lukas fick mig att apgarva då han bokstavligen försökte slå av sig vantarna. Funkade inte kan jag också tillägga! Hade även SWEEET sällskap av Eleonor + söt danja i stan. Imorgon väntar .... LÄKAREN wihoo min rygg ska bli fixed! Efter det så blire huge bostäder borta i huddinge =) SWEEEET!

 

 

 

 


Vafan?!

Ja precis! Halv fyra eller något sånt? Vaknade jag och inte har jag lyckats somna om heller! Råkade nämligen slockna då jag la lilleman runt 23 tiden..

JAG SOM ÄR SÅÅ TRÖTT!! Nu hoppas vi på att jag lyckas slockna va? Inte ens mat har hjälpt (som brukar hjälpa)..

 

 

 

 


I adore you

Sweety me blir TIO månader idag.

 








Absolutly fucking goooood =)

Jag är bara på SUPER humör. Varför vet jag inte? Är egentligen stressad och trött till MAX men men! ALLTING löser sig :)

Denna vecka jag jag MASSVIS att göra. Ska fixa bostadsbidraget med FK.. vilket är ja en utmaning i sig. Detta leder till att jag måste besöka huge bostäder och få kopia på kontraktet sen även fixa lite små saker såsom att hyran ska dras från mitt konto och att det är viktigast att mitt efternamn står på dörren.

Måste även plugga och då menar jag verkligen plugga har prov om en vecka som ska sitta som smeck.. även ett par uppgifter som ska in innan det.

Hämta ut min älskade dator som äntligen är klar ska också göras!
Kanske flörtar med mig någon sötnos till stan imorgon? Frivillig? någon?

Ja sen ska man väl hinna pusta ut och leva lite däremellan också och så följer ju jobb som vanligt på lördag. DET GILLAS! Jag trivs verkligen att bara jobba som medarbetare, gå dit och köra sitt race för att sedan gå hem direkt efter passet.






Snabba takter till jobbet nu!

Dagen uppstigning Lukas: 11.30 Dagens uppstigning jag själv: 13.30 Mamma gav mig alltså lite sovmorgon ;) Det gillas starkt då man ska jobba natt!

Annars idag har vi inte gjort något alls :) Trodde vi skulle hjälpa mamma med julklappsshopping men det blev inställt! Imorgon lär vi väl hitta på något kul, kanske ska träffa Matilda och maxxen =) DET gillas!

Men nu borde jag fixa det sista med packning osv innan jag ska röra mig ;) tänkte hinna käka på jobbet innan också! Har ju bara rökpauser sen under passet :)

 

 

 

 


Våra små sega sjuk dagar!

Jag fick blackout! Hade massvis med att skriva men POFF så försvann det(?!)

Haha jaja är väl lite för trött för att sitta här kanske ;) Har nog inte somnat förän 4 nu flera nätter irad.. eller rättaresagt sen jag jobbade förra veckan. Å så är det jobb imorgon IGEN. Bara jag som tycker att tiden går sjukt snabbt? Jaja gör inte mig något jag är så hype på att flytta nu :) Ska faktiskt bli riktigt kul!

Men allra mest längtar jag nog ännu längre framåt.. lite planer som jag verkligen håller tummarna för nu :)

Skulle ha åkt till huddinge och fixat sista med lägenheten men som tur var så ringer jag innan så säger dem "idag 4 dec stänger vi KVART ÖVER TIO?" hallå det står TRE på hemsidan. Jaja inte så mycket att göra åt får fixa på måndag :)

Annars så har vi varit iväg och bokat tid hos frissan eller preliminär bokat jag sa att jag troligtvis kommer att ändra den haha vilket jag självklart ska göra :) Men blir på tisdag efter halv 3 eller på onsdag! pepp pepp jag längtar!!

Sen hämtade vi ut Mykidoo sakerna jag beställde! Är verkligen toppen nöjd. Funderar dock på att köpa en keps tills i storleken mindre men vill inte BARA beställa det så väntar lite tills jag har mer jag vill ha :) För tillfället ska jag INTE shoppa så =P Är verkligen totalpank efter julklappar, frisör, ny kamera och så flytt på de.

