Sommarvärme

Hej alla glada!

Idag har det också varit en bra dag =) Åtminstonde för psyket! Lilleman har varit gnällig men tänderna å så värmen är mindre bra tycker han. Vilket jag förstår! Hade själv ett helvette med mina visdomständer!

Men snart blir det bra hoppas jag! Idag hade han t o m lite förhöjd feber vilket han inte haft tidigare. Men inte mycket bara 0,5 grader! Så vad har vi gjort i helgen? MYST! Mestadels har jag ju vandrat fram å tillbaka med lilleman i famnen men när han varit vaken 1,5 timme så slocknar han och sover en halvtimma då kan man syssla med lite annat. Eller som nu i helgen då vi haft picknick dygnet runt - lägga sig i solen lite! Har upptäckt modet för mammor, så vit som möjligt ;) haha


Det verkar förresten som att det kommer att lösa sig med mormors lya :) orkar inte förklara allt på bloggen men OM det löser sig så kan jag göra som planerat. DVS spara ihop ett starkapital så att jag kan köpa massa nya möbler när jag flyttar :) Samt hittar en lägenhet där vi kan bo i några år i allafall så att jag slipper flytta snart igen.

Har ni haft en bra helg, vad har ni gjort? :) Skönt med sommarkänsla nu inte sant? Kramar♥






Lovely morning

Vilken underbar morgon!

Vaknade utav en glad liten prins tillsammans med fåglarna kvittrande! Kan det bli mycket bättre? JA kollar termometern 20-25grader varmt i SKUGGAN. Nu har vi en riktigt glad Emelie här hemma vill jag lova!

Lilleman somna precis om så jag tänkte faktiskt passa på att göra lite pannkakor till frukost =) Inte världens nyttigaste kanske men hey, när är jag nyttigt?..


Tänkte även tatuera någon konstigt snart! Är taggad till max men min stora tatuering jag vill ha nere vid vristen upp på smalbenet får vänta då jag varken har råd eller ork att tänka ut hur den ska se ut. Men någon liten fjönnsig sak går väl an ;) Däremot var ju denna GRYMT läcker!


På schemat idag lyder PICKNICK mysigt värre =) Hoppas att ni får en underbar dag allihopa! Kramar



Just nu

  • Mår vi BRA
  • Letar vi lägenhet!
  • Söker jag till komvux distans till hösten
  • Sover lilleman
  • Känns det som att jag är starkast i världen och kan klara allting med bara en hand!

Trevligt alltså, inte sant? Vi var på ikea idag och kom hem 400kr fattigare! Men mysigt var det =) Fick med mig två påslakanset, täcke, kudde, fotkuddar till möbler, galjer och ramar! Hur kan man inte älska Ikea?

Att feeda lilleman gick väl sådär idag =) Han var inte så glad så fick bli lite amma först å dra av alla kläder för att sätta honom i babysittern ute i skuggan. Och sen kissa han också ned mig samt kräktes haha å så gröt över hela mig + granntanten! TOKUNGE

Jag hade faktiskt något att skriva när jag gick in på bloggen, något vettigt men är väl för trött för att minnas.


Någon som säljer en svart Quinny freestyle 3XL förresten? bara hojta till! Kramar ♥

Kramkalas i massor

Idag mår vi bättre :) Det går ju som sagt upp och ned hela tiden! Förhoppningsvis så känns allting bra hela tiden sen när jag vet hur Lukas pappa ställer sig i förhållande till honom. Just nu känner man små panik då å då men nu är det inte långt kvar tills dess att de träffas åtminstonde! Eller jag hoppas inte att det är långt kvar i allafall.


Idag har vi endast varit hemma och myst! Eller var iväg å lämnade den vita vagnen till en annan tjej som köpte den istället. Den första kom på efter helgen att hon inte hade plats(?) nåja sånt man får ta också I guess. Men nu är den såld! Fick 900kr för den så jag tjänade ju 200kr också! Wiho =)

Imorgon blir det nog Ikea en snabbis! Måste köpa madrass, täcke kudde och en massa till lilleman. Tänkte nämligen försöka få honom att sova lite själv nu =) Inatt rullade han nämligen NER från sängen! Men vi sov i vardagsrummet och där är det väldigt lågt (20-30 cm + att det ligger en matta brevid å så hade jag lagt filtar utifall att) men ingen skada skedd! Han skrattade t o m bara efter någon minut utav tröst. Men man kan ju inte låta bli att tänka "tänk om jag sovit i min säng med honom?" Nej uscha!


