Godmorgon!

Gud så dåligt jag mår idag, men tänker ändå pallra mig upp! Visserligen hostar jag som en idiot så får väl se om de låter mig jobba vilket jag inte hoppas! men aa dem är ju lite crasy ibland så :P ahah! I af ska till läkaren vid 1 så tänkte ta mig ett bad nu å fräscha upp mig lite! Vill ju inte se lika sjuk ut som jag är haha!

Sov gott!

Så nu ska jag ta min hostmedecin och sova sött :D hihi

God natt, PUSS!

Cirkus typ?

Nu var det så igen att jag inte kom på någon bra rubrik så tänkte att jag skulle kolla mina gamla! Till min förvåning såg jag redan på C, här var det tomt! Så ja det slutade med denna!

haha i af så har jag en vän, ja jag vet vad de flesta tänker nu haha! Men i af min vän heter Adam. Och Adam är en väldigt konstig vän. Han är söt, gullig och jättesnäll! Men han är konstig! I af han har total dissat mig i 4 eller om det tillochmed är FEM helger! Är inte han lite elak då också? Nej var bara tvungen att avreagera mig lite haha! Men badammmm du vet att vi alla tkr om dig ändå!

Nu i helgen blir jag dock sängliggande och det är LOV och jag kan itne göra nånting annat än att LIGGA NER! Det suger. I af imorgon fyller en annan vän 20! Grattis Jimmi :D Det är min barndomsvän så man skulle nog kunna säga att min bror fyller 20! För han är väl typ de? ja i af i mina ögon! Han når ju tillochmed upp till mitt ytterst vackra utseende HAHA ironi? Nej förlåt är trött! Men han är också en söt vän. Jag har nog väldigt söta vänner. ja det har jag! Och just det på fredag hade jag ju dock inga planer och det är nog väldigt bra för min ekonomi att jag är sjuk! haha Men på lördag så var det sagt att vi skulle hem till Amed å äta mat! Men jag är ju sjuk så jag måste nog göra mina andra två vänner besvikna (lisette och eleonor) samt allt dem där pojkarna!

Men sen lagom till skolan kommer jag nog vara frisk igen. Eller jag kommer ju i af orka att gå dit så skolan kommer bli glad. I af min mentor. Hon är dock inte min vän! Men hon är nog snäll egentligen för hon tjatar ju på mig en massa och för att tjata och kunna övertyga mig om att komma till skolan så måste man ju vara snäll!

Dumma jag!

Jag vill inte veta hur mkt minus jag egentligen ligger haha! men det här shoppingsuget är ju hemskt. Visserligen har jag 2500 på kontot som är mammas och som jag inte behöver betala tillbaka fören vi ska betala italien (dem ska gå till resan ändå bara så) alltså jag får en summa på mitt konto varje månad från nå place som rä min mamams egentligen haha så nu har hon bestämt att jag får sätta in dem på ett annat konto sne åker jag och hon till italien i sommar! wihoo :D men i af jag råkade slinka in på hm,s hemsida och köpa lite tröjjor! men dem var fina och jävligt billiga så haha! Dem två första låg väl på 150 tror jag och linnena på 100 och sen bh och trosor för dryga 150 tillsammans! Så ja det var billigt, älskar hm för de haha!



störda imunförsvar!

Ja jag vet ni vet at tjag är sjuk haha! Men i af IMOROGN blir de doktorn sen jobbet ^.. usch! vill inte jobba.. tänkte ringa runt och kolla om någon kan jobba åt mig(?). och vet ni vad? jag har fått hem tågbiljetterna nu till v-ås wihuu!! :D vi kommer att gå hemifrån runt halv 6 på torsda morgon 15 november =) sedan går tunnelbanan kvart i 6 å sen följer ne massa resande! är framme ca tolv timmar framåt så ja! haha länge äre :D men det blir kul. Blir som en "roadtrip" bara att vi åker tunnelbana - tåg - buss - flyg - flyg - buss!
haha :D

Det kommer bli SUPER kul :D å mys. Deras olja eller dylikt var även slut i nånting fråga mig inte haha jag förstod inte så dem eldar en massa vilket alltid är lika mys! =))

Och vet ni vad? Madde har ju mitt leg haha så jag har inte kunnat köpa cigg och vet ni vad? jag har inte rökt mer än två cigg på tre dagar!!! känner mig jätte duktig. Viserligen skulle jag inte banga på en cigg nu men jag SKA klara det här. För ciggaretterna har förstört mitt imunförsvar och gett mig luftrörsinfektion så! haha

nu ska jag kolla lite på tv och värma en vetekudde och lägga på nacken!
PUSS

God morgon!

såå var man vaken! haha ja, jag vet jag vaknade lite sent idag. Men det kan vara skönt ibland! Dock är det ingenting på tv och jag orkar verkligen itne ta mig ner till video för att kirra nån film.. Får se ska till läkaren alldeles strax tror jag mamma håller på och ringer. Hoppas dem kan hitta vad felet är .. visserlige har jag säkert bara fått halsfluss nu igen men jag orkar inte med mera medecin.. har lixom ätit tre kurer inom 4 månader.

I af nu ska jag inte klaga mera! haha blir nog frisk på ett eller annat sätt. Tur att jag blev sjuk nu bara och inte om två veckor när vi ska flyga för de är ju verkligen inte kul!

Nu ska jag nog lägga in mat i ugnen och sedan äta om det inte blir någon läkartid vill säga.
PUSS

sjuk - igen!

Ovanlig rubrik va? haha nej men seriöst! Jag HATAR vinter de är ju förkylningens hemkomst typ... hemskt för mig i af :) Tror att jag råkat på halsflussen igen ska glida till läkaren imorgon och kolla :)

I af så har jag blivit utmanad av
Sofia!!


Regler:

- Länka till den som utmanat dig.
- Berätta 7 sanningar om dig själv.
- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
- Lämna ett meddelande till dem du utmanat.


1.  Jag äter ständigt
2. Jag ska eventuellt få räls, måste bara pallra mig till tandläkaren - IGEN!
3. Jag kollar bestämt på tre program på vardagarna i följd - Bones, Sex and the city och 2 & 1/2 män
4. Jag ska ha besökt 100 länder minst innan jag dör
5. Jag är stört flygrädd
6. Jag är bra på att planera - om det blir enligt mina krav (A) haha
7. När jag känner mig osäker blir jag arg

haha utmana 7 pers jaja!
Eleonor, Lisette, Jessica, Michaela, Emil, Madelene och Jossan!

Vet inte ens vilka som läser detta och verkligen kommer att göra det haha dem flesta har ju annat för sig!

Nej i af så ska jag försöka att få i mig lite sömn nu hade jag tänkt helt förstörd! Usch, God natt folks!
PUSS


Idag!

Var på Mcdonalds i farsta och börja tjafsa med en liten fjortis som trodde hon kunde sitt jobb PINSAMM vill jag säga nej usch! Funderar allvarligt på att maila mcdonalds saken blev så himla sur så att det finns inte! Men i af jag träffade madde haha vilket var lite roligare då :D hihi prata om en jävla massa skit haha och skulle köpa cigg men eftersom maddes vän lånat mitt leg så har jag ju inget och madde hade glömt sitt hemma DUMBO haha! så jag fick röka mentol av henne usch men jag överlevde. Sen harj ag fått jätte ont i halsen och mår allmänt PISS så det blir läkarn och té drickande imorgon! Sedan kommer E över ett tag på dagen och senare blir det väl till att eventuellt träffa Eleonor(?) I af mys dag imorgon hoppas jag =) hihi

nu ska jag vänta på att dexter ska börja och ja det är ju 50 min kvar tills dess så blir lite ätande av mackor med räkor och TÉ haha sen choklad efter det MUMS


PUSS


Ligger hemma och börjar bli sjuk!

Tänkte lixom passa på att ta orken att fylla i en sån här tråkig lista :D hihi tänkte först berätta om min dag i farsta! men får bli sen :D

Tio sakar om mig

1. Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? Med E? Ja! Övrigt, njä men jag överlever ju!
3. Är du uttråkad? Jag fyller ju i denna så? JA!
4. Är du ledsen? Absolut inte för tillfället.
5. Är du italienare? Nej, haha!
6. Är du gravid? Nej tacka gud för det!  Jag vågar ju inte göra abort!
7. Är du full? Haha inte för tillfället nej.
8. Är du en cooling? Ja men absolut!
9. Är du från Irland? Haha nej men ska faktiskt dit  den 15 november!
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej och tack för det! haha

Åtta saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Absolut!
2. Har du nånsin blivit sårad? Absolut!
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja jag tror det faktiskt!
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Japp!
6. Har du haft en hemlig beundrare? Jomen tror jag absolut :D
7. Är du kär? Japp!
8. Vill du gifta dig i framtiden? Absolut! bröllopsresa och hela kittet! MYS

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon, typ det finaste som finns?... öhm..
3. Katter eller hundar? Hundar dem kan man ju koppla och vandra med!
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner! har ju mina flicks och skulle ALDIRG byta er mot ett gäng av andra som är "vanliga"!!!
5. TV eller Internet? Jag behöver båda men internet är ett måste för att överleva!
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca cola typ?..
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Romantisk hemmakväll, det är ju fan vinter?
8. Pengar eller lycka? Helt klart Lycka!
9. Dag eller natt? Natt då är de ju party! eller bara kallt så man får mysa :D
10. MSN eller mobil? Mobil! Min bästa vän. Ja har ju ingen byracka att skrika på så

Tio "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? ja men absolut :P tror jag :D
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, aldrig för högt! men kanske nångång :D
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, inte bra emelie inte bra!
6. Ätit en hel tårta? Nej, men jag har säkert varit nära :P
7. Gjort bort dig offentligt? Ja, många gånger! de är ju charmigt ibland
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja
9. Gråtit när ett husdjur dog? Jag grät när jag fick reda på att pappa gett bort mina ödlor! FY
10. Velat försvinna? Ja men absolut alla har vi motgångar =) Men jag tänker bara på min underbara mamma då =) haha hon är världsbäst!

10 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? Mamma
2. Telefonsamtalet du fick? Emil
3. Personen du var med? Madde
4. Roligaste grejen som hänt? Öhm mest skrattretande var väl att jag och madde såg tåget åka och tänkte "nej men nästa kommer om 10 min, nu hinner vi röka! men ikke sa nikke haha det kom nite förens efter typ 25 för sl förstår inte vad höst är!
5. Personen du sms:ade? Joel
6. Du kysste? Emil
7. Du skrev till på myspace? Shit.. längesen så jag vene :D
8. Du kommenterade? Jenny
9. Du tillbringade natten med? Emil
10. Du kramade? Madde

Mörkt hår och ny klippt!

Som sagt lovade jag ju fler bilder haha! inte nykter men ändå gullig!



Bild 1; Jag och Hanna i fredas i Camillas hiss! haha
Bild 2; Lizzan Andrea och Jag! haha orkar inte förklara!
Bild 3; Hahaha jaa jag och micks hade VÄLDIGT roligt åt denne toffs! haha :D

Klart!

Så var allting klart inför irland den 15 november! Ska faktiskt bli skönt att komma ifrån sverige lite visserligen inte till bättre väder haha! men lite annorlunda vardag där då dock :D plus att ska bli kul att höra hur de pratar hahaha :D herregud! i af blir ett jävla åkande då jag nite trodde att flygbussen passade in me flyget haha! så vi åker tåg till v-ås och sen buss därifrån sen flyg från deras flygplats till london och därifrån till shannon haha! men i af aa blir väl kul :D vill ju till London också och kommer ju att spendera ca 9 timmar sammanlagt där ni haha! :D kommer bli en jävla massa foton också tur att dem har dator så att jag kan låna och ladda in bilderna :D haha i af såå ja det blir av! och jag som är flygrädd i af.. aa. haha :D nu ska jag kolla klart på vänner och äta lite kyckling :D

God morgon!

Så är jag hemma eller aa var för någon timma sedan haha! men iaf :) ska boka flyget te Irland nu när hanna vaknarhaha! Men de ska bli kul :) I af ska jag sätta mig och ÄTA mat :D haha så hungrig nu! har ju varit uppe sedan drygt halv 9 :)

I af idag ska jag bara träffa ninninooor annars :D å slappa SÅ skönt med lov! Längtar inte te nästa år då man troligtvis jobbar denne tid.. I af så nu blire käk!

PUSS

Godmorgon!

