Buzzador!

Jag fick för ett par månader sedan ett paket från Buzzador igen =) Denna gång skulle OB pro comfort testas! Jag tyckte att de var sådär.. Absorberingsförmågan märkte jag ingen skillnad till de jag använt innan (Coops) och man var tvungen att byta oftare då de som gled ut. Men de var lättare att föra in också.





Händer lite! :)

Oj vad längesen det var jag skrev! Idag då jag lämnade Lilleman grät han inte :) Dock vet jag inte om det var värre nästan? Han såg jätte besviken ut och jag ville bara ta med honom hem. Min plutt hur ska jag klara av att arbeta?

På tal om arbete så ska jag kolla mitt schema idag.. är lagom nervös. Jag hoppas att det är som vi kom överens om förut. Men man vet aldrig. Har kikat runt på olika jobb OM det inte funkar nu. Men som sagt får se senare idag :)

Har även bokat tid för teorin samt uppkörning nu, nervös? JA! haha men de kommer gå bra. Mest teorin som oroar mig. Ska åka till mamma och plugga med skivan på torsdag då min dator inte har uttag för sådant..

Men nu läsa boken!




Negativa vibbar.

Jag vet verkligen inte hur jag ska uttrycka mig gällande honom. Jag vill bara skrika till hela världen hur sjukt i huvudet och VIDRIG han är. Hjärta, ja något sådant kan inte existera innom honom.

Messa N idag - du har post hos mig. Fick bara ett kort svar "spara dem, jag hämtar de senare i veckan".

Orden har trängt in och ekat hela dagen. Tänkte han inte ens tanken på att fråga hur Lukas mår? Om han har blivit stor, om några framsteg?

Nej han är bara .. ja han är ingenting. Han är omänsklig.

 

 

 


Hemnes (IKEA)

Ja nu har äntligen huddinge kommun fått Ikea katalogen! I ofs har jag redan sätt de flesta nyheterna live då jag var på Ikea för knappt en vecka sedan. Men alltid lika kul att kika runt ändå =) Något jag verkligen har fastnat för och som kommer införskaffas under hösten är nya hemnes serien till vardagsrummet.

Jag har alltid älskat hemnes och nu har de äntligen släppt en serie med vitbetsat eller laserat? det är i af inte blankt men man ser trät igenom vilket jag verkligen älskar!





Första som ska införskaffas är Soffbord och tvbänk. Därefter så kommer jag köpa avlastningsbordet och sedan avsluta med vitrinskåpet :) Men eftersom att jag har lite pengar som Mamma ska ha efter alla körlektioner så ligger inköpslistan på lite lägre prio. Jag avskyr att ha skulder och inte känna kontroll utöver min egen ekonomi.

De stora vitrinskåpet är självfallet de ultimata men mitt vardagsrum är litet så därför kikade jag även på det andra. Har dock funderingar på att sätta upp en hylla som här under, sätta i lite spottar och ställa in mina samlingsglas där?

Priserna för dessa skönheter
Soffbord 1295:-
Tv-bänk 1495:-
Avlastningsbort 1695:-
Vitrinskåp 2995 o 1995:-
Hylla 995:-






Inskolning dag 7

Har verkligen för mig att jag skrev ett inlägg häromdagen men ack så fel man kan ha! hehe

Det går framåt. Inskolningen pratar jag om då. Lukas sov första gången på dagis igår och det hade gått super! Det är bara lämningarna som är lite röriga. Lukas blir ledsen när jag går men det tar max 2-3 min säger hans dagisfröken innan han är uppe och leker! Och jag vet innan att det har varit så då jag gått iväg för att jobba också osv så det är inget som förvånad :)

Hoppas bara på att han ska vinka snart och inte bli ledsen! Men det kommer väl =)

Idag ska jag dit klockan två å fika lite så ska vi gå hem igen. Sen ska vi träffa Ruby och lilla Milo. Var på tok förlängesen! Men blir väl så då ingen har bil/ körkort(som dock är på g hos oss båda hehe) när man bor en bit ifrån varann.







Rörande inlägg om en sovande lördag

Vad gjorde vi med vår lördag? Jo vi sov. Å får nästan ångenst när jag tänker på det..

