God dagens =)

Meen LUUUKAS! klockan SEX slog han upp ögonen, detta efter kanske 7 timmars sömn. Vad hände med 11? Nåja upp göra välling ge den i sängen varpå jag deckar och vaknar 8 igen. Jag tror att Lukas deckade också annars brukar han väcka mig efter 5-10 min då han är uttråkad till max.

Tröttare än igår är jag också ska ni veta. Känns som att jag kommer somna här på köksstolen men det ska vi väl inte göra ;)

Ikväll/inatt äre jobb som väntar =) Imorgon ska jag sälja min vagn som stått på vinden och samlat damm sen är det filmmys hos Matilda!

Sa jag förresten att jag har en helt barnfri helg nästa vecka? Helt sjukt vad jag ska sova på söndan sen. Resten av helgen är helt fullproppad! Men det kommer gå bra, hoppas vi ;)










Världens sämsta mamma

Kände mig verkligen som det idag. Började dagen bra på jobbet men det spåra ur totalt. Vissa ska inte jobba på BK med lite finare mening =) Hur som så hade jag överlag roligt då grabbarna är sjukt bra!

Efter jobbet vare en trip till skanstull där jag blev så himla förbannad på ett par småtjejer så det inte är sant och mitt i allt blir lukas otålig och bara vill gå försöker ändå göra honom glad med att låta honom gå omkring osv osv men INGET funkar vilket gör att jag måste få ner en ledsen Lukas i vagnen och ja gott folk det är ungefär omöjligt. Samtidigt pratar jag med Ninni och fortfarande är skitsur på små flickorna å ja. KAOS. Jag vill inte tappa fattningen, jag vill inte låta Lukas se mig arg men jag är ändå mänsklig även om de var för en löjlig sak. Och det är heller inte riktigt lika illa som det låter men orkar inte förklara då blir det waay för lång berättelse!

Anyway så efter detta ville jag bara bryta ihop istället så drog iväg ett mess med "utgång?" dock blev det inte så, i af inte för min del då det känns så jävla fel att lämna bort Lukas. Min lilla plutt! Vi har varit ifrån varandra super mycket nu på sistonde då jag har övningskört och jobbat.

Vi har istället myst i sängen nu på kvällen - han ligger för tillfället UTAN blöjja i min säng(?) ibland kan jag ju undra hur jag själv tänker.






Skön eller

Det där med att sova gick åthelvette. Haha men de är löööngt om 1-2 timmar äre uppgång(?) inte bestämt mig fall jag ska sova eller inte.. efter det till Tildus som är så söt att passar lilleman ;) Efter väntar 3 timmar jobb. Ohyes.







Party party!

Ja såhär gott folk såg jag ut när vi senast var ute också för att lägga till lite bilder ;) hih insåg att det inte alls var så många som jag trodde på kameran (A)

 

 

 

 

 


My baby

 





En favorit är hemma =)

Sitter och pendlar på youtube mellan Jason Derulo - Whatcha say + in my head samt Natasha Bedingfeild - unwritten. AWESOME =) Kameran är hemma så jag tänkte kirra fram bilderna också. Haha kommer nog att få mig ett riktigt gott skratt tippar jag på.

Vet ni något mys som hände idag? Jag fick krama om min Jossan! Det sjuka är att det känns som igår fast ändå som evigheter sen. Lukas trivdes likamycket som förr i hennes famn =) Han som inte brukar vilja vara hos de han inte känner igen? Men han minns väl jossan hihi dem umgicks ju ändå i två månader tills hon flög iväg.







At the moment

Sitter jag "pyjamas" med asmysiga sockor till och viker tvätt! Var väl egentligen meningen att detta skulle skett ikväll men söt Tildus ville ses så vi for dit en sväng innan hemgång ;)

Imorgon blir det jobb 3 timmar SWEET! Efter det så ska jag kolla, inte köpa lite i stan :) Vill inte ens kolla in mitt konto nämnde jag förr att FK bråkar igen?