Ja första morgonen som brunett haha trodde faktiskt att de va ett skämt när jg vaknade me nmen! I af så idag kommer ju lite bättre kort säkert då vi lär fota en massa! Så då kanske ni får se nå foto när jag är lite gulligare (A) haha :D i af så nu ska jag äta frulle och maddee komer strax ska hämta en grej =) hihi hon kommer få världens CHOCK ahha i af så :D nu ska jag äääääääääta!

Se yah soooon :D PUSS

nu är jag brownie :D hihi!

Så jag vågade! haha kapade håret och färgade brunt :D hihi känns JÄTTE konstigt.. men men vänjer väl mig snart :) har fått massa positiva kommentarer så! haha

I af före och efterbilder!


bort med det blonda!

Haha jaa ska färga håret nu! Ska bara hänga upp tvätten först sen blir de färgning. Bara jag som är typ grymt nervös? haha efter det ska jag ner till frisören och klippa lite! :D sen så blire pizza hem till eleonor :D nej nu har jag inte tid att sitta här! måste plocka lite innan Hanna kommer =)

PUSS

morgon igen.

Så var det torsdag och jag har försovit mig IGEN alltså, 3 gången den här veckan helt otroligt! men i af så ska jag åka in till stan snart och Eleonor min sötaste lilla gulliga vän har åkt in på sjukhuset för blindtarmen! Så tänkte messa henne å se om jag kunde komma upp me lite blommor eller dylikt! Ska inte till skolan, sökte ledigt.. har ju förfan inte sovit någe inatt heller. Men i af ska utbilda halv 4 idag. Vilket SUGER inte kul. Men hoppas det går någorlunda ok.

I af så måste jag fixa mig nu så att jag kommer iväg hihi
PUSS

Uppdrag granskning!

Så idag var det om städning på mcdonalds, burger king och max! HELT stört människorna som städar på nätterna (på resturanger som drivs av människor som hyr namnet). Men i af dem där stackars städarna tjänar 37 kronor i timmen. på nätterna förstår ni? Alltså jag menar dem får ut 7500kr en del fick inte ens ut de. Helt stört!!! blir så arg. STackars människor.

Brunt!

Imorgon så ska jag först gå upp ca halv 7 för att fixa mig =) hihi sen gå och hämta ut min tröjja på posten! Och sedan byta om haha :D sen gå till skolan! Första lektionen är Religion där jag ännu inte börjat på mitt 5 sidor långa arbete (A) haha sedan så har vi 3 timmar hål! då ska jag gå till forum och köpa massa krääämer! både till kropp och ansikte! SAMT HÅRFÄRG haha! brunt :O eller mörkt eller asså JA jag ska bli brunett! Ska bli jätte kul haha! Nej men typ ovanligt :D först funderade jag på att inte säga nått till E men aa han läser ju min blogg så lite svårt :D haha! Nej men fan han raka skallen så då måste jag ju få färga håret ellerhur? =)) hihi. Ska bli kul med lite förändring :) dock kommer det självklart att bli ljust till sommaren igen :D men aa det tar vi när de kommer :D haha jättejobbigt att få tillbaka det blonda JAG VET! men jag känner ju till de helvettet och tiden det tar hos frisörer(na) så jag får skylla mig själv! För mörkt ska det bli..

Vi är tre tjejer på jobbet som alltid haft samma hår! haha eller likdant. Först var alla blonda, sne lugg ingen lugg sen lugg osv. Nu har alla färgat mörkt (snart) och ja, alla har klippt lugg! haha men ja vi äger ju så :D fan!

PUSS

Loooov!

Å så var det tordag imorgon och på fredag inge jävla plugg! Och jag fick reda på imorse att jag ska utbilda en brud på jobbet också vilket suger ännu mera för jag ville ju fira in lovet med en stor stark eller massa vin! haha men får väl firas på fredag tillsammans med Camillas födelsedag! :D

Nu ska jag duscha =) sen så är de ju Bones på tv :D

PUSS

God morgon!

Så är jag vaken JA jag vet lite sent men aa.. ! haha i af så fungerar ite jävla åsne SL på internet de blir bara att sidan kan inte visas blä så jag vene när jag måste glida till jobbet! I af så tar jag tunnelbanan nu 12.57 för jag tror att man passar in bussen något då.. haha!

I af så måste jag typ byta om nu=) å fixa mig lite borsta tanden osv :)

PUSS

God natt.

Fick reda på för ett par timmar sedan att jag ska på maskerad wihoo!! :D det kommer att bli super! Har även bestämt mig för att köpa lite tyg och sy en jävla dräkt själv för jag hittar verkligen ingen haha! Så det får bli en söt tomtedräkt! Helt vanlig rak med lite fluff å sött. Sen är de bara dra på sig nå svart skärp i midjan samt en tomteluva! Funkar inte det?.. hmm.. eller så får man hitta på nå annat kul :)

Blir säkert bra!

Nu ska jag sova :D
PUSS

sega åsnor!

Blää hade fått en avi hoppades på min tröjja som jag beställde den 20 augusti skulle kommit nu men ack nej =) den kommer imorgon eller på torsdag eller aa.. fredag haha! det var bara mina benvärmare i påsen. Skorna har jag avbeställt nu, kan likagärna beställa ett par andra då jag skulle få vänta till slutet av november på dem och det orkar jag ju inte ! I af så har jag nu kollat klart på tv för stunden väntar på att E ska sluta jobbet å ringa...... han är ju nästan lika seg :D hihi

I af så ska jag innan skolan imrogon åka till stan och köpa skor sedan äta sedan kanske ha lektion ^.. haha sen är de ja jobbet. Vilket suger desto mer :)

Nej tänkte äta lite mer nu :D hihi
PUSS

arg!

Eller irreterad, besviken, sur, grinig JA massa! Orkar inte med den där himla personen längre, ja jag vet! Jag får inte säga sånt men det är sant. Klarar inte ens av att se på dig prata med dig eller nånting längre för du är ingenting för mig längre. Du valde nått annat framför oss och nu får du fan ta ansvar för ditt kasst!

skor.

Så var jag hemma =) I skanstull hitta jag ingenting som jag ville ha! haha ovanligt va? nej men gud, helt hemskt.. hittar ju inge att köpa.. usch. Hitta iförsig ett par SUPER söta skor som jag ska köpa imorgon. Men det är bara skor som jag hittar.. vilket alltid är lika kul haha men min sko låda är ganska full nu!

I af sååå är jag hemma och ska äta mat :D haha!  mums. Och ikväll är det ju, just nu vänner sen ugly betty sen desperate housewifes :D haha mums! ska bli kul. Måste plugga lite också tror jag.. men får vänta lite =)


Dem är dock mycket sötare på och i bättre ljus! Men det får ni se när jag köpt dem imrogon :)
PUSS

Vinter kris.

Ska åka med Hanna in till Skanstull nu för jag har nämligen KRIS! haha nej men måste hitta ny halsduk + vantar + mössa! Tycker att det är så trist med mitt svarta till en svart jacka så ska hitta kanske nått vitt eller grått?.. hmm.. sen måste jag gå och lämna in min vita älskade jacka på kemtvätt också haha men det får bli på fredag eller torsdag! =)

Nej måste bättra på min loooooock lite haha! Nej men är lite sliten så :)

Dock så!

Måste ju tillägga att lila strumpbyxor är fint på rätt personer samt lila detaljer! MEN senapsgult är och förblir om man nu kan säga "ovackert" i mina ögon! haha



Här är tre bilder. Hon på första tyckte jag passade bra i de där kläderna, hon bär dem lixom snyggt! dock inget jag då skulle ta på mig faktiskt men andra kan ju i vissa fall. Andra bilden är väl mer mig om man säger så! Lite mer mina färger. Tredje skulle nog kanske jag kunna ta på mig.. men hade nog valt en annan färg på tröjjan i slutändan ändå haha men det är ju jag!

Bara så trött på alla som "ååå jag älskar lila å senapsgult" när dem bara för ett par månader sedan askydde färgerna! men men :D

PUSS

Mörklila och senapsgult!

Så himla hemska färger. Har aldrig tyckt om de och kommer verklige inte börja göra de bara för att de är s.k "hösten färger" nej usch! Håller mig till kräm vit, brunt grått och svart! mycket behagligare färger! Även mörkgrönt å mörktblått är fint men lila? nej fyfan!

I af så tog jag en titt in på gina idag när jag skulle möta jess och vet ni vad? hittade absolut ingenting! Och jag som är i sånt behov av att köpa kläder... blä! nej får väl bli en runda i stan på fredag med typ Eleonor å ska försöka få med mig Emil också :)!

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Skulle egentligen ha slutat 4 men vet ni vad? Vi hade ingen skola idag heller! ååå va jag är inte på humör :D haha nej men nu var det nästa lärare som var sjuk! .. Och imorgon har vi samma lärare som idag som är SJUK så, jag vet inte om vi har skola eller inte! Men det blir väl att se :) får väl gå dit, har vi inget kan jag glida till forum å kolla lite kläder innan jobbet eller någe. Börjar ju ändå jobba vid 2 å börjar skolan vid 12 så inte världens hemskaste ifall vi inte skulle ha :)

Nu är det Nanny på tv;D

PUSS

Faan!

Försov mig igen, SAMMA dag! jagä r ju helt otrolig ahha ! men nu är jag i af påväg. Ska gå om 5 minuter måste hinna borsta tänderna först å dra på mig ytterkläder :D hihi!

Iaf jag idag;

86082-113


Ända kortet jag tog haha hinner inte mer! Men de blev lite konstigt! :D

PUSS

Fuuuck!

Haha försov mig! oops.. nej men ska glida till skolan nu =) hihi ska bara fixa mig lite hinner ändå inte till matten! så åker till naturen ;D hihi men de blir suuuper!! har ju ändå bara missat dem typ DÖ trista lektionerna - engelska C och matte C! Så spelar väl ändå ingen roll? .. I hope :D hihi.

I af så måste jag fixa mig! Glömde ju ta bort sminket igår kväll också somnade så fort.. nite mitt fel! i af, god morgon hoppas ni får det trevlans idag!

PUSS

Och jag är duktig som.. vanligt!

Haha ja jag gick till skolan - men det var ingen skola! Läraren var sjuk. Har nämligen Svenska på morgonen sen hisoria sen psykologi. Samma lärare i den sista och första lektionen. Och ja, historian har vi ett stort arbete vi gör så vi får närvaro hur som .. så lite sög det att jag gick till skolan!

Men men åkte till E efter skolan å raka av honom håret :O! haha fattar inte hur jag vågade men men.. i af det blev grejt! även om de var typ andra gången för mig :O haha! Sen nu är jag väldans trött efter att ha sovit i drygt 3 timmar inatt. Så tänkte sätta mig å plugga lite sen typ äta innan de tror jag å sen kolla tv samtidigt å så nånstans typ NU ska jag till tvättstugan också haha! Sen så får jag äntligen sova :D:D

PUSS

Bara en sak till!

Haha har varit så duktig så! Har läst om Engelska C nu och det står ingenstans att jag ska behöva redovisa muntligt för ex antal personer! Haha så. Nu blir det klaga! Nej men vi har faktiskt "restarbeten" på fredagar. Så då ska alla lärare finnas tillängliga så kan faktiskt ta mig dit en fredag och kirra det då. Tänker verkligen inte redovisa, har världsskräck för det! haha

I af, sova var de :D GOD NATT!

Sovtajm!

Nej nu börjar klockan rulla emot 2 och jag ska ju upp vid 6(?) haha jaja! Bättre att vakna då så jag hinner vakna i af :) men dock får jag inte sova på dagen! haha måste förberädda min redovisning som jag ändå inte tänker göra! haha sen så ska jag ju upp 6 på tisdag också, så ifall att jag vaknar tidigt imorgon kommer jag ju vara DUNDER trött på tisdag kväll och sova som en björn! hihi

I af god natt alla glada! Och gubben, tänker på dig :)

PUSS

Apologize

Tänkte inte så mycket på den låten eller texten framför allt fören jag såg Evelina i Idol uppträda den i fredags på idol. I af, tycker att den är så jävla helt stört bra haha!

Här är den i af med Onerepublic.

Fredags!

Haha ja bilder från i fredags då! Första föreställer mig väldigt onykter stående i mitt vardagsrum haha (utan strumpor). Sedan mig Hanna, Jag och Sofia. Efter det Hanna och sofia. Sen jag och hanna. Sedan hannas helt haha ja, knasiga bild på mig när jag Kissar! Haha ja, när man är på toa tillochmed så får man inte vara ifrån kameran då Hanna är med! haha minns knappt bilden :D men ändå.