Efter en natts arbete som btw gick rakt åt helvette då jag är småsjuk hade min underbara vecka samt saknade Lukas som en tok var jag bara extremt trött. Vaknade efter 7 timmars sömn i tajming till Lukas lunch-nap och somnade självklart om.

Men men ibland får man lata sig och vara hemma =) Tog oss i af ut på en promenix för att köpa välling och blöjjor. Till den affären tar det åtminstonde 20 min att gå! Lite gottissaker följde även med hem (A) så de sitter jag och mumsar på just nu! Ska lägga mig ner och läsa snart tror jag så att jag somnar någongång?

Imorgon ska vi till Ikea och kungens kurva =) finns lite saker jag vill kika på och köpa MEN ska hålla i pengarna för nästa månad lär inte bli så rolig. Får knappt någon mammapenning och ja lönen den kommer ju inte förän månaden efter. FK är verkligen dunder smarta de ;) haha




Inskolning dag 3.


Snygg Lukas @ stugan i min gamla regnjacka. Han lekte med vattenslangen nämligen!


Igår gick det ja alltså Lukas leker det gör han men han kikar fortfarande så att jag är där och inte smiter haha =P Idag gick det däremot mycket bättre :) Han gick i af ut och lekte på gården utan mig i en halvtimma kanske? Men gud så jag saknade honom. Kändes jätte konstigt att han gick utan mig haha.

Undra vem som bör skolas in egentligen?

På måndag ska vi börja vinka också! Så jag lämnar Lukas sen vinkar jag och går. Är borta en kvart och kommer tillbaka. Ska bli spännande och se hur han reagerar då.

ATM käkar jag godis efter lunchen, Lukas sover. Jag ska väl plocka lite här hemma snart för att packa ihop så vi kan bege oss till Mami. Skulle behöva köpa märkpännor utav något slag också, tips? Ska man sy, styrka eller skriva? Allt bör vara klart till måndag också. Eller åtminstonde regnsetten osv :)






Tävling hos Nikita!


Jag tävlar om ett par valfria Nova Star byxor från
LitenPåLandet
i Nikitas blogg, tävla HÄR du med!






Inskolning dag 1.



Lukas 14 Augusti @ mormors stuga.


Dag ett gick.. ja bra? Var väl lite blandade känslor ifrån Lukas håll! Speciellt när det kom in en drös med ungar också hah var väl egentligen inte meningen att vi skulle vara kvar då =P Lukas var lite trött då också så man får väl se hur det går imorgon :)


Imorgon ska vi vara där mellan 9 och 11 och på fredag likaså fast då ska vi även börja träna på att vinka! Så blir en liten kort lämning för att öva det :)

Tror att det hade varit lättare att vänja in Lukas då han var runt året. Nu har han lite separationsångest =P Men han är ju i den åldern enligt "faktan" som säger 18-22mån.

Vi tar en dag i taget helt enkelt och håller tummarna =)

Igår var vi även på BVC fick lite vaccin + väga mäta. Har papprerna någonstans i vagnen så det skrivs upp ikväll ;) Vi ska även gå förbi BVC i huddinge imorgon och skriva över oss där då Lukas måste träffa en barnläkare och kolla upp sina fossingar =) Han går nämligen inåt med den ena och utåt med en andra. Inget mer än special skor som behövs eventuellt. Men kan vara bra att få det gjort så tidigt som möjligt.

Nu ska jag vila lite medens Lukas sover så att jag inte somnar framför ratten ikväll.





Dagen med stort D

Jag är sååå trött och.. kissnödig. Kul när man är i stugan och toaletten ligger ja inte i detta hus i af. Imorgon är det i af dagen med stort D. Nämligen dag 1 på inskolningen. I ofs är det typ info-möte. Så känns inte så mycket "på riktigt" haha

Jag ska också göra sista momentät på körskolan :) Började lite på det i MAJ? haha var det verkligen så längesen jag körde. Jaja går nog bra =) Backa kan jag ju så bara parkera jag behöver lära mig :P Men det kan jag typ har väl missat en parkering utav kanske tio som jag gjort. Det tycker i af jag är godkänt, eller? (A)

Men nej sötnosar. God natt :) Ni signar jag ut!





Ny shoppat!

