Flyttar

Ni hittar mig numera på www.EmelieNikkii.blogg.se

 

 

 


En liten hemlighet


Gårdagen

Eftersom att Lukas inte är riktigt kry så fick han vara hemma igår också och mysa. Efter att vi dragits oss ett par minuter i sängen så ringde vi till Ruby som likaså var på lekhumör!

Vi möttes upp i slussen och gick till medis där det först blev lunch ute i solen. Lukas och Milo var såklart överlyckliga utav det underbara vädret, varandras sällis och såklart pommesen! När vi ätit lite så bar det av till björns trädgård där de fick springa av sig ordentligt.

Jag hade dock vita leggings tror ni att jag var vacker efter ;)

Tog oss en promenix till ringen därefter sedan blev barnen trötta. Lukas total däcka tio minuter efter att vi sagt hejdå!


Vilken dag!

Jag börjar fundera på om Lukas kan trolla fram feber när han inte pallar dagis? Dagen har varit allt annat än lugn. Städerskan skulle komma hit runt 12. Thomas tidsuppfattning var ca 1 timma. Okej men då tar vi en promenad. För att säkerhetsställa så att jag inte kommer tillbaka mitt i städningen med en vild 2 åring så frågar jag städerskan själv. Nja 3 timmar har jag fått info om att jag ska städa denna lya.

TRE. Jaja något måste vi väl kunna hitta på i detta underbara väder? Nja. . Lukas drog på charmen till lekplatsen men där var det stopp. Sitta vagn, gå, sitta vagn, gå ja ni förstår vart jag vill komma? INGET dög. Han skulle trotsa allt. Fick han åka vagn nej då skulle han gå alltså jag blev nästintill tokig. Försökte räkna så många siffror så gud vet inte haha och att bära honom på något lätt sätt? De stryker vi ;) Han är starkare än mig numera och slänger sig åt alla håll. Ja jag vet det blir inte bättre att jag snäser att man får bestämma sig till ungen men efter två timmar utav detta gnäll är åtminstonde mitt tålamod slut.

Gosh i af väl hemma runt 3 snåret så var städerskan kvar. Hon skulle göra något i badrummet och kort där efter gick hon. Lukas humör vände direkt när vi kom hem och här var han gladare än gladast som att han aldrig varit på pisshumör.

Puuh va långt det blev! haha :) Thomas kom hem strax efter fyra och drog någon timma därefter för att byta däck. På de äventyret hängde även Lukas på. Nu undrar jag dock var de är? Ibland blir det lite väl tyst här hemma ;)

 

 

 


sjukstugan igen..

Precis efter lunch idag ringde dagis. plutten hade fått feber. Skönt nog så var Thomas ledig så han. skjutsa mig till dagis :) Hämtade också ut min nya telefon idag! Det är en lg optimus 2x kär på nytt? haha nja beror lite på. om Thomas läser ;)

Back to work!

Så var det dag 1 på denna vecka dvs måndag. Känns ändå ganska skönt att ha påbörjat denna helvettes vecka så att det får ett slut snart! Sa jag att vi jobbar helgen? Och att jag arbetar kväll hela veckan?

På torsdag däremot ska vi göra något roligt! Då är vi lediga =) Eller åtminstonde jag.. Thomas får fint ta sig ifrån jobbet ett par timmar ändå! :)

I helgen så tog vi det faktiskt ganska lugnt! Var iväg och kikade på La soiree tillsammans med Thomas föräldrar på lördakvällen och Lukas sov fint hemma hos Madde tills vi plocka upp honom runt halv 12 inpå natten. Vi hade badat på morgonen så han var nog helnöjd med dagen han med!

Idag har jag även varit lite flitig då Thomas tog sig till huddinge och lämnade av plutten imorse! Blev både tvätt och plantering utav blommor =) Köpte några plantor att ha nu på våren tills de andra börjar att blomma! Blev helt ok bättre när de växt tills sig lite mera. Insåg väl dock att vi köpt lite för många plantor. .

Ska väl försöka ta mig ut imorgonbitti och fota lite så ni får se någon form utav resultat på mina skills ;) hö hö!

 

 

 


Älskade helg!

Om knappt en timma får jag åka hem och träffa familjen igen. Ska bli så skönt med en helg =) Vi behöver verkligen lite ledigt nu!

Allra bäst kommer det att bli när allt med flytten är klart. Det tar på krafterna att fortfarande behöva ha kontakt med ja ni vet vem. Ska bli så skönt att få honom HELT ur mitt liv. Lukas liv har han valt själv att inte ta del i på över ett års tid så den delen behövs egentligen inte skrivas ner..

Vi har även börjat fixa balkongen lite smått :) köpte en supersöt soffa? och två pallar samt ett bord. Även tre blomlådor och en hel del frön! Får se om jag har några gröna fingrar eller om vi får köpa plantor ;) haha Tänkte köpa lite plantor vilket fall i helgen för att få dit lite färg.

Annars så ska vi bada imorgon och på kvällen ska vi på middag :) Söndag ska vi hämta mina och Lukas kläder samt lite papper och annat personligt som jag inte känner för att förvara i huddinge. Efter det så ska vi shoppa blommor och spela kort hos en tjejkompis.

Riktig trevlig helg, ska bli helt underbart!

 

 


Härlig tid framför oss

Tänk er att maj är den enda månaden som jag jobbar full månad en tid framöver. Det ska bli så underbart med semester och mer tid tillsammans med familjen!

Blir nog en hel del tripper i Sverige och ut i skärgården med båten. Å fjäderholmarna! Gud så gott. Lite för mycket dagdrömmande kanske? Nåja närmsta tripp ligger bara tre veckor framför oss, då är det dags för Eskilstuna. Bestämde oss för att boka hotell då vännerna där borta har katt. Underbart med hotellfrukost och att inte behöva bädda sängen!

I höst ska vi även ha semester både i september, troligtvis samt en veckas under november då det blir en resa till Gran Canaria ♥

 


Minnet!

Yes mitt minne, jag har bytt lösenord till den privata =) Skriv om ni vill ha det. Snart så ska jag skaffa mig en ny och den lösenordsskyddade blir det nog inte så mkt fler inlägg i. Men snart är 2-3 veckor vilket egentligen inte alls är lång tid om man tänker på hur länge JAG utav alla stått ut med dessa hemligheter!

Ikv kommer Thomas äntligen hem. Ska inte lyfta ett finger i veckan (A) tror ni att vi är överens om detta? Nja.. helgen blir i af mys :) Badplaner på lördag som följs utav middag ute, barnfritt(!!) söndagen ska gå åt till plantering och annat mysfix på balkongen hemma i gröndal. ♥

 


En ny start

Kommer snart låsa denna blogg för att fortsätta på en ny :) väntar bara på att jag ska komma på ett bra namn så det dröjer nog lite!

Läs lite på min lösenordskyddade blogg vettja!
Här är ett nytt sprolans inlägg =)

Lukas mår mycket bättre efter att vi varit en sväng på akuten igen där vi fick ventoline utskriven på inhalator istället :) Samt andas lite där! Å så remiss till en riktig barnläkare. Äntligen.