Anyway Lukas traskar på bra nu! Har videos på kameran från då han började gå SÅ söt haha men den är självklart hos Lizzan fortfarande. Det pinsamma i denna situation är att jag träffar Lizzan nästan varje dag .. :/

Nåja tillba till min tvätt så att jag kommer i säng någongång igår blev det inte allt för mkt till att sova.

Tjingeling =)







Inte min tid på dygnet

Vid kvart i sju ringde klockan, jag är T R Ö T T. Men det är smällar man får ta I guess =) Lukas öron var lite tjocka? så ingen fara än så länge. Men han hade ngn förkylning, virus som ska läka utav sig själv. Men vi ska komma tillbaka om det blir värre. Så jag tror att det kommer en lite öroninflammation snart ändå om jag känner min plutt rätt.

Men men den dagen den sorgen än så länge leker han med tandborsten och mitt leg?

Snart blir det stan igen och ikväll ska jag minsann hämta kameran hos Lizzus =)

BTW om 12 timmar flyger Jossan hemmåt. Imorgon ska vi mysa!! LYCKA.





Galet

Galen kväll, GALEN! Men det var kul ändå haha =P Turligt nog hade jag lilleman med mig så jag hade mina undanflykter ;) Imorgon blir det läkaren 08.15 för att kolla öroninflammation sen ska vi träffa Tildus som vanligt =)






Just sign up

Klicka här för att komma till det lösenordsskyddade inlägget






Men galet

Nu har vi gått igenom en till helg! WIHO =D Har haft det underbart med mina pinglor ;)

Började en fredag med barnfri Tildus, hem till mig hämta lite saker osv. Fortsatte hos lizzan med lite skvaller sussa Lilleman å så iväg till jobbet! Somna runt 6 tiden och väcks med ett samtal utav Lissus så iväg och hämta Lukas. Ja lagom trött var man ;) hihi sen vare mys hela långa dagen för att sedan natta pluttis igen, fixa sig å dra hem till Lissus igen. SEN var de PARTY. Och denna gång kom vi hela långa vägen till grodan, in på grodan. Lyckades nästan få mig utslängd(?) inte mitt fel att jag inte gått i klackar och supit på två år. Vilket vakten höll med om så jag fick stanna kvar ;)

Hade superkul å dansa gärnet sen hem igen lagom till klockan 6. Väcktes utav Lukas vid elva men han var trött så vi sov vidare till klockan två. Det GILLAS =)

Imorgon ska vi mysa ännu mera å så kanske vi svängen förbi Tuben. Sen blir det körskola 15.40 också! Å ja vi borde åka hem men då måste jag åka och storhandla innan. Slängde allt i kylen nämligen så det ekar. Finns chokladsås i ofs ;)

HURSOM! på onsdag kommer Jossan hem. Min jossan! Det gillas till max =)

PS: Kameran är hos Lizzan!





Inga konstigheter

  • Lukas har sovit hemma hos Lizzan
  • Jag gick till jobbet i vinterjacka drygt en vecka innan majmånad
  • Jag har än sålänge sovit 2,5 timme
Och nu äntligen sover lilleman igen så jag får sussa vidare! DUNDER trött ska ni veta! Lizzan ringde närmare nio tiden "jag tror att din unge är sjuk" Naaaw lilleman så på med VINTERjackan å så iväg. Men när jag kom dit var han glad minsann haha =P Tokunge!







Jobba!

Snart bär det av till jobbet för denna mamma! Lilleman sover i Lissus säng tänk er att det är första natten helt away ifrån honom. SJUKT! Jag som alltid längtar tills jag får lägga mig å sussa brevid honom. Men men det ska nog gå bra!

Jobbar enbart fyra timmar så det är dunderskönt! Tänkte försöka jobba något nästa vecka så att man inte är helt pank nästa månad ockås (A) hehe!