Klickade hem Hypnotisören utav Lars Kepler nyss. Hoppas att det är en bok för mig nu, verkligen hoppas! Men först ska jag läsa klart Liza Marklunds - En plats i solen. Den ligger hos Mami så ska flörta med mig den hem imorgon ;) hihi Började på första ur just den "serien" eller vad det kallas i böcker(?) under graviditeten med Lukas efter har tiden inte hunnit till fram tills nu :)

 





Sjukstugan snart friskus ;)

Å jag skrev något igårkväll men huvudet dunkade i takt till tangenterna så tror de hamnade i utkast i ren förvirring haha! Dyster? Jo tack.. men men köpte berocca, mirakel otrivin nässpray samt allergitabs så nu håller jag tummarna :)

Lukas mår däremot mycket bättre. Eller vågar väl rent utsagt säga att han är frisk :) Enbart lös i magen men han har ju levt på majsvälling i två veckor så vem kan dömma de lixom? Det blir inskolning på onsdag och klagar de på att jag inte kan prata så kan jag mer än gärna sitta i karantän, A K A kafferummet =P

Men innan de här inlägget slumras bort så bör jag sluta skriva typ haha! God natt från oss =) Imorgon ska vi förresten till BVC för väga samt mäta. Sprutan tror jag vi hoppar? Eller? hmm vågat precis innan inskolningen känner jag!





Jag längtar, eller?

Världens sötaste bild på Lukas och Milo senast vi var i Nacka =)

Lukas utvecklas något enormt nu för varje dag som går. Han säger massa saker som jag förstår men itne riktigt får ner på bloggen haha! Men ett ord är i af sitta och boll fast boll förstår nog de flesta :P ibland säger han även fotboll.

Denna kväll har varit ja intressant. GOSH höll på att bryta ihop totalt två panikskrikattacker utav något slag kom. Vid den första fick han alvedon då han i vanliga fall lugnar ner sig om jag tar upp honom, sjunger lite om inget går ut på balkongen och tar lite luft. I af mamma hade snackat om gnäll på natten också och eftersom ahn inte är helt frisk så blev det alvedon och bokning hos läkaren imorgon, igen..

Efter ett par timmar var det dags igen. Allt börjar med att jag tänker lägga honom i vagnen? Han fullkomligt älskar vagnen annars?
Nåja efter att ha ramlat ner från madrassen som jag lagt ut i vardagsrummet i hopp om att kunna natta honom samtidigt som jag själv kikade på en film så gick vi in i sängen och la oss istället. Skillnad? Ingen alls om ni frågar mig men han somna åtminstonde efter en kvart.

Jag själv kan knappt andas ska söka igenom alla mina väskor efter medicin strax.






Hemma-mys

Man blir seeeg utav att vara hemma. MEN eftersom att det är dagistajm om exakt en vecka så håller vi oss hemma för att bli friska. Var @ doktorn idag igen inte för att jag blev något klokare haha eller jo, febern berodde troligtvis på för lite vätska i kroppen. Men idag har han mått mycket bättre så de är ju skönt :) Får i honom åtminstonde fyra flaskor välling/ dag vilket motsvarar 800ml då är det enbart 200ml som jag måste få i honom på annat sätt.

Och det tror jag vi klarar med vatten, mjölk, juice, annan mat etc :)

Såg att jag missa lägga in bild på vardagsrummet.

 

Klart Lilleman ville vara med på bild också.. haha

 

 

 


Sjukstuga

And breath out. Gjorde rekord snabb visit i tvättis nyss. Fyra min tog allt som allt.. dvs springa ner tre "snurr" trappor tänk alltså 6 "vanliga" trappor. Gå några meter förbi källaren, lägga in tvätt och sånt samt springa tillbaka fast då upp.

Nämligen så att Lukas blivit sjuk och slocknat på soffan. Han vaknade till och fick ett blöjbyte ett tiotal minuter innan jag sprang ned men han sover så sött fortfarande. Dock utan blöjja lite vågat ;) haha

Igår fick jag det sista jag behövde innan dagiset :) Mamma var snäll å köpte regnsettet från didriksson till Lilleman! Har ju enbart deras fodrade men det känns NÅGOT varmt nu =P haha Men blev ett till grönt i af =) Älskar den gröna färgen!