Nu ska vi iväg till en matbutik med mammsen för att köpa SUPER goda cheescakes. Kostar endast 15spänn! Ska köpa 10 eller 20 och ha på dopet tänkte jag =) Så kommer jag undan med två egna tårtor istället för 6-8 =)) Lite smart får man vara ibland ;) hehe

TACK för alla fina kommentarer, ni är guldvärt! Kram ♥







Krav

Hela tiden ställer jag dessa orimliga krav på mig själv. Och desto längre bort jag kommer från att ha uppfyllt mina krav desto sämre mår jag. Just nu känns det som att allting skulle bli jättebra bara jag fick en egen lägenhet medens jag innerst inne VET att ingenting kommer förändras - förutom utåt sett!

Jag minns när jag var tillsammans med Emil hur alla var så himla avundsjuka på vårt förhållande för att det var så himla bra. Ja utåtsett var det helt perfekt. Vi var de där gulliga paret som höll i hand, pussades tillräckligt ofta offentligt, var gulliga med varandra etc. Men hur var det egentligen?

Jag minns även när vi bodde i Vega hos pappa. Utåtsett såg allting så himla perfekt ut. Vårt radhus var totalrenoverat från golv till tak. Igenom alla lister etc. Jag och min bror fick allt vi peka på. Vi kunde be pappa åka till farmor för att ha partyn, gissa ifall många var avundsjuka? Men även här låg det så himla mycket å gnydde.

När jag gick i skolan hade jag kraven att jag skulle få högsta betyg i allt. Och när jag sen efter kanske någon fjuttig lektion inser att detta är pina å pest å jag verkligen avskyr skolan så släpper jag istället allting. Istället för att bara försöka på godkänt så skiter jag fullständigt i att dit.

Jag försöker hela tiden sänka mina krav. Just nu ligger väl paniken i att jag inte kan ge Lukas det jag vill - en pappa som älskar honom minst lika mycket som jag.


Rörigt, men jag behövde skriva av mig. Tack å Godnatt






Dagen i all ära

Igår var det som sagt babysim =) Gick väl LITE bättre än sist haha men vattnet är fortfarande lite läskigt ;) å så somna han nästan denna gång i vattnet också. Tokunge! Men det är alltid lika trevligt att träffa Ruby å Milo åtminstonde så!

Idag var det föräldrargrupp vilket alltid är lika trevligt. Har så jäkla sköna mammor i min grupp! Nästa onsdag ska vi besöka öppna förskolan och onsdagen efter det bär det av till bibloteket där man även får en sångbok! Trevlans =)

Sen är det slut på ordinära träffar men vi har bestämt att vi ska fortsätta att träffas på onsdagar fast klockan 11 istället =) Ska bli jätte trevligt! så får man lite att göra också =)
 

Imorgon kanske det bär av till Ikea =) Ska åtminstonde ta mig upp runt nio tiden för att prommenera. Om det är fint väder vill säga! Men det är skönt att traska runt!

Annars händer inte så mycket här hemma :) Vi har tandvärk vilket gör oss himla trötta! Men idag har nattningen gått bra skönt nog! Igår tog det hela FYRA timmar och då blidde det lite alvedon å så slockna han. Sen väcktes jag säkert 4-5ggr inatt utav att han inte kunde sova heller. Stackarn!

Just det! Idag gick det mycket bättre med gröten =) Så kul att han gillar det! Åt nästan upp hela smakportionen idag ;)





Panik!

Nu är det strul med mormors lya, KUL! Nej absolut inte jag vill verkligen inte flytta men eftersom att min bror tydligen kanske inte kan ta över lyan så är jag så himla tvungen att flytta. Eller måste måste jag väl inte men får ju panik att bo såhär trångt. Finns lixom ingen plats till lilleman här och jag mår bara dåligt utav att bo såhär. Fast jag vill inte bo själv heller.. så det kommer att bli jobbigt. Hittade en etta i Farsta som skulle hyras ut ett år. Får se ifall att hon ringer upp.

Så nu kommer jag absolut inte kunna sova för att jag kommer ha allt mer tankar i huvudet. Och mina naglar har jag självklart bitit av igen också FAN!! jag skulle ju spara till dopet. Men bättre det än att jag börjar röka igen åtminstonde.

Har verkligen haft en skitdag! Fast det var mysigt i globen med Fia dock. Usch vad jag avskyr när måndagarna blir dåliga. Kan inte bara tiden flyga fram sådär två veckor?..

Nej nu ska jag lägga mig å kika på min vackra son och glömma verkligheten för en stund!





Smakportion

Idag fick lilleman sin första smakportion =) Var väl uppskattat utav lilleman och inga problem har ÄN visat sig med magen! Hoppas starkt att det håller i sig!



Kramar♥





Likhet

Fick en förfrågan om bild på mig när jag var liten! Inte världsbäst kvalité tog ju fotot med kameran själv så =)

Nåja får väl duga =) Mig till höger lilleman till vänster i färg!





Planer

Så himla skönt att jag har saker för mig hela tiden nu! Dock så är lilleman väldigt gnällig fortfarande.. men läste att det kan ta två månader från när de får ont/kliar etc i tandköttet tills det väl spricker. Min lilla plutt då!