Dove

Har under en tid testat Doves duschkräm VisibleCare och min hy är verkligen MJUK! Innan brukade jag smörja in mig varannat men ja denna är min typ utav duschkräm! Så det är något jag varmt skulle rekommendera till er läsare ;)

Var också noga med att jag INTE behöver säga något bra om denna duschkräm utan jag är faktiskt ärlig!






Min stjärtis!

 

 

 

 


Hemligt

Idag pirrade det i magen för första gången på väldans väldans länge. Och vet ni, det var helt fucking UNDERBART!

kortfattat sagt :) Nu är det sängen. PUSS!






Blir galen

Mina sju timmar blev istället 5,5 då lilleman tyckte att 07.00 då är det välling och sen lektajm! Nja inte precis så lycklig var ja men men!

Dagen har varit heelt underbar ändå och jag shoppade faktiskt t o m vilket jag INTE gjort om jag sätt min lön =P hehe men det löser sig får vi hoppas! Sen har ju FK börjar bråka igen, denna gång om underhållsstödet. Det roliga i det hela var att jag även läste Nadims brev varpå det står "Detta är ett provisoriskt beslut så därför ska du fortfarande betala in summan till oss" medens på mitt står det att betalningen för tillfället är indragen tills beslut har fattats.

Och Nadim betalar fullt så alltså det enbart pengar som går mellan dem just för att saker och ting är som de är.

Så jag blir galen jag får inga pengar förän kanske efter skiftet. FAN vad det ska bli skönt att jobba och slippa den här pressen. Det är inte så att vi inte klarar oss men en massa sötnosar fyller år, en resa är planerad och Michamela skulle även ha middag som jag troligtvis kommer att missa pga just detta. Så det är trist! Men jag får prioritera annat just nu helt enkelt.

Yeye nog om tråkigheter vi är båda friska vilket är helt underbart! Jag börjar verkligen tycka om min lägenhet i huddinge, även om jag inte är där så ofta. Körkortet börjar sagta rulla in och jag känner att han bockar av fler och fler punkter det är lite finslipningar nu och lite mer nöta nöta nöta på motorvägen men den sitter typ. Jag måste bara köra fortare i aa vare nu hette. Jag är trött! Och jag har världens mysigaste prins som kommar väcka mig klockan fem imorgonbitti!


Anonyma kommentarer

För att slippa ANONYMA frågor och skit angående Lukas pappa så skriver jag kort nu.

Nästan allt som har med honom att göra numera skriver jag på min privata blogg just bara för att jag vet att vissa utav hans kompisar läser min blogg men också en del som enbart känner honom utav en jäkla konstig annledning just SKVALLER. Det är nämligen så att han ringer och frågar vad jag egentligen skrivit för att han hört olika från massa olika håll och ja det orkar jag inte med.

MEN sen har jag även gett upp honom helt nu. Det har helt enkelt gått waay för långt. Men det blir lätt så när en tredje person som man hoppas är gammal nog att förstå blir inblandad.

Frågor eller kommentarer om detta som är stötande besvaras inte.

Annars har vi haft en toppendag med ett par favoriter! Max sussar med sin mor för tillfället hos Lissus och min lilla son ligger åt helt fel håll men sängen är större än aldrig förr ska ni veta ;D

Nu väntar tv och SÄNGEN! Upp om cirkus 7 timmar :)






Promenix

Lukas tog förresten sin första promenix utomhus idag =) Lite knackigt fortfarande men SÅ söt han är. Skoshopping nästa ♥

Fyra dagar sedan

Och mycket har hänt =) Men istället för att gå igenom hela helgen som har varit dunder mysig med hel ledighet samtidigt som lite tråkigheter har hänt så blickar vi framåt nu! Om nio dagar kommer Jossan hem =D förstår ni min lycka? Nja inte ens jag gör det!

