Buzzador! Pampers Active fit =)

Som rubriken lyder så har vi buzzat med pampers denna gång! Var kul att testa ett tag faktiskt men jag håller mig dock fortfarande till Libero. Annledning är att dessa pampers s.k active fit var så tunna att de inte höll för min lilla pojke under nätterna. Han nästintill kissade igenom. Fråga mig inte var all vätska kommer ifrån haha =P Annars var de jätte behagliga då de verkligen var TUNNA men som sagt höll de då inte lika mkt =)

Underbara dag!

Och underbara helg! Varför bara två dagar undrar jag? På måndag är det tillbaka till skolbänken - skämt åsido haha! Men shit vad min hjärna är tröööött. För mkt info @ fem dagar. Men men bara två veckor kvar @ 9 dagar (lediga en dag, Lyx!).Hur som helst. Fem dagar har jag alltså tillbringat på tre. Och jag har redan blivit en totalt nörd gällande tres hela utbud och ja .. Vi hade en Iphone utbildning. Närmare sätt Iphone 4 utbildning. Nej jag är inte proffs men jag lärde mig saker såsom att Apple sålde 1 miljon Iphone 4 telefoner på mindre än 1 timma. Sjukt. Fast jag fattar för jag blev kär. Så nu har jag klickat hem en Iphone 4. Fast en vit så jag får vänta några månader.

Men så jävla värt de. Hoppas på att kineserna vill jobba lite och dra in på semestern nu ;D

Nytt jobb imorgon

Så har jag jobbat sista veckan som heltid @ BK. Sa inte upp mig kändes bokstavligen som att jag skulle spy och typ bryta ihop antar att jag älskar stället för mkt för att hata det. Eller något sånt? Vi ändrade kontraktet till 0timmar istället. Fast nu blire dock inge jobb på 3 veckor OM jag inte hoppar in någon helgdag (A).

Idag har jag i af varit ledig och myst massor med både Lukas och Samir :) Har ju sovit hos mamma hela veckan då jag arbetat till halv 2 på nätterna. Så det har blivit nada tid till någon utav dem! Nu jobbar dock Samir natt istället vilket resulterar i att jag sitter med halv öppna ögon och vägrar sova. Har jätte svårt att somna själv men ska bädda ut på soffan och lägga mig brevid Lukas som somnade här för ett par timmar sen. Så blire lite hostmedicin och sedan sova =)Börjar förresten nya jobbet imorgon. Känns inte alls kul! Usch vad jag är bitter haha =P Men det är verkligen inte min stil på jobb. Men det är bra för min hälsa att ha lite lugnare jobb och bra för mig och Lukas att få lite mer extra tid tillsammans :)


Helvettes vecka

Saknar saknar SAKNAR min son. Det ska verkligen bli skönt att sluta. Inte för att det är tråkigt eller jobbigt eller något utan just för arbetstiderna. Har träffat Lukas ca fyra timmar nu på två dagar och då har vi sysslat oss med att vakna, dricka välling, klä på oss, ta bussen till huddinge och gå till dagis.

Men det är bara tre dagar kvar nu och på söndag ska vi mysa massor! Nästa vecka är det nytt jobb som gäller =) Ska bli kul också faktiskt hoppas jag. Inte alls min "stil" men man måste väl testa lite nytt efter fyra år i samma branch.


Ute på promenad för ett par veckor sen


Saker som händer

Såå har man klarat två arbetsdagar till! Vad jag gör uppe nu undrar jag också men man får väl någon extra kick då helgen äntligen kommit ;) Nästa vecka blir verkligen INTE rolig. Men eventuellt blir det också sista veckan. Jag har nämligen fått ett nytt jobb! Hur mycket jag än tycker om mitt nuvarande jobb så funkar det helt enkelt inte med Lukas.

Nåja inge att hänga läpp över =) Nya blir nog minst lika spännande!


Bildbrake - Lukas leker med vattnet en helt klar favoritsyssla. Snart blir vi med badkar också =)

Lukas och jag har börjat få kämpa med nattningarna. Dock tror jag att magknip spela in i kvällens drama här hemma. Däremot höll jag på att smälta när jag skulle bära över honom från min säng till hans då han i sömnen säger "mamma" direkt när jag böjer mig ner för att ta upp honom. Herregisses vad mycket kärlek de kan finnas!

Han har också fått tre tänder till! Poff sa de typ ..eller inte typ de sa verkligen poff. Först kom det en tand och en vecka senare kom det tre till. Så nu är vi uppe i tolv =)

Pott-träning?

Lukas är inte de minsta intresserad utav pottan. Eller han kan peka på den och säga "kissa" men att göra något där är inte aktuellt för honom. När började ni med era barn? Han är ändå 1år och 8mån nu? Brorsan min var ju blöjfri @ daytime vid 1,5års ålder ..

Nya pjucks!

Hittade ett par vinterskor till Lukas nu =) Hade väl lite små panik då jag gick in i butiken och insåg att nästan allt var slutsålt? Hallå vi är i början utav oktober(!!)

Men blev ett par ifrån Bagheera =) Hade hört massor om viking men de var ju slutsålda och dessa hade samma garantier MEN kostade 399:- istället för 695:- så jag klagade inte de minsta =) Plus att de var snäppet snyggare ;) hihi


Förresten så har Lukas fötter blivit hela 13cm. Vad händer där? Så nu "ska" han ha 23 och men hans 21 funkar fortfarande konstigt nog ändå.
Bildbomb

AugustiSeptemberOktober

Tokunge!

Förra helgen hade vi några vänner över på middag varpå Ellinor utbrister "skål" till Lukas.

Några dagar senare sitter Lukas och Tindra på dagis och byter muggar helt lungt och stillsamt. Efter några minuter utbrister Lukas högt SKÅL varpå alla barnen satt och skålade länge!Mys dagar!

Nu börjar verkligen kylan att bita till när man är ute om kvällarna! Mörkt börjar det bli också och jag antar att det inte enbart är jag som blir extra julsugen! Blev ett par röda krukor och några röda ljus med i shoppingpåsen idag. Å snart ska jag sätta mig och klicka hem nya gardiner också! Inga julgardiner än men i vardagsrummet har jag bytt ut lila mattan emot en annan så ska byta ut mina gardiner mot oranga/röda typ. Svårt att förklara men ni får väl se för och efter bild sen istället =)

Ska också ta mig förbi ikea i veckan om någon glad skäl har lust att hjälpa mig kanske? nytt soffbord, tv bänk och avlastningsbord ska införskaffas.