Men denna vecka bjuder på massa mys =) Imorgon ska en tjej hämta min fin fina retro vagn som jag köpte för någon månad sedan men inte vågar köra =P Sedan ska jag iväg till Globen å kika ifall den Lindex butiken har byxor till min lilleman i hans storlek. På tisdag är det babysim med Ruby & Milo. Denna gång följer nog även min lilla Ninninor med och kikar! Onsdag bjuder på föräldrargrupp som oftast leder till en promenix med någon/några =) Torsdag åker vi ut på äventyr till Ikea tillsammans med Ruby & Milo då också för att köpa lite täcken samt sängkläder!

Sen är det nästan stopp! Ska se film med Sofia å Maria i helgen också =) Ska bli mys!

Men de planerna jag egentligen tänkte dra upp var att vi åker på kryssning snart =D Eller rättare sagt om två månader. För då blir jag 20 =) Mamma följer med också å mammas vän Ewa. Vilka mer det blir återstår att se.
Ninni och Jessica var nog på åtminstonde =) Sen ska jag kika efter med Madde också!

Så för att sammanfatta!
Denna vecka - helt planerad!
Nästkommande vecka - delvis planerad!
Juni månad - Dop och weekend till Ronneby spa hotell!
Juli månad - Jag blir 20, kryssning!


Och därimellan ska Lukas lära känna sin pappa också! Eller hoppas jag. Tänker inte ta ut någon i förtid även fast jag vill. Men jag tror på allt när jag ser det =)

Kramar ♥






Min störtsköna humor!

Glömde berätta!
I fredags när vi är i Farsta så rallar Kaveh omkring med vagnen medens jag bär runt på lilleman. Efter att han kört den kanske.. 3 minuter? så utbrister han "nej jessica  ta vagnen! Man kanske möter någon man känner så ska man behöva bortförklara att jag inte är pappan haha" Både jag å Jessica tycker självklart att Kaveh är super löjlig!

Fem minuter senare går vi ut från Cubus och Kaveh räcker fram telefonen varpå jag läser från en viss Evelina "Hej såg dig i Farsta centrum med barnvagn, du är inte singel längre va?"

Ja ett gott skratt fick vi åtminstonde =)






Dopklädsel

Äntligen har jag kommit på vad jag ska ha på dopet! Eller jag tror det i allafall. Vad tycker ni, funkar detta?


Det blev faktiskt en bra dag! Även trotts att vi spenderat hela kvällen hemma helt själva. Det har varit super mysigt =) Eller lilleman slockna runt tio tiden brevid mig snuttandes på bröstet! Jag är som sagt en levande napp haha har försökt med massa nappar men han bara spottar ut! Postiva med det är dock att jag slipper nappavvänjning. Wiho!?

Middagen var SUPER god åt plankstek men denna var speciell. Under biffen så låg det stekt paprika samt zuccini och under de så var det lite sweet chilisås MUMS å så rödvinssås + bea! Blir till att besöka någon annan gång också :) rekommenderar varmt för er i stockholms området! Det är en närkrog vid enskede gårds tunnelbanestation =)

Nu blir det lite bilder som legat å sussati kameran!



Påväg hem från sjukan, glömmer man tjockiströjja så får man göra det bästa utav situationen haha!


Mysbilder från middagen i torsdags


Å så från Farsta i fredags m. Kaveh å Jessipess


Slutligen, påväg hem idag!

Nu är jag heelt slut å ska inta sängen brevid min prins! Hoppas ni haft en fin helg och får en underbar "slapp"söndag. Kramar ♥







Titta vem som tittar in!

Lilleman ligger å sussar i vagnen efter vår förmiddagspromenix. Och istället för att bara göra en standard - läsa alla mina favoritbloggar så tänkte jag passa på att titta in här en sväng! Kameran är på laddning så inga nya bilder man kan allt bjuda på lite "äldre" bilder =) två - tre veckor sedan.


Men min plutt har också varit liten! Här är han bara någon vecka gammal

Idag är en sån där bra dag! Eller det känns som att det kommer att bli det i allafall. Jag har bestämt mig för att blicka framåt men samtidigt njuta utav alla fina tillfällen som min lilla prins skapar! Men jag kan faktiskt inte låta bli att längta heller. Nu är det mindre än två veckor tills hans student å alltså dryga två veckor tills dess att min prins får träffa sin pappa!

Nej kanske borde man fixa det sista för om en dryg timma bär det av till Farsta med mamma. Vi ska hitta present till mormor och förstora en bild på lilleman som också är till mormor :) Väldigt finurlig present inte sant? Det var åtminstonde den bästa julklappen när vi var små.

Kramar ♥





Äventyrliga dagar tycker vi om!

Hej hopp!!