Sen så är det halkbana nu i veckan eller nästa beror på när det fanns tid =) Har körning också hela veckan efter nästan en hel månads uppehälle! Men nu är vi på rullning igen ;) haha


Vad mer jo vi har finbesök utav Lilla Maxen då mamma Matilda är lite sjuk och han ville leka med Lukas självklart får han göra det då =D På dagarna går han ändå på dagis så att jag kan göra det som han tycker är mindre kul, vill säga tvätta, städa å så KÖRA såklart ;)

Men eftersom att det är dagislämning utav maxen imorgon så ska jag sussa nu! Upp vid sju är jag ju inte van vid precis ;) Och det här med rutiner? Wiho melle är på ny nivå ska ni veta!

KRAMAR! ♥





You got it

Vi har lekt med Milo en stund idag =) Roligt tyckte Lukas ;) hihi min eftermiddag börja däremot sämre men det har löst sig nu, KOMMUNIKATION kallas det! Ja ibland blir man ju trött men dem är gulliga ändå! Pratar om jobbet mitt älskade jobb!

 

 

Imorgon är jag ledig, förstår ni L E D I G en hel helg. Så imorgon ska jag och Lukas mysa hela kvällen =) På lördag blir det däremot full rulle. Först så ska vi hämta ett nytt köksbord i Årsta till mig. Superfint behöver bara målas lite som allt annat hemma hos mig hehe men storleken är PERFEKT! Vid fyra snåret kommer sedan mammas kompis och hämtar mitt köksbord och efter det så blir det middag med Lissus och Tildus. Plus lilla Lukas såklart.

 

När kvällen rullar in så hämtar mamma Lukas för sedan ska vi gå ut och dansa! Känns som att jag bara är ifrån min lilla son nu men jag hade nog inte reagerat så mycket på det om det var så att Lukas pappa faktiskt tog honom de dagarna han skulle. Men istället blir det ett projekt med barnvakt osv. Men men nog om det Lukas avgudar sin mormor så han kommer ha en toppenkväll! Tvivlar jag inte en sekund på :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Schema för hösten

Den 16 augusti börjar Lukas inskolning som vi har valt att ha tredagarsmetoden på. Funkar inte denna så får vi backa och börja om men jag tror inte att det är något problem för min lilla kille som är helt översocial (precis som sin mamma;)) hihi

Sen ska jag börja arbeta någongång efter det också. Jobbet vill att jag börjar direkt alltså 19 augusti men jag funderar på att ta ledigt augusti ut och börja 1 september så att man får lite egentid innan vardagen sätter igång direkt.

För sen mina vänner är det inte lekstuga på många år! Räknar med tre år :) Så här ser PLANEN ut sen vad verkligenheten kommer att visa är en annan femma ;) men det är typ så vi gör nu också bara ett par timmar senare på dagarna hehe

06.30 - uppstigning och fixa mig själv
06.50 - väcka lilleman med välling
07.15 - gå till dagis
07.45 - ta tåget till jobbet (absolut ingen stress att börja 8 nej då)
08.00 - jobbet startar med inventering vilket följs utav ett enormt pappersarbete

Sen kan jag självklart inte hela jobbschemat men vi har ju lite rusning och sådant man ska aggera gullig på också =)

16.00 - ta tåget hem igen och hämta Lukas =) Så är vi hemma strax innan halv fem.

Ja något stress jag kommer att ha där mellan tågen osv eftersom att jag kommer att arbeta 8-16. Men om det blir så jag hade förut så kan jag bara jobba på lite snabbare och gå typ 15.55 så går tåget ett par minuter över osv. Ja det löser sig får vi hoppas ;)


Sen har jag också tokunderbar chefer som justerar mitt schema som änglar ;)

Reebook is the shit!

Just det igår började Lukas gå också.. alltså han har tagit steg hit och dit ibland 2 ibland 20 osv men igår så ställde han sig upp överallt och fick för sig att nej nu ska jag banne mig börja gå. Så ja nu är jag körd för snart springer han!

När löning kommer blir det sko shopping ;) å mina fin fina reebook som jag har kikat på så länge nu!

Vissa ska inte ha körkort

Händelse som får en att vakna till.