Så var det söndag igen!

Ännu en vecka avklarad! Tycker att jag varit hyffsad duktig i skolan denna vecka! Helgen var super. I fredas hade vi grymt kul och väldigt trevligt! Och igår så sov jag hos E. Lika mys som vanligt! Fick träffa mina söta små efterlängtade hundar också! haha så stor Harry blivit! Men lika söt ändå. Dem andra var såklart lika söta också som vanligt. Jo, men allt var väl som vanligt dära.

Idag har jag däremot jobbat. Lika tråkigt som vanligt de också haha! Nej men tänkte söka jobb på Ica/ Konsum eller dylikt då jag bara kan jobba kvällar och t ex gina har ju bara öppet till 7. Sugande eller vad? haha! Nej men får jag inge jobb byter jag nog mcdonalds :) orkar inte jobba på de där jävla stället längre. Speciellt nu när typ alla jag orkar med och kommer överens med, ja alla jag tycker OM ska sluta så tänker jag inte vara kvar. Vill bara spy på alla nya, så jävla uppkäfftiga etc! Usch. haha! Men i af ganska skönt att jag kan skrika på dem lite hur som jag vill iaf!

Nej tänkte ta en tripp in på msn nu å kolla om det är nån kul person inne!
Hörs sen, PUSS

Lördag!

Har så himlans tråkigt just nu så att jag inte vet vad! Funderar på om jag ska göra någon mat men orkar inte gå upp ur sängen. Och 20 över börjar bethoven :D hihi! Men jag är hungrig! haha ovanligt va? Nej men .. kanske sätter på pasta? I af så är nite kvällen planerad än! Usch vad jag hatar sånt här.. iförsig är klockan bara 1 men ändå haha!

Jaja, får väl dra mig upp ur sängen då och fixa lite krubb..

klockan halv 12!

Haha ganska kul faktiskt. ALLA sover :D haha! Önskar att jag också kunde det men är hungrig..... inte lika kul :D haha och lite halv trött faktiskt så jag orkar ju inte göra mat heller!

Nej nu börjar min mage kurra en massa! haha måste väl orka mig upp å laga lite krubb! Men nu börjar ju all of ous på 3an! Super bra. hihi lördagsmornar är lixom uunderbaaaara :D hihi

PUSS

Nyvaken!

Eller nja, vaknade för två timmar sen ungefär. Har börjat gå upp jätte tidigt nu för tiden haha! eller ja, 9 är väl inte så tidigt men efter att ha kommit hem sent så! Igår hade vi trevlans. Och jag mår inte så dåligt idag faktiskt! Jag som inte brukar kunna gå och lägga mig någon onykter alls för att jag mår riktigt dåligt dagen efter då men jag mår faktiskt hyffsat i dag :D hihi. Ikväll vet jag inte vad som händer, ska eventuellt ut och bara ta en öl med fin fina människor!

Har inte fått bilderna från Sofia än, men på min kamera fanns inga bra haha! Men i af min mamam gick nyss. Tycker att hon kan komma tillbaka och göra mat åt mig haha. Nej då jag vet bara inte vad jag ska äta. Kanske ska kirra en pizza? Eller ifrösig orkar jag inte gå och hämta den.. usch:/ haha några förslag kasnke?

PUSS

Höst! Och Stan.

Så nu ska jag alldeles strax åka, typ ÄNTLIGEN gud haha ninni är seg! eller rättare sagt Asib. Men men nu är vi pågång i af :)

Här är jag idag!  - Bytte dock de bruna handskarna mot ett par svarta då de ikke var fint med jackan!



PUSS

Blää!

Wihooo! Nu har jag läst på La redoute att dem skickat mig en ny tröjja! Sedan har dem skickat mina benvärmare men mina skor kommer dock att dröja yttligare en månad! Lite irreterande. Eller väldigt.. Men ändå. Får väl vänta dem är så söta så! :) Men dock köpte jag hela köret för att kunna använda i höst men får väl bli i vinter haha! Får väl ta någon varm jacka och mössa, vantar å halsduk så att man inte fryser :D

Nu ska jag i af fixa klart mig så att jag i af är klar när eleonor ringer!

PUSS

Wihoo!

Blir ingen skola i dag. Har redan skrivit klart allt som jag skulle göra i skolan visst är jag duktig? haha nej men ska väl glida in emot stan om nåon timme. Ska bara äta å fixa frillan :D hihi


Morgonstund!

Så var man vaken! Vaknade väl för någon dryg timme sedan.. hade tänkt duscha strax och fixa mig lite! Sedan blir det skolan i någon dryg timme lite mer efter det banken och sedan stan! hehe jaja sen blir det väl hem och städa lite smått osv :) ska nog bli kul ikväll i af!

PS; saknar dig babeee........... :) DS

mellemus sovtajm!

nu blir det sova! =) Ska försöka sova ut lite imorgon hade jag tänkt för att sedan duscha - föna håret - platta! Orkar inte med mitt lockiga/vågiga lejonaktiga stora hår imorgon ahha! Så plattar det =) Sen så blir det make up osv ja allmän fix inför pluget bara!

Puss och God natt!

Läskiga religioner som än lever kvar!

Så har jag faktiskt börjat på uppgiften i religionen som ska vara klar på torsdag haha lite stressad men i af! Har bestämt mig nästan för att skriva om Dragon Rouge läs där! Det är helt konstigt stört att sån än finns kvar. haha, visste inte ens att människor seriöst trodde på det där?  I af för er som inte orkar gå och och läsa så handlar det typ om svart magi, man ska bli sin egna gud osv. Ja helt sjuk! Men i af. Kan ju bli ett intressant arbete! haha

Puss

Meeen! TV.

Ja jag vet är väl bestatt eller dylikt haha! Men vid den här tiden SKA det vara bones på tv och sen sex and the city och sen 2 och 1/2 män men ikke! Nej idag är det knasigt. Utan det är just nu close to home nu sen bones och sedan 2 och 1/2 män men sex and the city hoppar de! Fy.. inte bra. På Close to home är det en snubbe som dödat en hel familj. Jag vet HEMSKT men dock den där pappan borde fan inte få leva. Han förnekar för sin nya fru att hans son inte är hans son osv. Hur fan kan man förneka sitt egna barn?.. Det är hemskt.. visserligen inte lika hemskt som att döda ett litet barn men ändå. Eller vad är egentligen hemskast? för det pappan gjorde var ju att döda sitt barn. Inte fysiskt men psykist..

I af så orkar inte jag sitta och argumentara för eller emot någonting just nu. haha Tänkte bara titta in och beklaga mig angående sex and the city!

PUSS

Gud så jag skriver!

Kom på ännu en sak! 2008 kommer likaså bli lika super som 2007. Först så börjar året med en väldigt speciell dag för mig! Men det får ni inte veta hihi. Eller kanske senare! Men i af så blir det nog en skidresa med skolan. Alla treor åker kanske på en gemensam som vi själva ordnar alltså alkohol tillåtet utan att någon blir sur! haha! Sedan så är det ju jätte mycket med studenten uppgifter som ska in, prov som ska skrivas ja allt för att få betyg i alla dessa kurser! Samt alla studentfester :D och ja maassa att fixa! I studentpresent så ska jag och mamma åka till gardasjön i italien i två veckor! SKIT MYS:D sedan så ska jag till St julians i Malta, ännu oklart vilka som ska med då jag och ninni i af tänkte åka i slutet av augusti! Och allt där i mellan så ska jag hinna till Göteborg, skaffa nytt jobb på nått sätt flytta hemmifrån haha! Sedan blir det väl kanske danmark resa etc.

Jaja iaf ett toppen år kommer det att bli!!

Blä!

Haha är inte på humör! Blir så trött på alla dessa communitys. Okej facebook, man har ett loggin sedan laddar lite bilder för att dela med sig. Sen finns det en jävla massa konstigheter som jag inte förstår mig på haha men det är lixom OK! För man talar bara med vänner där ändå. Det är inte som t ex playahead, lunarstorm etc dem där helt jobbiga communitys som bara sliter pengar från ungdommar så att dessa ungdommar får en lite finare profil med bl a musik på sidan coolt va? haha nej men det är hmm.. STÖRT! Jag menar för att ladda in pengar på sitt "playahead konto" så måste man ha målsmans tillåtelse haha okej? Man trycker på en knapp där det står, Ja eller nej? .. jaja stört i af!

Nu tänker jag vara positiv och tänka på morgondagens shopping! Ska bli så jävla MYS!

hihi PUSS

Kom på en sak!

Jusste, jag kom på en väldigt viktig sak för mig just nu! Räknar med att få ut ca 4500 från jobbet då jag inte jobbat så mycket förra månaden. Och därifrån måste jag bara lägga undan 1500 till julklappisar wihoo! Alltså har jag 3000kvar! Och, visserligen behöver jag pengar till att käka ute, dricka lite etc typ LEVA men! Dock har jag faktiskt råd att låna av mammas pengar som jag fortfarande har inne på mitt konto och köpa mig kanske nått litet imorgon bara till kvällen! Har kommit fram till att jag inte har några kläder alls! Vilket suger typ.. eller alltså jag har inge sånt där linne ni vet fest men går till vardags? För jag orkar inte klä upp mig värsta mycket för att dra någonstans på söder! Men nått litet kan vara fint. Så imorgon blir det till att shoppa något litet till mig själv faktiskt! :D

USA!

Ge mig pengar tack! Jag vill åka nu :D
www.chriscarl.se
HELT JÄVLA AMAZING! CHECK IT OUT ;D

Mösspåtagning!

Just det, glömde nästan! vi hade mösspåtagning idag :D hihi! Här kommer lite bilder på det jag köpte.






Första är ett par mjukisbyxor som kommer att ha texten Student 2008
Andra är en t-shirt.
Tredje är en mjukiströjja den kommer se ut som på bilden bara att på armen kommer det att stå Emelie Ekebrink 2008.
Fjärde är ett par.. ja längre hot pants men som dem kallar det cityshorts.
Femte är en Sverige tröjja och på baksidan kommer det att stå EMELIE sedan 08 under
Sedan ett bar briefs där det står Emelie på framsidan.
Efter det flasköppnader, champangeglas och visselpipa!

Haha vill inte ens veta vad allt som jag köpte kommer att kosta! Mössan gick förvånadsvärt bara på runt 600kr kanske!

Dagens!

Så var man hemma ifrån en lång skoldag. Eller kom väl rättare sagt hem för en timme sedan! Fick reda på att vi ska redovisa en skitsak på engelskan på tisdag USCH, hatar att redovisa.. men är väl bara att bita ihop och typ ja klara av det helt enkelt! Förstår inte varför jag valde engelska C eller jo, måste ju kunna söka vidare haha men ändå. Ikväll ska jag inte göra så mycket tänkte börja lite på Religion uppgiften och Historian. Men får se vad som orkas. Tänkte även damsuga åt mamma och kanske ta mig ann disken som ligger där och bara väntar på mig?

Så här såg iaf jag ut idag! Haha ville inte visa ansiktet då mina miner på fotona är helt skumma, var ju ganska trött om jag själv får säga så!


Ovanligt?

Så var min helg fulländad! Ska bli en riktigt trevlig helg faktiskt. Även om ajg inte riktigt egentligen har råd med den haha men ibland får man faktiskt låna av mamma! =) Berättar med detaljerat när jag själv vet det! Sedan så ja som vanligt så tänkte jag säga god natt nu mitt under sex and the city! haha och som vanligt följer också 2 och 1/2 män! Imorgon ska jag ju ha en super tråkig dag! MEN vi har mössprovning WIHOO :D haha! Gud så jag längtar till studenten dem här tre åren har rent ut sagt varit hemska. Dock så ångrar jag ju såklart att jag inte sattsat på skolan. Men tänkte dock heller inte plugga vidare direkt och det går ju alltid att läsa upp ämnen samt att jag vill ju starta eget och innan det vill jag ju bara jobba runt på en massa olika ställen! Så det löser sig ska vi se :D bara man är positiv haha det lärde peter min typ halvfarsa lite invecklat sådär, han lärde i af mig det! En väldigt klok person hihi. Och eftersom att jag vet att han på något sätt läser detta där uppe från någonstans så ska du veta att jag saknar dig din filur!

Nu ska jag i af kolla klart på tv;n och sedan försöka hitta den där jävla myggan som surrar ela tiden i mitt öra! Haha! God natt!

Åsnedag!

