Skooor!

Lukas och jag ska båda få röda converse till våren/ sommaren men dessa funderar jag nu på att shoppa till honom också! Vad tycker ni? :)


Finns
här!


@ work

Vi har en ganska lugn och SKÖN period just nu! Hade väl en liten jobb svacka beror väl mest på vårt dystra väder? Är så tok trött på vintern nu vill bara ha sommar och sol men de kommer väl! Ryktas om regn i helgen?

Har kommit ut ännu ett hus på gladö nu, vilket vi var och kika på för en månad sedan så ska bli kul att äntligen få se det invändigt också! Ser i af helt perfekt ut :) Ni som är nyfikna hittar huset
här!

Annars står väl livet still @ the moment. Vi funderar på en dygnskryssning bara för att komma iväg någon dag. Lukas är dock lika bortskämd som alltid och fick en bil för att han var så duktig när vi var ute och handla i helgen! Jag måste sluta shoppa så mycket leksaker till ungen, nu då han faktiskt börjar bli medveten om att han nästintill får det han pekar på.

Någon som har någon rolig nyhet att dela med sig kanske? :)


Lukas och Mamma Mu!

Såhär anser min älskling tydligen att man kan sova :)


Tänk vad tiden springer fram!

I söndags fyllde mitt hjärta 2år <3 han fick en jäkla massa tågdelar utav mig och mamma :) Sedan fick han även en trehjuling utav mig å en uppblåstbar stor bil som fylldes med bollar utav mamma! Han fick också en legobil utav Pia, Sofia å David å en illalåtande gitarr som han älskar haha utav Maria, Vickan å Emil hmm Ett set av Puma utav Ninni å pussel ifrån Jossan!

Nej klockan står på 11.10 och det är dags att börja jobba! Kan försöka visa bilder senare idag om jag inte deckar innan jag ens kommit hem som vanligt =)Work

Så var det dags för en dag på jobbet, igen! Sen är det helg ääälskade helg. Börjar med att åka till Thomas föräldrar ikväll :) Så jag blir upphämtad utav både honom OCH min lilla plutt kvart över fem.


Googlade "semester" och fick upp denna haha

Dags för uppstart innan man sätter sig redo på telefonen nu!Lite övertid

Eller hur man nu ska uttrycka sig! Vi har inte så mycket at göra på jobbet till och från. Ganska skönt men tiden går ju som sagt väldigt segt. Ikväll ska jag åka pendel hem var ett tag sen ;) hihi man blir lite bortskämd ibland! Men det ska nog gå bra med min vanliga panik i centralen =)

Jossan ska även komma på en liten visit vilket ska bli tokmys. De mest pinsamma är att vi är grannar och ses knappt? Usch vad jag längtar till sommaren och man kan träffa andra igen!

Vill hem som vanligt just nu och mysa med min Lukas! Han är så duktig på mornarna ska ni veta =) Jag mår ju fortfarande ganska dåligt men han reder sig själv. Och pussas även hihi min lilla prins.