Sitter på bussen Lukas är trött så han får sitta i vagnen just för att han drar åt alla håll.. försöker ständigt att ställa sig upp i vagnen så jag knäpper tillslut fast honom. BRA MELLE! Jo för vet ni vad som händer sen? Bussen ska köra in i en rondell var på en idiot tycker att nej jag ska köra före och kör så bussen får TVÄRNITA. Min plutt+väska+vagn VÄLTER på bussen.

Alla saker flyger hit och dit men pluttis sitter kvar turligt nog då jag spänt fast honom. Men usch vad rädd han blev! Mitt lilla hjärta.

Och busschaffören var även hon helt skärrad och bad om ursäkt tusengånger om och kunde knappt köra bussen efter händelsen men här i felet sa jag till henne - det var inte DITT fel utan en ren olyckshändelse. Det finns idioter i trafiken tråkigt nog.

Men ja vakna var vi efter detta kan jag tala om!





Just sign up

Klicka här för att komma till det lösenordsskyddade inlägget.






Lek och stoj!

Idag blev det tuben och lek med fingerfärg =) Lukas är något förliten fortfarande då han kröp i färgen och plaskade med vattenskålarna som stod lite här å var! Men kul hade han i af =) Tildus kom förbi på slutet också så gick vi en sväng i Farsta med sovande lukas!



Sen bar det av hem för att vattna blommor, diska och hämta kläder samt tvätt. Så kvällen gick åt till att tvätta hos mamma hela 8 maskiner ;) Heja mig!

Mötte även upp Tildus en sväng nu på kvällen för att traska till mcdonalds! Mysfaktor på hög nivå ;)

NU sängen tillsammans med tv! Natti ♥








Världens finaste



När blev du så stor? Helt sjukt den här kärleken är. Jag kommer göra ALLT för att du ska få det bästa.

 


Just sign up

Klicka här för att komma till det lösenordsskyddade inlägget.

Balkong

Å vad jag längtar tills man kan sitta på balkongen och bara njuta! Har en del saker att köpa till hemmet som borde vara prio ett men nu åker dem ner ska ni vet ;) hihi för först på inköpslistan står expedit hylla, tv, säng, stege - balkongmöbler, balkonglåda, diverse saker till balkongen samt konstgräs i grå färg!

Längtar till löning? OhYes =) Smygbild på mitt kommande bord, finnes hos clasohlson för 699:-


En dag i skäris!

Tack snälla för tipsen om mobiler =) Dock har jag nog redan bestämt mig (A) men var trevligt att kika runt lite =D Fick ett super tips från min söta vän Jonathan som jobbar med telefoner om någon för bara 1400kr som har mp3 funktion vilket nästan är mitt ENDA krav. Hade ju en walkman innan så :)

Men men nog om telefoner måste ringa min hemförsäkring först och främst =)

Har varit iväg till skäris för att kolla lampor och bord på myrorna men inget kul alls. Eller jo blev helt kär i ett bord men var en grej jag inte fatta så blev inte det! sedan svängde vi in på älskade bolagret där jag hitta en superfin, öhm kruka? fast i superstort motiv haha! Kändes som att den var utav betong så alltså inget Lukas har sönder på två röda =)

Fick även ny lampfot utav mamma eftersom älskade LUKAS hade sönder min efter två dagar i fönstret. Min lilla plutt då! Dyrt för mamma detta år, kamera, mobil och massa massa små saker haha :D

Damn it!

Plask i plask.. WOOW va händer tänker min sovande hjärna? Små öppnar ögonen och ser hur Lukas BADAR min telefon. Tar tag i telefonen plockar isär och lägger på "tork" vänder mig om och ser hur Lukas tagit tag i glaset med handen och hur det sedan glider hur fingrarna. Nu var jag dock tvungen att slänga mig upp och få upp honom i sängen så att han inte kliver i allt glas.