 






Snyggt hjärtat, snyggt!


Nog för att du är söt ;) haha

 

 

 

 


November i bildform

Vissa dagar har jag inte bilder ifrån och vissa ligger på andra minneskortet som jag inte har någon läsare till. Men ett par har jag ändå att bjuda på :)


1 nov - innan lunch


2 nov - Lukas + morfar :)


3 nov - Hemma, snart läggdags


4 nov - skojjaren F var här så Lukas totalslockna vid nattetid


5 nov - påväg till farsta i regnet :)


6 nov - forum m. Lizzan å Adam + vän =)


8 nov - Ikea m. mormor


9 nov - Lukas får sitt första blåmärke, fotas på Tuben och shoppar i Farsta!


11 nov - Badtajm!


25 nov - Ny kamera! wiho :) Lukas ätit.. smör med macka?


26 nov - haha Cassandra var över och vi hade Mykidoo party =)


28 nov - nakenbebis!


30 nov - börjar pilla på kamerainställningarna! Lukas gör sin nya snygg-min "rynka på näsan och som fräsa"

 

 

 

 




Påfyllnad i garderoben


Älskar älskar ÄLSKAR, H&M 299:-

 

 

 

 

 


Blond VS Brunett

Ja jag och mitt hår! Men nästa vecka ska jag promt bli blond igen :) Det är aningen det eller färga om de mörka för nu har min utväxt blivit för mycket. Så ja det blonda övervägde för jag saknar det alldeles för tok-mycke!

Men fan de är ju inte billigt att få tillbaka håret. Jaja bara bita i sura äpplet - jag har ju ändå varit brunett i ca 2 mån =)

 

 

 


Min bebis, lilla kille? har fått krupp!

Eller okej - FALSK krupp som dem kallade det på sjukan. Vi kom aldrig iväg till BVC idag då pluttis somna bara några minuter innan vi skulle gå och eftersom att han knappt hade sovit på natten hade jag inte hjärta att väcka honom. Men får boka om den tiden :) Jag kom i af iväg på min lunch ;) Lika mys som vanligt :) Lukas hade varit jätte glad hela dagen och vaknade i god tid tills dess att jag kom innanför dörren :)

Nu på kvällen blev det dock värre så mamma skjutsade oss till akuten hör nu läsare EN timma spenderade vi dära. Då är det inklusive åkväg fram och tillbaka på ca 20 min totalt. De ni ;) Undrar om stockholmarna håller sina barn hemma nu under svinis? Hur som helst så fick han diagonosen falsk krupp. Man kan säga att det är som astma fast i halsen. Det är ett virus som går bort efter ett par dagar. Han fick lite betapred på sjukan som öppnar upp mellan slemmet och UTSKRIVEN salva (äntligen) mot sina torrfläckar.

Så imorgon väntar Farsta C så länge pluttis orkar. Skulle även behöva ta mig förbi huddinge och hämta kontrakt som ska skickas till FK.

Nu borde jag som vanligt sova(!!)

 

 

 


Detta är inte OK Emelie(!!)

Halv två och jag har inte sussat ÄN. Jag bara bara bara läser bloggar. Eller just nu känns det som de i af! haha ska hinna duscha också då jag inte kommer ha tid till det imorgon! Å så ska man upp vid nio snåret för att vara färdig att gå klockan tio! Kan tillägga att allt möjligt med välling kläder osv till lilleman ska vara klart också då grannen ska passa honom :)

Blir stressad utav att bara tänka på det!

 

 

 

 


Angående bilder..

Jag får inte in bilderna på datorn (A) jajajaja JAG VET att jag är oteknisk (stavning?)..

 

 

 


Sjukstuga

Min lilla plutt har gått och blivit sjuk! Men en vanlig förkylning och helt feberfri så vi hoppas att det går över snabbt. Imorgon väntar BVC så ska jag luncha med en vän sen :) Helt BARNFRI. Anledning till att jag ska vara barnfri är just för att Lukas är sjuk och denna lunch går inte att flytta fram, om inte för ett halvår vill säga.

Idag däremot har vi inte gjort något alls. Bara vilat vilat å vilat :)