Har varit lite mycket här hemma så har ingen tid alls till datorn =) Först la jag som sagt ut vita retro vagnen på blocket så nu är en skönheten såld! Fick dock 700 för den precis som jag gav. Men jag orkade inte hålla i vagnen och vänta ett par dagar å ha hit en massa folk som skulle kolla på den osv!

Sen igår var vi iväg och firade Eleonor♥ som fyllde 20 i onsdags! Riktigt trevligt =) hade dock en trottsig övertrött liten bebis som absolut inte ville sitta ned haha =P Men han är ju dock ett litet charmtroll så alla ville ju hålla så det gick bra ändå =P Fick i mig mat tillslut ;) haha

Blir bilder imorgon om jag hittar någon tid. Kameran ligger för tillfället på laddning :-)


Lilla söta Eddie var där också (4 år, 5 i sommar)
Eleonor - Eddie visst ska du bli dansare? breakdance, streetdance
Eddie - Nej jag ska börja på fotboll! Fast jag kan inte ha nummer 1 för det har målvakten men jag ska ha nummer två för då är man nästan bäst!

haha han är väärldens charmtroll! Tillslut kom han ändå fram till att han skulle vara målvakt för han ville ha nummer ett å vara bäst! Jaja gullunge =)

Idag har vi varit iväg till Farsta och köpt en badrock samt en super snygg slipps inför dopet!  Blidde ingen kostym. Beslutsångest? jo tack..

Nu ska jag lägga mig ned å sova med min lilla älskling =) Imorgon bär det av på middag igen. Mormor blir äldre =) Hela 83!

Kramar ♥







Lukas Stefan Kalle



Namnet Lukas sa jag redan när jag var liten att min son skulle heta. Men under graviditeten uppkom det massvis med andra söta namn. Men i slutändan blev det ändå en liten Lukas! Som jag själv kallar för Lilleman hela tiden. Eller bebis..

Stefan är efter min storebror och Kalle uppkom redan på förlossningen då min mamma tyckte att min lilla bebis skulle heta just Kalle. Men det ville inte jag men däremot vande jag mig vid namnet och kände att jag skulle sakna det ifall det försvann helt.





Ljuvliga dag

Idag har vi haft en bra dag. Trotts hostande och snörvlande så har vi glädjt oss igenom dagen tillsammans med Eleonor ♥ Det är verkligen helt underbart hur saker kan bli så bra när man har så fina vänner!

Idag fyller även min vän år! Så tycker ni kan klicka in er
HÄR och gratta henne! Hon blir 20 nu, systembolaget nästa ;) Trevlans. Själv får man vänta i dryga två månader och jag längtar MASSOR ska ni veta =) Vill in å kika på alla olika vin sorter osv. ¨

Annat jag kommit på är vilken vagn jag vill ha! Ja jag är ett jävla vagn freak har tre stycken nu var av ena är en duovagn så det blir nästan fyra. Men jag har kommit på att jag inte alls vågar köra den nya retro vagnen. Den är alldeles för stor och känns klumpig nu när jag är van vid min lilla blåa sötnos. Så den ska faktiskt säljas =) Och blir lilleman för stor för den blåa kan jag alltid lägga in min mjuklift som jag köpte till resevagnen i någon månad. Sen är det ändå dags för lilleman att bara ha sittvagn ändå så.

Jag vill hur som ha en Quinny Freestyle 3XL.


Nej nu känner jag att hela inlägget blev virrigt. Men min blogg är väl i helhet lite halv virrig just nu hehe!

Så blir sängen för min del =) Eller snart! Efter lite kik på vagnar. PUSS






Glädjerus

TACK för alla superfina kommentarer! ♥








En dag i taget

Just nu har vi inga bra dagar här hemma. Lilleman å jag är sjuka IGEN. Förkylning denna gång så vi hoppas att det går över så snart som möjligt :) drog iväg ett mess till Nadim om att vi skulle till sjukan - något svar? Självklart inte! I de sista messet skrev jag även att han får ta å ringa å messa ifall han vill veta något för attj ag inte orkar hålla på att messa utan någon jävla respons. Men någon fråga om hur det gick hos sjukan, som jag faktiskt förväntade mig! Dök däremot aldrig upp..

Jag tänkte aldrig att det skulle bli såhär jobbigt känslomässigt. Visst visste jag självklart att det är kämpigt att vara ensamstående rent ekonomiskt men det här känsomässiga bergodalbane shiten skulle jag mer än gärna vara utan! Att jag ens tänker en tanke på nadim säger väl allt typ? Innan lilleman var född önskade jag att Nadim skulle strunta i oss men nu har allting vänt. Skumt? Jo tack. Men det jobbigaste är nog inte att vara ifrån honom utan det är att han har gått vidare. Nätt å lätt, bara sådär.