Men Godmorgon folket inte sant? haha

Har spenderat dagen i farsta och kikat på telefon. Blää jag vill ha en sony ericsson vivas MEN 5000 för en telefon? Kan jag ju likagärna stänga in mig hemma med en ny tv istället. Så nej blev inget köp, lever på mammas gamla sålänge. Får eventuellt ut lite på hemförsäkringen så ska jag kika efter en billig skit lur istället! =)

Något tips? jag vill kunna lyssna på musik så minneskortsplats är ett MÅSTE samt att man kan koppla till dator via usb :))

Om en timma blir det jobbet, vi brukar ha kul men såhär i förväg tar det emot att åka ska jag säga. Vill vill VILL stanna hemma och mysa med liten hela kvällen. Men hyra, försäkringar och annat tjaffs betalar sig tråkigt nog inte själva så!

Ha en dunder trevlig kväll grabbar och flickor! =)

Du sa vadå?



Min lilla prins, MIN son. Har fan inte fattat det än å denna kärlek!






Gå gå och GÅ men de är nice =)

Dagen började med en aspigg Lukas och då hade vi somnat samtidigt igårkväll, vad hände? Nåja upp göra välling byta blöja etc sen fick han leka själv medens jag låg utslagen i soffan. Efter ett par timmar blire lite gnäll sen upp i sängen och ta en sovstund, NICE!

Kom iväg till körskolan och fick mina sista tider om TVÅ veckor. Japp fullbokat och Lukas har varit sjuk. Tar tid att ta körkort när man har barn märker jag. Nåja blev en trip till vasaparken. Apkallt. Begav oss istället till BK, älskade BK. Jag kommer ju sörja när jag måste ta säga tack å hej till jobbet och gå vidare? Får hoppas att hela underbara ligan hinner sluta INNAN jag är klar med plugget?

Nåja hem till mig plocka ihop saker samt fixa med lite hyllor (som förövrigt sitter snett,oops?) över till Matildus sen promenera till Mcdonalds!

Goosh vad vi har GÅTT idag? Men det är nice, apskönt med lite vardagsmotion för oss som inte tränar (A)







Ny favorit!

Idag har vi varit på äventyr inne i stan =) Hittade en underbar butik som genast ska besökas så fort man fått in extra pengar på kontot =D Vi skulle nämligen följa med Lissus och Fnattis å fixa pass! Sagt och gjort med tre-fyra timmars väntan :| men vi överlevde, knappt.



Men vi kom i af hem tillslut, typ. Till mamma kom vi sen sov lukas hela kvällen(?) så jag orkade inte ta bussen så sent. Vilket resulterar i att vi måste hem imorgonbitti, mindre kul! Dagen ska sedan spenderas med Matilda =) Myys hon vill bada men jag är pank. AVSKYR autogiro när dem drar fel. Men nog om tråkigheter ;) De var plusgrader ute idag och det gillas enormt.

I helgen ska Lukas vara hos sin pappa en dag SJÄLV. Den ni :)





Have I told you lately that I love you

Ett år och två månader sen idag. VÄRLDENS BÄSTA! <3


Jag i ett nötskal

Alltså jag är SÅLD om de någongång lägger ner serien är jag DÖD. Dock skulle det vara jävligt bra för mitt liv då jag missat för många timmar på att sitta uppe hela nätterna.

Sen att jag kom på att jag kan ladda in på usb-minne NU och kika på mammas tv kan vi väl stryka..

Jaja har tre säsonger kvar att se ska bara hitta skiten också, tips? Entourage med SVENSK text!

Nu sova.. snart vakna!






I can be crasy

Precis blivit makade!

Matildus å jag!

Jag och .. aa ;D haha!

Jag och Lissus :D

Matildus och Lissus!

Jag och bartendern på After, trevlig snubbe :D


TACK för en riktigt toppenkväll tjejor! Nästa gång laddar vi kameran va? ;)







Slut på långhelg =)

Imorgon så ska mamma få besök utav en rörmockare så vi ska aggera vakt så snubben kommer in ;D annars har vi så många planer såsom inköp utav RIKTIGA batterier. Någon promenad blir det även samt att jag måste städa lite innan vi åker hem då Lukas vagn drar in mer än massa grus.


