Målar!

Nu har jag tagit tag i att måla ett par grejjor i hallen! Jobbiga är att Lukas är vaken, roliga är att Lukas är vaken. haha skämt åsido men han har tamifan mer färg på sig än själva möbeln som blir målad.

UPDATE: Lukas duschar, ohyes. Jag har målat klart. Nästan i af =)God natt peeps :)

Fina jul, härliga jul! Men vintern .. nja de är fint med snö på marken men snöa kan de göra under natten! Eller på dagen mån - fre då är jag ändå instängd på ett varmt kontor ;)

Vi har hängt lite med Ruby och Milo både i helgen och så idag. De är förjävla bra ska ni veta =) Härliga prylar! Lukas och Milo är ju bra sköna tillsammans också. De skiljer bara ett par dagar emellan dem och de tycks ha dessa perioder samtidigt inte så konstigt men vafan man vet aldrig med kids!

Hur som så hörde vi "DE ÄR MIN" blandad med både kramar och pussar. Ja de sov tillsammans också och sprang upp och ner på madrassen. Menar de här med att ha en stor madrass mitt på vardagsrumsgolvet var tydligen en hit haha!

Min fining 20 nov @ Mormor. Kan själv.. eller =)

 Just sign up

Ni har väl inte glömt min lösenordsskyddade blogg? :)

Min fining!

Å alldeles för lite tid till fritid! Sitter helt slutkörd en lördakväll och klockan är kvart över ett. Lite ångest har man då man vet att klockan vaknar liite tidigare än vad jag önskar gå upp haha!


Ett stilla liv, det är för dig jag andas

Försöker komma på ett bra först ord på inlägget men det finns nog inga. Just nu mår jag sådär varpå min skrivning nog inte kommer vara så glad. MEN jag lever. Lukas likaså. Han är dock glad och sover atm =P Jag jobbar ju nu hela veckorna förutom helgerna :) Har kommit in riktigt bra i arbetet och trivs ja finns nog inga ord för hur bra jag trivs.

Dock fanns det ju ett "men" med detta jobb. Jag är tvungen att arbeta varannan vecka kvällstid. Eventuellt. Man kan byta pass och jag får se hur länge jag orkar helt enkelt.. men fram till nyår är de säkrat i af :) Saken är den att jag och Samir har gått isär. Tänker eller jag orkar faktiskt inte gå in på mer info om just det utan ni kan fråga om ni undrar något istället.

Roliga planer som finns inbokade är en Ullareds trip! Har lurat med åtminstonde Lizzan och en killkompis :) Vi får det säkert skitkul! Det blir nog när som om Lukas ska med annars så får vi planera lite bättre haha. Dock tror jag att han får det roligare hemma men frågan är om jag vill vara ifrån honom ATM? Känner mig enbart krossad men vi får se =)

Ett leende i livet löser allt och på jobbet ja där är vi allt bra på att le =D Imorgon ställer jag även klockan på fem bara för att hinna mysa med Lukas innan vi måste gå hemifrån halv 7 ..

Ne tur att jag och sonen min vet vart vi har varandra, typ som när jag skräms och tokungen hoppas högt och asgarvar. Eller när vi står och kollar på bilarna och säger "vrooom" i kör.