Men lite bloggtorka som sagt. Men snart blir det nog bättre :) Minns ju hur jäkla dåligt jag mådde när jag å E bröt upp. Det gick ju över, så varför skulle inte detta? Sen kommer ju faktiskt Nadim att träffa lilleman nångång mellan 6 juni och den 12. Och det är faktiskt snart.. Kanske ska man åka upp å hälsa på norrland någon helg för att fördriva lite tid?!






Tossor med skallror

Jag har hittat en ny favorit sida!


Kolla vad söta? Det är skallror dem där sakerna på! haha snacka om att lilla bebisbus kommer bli taggad till max utav att gå sen? Måste köpa! Fast inte nu nu äre liite tidigt haha =P

Just nu ligger han å myser med mormor! Men totalt har jag väl haft händerna fria ett par minuter då mormor roppar heeela tiden å vill ha något haha =P men men det är väl iförsig bara jag som vant mig vid att göra allting själv vilket inte är så konstigt då jag är själv med honom hela tiden!

Men nu ska jag nog ta fram kyckling å ta hand om disken! Å så ska jag dricka en massa cola =D måste passa på nu när lilleman inte fattar vare är =D

Förresten så hittar ni den andra hemsidan här!

Kramar!





Klädval

01127 kostym 4 delar

01128 Kostym 5 delar

Jag tror att det får bli den gråa. Den är mer stilren, den andra verkar för mycket.. Men jag vet inte försökte få tag på Nadim å fråga vad han tyckte. Men utan resultat, varför blir jag ens förvånad? Jaja skickade iväg ett mess om att han i af kunde skriva att han inte ville vara med och bestämma något om dopet så skulle han slippa alla frågor! Men inte ens det fick jag svar på.

Nu ska jag fixa mig lite så ska vi möta upp Eleonor =) Jag verkligen avgudar mina vänner!






Imorgon är det fredag! =))

Idag hade jag en mindre bra dag. Vilket leder till att bloggen blir lidande och ja, allt typ?

Låg bara i soffan å mös med min lilleman hela dagen :) Sen nu på kvällen har vi kikat runt efter kostym till honom inför dopet. Ska visa er imorgon! Det är nämligen två jag väljer emellan =) Eller jag hoppas att jag kan visa er haha =P Ibland så finns det ju inte tid =) Men ska försöka! Måste ändå logga in å betala mina låtsas räkningar så. Dem ska typ vara betalda idag? hmm hoppas jag inte får påminnelser.. typiskt!

Nu ska jag återgå till sängen å försöka sova lite =) Så kanske man kommer upp skaplig tid imorgon. Kan ju börja med en förmiddaspromenix. Då brukar dagen bli bra =)

God natt






Snabbtitt!

Å lilleman har inte ätit sedan klockan åtta! Detta är hemskt olikt honom men när jag försökte ge honom food vid halv tio så tog han bröstet (som att han ville ha alltså) men spotta ut direkt! å bara skrek å skrek å skrek. Hoppas han äter nu snart i af så att min magkänsla lugnar sig några steg! Men tänkte hålla koll på maten nu i natt för att ringa till läkaren imorgon å höra vad de tycker att jag ska göra!

Imorgon svarar jag på kommentarer å så ska jag betala "räkningar" jag kallar de mer för låtsas räkningar för det är ju typ vad de är? Rent ut sagt - fakturor på mina shopping begär!

Lite ångest utöver att jag redan spenderat närmare 1500 på mitt "utifall kreditkort"? JA det finns en jävligt bra annledning till att jag inte ska äga sånna finurliga saker! Men men ligger plus på sparkontot så kan ju alltid ta därifrån ifall det krisar sig när fakturan kommer =)

Nu ska jag sova brevid min prins <3 Nadim har än inte hört av sig... men jag får väl låta honom andas lite antar jag =)

PUSS






Tänder

Jag tror lilleman börjar få tänder - JA redan nu! Han dregglar i kapp och tuggar på allt som går att tugga på!

Funderar på att åka till IKEA imorgon kanske? Där hade de bra bitringar senast jag besökte varuhuset åtminstonde. Hmm frivilligt åksällskap? (A)






Lilleman lite rädd för bassängen

Babysimmet gick kanon. Lilleman var lite rädd men det blir nog bättre med tiden ;) Nästa gång följer Rubys snubbe med också så du bjuds det på bilder! Nu ska jag lägga mig brevid lilleman å höra hans ljuvliga snarkningar samtidigt som jag glor på tv =)


Ser ni hur stor han blivit? Mitt lilla fetto (L)


PUSS







Dagen då vi fick veta

När jag såg strecket på graviditetsstickan så kände jag en oerhörd lättnad och glädje rusa igenom kroppen. Och samtidigt som jag blev nästintill överlycklig försökte jag hålla minen då jag inte hade någon alls aning om hur Nadim skulle reagera. Han sa väl inte så mycket blev mest chockad. Skickade sedan iväg ett sms till Ninni som likaså jag kände det på sig.