Bild från i torsdags, strumpbyxor används som långkallingar då jag tagit bort åkpåsen!


Dagen till ära har bjudit på promenader samt tvätt. Å på tal om tvätt så borde jag tvätta hemma imorgon också ... borde vare ja!





Tävling hos Solresor!


Bild lånad från
Solresor.se


Nu kan just du få chansen att bli en resereporter!

Du behöver
En digitalkamera
En laptop
Och en blogg!

Resan betald för både dig och eventuella medresenärer, låter det inte helt TOPPEN?

Besök då denna sida och var med och tävla du också!

Är vi inte underbara


Bilder från besöket hos Ruby för en vecka sedan! Nästa vecka blir det lek som vanligt igen =) Å så goa grabbarna är =)


Just sign up

Klicka här för att komma till det lösenordsskyddade inlägget







God natt

Idag köpte jag nya  s k i t - b a t t e r i e r.  Så imorgon kan jag fota igen =) Nu ska jag däremot äta lite sen sussa brevid lilleman. Imorgon ska vi  besöka Vasaparken med mamma/mormor det gillas.



Sen btw överaska en vän mig häromdagen. Jag får rabatt på min Emmaljunga =D ibland ska man ha tur också!


Galet!

Ja vår torsdag blev heeeeeelt annorlunda än planerat! Mys med matilda och besök utav Adam stod det på schemat men istället bjöd dagen på en lång dag i stan till att börja med. Mötte senare upp Julia (matildas kompis) samt Lissus. Allt prat ledde till utgång senare på kvällen och självklart blir det kaos då jag är hos mamma vilket betyder INGA kläder.

Så runt i ringen för att hitta något linne som funkar till leggings. Hittade men när vi var klara för att bege oss ut runt 23.30 så beslöt jag mig ändå för att låna kläder utav Tildus!

Det blev ett besök på After där även Ivan, en vän låååååångt tillbaka joina. Askul! Någonstans påvägen kom vi fram till att vi skulle åka hem till Matilda vad vi tänkte då undrar jag? haha Jag och Lissus tog i af bussen till Skarpnäck 07.30 (läs 07.43 ap-sl) för att jag trodde att mammsen jobbade men ICKE. Så jag fick sovmorgon till halv 11 sen tog jag även en liten nap med Lilleman 13 - 16 LYX ;)

Dagen i ära har därför gått åt till att vila samt ett besök på coopforum å såklart JOBBA.

Kameran är död igen, måste lista ut problemet med mina uppladdningsbara som inte vill funka i den? Hmm

Nu äre däremot dags för sängen. En efterlängtad sådan!

Tjao =)

Tröttisdag!

Det var längesen jag orkade sitta uppe såhär länge! Men jag skyller på Lissus! Och LITE på Jossan också haha <3 hjärtegull :D Dagen har i af varit OK eller den har varit bra förutom att lilleman varit .. TRÖTT? Matilda erbjöd sig att köpa honom för en 20-lapp snällt va.. ne då jag behåller honom för mig själv min lilla prins!

Blev i af en tur i farsta :) En bil till Lukas ihopp om gladare miner men den var rolig i fem minuter .. men fin varen =D Och kommer vara super på stranden. En stor plastklump med hjul!


Tog även en sväng hem och hämta lite saker samt städade sen tillbaka till skarpnäck för att ta en långprommis med Lissus. Sover här med lat som man är ;) Men imorgon blir det hemmåt :) Ska få besök så då uppskattas hemmet annars sover jag mer än gärna hos mamma.

Jag är waay för sällskapssjuk!






Badtajm!

Från badet med tuben i mitten utav mars! =D







Min prins!

Nu har jag äntligen fixat batterier och kamerasladden! Här nedan har ni en bild på lilleman från då vi var hos Ruby (tisdags)!