Så var man ÄNTLIGEN hemma usch vad jag hatar att jobba! Rena rama helvettet fyfan haha nej då men hemskt är det i af =) Tänkte gå och möta Eleonor på en cigg snart sedan hoppa in i duschen! sen ska jag ju upp klockan 6 å gå till skolan! Usch.. har ju tre timmar hål efter första lektionen vilket suger för att man kan ju egentligen skippa den lektionen och typ .. sova? :D haha nej men måste gå.. jaja! Får väl se till att ta mig upp för sen blir det att ta ut pengar som ska till mamam vilket också suger! oj vilken trist dag :D haha i af så efter det kan man ju dra hem och plugga! inte kul heller men men! SEN så kan man dö i soffan med en kopp varmt te och kolla på något mysprogram och sova! Sen så är det ÄNTLIGEN fredag. Ska bli jätte kul faktist! längtar nog mest efter mitt himla vin haha! Ska bli jätte gott faktiskt och trevligt att träffa alla! Sen så får jag äntligen sova ut på lördag också. JIPPIE FÖR HELGEN!

Nej men matchen är slut nu om kanske några minuter :D Så ska ta på mig lite varmare kläder och kila iväg till ninni! hihi

PUSS

Morgon!

Ja god morgon! Själv har jag varit uppe sedan 7 vilket riktigt suger då jag inte behöver gå upp fören 11! Börjar ju inte skolan fören 12 så haha men men. Kunde inte somna om men har ändå legat å blundat tills typ nu.. Tänkte ta en dusch och äta lite. Sedan blir det väl fixa sig lite för att sedan lämna hemmet. EFter skolan följer ju jobbet vilket suger desto mer.. jobbar 7 timmar.. Usch! haha jag som bara vill lega hemma hela dagen och bara slappa men nej. I af, hoppas ni får en trevlig dag! För det ska jag ändå försöka ha. Sitta och snacka en jävla massa skvaller på jobbet blir den nog. Haha! Måste ju få reda på vad som hänt medens jag varit borta!

PUSS

Hundar!

Har länge velat ha en söt liten voffsing, för dem är ju oemotståndliga! Efter att jag varit tillsammans med E så har jag ju såklart förälskat mig i Golden Retriever. Så jävla söta. Och nu hittade jag svarta sådana, visserligen är det en blandras men GUD så söta! haha och sen hittade jag ju såklart helt renrasiga golden. Samt att jag hitta ett väldigt sött linne/bustier vad allt nu kallas haha!!

Jaja nu är det sex and the city på tv, efter som vanligt 2 och 1/2 män! Sen blir det sova. Natti Natti!


Men jaaa! vi har fattat!

Gud är så himla trött på dessa människor! Överallt ser man uttryck som "jag saknar våra tider, jag saknar dig osv osv" MEN förfan träffa varandra då, eller är det så himla svårt bara för att ni råkar bo en halvtimme ifrån varandra? Nej men usch, synd. Ni hade en gullig tid men jaa ni är kompisar och ni kommer säkerligen att leva i af i 50 år till och om ni är riktiga vänner så tror jag nog att ni hittar tillbaka till varandra! Och alla dessa människor som skriver och säger ständigt, gud så söt jag är, vad snygg jag är idag etc. Vet ni vad? ni är FULA och ja helt enkelt avskräckande!

Haha jaja, nu har i af jag skrivit av mig lite. Men jag blir faktist så sur. Eller inte sur men lite smått irreterad! Dock tycker jag verkligen inte om att bry mig om andra som inte betyder någe för mig men nu fick det bli ett undantag! haha. I af så börjar bones om 20 minuter trevlans! Sitter och äter lite natt mackor och dricker mullemull (multivitaminjuice för er som inte vet) haha!

Värdelöst!

heeeeeelt värdelös dag! Nej men har inte gjort någonting annat än typ plockat lite hemma. Resten av dagen har jag typ degat och kollat på tv! Däremot måste jag kolla vart mina skor och benvärmare tagit vägen som jag beställde för ett par veckor sedan.. Hmm. haha i af så verkar fredag bli lyckad. Antingen så är vi hemma hos mig och förar lite eller hos michamela! I af så kommer det att bli trevligt. På lördagen så hoppas jag att det blir bio eller bara en sittning på någon pub med trevligt folk.

Och i min helt värdelösa dag har jag fått jätte trevliga sms! Samt så fick jag ett litet hej från Aram. Saknar honom så himla mycket, det är ett helvette på jobbet utan honom! Men snart är man väl ifrån det hoppas jag verkligen!

Haha nej nu ska jag kolla yttligare lite på tv. Platta mitt hår lite så att det inte är heeelt kaos i dag :D

Freeeedag!

Nej men jag längtar i af! Ska bli super trevlans. Plus att lördag blir det till att sova ut! haha och sova hemma på fredag så att jag kan sova ut! Och somna nykter så att jag inte är nå bakis! Efter det följer en vecka i skolan sen är det äntligen en vecka lov. Så jävla skönt. Dock ska jag plugga i skolan mellan 1 och 3 på fredag vilket suger lite mera haha!

Troligtvist så kommer några vänner först till mig på fredag och förar lite, sen drar vi till nå ställe på söder efter det följer väl ett tredje ställe. Men det blir kul!

Nu måste jag däremot städa i vardagsrummet så mamma inte kommer hem och jag har slängt tidningar och reklam precis överallt haha!

Sweet dreams

Nu är det sex and the city på tv och efter det följer 2 och 1/2 män :D hihi men jag lär somna nångång däremellan :D väldigt trött! Men ser man så, nu slutade ju sex and the city haha! Så ska ta och borra tänderna och kolla på nästa program!

God natt alla bloggers!

Wohooo!

Studenten, körkort, malta SOLA BAD osv. Mycket nästa sommar! haha jag vet men vafan vi fick ju ingen iår så måste ju börja planera nästa redan nu så att man inte dör bland snön! I af precis som det låter, Studenten ska tas och likaså körkort! Efter det fyller jag 19 och drar till Malta eventuellt. Sen så får vi hoppas på en jävla massa sol så att det kan bli en jävla massa bada i sverige också! haha Sen blir det väl börja jobba och fundera på vad fan man ska plugga vidare till!

2 och 1/2 män!

Haha så jävla gött! Och måndagar är lika med två dubbel avsnitt på 6an samt ett avsnitt på 3an! Dock borde jag plugga.. ligger väldigt mycket efter i plugget. Fast egentligen inte.. haha får väl se imorgon! Just nu tänkte jag kolla klart på tv lite sen slagga! är väldans trött.

Don´t regret anything that made you smile

Ska snart äta, jag vet lite sent men fick bli så! Väntade nämligen på att min mamma skulle ta sig hem och göra mat orkade verkligen inte fixa själv haha! Just nu sitter jag och letar efter en röd bh! Det verkar ju inte finnas att få tag på någonstans. Men det brukar ju komma till jul. Får vi i af hoppas haha!

Id på tv nu. Det brukar vara grymt kul men nu är det någon trög jävla gubbe som står där och ska peka ut människorna! Haha och hans s.k supportrar är lite halv konstiga.. en gammal tant i en väldigt färglad knälång kjol tillsammans med en vit t-shirt med en stor text på bröstet. jaja. haha

Nej nu ska jag äta min mat! och fixa håret lite.

No Promises - Shayne Ward


Ja för det är ju bara höst!

Tycker inte om hösten. Den är mysig visst om man har någon att dela den med. Men just nu skulle jag föredra en varm jävla sommar! Som vi i Sverige inte fick nånting av iår. Dock var man ju i spanien i en vecka men det är ju meningen att det ska vara sommar i typ 10? .. Jaja i af så ensamt är det. Och saknaden håller visserligen på att gå till överstyr. För aa, jag vet inte men du. Ja du, bara du. Finns det i af för mig.

Eller skitsamma känns som att jag pratar för mycket ibland. Säger saker som ingen egentligen vill höra.

Så, nu hade jag tänkt plocka in mina kläder som ligger över hela mitt rum. Slänga vissa av min mammas som hon även lagt in där :O! haha sen hänga upp några andra som "jag vet inte om jag ska ha dem sen, låt dem ligga tar reda på dem snart" ee jo det var ju bara ca någon månad sen. Haha så nu ska jag vara duktig och hänga in dem i garderoben åt henne.

Sarah Brightman - Time to say goodbye.

Tänkte vara lite snäll och även visa er låten. Den är så himla fin och ja, jag vet inte. I af, kanske lite "opera" i vissa öron. Men jag tycker i af om den! Hoppas ni också gör det.

Sysselsatte mig själv!

Hittade lite roliga saker på Sofias blogg, http://www.guldmedalj.blogg.se som jag tänkte dela med mig av! Först så skulle man skriva sitt namn så hade varje bokstav en betydelse haha mitt blev såhär!

E - Oh, jätte bra kyssare
M - Har dom vackraste ögonen
E - Oh, jätte bra kyssare
L - Alla älskar dig
I - Helt underbar i sängen
E - Oh, jätte bra kyssare

Jag verkar ju tydligen vara en "jätte bra kyssare" haha!

Sedan följde en lista som jag tänkte fylla i nu!!

Nämn tre saker du skulle vilja ha
1. En hund
2. Eget boende
3. Ett nytt jobb

Nämn tre saker du skulle vilja ändra på din kropp
1. Mitt leende
2. Mina knän
3. Mitt hår

Nämn tre bra egenskaper om dig?
1. Positiv
2.
3.

Nämn tre dåliga egenskaper med dig själv
1. Humörsvägningar
2. Slösar bort pengar
3.

Nämn tre saker du skulle kunna tänka dig att jobba som?
1. Starta egen resturang eller ett fik.
2. Reseledare
3.

Nämn något som dom flesta inte vet?
hmm, vet faktiskt inte! Jag är inte en som sjunger i duschen? haha!

Senaste person som
Sov i din säng: Jag
Du pratade med : Emil
Gick på bio med : Emil, Daniel och Nanette i typ våras tror jag! haha
Gick på stan med : Typ Eleonor
Skällde på : Min dator!

Senaste:
Låt du hörde: Player´s Player med Lloyd
Film du såg: Oj, typ big mamma 2
Mat du åt: Köttbullar m. pasta
Kramade: Mamma tror jag
Pussade: min hemlighet.
Känslan: förvirrande
Stad: är i stockholm nu i af?
Glädje: min hemlighet
Mardröm: att världens bästa hund blev påkörd!
Person du träffade: Mamma och bror, innan det Jessica och Juttan
Person du pratade i telefon med: Mamma
Person du fick sms av: Eleonor
Gången du åt 7-eleven korv: Med lizzan för nått halvår sedan
Gången du var utomhus: Nyligen på balkongen om de räknas?
Gången hela din familj åt tsm: woach.. drygt 4 år sen med pappa. ett par dagar sedan med mamma och bror.
Saken du köpte:

Om dig
Namn: Emelie
Ålder : 18år
Sysselsättning: Studerar samt jobb på mcdonalds.
Hårfärg: Mellanblont
ögonfärg: Melerade

Favorit
Färg: Röd, blå, svart och typ.. grönt är fint! Sedan är ju rosa så sött!
mat: Allt möjligt. Men bäst är nog oxfilé med potatisbollar å bea!
Låt: Allt möjligt, dock är sarah brightmans time to say goodbye otroligt fin! men inget man lyssnar på dagligen.
plagg: Jeans eller tunika!
skor: Högklackat är mys, eller mina älskade stövlar!
ställe: hade mitt egna speciella ställe på landet!

Allmänt
ska bli skoj: På fredag
ska inte bli skoj att: plugga idag eller gå till skolan i två veckor innan jag får sova ut på dagarna!
spara till : Allt möjligt, just nu typ juklappisar men också körkort om det inte blir nån resa i vinter?
pålägg som gäller: ost!
önskar du att du var bättre på: Att få orken att ta mig ur sängen och dra iväg och springa.
dagens dryck: Cola och vatten.
vad saknar du: min hemlighet!
vad har du gjort idag: kollat räkningarna och posten.
brukar du svära mycket: nja, försöker väl att inte göra det! =)
tycker du om att slåss: Nej usch nej.
vad ska du göra ikväll: Ska försöka sätta igång pluggandet!

Stavfel!