Sedan ringde jag mamma! Haha hon fick gissa sig fram till det för jag kunde bara inte få ur orden ut ur mig. Kände att tårarna vilade runt hörnet och med Nadim sittandes brevid mig så kunde man ju inte mer än tänka "ÖHM FAN HUR SKA DETTA SLUTA?!"

Detta var en lördag. På söndagen gled vi iväg på bio tsm med Bea o Toni vilket var riktigt trevligt! Kommande veckan var det dags för jobb. Började då känna illamåendet (usch och fy blandat med glädje) så kunde knappt jobba. Ringde till ungdomsmottagningen på jobbet lite diskret och fick tid redan på torsdagen.

Onsdagen innan var vi i Farsta och jag minns hur vi gick på torget och Nadim höll om min mage och sa "men om du vill så vill jag gärna att vi behåller det".


Är det inte konstigt hur saker och ting kan utvecklas från dem underbara orden till bråk, skrik, gråt och hot? Aldrig någonsin trodde jag att jag skulle vara själv med Lukas. Men jag antar att saker och ting förändras. 






Dopkortet

Helgen har varit heelt underbar! Tillbringade den tillsammans med dem sötaste vännerna som får mig att le sådär extra mycket =) Vi snackade, grillade, ÅT och bara mös =) Imorgon ska vi på babysim för första gången, nervöst? ja lite faktiskt haha! Men det kommer nog att gå bra =) Ska bli jättekul faktiskt att komma iväg på lite saker igen å träffa lite andra mammor =)

Blir så himla långtråkigt att sitta hemma hela dagarna. Fast sitta kan jag ju heller inte påstå att jag gör. Så fort lilleman sover är jag i fullgång med städning eller annat som måste fixas här hemma.

Inte så mycket mer prat med Nadim men han får väl smälta allt jag sagt hittils nu känner jag =) Han ringer nog snart. Hoppas jag åtminstonde. Nåja han kommer ju i allafall träffa lilleman innan den 13 juni (dopet) så det är ju alltid något.


Visst blev det fint? Tack söta
Ninni! Har lagt ned alla i kurvert nu också.. så ska bara skriva dit namn å klistra på frimärke för att posta =D Så ska nadim ha X antal också. Men vi blir nog totalt 60pers på dopet om jag räknat rätt. Får väl se ifall det är någon ny vän nadim har hittat också =P Däremot är nya flickan INTE välkommen. Vilket ni nog förstår? Usch nog pratat om henne!

Nu ska jag få lite sömn inför imorgon =)







Lukas pappa Nadim

Ojojoj känns som att jag inte skrivit på evigheter men så blir det ibland när man har bebibusisar hemma =)

Igår var vi bara hemma och myste med Eleonor! Var riktigt trevligt =) Gick en sväng förbi henne också på kvällskvisten samt promenix med bebis och hund! Lilleman har fått in lite rutiner nu *peppar peppar* han är vaken ca 1,5 timme sen är det dags för att sova igen! Lättast då är att lägga honom i vagnen och antingen dra honom snabbt fram å tillbaka eller gå ut en sväng. Det sistnämnda är mest populärt för då slocknar han efter 2 -3 minuter medens det andra kan ta upp emot en halvtimma =)

Jag har köpt en ny bilbarnstol förresten! Hans farmor börja prata om att hon skulle köpa en men då sa jag faktiskt ifrån. Det är min lilla bebibus och om jag vill ha honom fullkomligt skyddad så får jag faktiskt stå för sakerna själv! Sagt å gjort hittade en superfin på blocket!


Pratade faktiskt med Nadim också häromnatten. Hans mobil har ju börjat funka igen så tog å skicka iväg ett mess och mot min förvåning fick jag faktiskt ett svar! Han skulle höra av sig så som jag förstår inom ett par veckor. Han ville ha skolan klart först typ.. men vi får väl se hur det blir med de då han även ville följa med på babysimmet och det är ju redan på tisdag så vi får väl se. Jag längtar men ändå inte. Han vill prata om saker som hände förut. Det är nästan ett år sedan å ja ni vet väl mitt minne vid de här lagret? Jag minns fan inte ens vad vi tjaffsa om å så ska han dra upp allt igen!

Men jag får väl svälja min stolthet å lyssna. Det är för Lukas skull så då är allting lättare!


Nu ska vi kila iväg till Maria å träffa henne samt Oscar å Jocke. Trevligt trevligt!






BVC å farmor besök

Nu är vi hemma efter en något fartfylld dag!