Funderar på att klicka hem overallen också. Men det får bli först då jag ser hur mycket jag får från jobbet. Jobbade knappt något alls i Juli så de kommer väl att ta emot lite. Men å andra sidan hade jag en underbar månad med min plutt =)

Nu ska jag ner till affären snart. Måste väcka pluttis också.. stackarn! Men vi måste ha välling nämligen. S kommer nog också snart .. han började jobba 11 så snart bör han väl sluta i af?





Lite nytt här hemma


Köket, nytt - gardiner


Lukas rum, nytt - gardiner + lampa.


Lukas rum, Krukan - Loppis, "tandburk" speldosa och ram - Lukas dop, Spargris - nordea.


Satt i lite foton i ramarna i hallen.


Mitt sovrum, nytt - sängen.


Ännu lite mer foton i ramar i sovrummet.


Lamporna på sängramen samt lite ljus och ljusbehållare.

 





Dagis!

Kul att det är uppförsbacke till Lukas dagis. Alltså hela vägen, typ. Jaja vardagsmotion va ;) haha

Förresten tips! Jag uppdaterar Kategorin Lukas växer hela tiden med nya ord, tänder och annan utveckling som jag kan komma på =)



Ett och ett halvt år!

Glömde totalt skriva innan jag åkte till jobbet! Igår (fredag) blev MIN lilla älskling 1,5år. Gisses, så stor? Redan? Var tog dagarna vägen? åå va jag saknar honom! Van att komma hem från jobbet och kunna sussa brevid honom men idag är han med Jossan så jag ska hämta honom imorgon då jag fått mig lite sömn.

Han har förresten lärt sig att säga mormor nu =)





Rörigt natt-inlägg.

Ja ruby du vinner, blir nog den svarta ;) haha

Hur som helst fick jag mig en jätte "rolig".. överaskning igår! Någon hade bytt lösen på min mail. Jag som lever med min dator, typ fick lite små panik. Men när jag sedan insåg att mailen var kopplad till en annan vilket gjorde att jag lätt kunde byta själv till ett helt annat som nu INGEN vet.

Känns bara jätte tråkigt att någon gjort detta då jag enbart vet att det är mina närmsta vänner som har mitt lösenord. Jaja inte hänga läpp över de jag kirra ju problemet så ;)

Ska snart lägga mig och sussa nu! Jobbat en utav mina sista fyra nätter idag. Var mycket att göra hela tiden. Eller inte jätte mycket med det var folk heeeeela tiden. Annars har vi rusher som kommer bara!

Vet inte riktigt hur det ser ut med jobbet nu sep och okt vi har lite brist på duktig personal kort sagt haha =P Så jag måste eventuellt köra lite skift. Missförstå inte, det är roligt. Men jag ville ha mina 8-17 redan nu. Men jag antar väl att jag kan stå ut två månader till ;)



Var med du också!


Jag tävlar om ett valfri tryck från
Barntavlor.se hos Matilda.
Var med och tävla
här du också!


Nu har ni chansen att vinna ett valfritt A4 tryck
från barntavlor.se upp till ett värde av 375 kr + frakt
Barntavlor.se har personliga barntavlor där man kan få ifyllt barnets namn, födelsevikt mm men även andra snygga tryck som passar i hemmet och barnrummet. Dessutom går 10 kr för varje tavla till Childhood.
Jag vet vilken mitt favorittryck är , men frågan är - Vilket är ditt?

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att gå in på www.barntavlor.se och välja vilket tryck du hade önskat om du vann. 

För två vinstchanser
- Besök www.barntavlor.se och välj ut det tryck du helst hade velat ha.
Glöm inte email eller bloggadress!
- Kopiera bilden + texten och publicera i din blogg. Om du inte har någon blogg kan du tipsa minst 5 stycken vänner via mail och skicka kopian till mig på [email protected].


Färg på overall?

Har nästan bestämt mig för att det får bli en MOLO overall iår! Kan dock inte bestämma mig för vilken färg, svart grön eller blå? Förra året hade han ju en blå.. hade önskat en grön i år. Men hade velat har något ljusare. Å så den svarta, visst är den läcker? Men är det praktiskt med svart? Tänkte i mörkret..



Sen vet jag inte heller om man ska välja den för barn 86+ eller barn 56 - 86? Den andra overallen har sånna där band nere vid bensluten samt att reflexerna verkar vara fler eller så är bara bilderna otydliga?.. Fodret etc är i af desamma. Kolla gärna
www.babyshop.se och HJÄLP! =D





Två nya tandsingar!