Har stavat lite fel här och var! haha men inget jag orkar ändra och jag orkar verkligen inte lägga in alla mina texter i word bara för å kolla! Så ni får stå ut med mina stavfel etc =) haha! Nu sitter jag och väntar på att susan ska börja på tv:n, finns ju inget att göra! haha eller jo för mig finns det. Men är alldeles för trött för det nu. När jag vaknat till ska jag plugg och städa. Vilket lär bli runt 2 -3 tiden kasnke. Tänkte duscha innan och äta osv. Vill just nu bara sova är så grymt trött!

Skor!

Hittade äntligen ett par dojjor som ser sköna och snygga ut! Men vet fortfarande inte om jag ska köpa dem, känns ju som att jag egentligen borde köpa ett par svarta? eller kanske inte.. haha får se!

image82

Så trött!

Haha höll på å dö av trötthet igår ändå somna jag inte fören runt 2 tiden. Gick upp idag runt halv 8 så är fortfarande super duper trött! Men måste få ordning på mina kläder och framför allt mitt rumt haha! Sen tänkte jag damsuga åt mamsen också! Man vet ju aldrig hur länge hon är på jobbet idag.

Så, resten av oktober kommer det väl hända lite kuliga saker! Reda på fredag hälsar joel på och vi ska ut en massa! För att inte tala om vinet hos fia som var så mumsigt! och vi har en bip kvar. Sedan så fyller ju Sara och Camilla 18 i slutet samt Jimmi fyller 20. Så mycket händer ska bli mys. Och jobba ska jag inte alls göra mycket blir väl 2-3 dagar i veckan eller dylikt. Sedan så är jag ledig från jobbet nästan hela lovet (onsdag - söndag) Kände att jag inte orkade jobba då.

Nej nu ska jag ta tag i mitt rum då! Så jag får bort alla jävla kläder haha! '

God natt!

Nu skall jag sova för att sedan vakna! haha eller vi får ju hoppas det i af. Verkar i af bli en lyckad nästa helg också. Dock vet jag inte hur lördagen kommer att se ut men kanske bara glor någon rulle då istället då man är rent ut sagt PANK! Fyfan. haha ekonomi och jag går inte ihop just nu. Men har lovat mig själv att lägga undan lite till julklappisar. Kommer inte få ut så mkt i november nämligen men tur som jag har så är det bara mamma och brodern som skall ha julklappisar av mig! haha men jag tycker att om att köpa en massa juklappisar så därför spenderar jag ändå en massa på dem två, vilket är jätte kul för då får dem jätte många och blir itne besvikna! haha.
I af god natt sov så gott!

helgen!

Har haft en väldigt lyckad helg tycker jag. Fredagen var riktigt jävla rolig haha tack tjejer för en trevlig kväll! Sedan följde lördagen, bakis och jävligt seg men tog mig ändå ut vilket var grymt trevligt. Och så nu på söndagen är jag väldigt trött haha har ju inte sovit hemma på hela helgen heller! Nej ska ta och sova alldeles strax för att sedan gå till plugget imorn.
image81






Lite bilder från fredas!

nu går jag!

Så var man redo för en utekväll på söder! Blir lite mysigare kläder i vitt. Sedan följer gråa benvärmare, bruna stövlar samt svart jacka med brun sjal!
image69

Utgång!

Så utgång ikväll, eller i af på söder. Dricka lite å snacka en jävla massa haha! Nej men är pank. Vilket suger. Det är fan typ 3 veckor till löning.. hur ska jag klara mig? får fan låna av mina andra pengar.. som är aa mammas egentligen eller typ.. haha  men i af jag får lista ut på nått sätt! Nej nu ska jag fixa klart mig själv :D haha för er som vill se bilder från igår så finnes dem på www.guldmedalj.blogg.se i af från förandet!


PUSS


Amor vincit omnia!

Jag orkar bara inte med mig själv just nu! Jag ska fan sluta tänka och typ aggera? Vet ju fan inte ens vad jag kan göra eller vad jag inte kan göra. Känns som att allt jag gör bara blir fucking fel! Nej jag vet inte. Tänker leva som en jävla zombie.. jag vet inte.

Men jag vet i af att jag älskar dig

Dagens låt!

En vän till mig skickade en jätte fin låt! Det är Leah Andreone med something I can feel.

Tycker speciellt om refrängen och denna vers eller vad det kallas, typ brygga kanske?

All I want is something real
Something I can feel
I want you so much
And I need to be loved to be healed
Something I can feel

Let me feel you
Let me touch you
Let me hold you
Let me know you
Let me show you
Love

en öl för mkt kanske?

Hemma nu igen! haha kom väl hem för kanske en, två timmar sedan men har ätit massa mat och tjockat i mig godis haha! Gårdagen var riktigt trevlig! Var hos sofia och föra lite med en jävla massa vin! Sedan gick vi därfrån till wollmars där E och hans vänner satt och drack lite. Därifrån drog vi till claras och träffade alla möjliga man kan träffa! haha sen var det efterfest på söder. Så då drog vi dit. Och jag hade faktiskt planerat att åka hem haha men det gick inte så bra för vi sluta väl dricka runt halv 7 tiden skulle jag tro.. och sedan däcka jag typ. Så men det blev som det blev och här är jag nu jätte bakis för att jag somnade full usch och fy! haha men sånt som händer. Ikväll var bowling planerat men jag ska nog hyra nån rulle och kolla den istället! Tror varken mitt huvud eller kropp skulle uppskatta att bowla haha!

Men i af, får se hur kvällen blir. Det är ju massor som händer i af. Vissa ska ut, en del ska till en pub, några till wollmars, sen har vi ju film osv haha! Men jag får se vad jag orkar och vill.

Utgång!

Så hanna fyller 18 och det ska firas! Nu ska jag kila och äta massa mat sen till sofia och dricka massa vin sen ut wihoo!


Bilder från gårdagen!





1/. Fötter innan läggning! våfflorna var min räddning.
2/. Eleonor innan läggdags.
3/. Kakor är gott! (vill du ha en kaka så får du komma och smaka för min kaka den är god!) haha en liten söt sång som kom upp igår!
4/. Eleonor är min lilla arab!
5/. Tältet var massa blött!
6/. Eleonor igen
7/. ... och igen!
8/. Jag tror vi var 8 st i det där tältet och jag lyckades att missa alla! haha tkr jag är duktig fotograf (A)
9/. Jag, seg, trött och blöt! haha.

Men det var faktist inte så hemskt. Mysigt på nått konstigt sätt om jag får säga det själv. Men jag lär inte göra om det här fören våren kommer och det garanterat inte ska regna! :D


HEMMA!

Så jävla skönt haha! visst var det ganska mys i skogen. Det är så fridfullt på något sätt men usch va ont jag har i hela min kropp. Ligger så himla perfekt skönt i soffan just nu och vet att jag måste gå upp och börja föna håret snart haha! Någon sömn fick man ju inte heller inatt, det var nämligen nära storm så jag vaknade av vinden och av fåglar som typ flög in i tältet! Usch men jag ska inte klaga! Hade det varit roligare folk och lite alkohol hade det säkert varit super mysigt! Och ifall man hade tagit med en stor luftmadrass som man kan ligga två på och en stor sovsäck och legat där å myst hade verkligen inte varit fel haha!

Men men, hemma nu iaf. Vilket är väldigt skönt. Vi gick ju även någon dryg mil med all packning så därför jag har så himla ont. Men men, nu ska jag börja föna håret så att det blir torrt någon gång.

på gång!

Så ska man ta sig iväg till sushi stället nu och äta för att sedan ta sig ut i skogen! haha gud så tung min väska är USCH. Kommer väl kolapsa av bara att bära. Fyfan. Om jag nånsin tar mig ut sådär i skogen igen så blir det till att köpa någon bra jävla ryggsäck säger jag ju bara haha! Men men, ni får ha det så bra här hemma inatt =)) och ja, bomba med sms för jag kommer nog ha så grymt trist haha! Men ska försöka ha kul i af :)

Puss och kram!

klarvaken!

Nej kunde inte sova om! Så har legat i sängen tills nu och kollat på "vakna med the voice". Nu ser jag på någon film, ganska bra faktist. Men lite patetiskt haha. Handlar om en tjej som sägs blivit sexuellt ofredad av någon lärare, alltså det är en dramakomedi. men i af så är den typ ganska bra. Lite halv seg och konstig haha men jag är så trött att det kanske bara är bra!

Nej nu tänkte jag faktiskt gå upp och fixa allt som finns kvar!

God morgon!

Så nu har jag vaknat! Eller rättare sagt så blev jag väckt för en timme sedan usch och fy! haha Kan inte somna om nu.. usch och fy! Tänkte snart bege mig upp orkar inte ligga och pressa och verkligen försöka somna om längre för det verkar typ omöjligt!



bilden är från mallis tagen av E.

Nej ska väl bege mig upp nu då, packa klart det sista inför skogsutflykten hemska sak grej som lärare kommer på haha! Nej men det kommer att bli hemskt. Längtar så mycket till imorgon när jag kommer hem och får duscha en varm dusch! Och sedan fira hemgången och Hannas födelsedag :D wihoo :D haha

Nej men om jag somnar om nu så god natt så hörs vi runt halv 11! Annars.. lycka till mig själv :D

Ett gott skratt!

Alltså egentligen så borde man itne göra det här men det var ju inte så att jag tänkte att det skulle bli så! haha satt och kollade på 2 & 1/2 män samtidigt som jag pratade med Joel på msn. Och ja den där människan är så himla tokig eller störd eller vad man nu ska kalla det haha! Men det är ju tur att det är charmigt i af. Gud så jag skrattat! haha jaja men det är alltid trevligt att skratta.

Nej nu tänkte i af jag lägga mig ner och sova! Sen ska man ju upp klockan 10 för att åka och äta sushi och sen åka till björkviks brygga och sen vandra i en hel åsne timma! haha sen slå oss ner i vårt tält och typ FRYSA IHJÄL! nej nu ska vi kanske inte överdriva haha! Men usch så kallt det kommer att bli. Jaja ser i af inte fram emot morgon dagen. Men hoppas ni får en trevligare natt än vad jag kommer få! haha kameran får i af följa med på en tripp hade jag tänkt! så pinsamma bilder lär läggas upp på mig och eleonor :D

Just det rättning från förra inlägget! Joel ska inte komma och hälsa på sverige än utan det är nästa helg men då vet man ju att utgång är spikat på fredan igen! Vilket känns tryggt haha!

i af, take care natti natti

Trevlans!

Haha utgång på fredag som sagt! Blir typ massa gammalt folk och typ nytt?! Nej får se vilka som ska med! Men i af så fyller hanna 18 så hon och sofia ska ut. Samt så kommer Joel och hälsar på i sverige så han kan eventuellt följa med ut vilket blir trevligt tror inte att jag träffat honom på typ år?! Sen så ska Elin med och mickan? sen så ska sanna och massa ut haah! Men det sak bli trevligt, lär stöta på en hel del folk då som sagt. Vet dock inte riktigt vart vi ska men får väl bli en överaskning =))

Och ja, hon meredith eller hur det stavas överlevde ju på Grays.. så nu kan jag sluta följa det igen SKÖNT! Orkar inte följa en massa program för jag jobbar ju i vanliga fall nu och har alltid en förmåga att glömma det haha

PUSS!

utgång inställd!

Så blir hemma ikväll! var nyss på ica med eleonor och handla massa mat godis och cola! Sen ska jag ta med mig massa vatten så att jag kan göra té! Men dock så ska det SNÖA! USCH eller på dagen typ som tur är! Typ snöblandat regn usch och fy! Men men.. blir nog bra typ.. haha! Funderar på att ta med mig mitt vin.. men känns som att vinet kan få vänta hemma hos micks till fredag för då blir det nämligen utgång! Så mys så.

slut kollat!

Tänker inte se mer på filmen nu för jag orkar inte börja gråta haha! Så tänkte slå på desperate housewifes som jag missade igår men spelade in! =)) Sen funtar jag på å höra med jessica å ninni om de har lust att komma över ska ju inte iväg fören typ runt 8..




utgång ikväll!

Så, det blir nog utgång ikväll wihooo :D Får se om micken orkar bara vilket jag hoppas på. Sen får jag se, ska försöka få med Elin och Andrea också. skulle vara grymt kul! Just nu sitter jag och kollar på vid din sida. Den filmen är grymt bra dock sorglig i slutet. Men en bra handling i af!