Började med föräldrargruppen på BVC där vi hade babymassage. Lukas tyckte om det i några minuter sen var det sympatigråt å så lite käk sen var det mysigt igen å så sen blev det långtråkig igen haha =P Men jag ska nog börja med det varje morgon när han har sina pratstunder vid 8 tidet =) Då får man tiden att gå lite också!

Efter det så var det dags för 3-månaders vaccinet! Usch vad jag tyckte synd om min lilla plutt. Men han klara det i af o så fick han lite food i sig efteråt sen slockna han totalt. Han vägde idag 6450 och var 63cm lång min lilla plutt är tydligen inte så liten längre haha! Efter det så bar det iväg till Huddinge och hem till farmor samt farbröderna =) Riktigt trevligt som vanligt - ingen nadim heller som vanligt =P å så god mat som vanligt! Haft en trevlig dag med andra ord =)

På fredag ska vi till SÖS och fota oss för söderomsöder tidningen. Hade väl helst haft med Nadim då också men nu orkar jag inte skjuta upp det längre =) Med oss får vi i af Ruby å Milo trevlig trevligt!

Funkar inte att ladda bilder så får uppdatera lite senare med det =) hej så länge! Kramar

Suverän kväll

Kan börja med att säga att vi inte var hos farmor idag utan ska dit imorgon istället =) Hon hade inte lagat mat å hon vill inte behöva stå och göra det när vi kommer där av annledningen till att vi sköt upp det till imorgon istället! Idag hade vi istället de mys här hemma med Jessica å Eleonor samt fia en stund ;)

När de sedan gått satte jag mig å nörda vid datorn var av jag råkade få lite bilder å ni anar inte hur skadeglad jag är just nu haha jag önskar att jag kunde skriva ut allt som sagt men just nu svävar jag på moln kan jag ju säga =) Även fast det verkar som att hela jävla huddinge verkar fått fel på synen eller något. Hur som mår toppen å ska iväg å köpa någon riktig figurnära klänning här snart! Å vad jag ska ha den till får ni kanske veta någon dag. Beror på när Lillemans pappa väljer att träffa honom =)

Men men nog om det! Vi har ju inte hört något utav honom ännu så =P men kanske är han hemma imorgon? Eller så råkar jag bara decka i hans rum så blir det försent för att åka hem å så måste han träffa lilleman? Ja jag vill så gärna göra så men det går ju inte. Inte ens jag är så elak!

Å söta läsare, jag har inte glömt er och era superfina kommenterar =) Men jag svarar imorgon för nu är jag jättetrött! Och jag blir säkert väckt runt 7 - 8 tiden så sömn behövs!






Inställt babysim

Nadim har fortfarande inte hört av sig. Förvånad? Nej. Besviken? Ja!

Lukas hostar fortfarande lite ibland å är lite rosslig så vi hoppar babysimmet imorgon! Riktigt tråkigt jag hade mer än gärna åkt dit men för att lilleman ska bli helt frisk ska vi nog hålla oss borta från simbassänger åtminstonde! Vill inte att han ska åka på öroninflammation eller något så =) Men den som väntar på nått roligt.. =))


Istället ska vi åka hem till Lukas farmor! Vi ska inte vara där förän tre typ så innan det ska jag tvätta =) Har iförsig inte gjort så mycket mer än att tvätta idag å varit en sväng i Farsta men när man bor fyra personer så blir det en hel del tvätt.

Nu är det matdags för lilleman sen ska jag kika på Law and order för att sedan sova lite =) Hoppas att ni haft en underbar helg samt start på denna regninga vecka! Kramar







Njut utav varje dag i livet

God morgon =)

Idag väckte lilleman mig vid sju redan jag som trodde han skulle sova länge då han inte somna förän närmare tio igårkväll. Men så fel man kan ha ;) Bara dra på ett leende å vara pratglad haha han avskyr nämligen när jag försöker få honom att somna om istället för att sätta mig upp å prata med honom! Nåja nu sover han i af äntligen igen så att han inte blir sådär övertrött =)

Slapp ta en promenad imorse skönt nog! Orkade inte gå ut ifall de skulle börja regna såg att det gjort det innan nämligen. Men nu skiner ju solen?! Jaja svensk vår/sommar =)

Vet ni vad jag saknar mest här i livet? Vårt gamla landställe. Det låg ute på en ö "sanda" tar ca 20min från strängnäs station med bil. Det var rakt ut i ingenstans! Närmsta affären låg 20 - 30 min bort med bil å det ända man kunde göra om dagarna var slappa. Så otroligt skönt! Vi gjorde allt möjligt där ute från att spela fotboll till att köra egna armband. Den ända nackdelen var att det inte fanns rinnande vatten dock hade vi nycklar till ett ställe där man kunde låna dusch å sånt men ändå. Det var lite knepigt =) Var å hämta vatten från grannen i stora hinkar haha snacka om att man uppskattade saker och ting när man väl kom hem till stockholm igen!