Jepp! Två nya tänder har kommit =) Här i dagarna typ.. kanske sprack ena idag då den inte var hel sprucken ;) hihi Kul att se att det faktiskt finns gaddar någonstans i hans mun. Nu är vi vid 1,5års ålder uppe i 8 tänder =)

På tal om tänder så glömde vi borsta bådas idag! Slarviga vi.. men tror det blev chocken där vid nattningen.. brukar alltid borsta efter vällingen så vi skyller på de ;) haha





En kvarts nattning (inkl välling och byte utav blöjja!), ja tack fortsätt så!

Jag funderar på att fota de nya jag köpt.. men kan inte komma på vad de är? Finns numera i af en dubbelsäng i sovrummet, gardiner i både kök samt lillemans rum. Har också äntligen hittat ne lampa till vardagsrummet så "mellan - hallen" har fått tillbaka sin lampa. Fixade kökslampan så att den fakiskt lyser också haha =P Samt lillemans lampa.

Ja de va nog typ de? Sen en massa bäddset då mina gamla tråkigt nog inte passar längre =P eller åtminstonde inte lakanen. I ofs är nog allt förutom ett bäddset mammas? (A) Ja å så tre par brallor till lilleman också. Å några tröjjor osv =P Kommer mer på posten nästa vecka också. Dagistajm = shopping.

Såhär kul kan man ha på H&M haha visst är han söt i rosetter ;) fasiken att jag inte fota med hans långa mörka hår!

Måste införskaffa mig ett regnset också. Men kan inte bestämma mig mellan didriksson och polarn? Overall har jag hittat också men GOSH jag är ju inte gjord utav pengar tråkigt nog =P

Är ensam hemma ikväll också. Känns väl sådär.. Ska glo igenom massa tv-program som jag inte sätt på evigheter tror jag. Och lusläsa allt som händer på denna cyber-värld.





Fixat till lilleman!


Lukas 20 juli - 10. Världens bästa!

Sitter ATM och väntar på att riset ska bli klart 10-12 min enligt FRP? Yeah right.. Har i af och suttit å kikat på babybilder på min prins idag. haha vad han är gooo!!
Annars har vi också varit på banken och öppnat två sparkonton! Eller typ. Ett är aa skit samma vare hette de minns jag inte. Men där sparar vi på lång sikt alltså tills dess att han är myndig och bestämmer själv över cashen :)

Började med 100% aktie konto vilket gör att risken är hög men vinsten kan då också bli hög. Han behöver inte skatta på vinsten och vi kan byta fonder som vi vill! Alltså kommer jag då han blir äldre att byta till kanske 70% aktier o 30% ränta.

Öppnade även ett vanligt förmånskonto där jag ska spara till saker åt honom. Eller om vi ska på semester och de kostar lite mer ja ni förstår =P Men nu funderar jag på julklappspengar? är egentligen värdelös på att lägga undan.. men vi kan väl försöka? =D

Men nu ska jag vila lite innan pluttis vaknar efter sin lilla nap =) Tänk om två veckor startar inskolningen, ska han redan börja? Men det kommer gå bra! hoppas jag =)

PS: Lukas har börjat med kullerbyttor? .. ser lagom roligt ut å va han skrattar haha! Pussas gör han också heeeeeeela tiden! Man säger bara "lukas kan jag få en puss" och vips kan han komma utspringandes från köket till vardagsrummet med huvudet upp i vädret och munnen formad som en pussmun. Min tokiga sötpelle!






Bildbomb: Min födelsedag 23 juli!













Ursäkta röran men blogg.se krånglar så jag orkar inte kämpa upp mer bilder =P

Idag har jag varit en sväng i Farsta blev lite shopping till lukas! Kändes som att hemmet prioriteras mycket nu på sistonde =P blivit sängköp, lampor, gardiner och en massa så! Har även beställt lite till Lilleman nu till dagistiden.

Nästa köp blir väl ofodrat regnställ och vinteroverall =)





Några få timmars sömn.. upp och iväg!

Sitter och trixar med pics från min födelsedag.. ladda upp= tar TID! haha började imorse efter jobbet och har fortsatt lite nu men får göra klart ikväll eller imorgonbitti helt enkelt för nu ska vi på loppis! Efteråt så ska jag hem och träffa älsklingen =)