Och gårdagen, imorgon så äter jag och eleonor lunch först sedan så tänker i af jag ta med mig någon pasta sallad som mellanmål och massa godis och chips! Sen ska vi äta pasta med någon pastasås till middag men dock vet jag inte vad jag ska ha för frukost.. Blir nog att ta med mackor eller nå dylik.

tråk

Blää jag orkar inte vara hemma! Säg att det händer nått roligt idag? .. hmm.. varför måste alla vara så tråkiga för och sitta hemma en onsdag kväll? jag ska i af hitta på nått! Orkar inet sitta och bara.. typ sitta? Nej måste skriva en liten inköpslista och ta fram kläder för morgondagen! Ska ju åka från skolan runt 11 ut i skogen. Men det kommer väl bli.. konstigt haha! Men man måste ju för att få betyg så. Sen måste jag och eleonor fixa vårt projekt arbete innan imorgon för ska nämligen ha med oss lite papper till skogen för vi ska ha möte med vår lärare! haha

Nej nu ska jag ut och röka och sen äta!

Top Gun!

Här är lilla videoklippet på top gun! It amazing :D Just love it =))


bööp!

jävla åsne cp! Jag har inga skor för utebruk haha! Får väl ta mina vanliga "dojjor" då =) blir strumpor och sockor till de! Sen har jag lånat min brors underställ nu också så kan väl hålla lite värme i af! Sen ska vi ju sova i sovsäck å ha me oss massa Té och godis å kuddar å myyyys i ett tält! Får väl bjuda in typ två till så man ligger på varandra nästan så vi slipper frysa!

Sen var de det här med veckodagarna! Jag måste hitta mig nått att syssla med så jag funderar, tro det eller ej! Men i af på att börja springa. Blir väl typ ute nu men sen när vintern kommer får jag se, i början lär jag bara köra på gymmet i plugget men sen när dem sandat etc så kan man ju springa på vägarna utan att typ ramla :O haha!

Sen när man sprungit ett tag - bra tag då! haha och fått upp kondisen så börjar man stretcha en massa sen kanske man känner att man har så mycket fritid kvar att man kanske börjar med den älskade cheerleadingen igen? saknar det så himla mycket! Ska lägga in ett klipp på top gun, ett av USA;s bästa lag om jag får säga det själv! Jag bara ryser när jag ser dem de är sååå tufft och ballt å ja! värsta kicken lixom :D saknar den där kicken, när man står på mattan och allt bara släpper man bara kör gärnet! Man visar under en kort tid altl som man strävat efter och tränat efter. Det är som att allt bara släpper och man bara lever ut. Så fucking underbart!


mums!

Vaknade nyss ska ta och ringa mickan så hon inte tror attj ag försvunnit haha! Jag råkade somna till nångång emellan 5 -6 .. vaknade runt halv 7 ändå så ingen fara! plus ska ju inte upp så himla tidigt imorgon heller. Så nu har jag tänkt lite, ska på någon himla störd vandra och sova ute i SKOGEN och ja, det är ju minusgrader hur ska jag klara mig? Har lånat min brors underställ, tänkte även ta typ nåra långkallingar över det och sen mjukisbyxor. Sen får jag ta på mig en massa sköna tröjjor och ha med mig tonvis med varmt té! Men dock så vet jag inte vilken mat jag ska ha med. Funderar på att kolla upp smarta recept. Alltså vad som är lätt att göra i ett stormkök så man inte får för sig att ta med oxfilé lixom haha. Nej de här med skogen har jag aldrig varit särskilt bra på.. Men jag lär ju lära mig en del på torsdag i af.

Läste nyss lite kommentarer i "Livs" blogg. Där bl a en läkare eller dylik skrivit att även hon inte tror på det Liv skriver. Tycker att det är sjukt att någon skriver sådär och ljuger. Hemskt helt enkelt. Men det öppnade i af mina ögon så kanske värt att läsa ändå? Och om det nu är sant, så må hon vila i frid.


no words.

Den 10 Oktober 20.00 kommer ännu en tjej somna in. Hon fick diagnos bröstcancer när hon var 19år och är nu 20. Att läsa hennes blogg fick mig att öppna ögonen för det viktiga. Och jag vet inte, men just nu känns varken skola eller jobb viktigt. Just nu vill jag bara springa hem till E, hålla om honom och aldrig mer vara ifrån honom. Jag vill sitta ner vid matbordet på Julafton med mormor, morfar, bror och mamma och bara be för att vi nästa år även sitter tillsammans igen. Jag vill tillsammans med vänner sätta mig ner på nått fik och bara umgås. Kanske sedan gå ut äta lite gått eller ta ett glas vin. Jag vill leva mitt liv, inte vara fast i någon skola. Jag vill uppleva saker, resa, Ja leva. Jag vill föralltid kunna vara omringad av dem jag älskar. Av de som älskar mig.

Imorgon klockan 20.00 kommer i af jag att be en bön om att hon, Liv, åter få se sin mamma och att hennes sömn blir underbar.

http://colourfulmiracles.blogg.se/

helt fucking underbart!

Sååå himla skönt, har ju varit borta från jobbet ca 2-3 veckor pga att jag varit sjuk. Så kollade jag mitt schema förra veckan och skulle då ha jobbat onsdag men nu ser jag att jag jobbar inte fören på söndag! Ska bli så himla skönt nu ska jag verkligen bara ta det lugnt! haah eller måste plugga lite på projektet men annars blir det slapp!

Nej nu tänkta jag föna mitt hår så hela lägenheten slipper att bli blöt haha! Och sen börjar ju fresh prince snart. Men gud såå trist jag har ändå! Jag vill uuuuut eller alltså nånstans! Typ café och fika eller bara glo någon bra film å mysa eller vad som helst är så himla sällskapsjuk så de finns inte!

Dagens

Usch så tråkigt jag har! Ska möta mickan sen men det är itne fören ikväll ju.. så vad ska jag göra nu dem närmsta typ 8 timmarna? .. hmm

Jaja i af så tog jag lite bilder idag.



Duktig emelie!

Så jag gick faktist upp imorse! Orkade mig upp klockan 06.40 och gick hemifrån runt halv 7 tiden! Nu har jag kommit hem från plugget såå skönt skulle slutat 4 men busade lite (A) haha!

tralalla!

Så åt lite mera, vill säga korv, chips och godis! Och så har jag druckit en massa cola idag! Inte bra. haha måste ju tänka lite på mina tänder. På tal om tänder så måste jag till tandläkaren! Jag ansökte om ny tid undrar hur de går me de.. jaja i af så kommer de väl snart ett brev i brevlådan!

Och just de. Måste skicka tillbaka lite kläder som gått sönder till laredoute! Usch vilken kvalité rekommenderar faktist inte dem! Men dem har ju dock fina kläder så.. får väl se hur det blir.

Nu kollar jag på shark och ska faktist sova efter det. Ska upp vid 6 tiden för jag måste hinna duscha innan jag går. Mitt hår vill tydligen inte vara med mig! Eller så tvättar jag bara ur all spray ur luggen så kanske det funkar.. haha märker väl de imorron bitti!

Efter shark kom jag ju på att jag måste ta fram kläder och fixa väskan men sen ska jag faktist sova! Ska ju bädda sängen också.. usch så jobbigt! haha

mätt för ett år!

Så har man ätit och mött Jessica och Juttan! Och gud så mätt jag är! haha var så gott så med taco. Nu hade jag tänkt att kolla om det är något bra på tv och sedan sitta och glo på det! Sen ska jag försöka gå och lägga mig i tid men måste bädda, fixa fram kläder samt fixa min väska! Blir ju att ta med datorn till skolan imorgon då vi har lång dag och ja, den behövs ju där då! Suck, så himla jobbigt att bära runt på den så tur att vi har skåp haha!

Take Care

PS; du är den sötaste, underbaraste, gulligaste och bästaste som finns, thihi ;$. Saknar dig för varje sekund! DS.

Mat!

Så, mamma kom hem med repliken "vill du äta nått annat än typ varma mackor så får du göra mat själv för jag är trött!" haha ja så jag kom på att jag vill ha taco! Så nu har jag fått med min mamma på det bara att jag ska typ laga maten. Men jag är duktig på det faktist så det blir nog bra haha! har tillochmed skrivit en inköpslista.

Magen mätt!

Så nu har jag ätit och slappat! haha så nu blir det att ta tag i disken. Lovade nämnligen mamma att diska åt henne.. dumt men sant haha. Men de är inte så mkt så går väl på några 10 min fasiken kan dem inte bara fixa vår diskmaskin? skulle göra livet så mykcet lättare! (A) Efter det har jag tänkt att plugga lite. Känner att jag ligger efter så. Hoppas bara det är något lätt och typ kul? Matten vågar jag inte ens kolla på! Får väl plugga lite matte B nu också så jag får godkänt i den här himla matten! Usch och fy. Ska ta en tripp till gamla skolan också så att min gamla braiga mattelärare får förklara! hihi

See yaaaa :D

kläder!

Hittade två klänningar och en jacka till som jag vill beställa ifrån Gojane så det sker nog en beställning därifrån snart! Är så himla shoppingsugen så att det inte finns haha!



Nej nu ska jag faktist äta och röka! har bara suttit vid datorn haha

PUSS

Hej alla glada!

Så eftersom att jag sminkade mig imorse och för att jag inte har ett ända kort på mig där jag inte är full haha så tog jag lite kort idag som jag tänkte bjuda på! Annars har jag väl typ ätit och kollat tv å bara myst helt enkelt. Det blev dock bara två som var typ godkända!



Imorgon är det skolan! Usch måste hitta kläder och fixa min väska så jag itne behöver gå up pklockan 6. Då räcker det nämligen med att jag går upp vid 7 och fräshar till mig sen går hemifrån 07.25.

Nej nu ska jag ut och röka sen ringa mickan och kolla hur min lilla gumma mår! =)

haha jo men jag ska!

Nej men nu var det ju faktist så att jag vaknade med min telefon i handen! Hade nämligen tryckt bort alla mina larm haha sen så väckte tydligen mamma mig vid 7 och 8 så jag hade ju hunnit gå till skolan! men men dock så vaknade jag andra gången vid 11.. så kände att det typ inte locka så mycket att åka då? slutade nämligen halv 12 haha! Jaja nu sitter jag här i af. har smink från imorse vid typ 6 eller någe! Jag gick nämligen och la mig igen efter .. haha jag är lite små konstig på morgonen! Men  iaf så har jag sovit till 12 idag.. inte bra! Men imorgon måste jag ju gå upp klockan minst halv 7.. får väl typ lägga mobilen på andra sidan rummet så jag inte kan trycka av ahha!

Jaja hoppas ni haft en trevlig morgon! nu tänkte jag röja lite i vardagsrummet och sen ÄTA mums! Men vet inte vad.. får väl typ bli kycklingspett? (A) haha

Tack!

Så bara ett tack inlägg till fia (http://www.guldmedalj.blogg.se) som gjorde om min lilla söta stilmall här på bloggen! visst blev det fint? Jag har faktist gjort hjärtat helt själv! :D lite stolt (A) hihi men resten gjorde hon så TACK :D hihi

Tråkiga söndagar!

Usch så tråkigt det är på söndagarna. Brukar vanligtvist antingen vara med E eller jobba på söndagar så har aldrig märkt det förut. Antingen är alla typ jätte bakis eller så sover dem bara. Eller vissa ja är ju lite duktiga och pluggar haha! Men till nästa söndag som jag är ledig får jag inte glömma att ladda med en massa filmer i af! För det går ju inte ett smack på tv i af! Och söndagar som ska vara mysdagen? jaja..

Ja, som sagt blev inte sova (A) haha! Sofia ska göra om min blogg lite hihi så snällt så! Sen ska jag faktist sova! Ska upp om 6 timmar så =)

inte riktigt än!

Haha har inte givit datorn till min bror än har suttit och läst en massa! Tänkte snart övergå till min lilla söta bok! Men jag måste vara pigg på att läsa när jag ska läsa den då det är engelska vilket inte är min starka sida haha! Men i af tänkte ta mig lite tid och svara på lite frågor.

Enjoy!