Nej det var mysigt där ute! Tänk att bara ligga i hammocken en hel dag å läsa? Vakna bokstavligen utav fågelkvitter eller stekande värme? Eller bara utav den där doften utav nykokt kaffe? Så sprang man ut å möttes utav morfar som satt i sin stol tillsammans med morgontidningen. Å vad jag saknar det och så jag saknar morfar!  

Ni förstår midsommarna där var inte alls som de här i stockholm. Där handlade de om gemenskap, nya vänskaper! Dagen började alltid med att mina kusiner kom å väckte mig. Tillsammans knöt vi kransar å hade oss sedan for vi ned till skrindorna. För er som inte vet vad det är så ser det ut som studentflak typ minus alkohol dåra! Hur som så körde dem oss till midsommarstången där det sedan bjöd ut på en massa dans o sång. Vi hade alltid två ringar, en för de mindre barnen å så för restrerande folket! Sedan runt fyra tiden bar det av till huset igen där det blev en massa grillande och efter middagen var man rund som en köttbulle. Men där slutade inte kvällen utan nu bar det av på fest. =) Visserligen åkte vi bara på festen en gång då man alltid satt å åt in på nattkvisten och inte orkade ta sig ned.

Bilder lånade, källa google.se

Men mysigt var det vill jag lova =)



Telefonen ligger fortfarande tyst..

Tänka sig att inget av det som jag skulle köpa fanns! Eller badbraxor fanns men dem var för stora =P och dem som inte var det var inte fina så jag köper på plats istället =) De kan åtminstonde inte vara lika hemska som de jag hitta haha! Däremot köpte jag två bodys och ett par byxor till Lukas samt ett par jeans åt mig! välbehövt kan jag ju lätt säga ;) Dem jag har nu måste jag typ tvätta heela tiden då de tappar formen superlätt vilket suger sådär massor!


Nadim har fortfarande inte ringt. Men jag hade väl förberett mig på imorgon kväll ändå så ingen överaskning precis. Även fast jag hade velat att han hade ringt nu då det ska bli riktigt skönt att prata med honom. Längtar så tills han väljer att träffa min lilla lilleman =) För ingen kan älska ett barn så som föräldrarna!

Ska straxt äta lite mat nu :) Lilleman har precis somnat stackarn har haft jätte ont i magen. Eller jag hoppas att det är magen i af så att han fortfarande inte har ont i halsen eller nått.. men det tror jag inte han drar ihop sig lite å sådär så blir till att vara supernoga med miniform nu!

Vad har ni gjort i helgen än så länge? Något trevligt? Ingen som har skvaller att berätta? =D






Bussutflykt

Förra veckan bad mamma om hjälp med däcken eftersom att sista bytdag var i torsdags. När jag sedan ber om skjuts till sickla nu så säger hon glatt "nej men jag har ingen bil" herregud tänkte jag vad har nu hänt har den pajjat rejält! Nej då visar det sig att hon inte bytt till sommardäck så idag ska vi åka tunnelbana, tvärbana samt buss. Jaja blir lagom intressant ;) haha


I sickla ska vi köpa badbraxor till lilleman samt ett till album så jag får plats med fotona =) Snart kan vi beställa hans tvåmånaders bilder också då han faktiskt fyller tre om fyra dagar =) Tiden bara flyger iväg, tycker ni inte?

Tog förresten en promenad till affären idag då lilleman började gnälla utav trötthet å han total slockna direkt och har nu sovit en halvtimma =) Skönt för honom att slippa vara sådär övertrött tycker jag =)

Nu ska jag äta brunch =))








Nu är det vår!

God morgon!

Imorse fick jag sova ända till klockan 8 men sen tyckte Lilleman att det var dags att gå upp =) Som vanligt så höll han sig uppe i två timmar var av den sista halvtimmen består utav övertrötthet och skrikande. Så jag ska börja ta promenader på mornarna har jag tänk för då somnar han ju i vagnen och förhoppningsvis innan han blir totalt övertrött! =)


Vad dagen bjuder på har jag inte en aning om. Ska träffa Eleonor en snabbis åtminstonde måste verkligen se hennes nya frilla =D jätte spännande! Annars händer nog inte allt för mycket. Ska kolla runt på dopkläder åt lilleman också. Eller dem kläderna han ska ha på mottagningen efter. Sen vet jag ju inte ifall Nadim vill att vi ska komma på hans student också. Så behövs ju kläder dit också. Alltså två fin outfits och i två olika storlekar - lagom kul? haha jaja shoppa åt andra älskar jag ju iförsig =)


Denna väntan  på det där samtalet börjar bli något olidigt. Försöka tänka på annat går ju super.. haha men blir väl såhär när man väntar på som svar gällande något man bryr sig om - Lukas! Å vad jag hoppas för min lilla älskling att hans pappa tar sig i kragen nu =)