Hoho =D

Fint väder som vanligt! jag är sjuk som vanligt. Sitter hemma hos min älskling har varit vaken sen typ 12? Förutom att jag vaknade imorse vid 8 och var vaken till 9 för att min helt underbara pojkvän har lust att slita upp mig ur både soffa och säng när jag är sjuk bara för att han inte orkar städa sitt rum så han ska ta ut sin tv i hallen.. den skulle nämligen hämtas för att lagas! haha

Iaf vill bara ut i solen och äta en massa glass :D haha är sjukt sugen på glass! ska snart ner för att handla mat .. men måste vänta på min baby då jag inte kan låsa :P haha! eller komma in i porten igen för den delen =D

Tack för kommentarena om klänningen! Frakten gick totalt på 370 kanske.. först inom usa var de runt 100 lappen sen betalade jag tullavgifter etc på 260. Jag hade storlek S i allt! =D dem har en mått tabell tänk främst på att mäta bysten då USA;s storlekar oftast är efter modeller och ja dem är ju förfan pinnsmala! VS har dock lite normalare storlekar haha! men aa =D

PUSSAR

Hoho :D

Idag är jag glad!!

Gick väl helt ok på NP kunde varit bättre då jag ändå läser C kursen? haha men men ;) orkade inte sitta kvar i evigheter!!

Efter provet gick jag hem då jag inte orka vara kvar i skolan då ninninooor har mina skåp nycklar och orkar inte gå till matten för att stirra in i väggen precis! Eller naturer också för den delen hehe :P Sen var jag ju lite lat också ;) men iaf!

När jag kom hem så sov jag lite och så nyss pallra jag mig iiväg till ica för att hämta mina saker på deras lilla postkontor. Har äntligen fått min klänning till studenten samt bikini sedan en lång skjorta från hm =D väldans fint!! älskar klänningen och för att inte  tala om bikinin =D äntligen är man liiite ensam om bikinin i sommar! Vil inte ha samma som alla andra så jag bojkottar helt HM och dylikt.




Först är det skjortan från HM! jag vet jätte gammal från affären men jag har inte haft ork att hämta ut den så :) den blir fin i sommar till ett par slappa skor och en stor vit väska!

Efter det är det min klänning! Jag bara älskar och avgudar den!! =D så sööt!! äntligen hittat en som fall mig i smaken direkt. Och bikinin är den inte för.. Vacker? .. så otroligt fin rosa färg älskar rosa och den här är verkligen MM :D och sen mössan !! fick dem för ett tag sedan men har inte orkat ta bilder så när jag ändå var igång idag så fick den ocskå fotas!

Nu till plugg och tråkigheter men först simpsons som jag hör från vardagsrummet (A)

ZzzZzz...

GUD SÅ JAG ÄR TRÖTT!

och ändå sitter jag här? ja typ! Kan ju inte sova.. har varit dödstrött hela dagen efter att min käre pojkvän väckte mig vid halv 12 .. notera att jag jobbade hela helgen och somnade 6 imorse! haha..

Så något kul som hänt? Inte direkt har som sagt jobbat hela helgen :) Två helger kvar! Sen hoppas jag att A kan tänka lite och göra liiite bättre schema! hihi Men en sak jag tänkte på när jag var påväg hem till nadim igår då jag hann med kvart över 12 tågen från centralen! gud va mycket yngre människor som är ute sent nu för tiden :P Alltså jag menar när jag var 13- 15 så hade jag förfan regler. Okej man bröt ju emot dem ibland men jag var verkligen itne i stan och hängde om jag bröt emot dem var det för att gå på någon fest osv jag hängde ju inte ute.

Har ni gjort något kul då? =D får hoppas att ni festar åt mig också! haha Jag ska eventuellt festa nästa helg ändå! Får hoppas på de bästa =) har biljetter till en skiva men får se om min baby jobbar vill ju inte gå till hans vän skiva själv =D sen kan jag ju inte resten i huvudet men vet att jag lovat att gå på min brors skiva tydligen.. haha! Inte som jag visste om men men =D sedan är de sofias där i närheten av min och Camillas slutskiva 30 maj! Och vet ni vad? jag har FEM veckor på mig att kirra skolan tills betygen sätts! Stressad? SOM FAN haha hjääälp! kanske därför jag inte kan sova? känner mig typ för stressad.. det återstår att se. ska försöka plugga lite nu typ! Sen sova så trött så trött så trött ..



GOD NATT

heej alla sötnosar!

Längesen va? jag veeeet!! men nu äre såhär lixom jag har HÖGAR med plugg!! Och så är jag sjuk.. sover knappt någe på nätterna för att jag får världens huvudvärk men börjar bli frisk nu i af så imorgon blir det jobbet!!

Annar ska jag ta det lungt absolut hela helgen. Och två helger till efter det också.. min käre chef satte ju upp mig att jobba 15 - 00 fyra helger irad både fredag och lördag =D jätte kul! haha nej mne det är faktiskt bra nu sålänge jag pluggar :) inte lång tid kvar och jag är dunder stressad! har hur mycket som helst att fixa klart till student.. orkar man? NEJ men man måste ju. Tänker inte stå där som ett fån o inte ha klarat skolan så ;) bara att kämpa.

Något kul som hänt är att jag eventuellt äntligen hittat en lägenhet! Det är andrahand men den är suverän! Det är en trea för 5200 i månaden :) låter inte det super? så himla glad!! :D Ska iväg och kolla på den i helgen jag verkligen hoppas att hon kan låta mig flytta in i juni! Annars blir det liiite tajt me cash då jag redan är skyldig mamma en massa (A)

Men de löser sig också visst ;) hihi

Ska försöka hinna att skriva i af varje dag nu :) helgerna kan de bli lite svårt på men aa :D hihi

PUSSAR