Senast sedda film - En värsting till syster 2 såg den idag med Michaela.
Senast köpta skiva - Har inte köpt skivor på år och dar! haha så senaste måste nog varit någon julskiva!
Sparar till - Ska börja spara till en resa men det går väl typ inte bra! haha
Väntar på - Sommaren! Eller först julen så man kan gotta i sig massa mat!
Pålägg som gäller - Ost, så mumsigt!
Dagens dryck - Cola, Ramlösa och vatten
Senaste boken du läste - Läser just nu Everyone worth knowing
Senaste maträtten du åt - Kycklingspett med ris och sås!
Senaste klädesplagget du bar - Just nu mjukisar!
Senaste repliken du yttrade - Jag fattar ingenting! byt kanal.
Senaste personen du träffade - Förutom mamma och bror så var det Jessica
Senaste personen du pratade i telefon med - En underbar tokstolle!
Senaste personen du fick brev av - Oj måste varit grattiskort från den 23 juli av mormor & morfar!
Senaste gången du sov - för 10 timmar sedan
Senaste saken du köpte - Var på konsum nyss åt mamma så blev, cigg, té, grädde och ramlösa
Vad har du gjort idag - Vaknat, kollat tv, träffat Mickan, tv igen, träffat Jessica sen ätit massor!
Hur tidigt stiger du upp - För tidigt ibland, för sent ibland.
Vilken färg har du på håret - Blont. Typ mellanblont
Vad har du för färg på ögonen - Melerade
Är du uppväxt i stan eller på landet - I skarpnäck hela mitt liv. Sedan Vega ett  par år sedan landställe.
Hur många par skor har du - Har inte räknat. Men de får plats i min skogrej så då är det ändå för få!
Var har du ont - I gomen just nu! 
Kan du stå på händer - Om man får assestans! haha
Vad lyssnar du på för musik nu - Wanting You More - Lukie D
Vad tycker du om idrott - Cheerleading!
Vad har du för klocka -
Någon söt från ur och penn! (inge märke alltså!)
Sämsta sport - Finns det något sådant? Isåfall typ brottning mellan överviktiga chineser!

En sak till bara!

Haha nej men var bara tvungen att tillägga en sak! Har inte alls med förra inlägget eller något inlägg alls att göra men uppdaterade mig med att läsa fias blogg (www.guldmedalj.blogg.se) där det stod lite om vårt förra lag Cougars! Gud vad jag saknar er flicks vi var verkligen ett LAG. Helt fucking underbart. Senast vi tävlade alla tillsammans var SM 05 och där vi skulle VUNNIT GULD! wii :D haha nej men vi hade högst poäng och skulle även vunnit overall som menas med att man vinner lixom hela SM inom juniorer då som vi tävlade som. Men vi blev dock diskade då dommarna antog för att en tjej råkade visa magen i några hundradelar på sitt individuella program så antog dem helt att hon skulle gjort det i vårt program också! eller dem var nog inte så säkra på nånting egentligen men i af vi blev diskade och jag blev skitsur! haha men i af här följer lite bilder från just SM 05!

Take care


God kväll, God natt!

Ska inte sova än haha men min bror har tänkt att låna min dator och gud vet hur många timmar det är! Så skriver ett god natt inlägg nu.

Hoppas ni har haft en trevlig helg och en mysig söndag!

Take care

mys.

Surfade runt lite på nätet och kolla lite kläder och väskor. Hittade en jätte söt liten sak samt benvärmare och ett snygg brallor! Bara det att det stod inge väskmått så man har inte aning om storlek på väskan samt byxorna, ja alltså jag vet inte om jag vill chansa och beställa byxor på nätet så är dem förstora?.. haha ja då blev det ju bara benvärmarna kvar! Och orka beställa ett par benvärmare sen betala en massa extra för frakt etc när man kan hitta några söta ute i butikerna här i stockholm?

Undra också vart mina skor och benvärmare som ajg beställde för ett par månader sedan tagit vägen.. dem skulle komma nu i oktober! ..




Duschad och fräsh!

Så kom man nyss ifrån duschen haha blev lite stressad då det ringde på telefonen och det var micks blev ju orolig att något hade hänt haha! men allt var lugnt som tur var =). Nu hade jag tänkt platta mitt hår och ha i lite olja och sedan fläta det. Mitt hår har inte varit på min sida de senaste veckorna och jag känner verkligen för att ha utsläppt imorgon. Och btw så har jag inte plattat håret på månader haha! Men får hoppas att det går bra ändå.

Och ikväll är det ju ranking the stars! Haha tycker om skvaller och humor program. Så tänkte öppna chipsen och ta ett glas cola och sätta mig framför tv:n om en halvtimme! Tills dess blir det som sagt, hårplattning haha!

Take Care.

Sjunde himlen

Sitter och kollar på sjunde himlen och tänk om livet verkligen skulle vara som i den serien? Det skulle nog vara skönt men samtidigt helt uttråkande. För dem verkar ha svar på nästan alla frågor i livet och veta vad som komma skall. Och jag tror inte att jag vill ha hela mitt liv uppskrivet framför mig. Jag vill ta varje dag som den kommer. Visst ska man planera ibland men impulsa saker som sker är oftast glädjande.

home sweet home

Så nu har jag följt micks till bussen och känner mig lite halvsnurrig av att vara ute så funderar på att lägga mig ner och bara tat lugnt nu. Men dock så går det inte ett smack på tv så jag får väl se. Vill inte råka somna som vanligt haha.

mat!

Pratade nyss i tele skönt att höra din röst. Men i af så ska jag och micks ner för att äta lite snabb gott mat på grillen nu! haha men först blir det att köpa cigg och ta ut pengar!

Frukost

Gud vet inte vad jag ska göra, ni vet när man totalt tappat respekten för en person? men ändå en person som påverkar ditt liv så mycket att du inte bara kan fly ifrån den. Jag ser dig inte ens som samma person längre, du är helt förändrad och jag vet inte vad jag ska säga. Eller göra så fort jag ser dig. Helst vill jag bara fly och inte ens prata ett ord med dig men jag är ju som sagt tvungen. Det är sjukt vad vissa saker kan göra med människor.

I af så har jag ätit nu MUMS! Och kollar på tv där en värsting till syster två är haha den är så skön!

söndag = tråkigt!

Så med att vakna klockan 11 var nog inte så lyckat.. Men vaknade i af kvart över 12 vilket inte å så sent med tanke på att jag somna runt 6 tiden kanske. Så lite sömn blir det nog inatt vilket känns skönt vill ju inte somna på psykologin imorgonbitti haha! Dock när jag vaknade märkte jag att det var typ helt tomt hemma! Gick upp och borsta tanden och funderade på vad för mat jag skulle laga sedan slog jag mamma en pling och hon var tydligen på jobbet! Usch tycekr inte om hennes jobb.. jag menar nu bara för att hon varit sjuk så måste hon jobba över i timmar eller jobba på helger. Dock var ju min bror hemma så han var jag tvungen att väcka nu runt 1 då det typ är någon Arsenal match på tv:n. Men i af så var det en hyffsad morgon för jag vaknade inte av någon himla väckaklocka utan av mig själv! Fortfarande lite små trött men de funkar.

Nu tänkte jag äta pasta med ostsås! Mums :D
Och så ska jag se på utröstningen av Idol tycker att Sveriges Idol är lite lamt.. Jag menar dem typ blir lite idoler i Sverige ett tag men dem gamla idolerna har jag inte hört någe ifrån? Men jag är inte så bra på sånt med musik heller haha!!

Den vad bra!

Så, nu är filmen slut och jag kan äntligen sova! Och jag som hade trott att jag skulle somnat till filmen men icke. Den var faktist bra. Inte jätte bra utan bara bra. Helt okej lixom! Men nu är jag typ dö trött, men hungrig också som vanligt då.. haha nej men kanske inte ås konstigt man bör ju egentligen sova nu och gå upp om typ 5 timmar för att just äta. Men jag ska väl typ gå upp runt 11 hade jag tänkt. Börjar ju plugget 8 på måndag morgon som jag måste gå till.. usch.. men slutar ju halv 12 då blir det hem och vila igen!

Hoppas bara att jag orkar med hela tisdagen sedan.. men men en dag i taget och lite huvudvärks samt febernedsättande tabletter i väskan ska nog göra susen!

Nu ska jag sova, hoppas ni sover gott. Och ja, jag tänker på dig. Ska försöka drömma gulliga drömmar nu som handlar om något roligt så att jag är glad när jag vaknar!

God natt

läggdags.

Så nu börjar klockan rulla emot tre tiden och jag ska glo på någon film som heter "där mitt hjärta finns". Det ska vara någon drama. Så jag kanske somnar efter en stund haha! Får väl hoppas. Om jag nu inte somnar innan som jag har en tendens att göra.

God natt och sov gott allihopa!

flygande tankar

Gud så söta babykläder det finns! kolla bara på dem där strumbyxorna som det står kryp på haha så sött! Eller alla dessa bodys med tryck man kan trycka både eget eller ta något lätt som älskling, underbar, gullunge etc. Och dem där overallerna är ju helt underbara! Haha var jätte nära på att köpa en när jag själv skickade efter kläder från laredoute.se för att spara tills jag får min egna lilla sötnos! Men jag tog mig i kragen och insåg att det kanske fanns lite sötare kläder då. Men får väl hoppas att det inte är så många år kvar i af. Däremot tycker jag att som ni ser den där rosa tröjjan som det står "Armani" på, är inte det typ helt onödigt att köpa en tröjja till en bebis/ ett barn för närmare 800kr? Nej men jag skulle i af aldrig göra det! Barn ska vara barn inte behöva tänka på märken och utseende när dem redan är små bebisar. Nej det är fel tycker jag. 

Efter att jag kollat på bebiskläder ett tag så flyger tankarna omkring. Så jag hamnade på inredning. Då jag inte vet hur jag vill ha det så hittade jag bara en matta som jag tycke var fin! Men jag vet att jag vill ha ett mysigt hem. Mjuka färger och lite små belysning här och var så man slipper tända taklampan för att se. Det ska bara va helt mys! Ni vet som omkring jul när man bara har julgranen och lite ljus samt ljusstakarna i fönstrerna och stjärnan som hänger och lyser upp hela rummet! Så vill jag ha i af 9 månader om året. Då som det inte är sommar haha! För på sommaren så ska man ha rena fönster hela tiden så att solstrålarna lätt sipprar in och bara gör det varmt!

Hittade även ett par stövlar som jag beställde. Nu får jag bara hoppas att de passar då mina vader är så himla smala haha. Men i af tror ni annars att det typ går att göra om hos en skomakare? hmm.. får kolla runt lite på det där tror jag. Men stövlarna var inte dyra så kunde lika gärna beställa. 



Kommentarer!

Förlåt om jag inte svarar på kommentarer men jag är ju så grymt dålig på att läsa dem! haha får ju inte så många så kollar dem inte så ofta heller men iaf tack fia för tipset om vattnet! Jag måste ha blivit vilseledd av typ "du är vad du äter". I af nu sitter jag och kollar på Svensson Svensson har nämligen spelat in det! haha kollade nämligen på big mammas house innan som också den började klockan 8! Och gud den var verkligen bra! Har inte varit på så bra humör under dagen men där fick jag mig allt några skratt!

Mamma!

Jag måste bara tillägga och skriva ett litet inlägg om min mamma. Hon är världens finaste person! Och jag lovar vi har haft alla möjliga relationer till varandra! Bråkat hur mycket som helst, varit lite si å så vänner typ, slutat prata ja ni vet hur det kan bli emellan mor - dotter. Men iaf nu har vi världens bästa relation! Visst tjafsar vi och har delade åsikter men vi förstår alltid varandra. Vi är verkligen som bästa vänner. Jag är så himla lycklig att jag har min mamma.

Så, jag är visst gullig ibland! Men i af jag har min mammas kompis också som heter susanne! Också jätte gullig. Har väl varit som en extra mamma medens min uppväxt. haha som när jag var liten runt 3-4 år kanske. Och jag glömde att sätta på mig trosor haha och satte på mig strumpbyxor direkt och sedan min klänning och skor. När vi sedan var i farsta, minns inte riktigt vilka vi var men det var i af jag sussie och mamma. Så får jag för mig att leka i bollhavet! Och däribland orkade jag inte ha mina strumpbyxor på mig haha och min mamma skämdes så mycket så sussie var tvungen att få mig att förstå att jag inte kunde springa runt naken på mcdonalds! haha. Jag gjorde så mycket tokigt när jag var liten! Pickade folk i huvuna på endast ett ställe i TIMMAR haha så ja, dem hade ganska ont efter ett tag. Och jag pratade i oändliga timmar och det var inte alls någon som förstod vad jag sa heller.


I af så har jag haft en trevlig kväll. Visserligen ensam men micks var över ett tag och det är alltid trevligt! Hon är också helt amasing! Tur att vi har varandra i af gumman.


nyvaken

Så har jag precis vaknat eller vaknade väl först vid 10 sedan vid 11 och nu gick jag faktist upp! Och jag är faktist väldigt hungrig igen haha. Så tänkte glida upp och lägga in lite kyckling i ugnen och göra lite ris till. Kanske även ska vara duktig och skära upp lite sallad också? Eller så väntar jag bara på att mamma kommer hem.. kan ju be henne köpa med mat så slipper jag göra!

Just nu sitter jag och kollar på all of us ett komedi program säkerligen amerikanst haha iaf är det roligt så! Vet inte vad det blir för planer idag eller ikväll. Men jag kan ju inte dricka någon alkohol så en lugn kväll blir det ju i af! Usch vill verkligen bara ligga där igen glo en film och bara myspysa!

Men men, hoppas ni har haft och får en lyckad lördag.

Hungrig!

Usch för mig själv. haha nu sitter jag här igen jag som skulle sova för bara några 10 minuter sedan! men det går ju inte, är så himla hungrig men jag har verkligen inte orken att gå upp för att göra mat! För jag tycker nämligen inte om vanligt limpa me typ lite ost eller jo på sommaren runt 11 tiden när man är sådär nyvaken och sitter ute och äter ni vet? Men nu är det ju förfan vinter ute och absolut inte sol haha! Så då är det ju riktig mini middag som gäller! Men dock nej, orkar inte. Och inge bra är de på tv heller.. Jag menar så att man kan somna till tv;n.. är jag ganska bra på faktist haha! Iförsig börjar nått CSI grej om en halvtimme och dr dolittle 3 om 55 minuter men då får jag hoppas på att jag sover! Ska ju upp i af i tid imorgon så att jag inte bara sover bort hela dagarna. För ajg känner mig ganska frisk just nu. Piper bara i örat men sen så vågar jag ju knappt överanstränga mig för jag vill ju typ inte få någon andningsgrej! Haha har ju nämligen nån slags inflamation i luftröret.. Men jag äter ju pencelin så blir för hoppningsvist frisk! Sen har jag tänkt boka tid på typ sös och kolla mina värden och se vad felet är! För mitt imunförsvar verkar ha lagt av typ gått på semester eller någe. Och det är faktist inte kul.

Kanske får bli lite kyckling eller någe.. har ju några kycklingvarianter att välja på så det blir mums! eller så får det bli min frukost så går jag bara och borstar tanden nu och tvingar mig att sova.. hm, ja kanske låter lockande!

God natt

ansiktmasker och fixa naglar?

Haha nej blev kanske inte precis som vi (jag) tänkt! Men ändå en lyckad kväll. Träffade lite tjejkompisar och kolla på idol efter det följde "buzz" spelet ahha så kul! Och jag lovar jag är faktist smart har jag bevisat ikväll! :D (A) Nej men först var det musik s.k nutid vilket dem räknade ifrån 90talet ungefär så jag förlorade ganska stort. Efter det körde vi vanliga typ kunskapsfrågor där jag vann första omgången och sen när vi spelade i par vann jessica och juttan! Men kul var det i af. Efter det så, tro det eller ej men vi busringde! haha till en snubbe tänker inte nämna några namn men det är ganska kul att höra hur patetiska vissa killar är. Dömmer verkligen inte alla haha. Men i af han ljög om både skola och lite annat så det var faktist lite smått kul att kunna bete sig lite som man gjorde för ett par år sedan. Men dock blev det ingen ansiktsmask eller något fixande av naglarna som jag verkligen behöver haha men det kanske jag orkar fixa imorgon på dagen!

Nu hade jag tänkt att sova om en liten stund men tänkte bara uppdatera er lite om fredagens kväll.

Ps, saknar saknar saknar Ds

Resa?

Så michamela och ninninor var över hos mig idag ett tag. Vi käka en massa pizza och sen laga jag mat till micks som kom lite senare! Vi åt även massa godis och några tuggor chokladkaka (den var faktist god!) haha även om den hamna hos min bror tillslut. I af så etfer mycket om och men så bestämde vi oss för, Sverige + slask tråkig vinter INTE KUL! Så vi tänkte resa bort över sportlovet. Eventullt kanske gran canaria men vi vet inte riktigt säkert än. Orkar inte spara så himlas mycket pengar så vi funtar på att ta nått billigt i af.

Så nu sitter jag här. Ska hem till Eleonor sen eventuellt och glo idol och äta massa mat med henne och jessica! Är nog fortfarane inte van att behöva ha planer inför helgen, speciellt inte fredagar men måste väl lära mig någongång antar jag. Känns bara så tomt och ensamt..

Jaja, hoppas i af er helg blir mer lyckad än min då jag knappt kan röra mig utanför hemmet för den här himla sjukan! haha Jaja man ska se positivt på allt.

Nu är det gamla avsnitt av one three hill så ska glo på det ett tag.


tråk!

Sitter och tänker på vad som är intressant att skriva idag. Brukar vanligtvist inte tänka på vad jag skriver utan det bara flödar på. Men just nu känns det som att jag haft en inte så intressant dag. Låg hemma och sov till lite innan 11 efter det följde doktorn och där fick jag reda på att jag hade problem med luftvägarna! Så äntligen vet jag vad felet är haha. Samt att jag har vätska bakom trumhinnan så jag måste använda örondroppar men sen är de slut på oändligt pipande! haha. Efter det gick jag hem för att sedan möta Eleonor, sedan var det hem och äta men nej jag somnade och sov tills michamela ringde och väckte mig runt 5-6. Gick då för att möta henne efter det följde Pizza med mamma och ewa mums!

Nu gör jag inte så mycket ligger och kollar tv mest. haha så, visst var min dag lite ointressant! Men jag tycker om att skriva av mig lite.


Irland den 1a?!

Så, precis som min lilla söta rubrik låter och stavas (A) så kanske det blir Irland nu den första november! haha jag måste ju bara dit för att höra hur människorna egentligen låter. Om det är så hemskt som alla säger haha! Ska då åka ner med FRIVILLIG TJEJ SÖKES! haha nej men får se vem som åker med mig annars så ska jag möta upp.. fan jag hade namnet nyss haha! I af en killkompis kompis som också ska dit. Vi ska nämligen hälsa på en vän där nere och bo hos honom! Ska bli kul. Blir isåfall att flyga till London och därifrån till Shannon haha vilken resa. Det är i af tur att dem har sprit på flygplatser så flygrädd som jag är! Men jag får se, det kommer ju i af bli av just när och hur vet jag inet just nu! Men kul kommer det i af att bli.

Nej nu är det Bones på tv! super :D ska bli mys. Så nu tänkte jag lägga mig ner i sängen och kolla på det som följs av sex and the city och 2 och en halv män!

köpsugen!

Satt och kollade på en massa klänningar från Asos och Gojane inatt. Jag hittade ju en massa plus jätte söta skor samt dem där vita höga! Har alltid velat ha vita stövlar och dem där va ju typ grymt snygg! (man viker såklart ner kanten, eller i af jag med lite kortare ben haha). Men frågan är om jag vågar beställa från USA? Då blir de ju en himla massa frak och allting oxå! Tänkte hooka ihop med någon vän om dem också vill beställa något sen måste jag ju lägga undan en massa pengar då! För jag orkar ju inte beställa en massa sen så betala massa frakt i onödan. Sen kan ju klänningen vara fel storlek och massa.. haha får se om jag vågar! Hittade även en super söt klänning ifrån shopaholic men den finns ju inte i min storlek suck!

Första klänningen är fin till både fest och kanske passa på nyår? Den andra vill jag så gärna ha på min student! Skulle vara helt klockrent. Den tredje är ju så tuff! och sen kommer ju dem där supersöta stövlarna och dem andra vita som jag vill ha! Den där marinblå - blommiga skulle jag också kunna tänka mig att ha på t ex studenten också supersöt! Och sist men inte minst (eller aa jo kanske haha) den där söta från shopaholic.



Asos.com          Gojane.com            Gojane.com            Gojane.com



Gojane.com             Gojane.com             Shopaholic.se

Jul snart?

Haha har hört att jag skriver något konstiga saker i min blogg ibland! Men då ska ni veta vad jag skriver hemma, då såklart som endast är för mina ögon haha! Nej men jag skriver nog inte ut allt som vissa kanske skulle vilja för jag vet själv att det är super duper kul att höra mer skvaller men lite får faktist stanna framför mina ögon endast!

Så, jag har börjat ffunderat på julklappar nu. Visserligen har jag om någon inte ens de mesta brottom haha! För vi firar nämligen jul den 26 hos mormor. Vilket betyder att jag kan köpa julklappar några dagar längre och kan även lägga lite mer pengar då för har ju två löner att shoppa julklappisar för! Men jag brukar ändå vara "klar" i början av december. Men sen kommer man ju alltid på massa mer man vill köpa och gud vad ajg älskar det! Julen handlar itne om att få utan om att ge och MATEN.. mm mums! Men i af så har jag en bror som vill ha sina julklappar den 24 typ innan man vaknat. haha. Men i af så undrar jag om det finns nått annat än typ kläder att köpa till en kille som snart är 20? För det är lixom det ända han säger :S. Men känns alltid lika förutsägbart, hej bror god jul här har du lite kläder! haha nej men mamma däremot hon har för första gången gett mig möjligheter men dock har jag inte bestämt mig än. Funderar på att köpa de där buzz spelet eller den där lp - spelaren eller dem där jävla plattorna till balkongen som hon ständigt tajtar om! Som tur är så fyller ju min mamma år i februari oxå så jag kan ju köpa mer så också.. men men!

smått!

Man behöver inte alltid ha rätt, och det är inte fel att fråga om hjälp. Men varför är det så svårt att erkänna då? Jag vet i af att det är något jag måste bearbeta.

Och igår kväll gud så trött jag är på min mammas jobb! Hon var tvungen att jobba ända till halv 12 från 8 på morgonen för att hennes sänke till chef är dum i huvudet!  USCH det är ju inte ens mänskligt.

Idag ska jag göra absolut ingenting! haha ovanligt va? Nej men tänkte röra iväg mig till en lektion i skolan imorgon nämligen. Tänkte nämligen bli frisk till helgen så jag kan ha lite kul i af!

skor!

Är inte ni också typ jätte trötta på att hitta dem där alldeles perfekta stövlarna för vintern? Visserligen har jag mina som jag avgudar! Men dem är bruna och varje flicka behöver faktiskt ett par svarta! Så nu har jag varit på jack i flera veckor i dem här vanliga affärerna som din sko, skorett, nilson, bianco footwear, euro sko etc. Men har inte hittat ett smack! Så jag tänkte att kanske är dem där 2000kr värda att lägga på ett par stövlar? Jag menar det är ju inte så att mina fötter tänkt växa nu i år i af. Vi lägger ju ändå ner närmare 2000kr på typ käk, cigg och festande? så. Jag återgick till den här underbara sidan duoboots.se (dem har perfekta skor för mig då jag har riktigt smala vader). Men det är även bra för dem som har större för man väljer nämligen sko storlek och vadstorlek. Är det typ inte underbart?
 
Men samtidigt som jag kollade efter skor där så var jag tvungen att kolla in Jimmy choos nya kollektion. Inte för att jag någonsin varit så haj på det här med att man ska ha vissa märken men det fanns ett par grymt snygga stövlar där! Inte för att jag någonsin kommer att betala närmare 10 000kr för ett par stövlar eller jo kanske om jag blir rik! :D haha nej men det är ganska för mycket för mig! Men dem var faktiskt fina. Men hittade dock 3 par på duoboots och har inte bestämt mig än för vilka det får bli. Ganska sjukt att dem kostar närmare 1000kr billigare ibland ifall man skulle bo i USA än Sverige, lite surt! Här kommer bilder. (har även lagt in en bild på en kuvertväska som är så otroligt söt! Och man får faktiskt alltid hoppas och drömma!


130 euro              170 euro         160 euro          945 euro              575 euro

De tre första är ifrån duoboots.com men ska man beställa inom Sverige är det duoboots.se och priserna ökar lite. Dem två andra produkterna är från Jimmy choo, vilket är lite dröm föremål i mina ögon.


1 oktober.

Ni vet den där närheten som endast en person kan fylla. Den där saknaden som hela tiden känns i hjärtat? Eller bara de där orden som man blir helt varm av att höra. De där leendet som gör att man orkar stiga upp varje morgon?

Nej idag har jag inte gjort nånting, eller jo lite mat.. haha sen har tv,n lockat och framför allt sängen! Ska även gå och hämta mig lite saft snart och äta en massa kakor haha! Precis som när man var hos mormor när man var liten.

Lite dum rubrik, men ja. Den första varje månad betyder i af något för mig!