@ work

Vi har en ganska lugn och SKÖN period just nu! Hade väl en liten jobb svacka beror väl mest på vårt dystra väder? Är så tok trött på vintern nu vill bara ha sommar och sol men de kommer väl! Ryktas om regn i helgen?

Har kommit ut ännu ett hus på gladö nu, vilket vi var och kika på för en månad sedan så ska bli kul att äntligen få se det invändigt också! Ser i af helt perfekt ut :) Ni som är nyfikna hittar huset
här!

Annars står väl livet still @ the moment. Vi funderar på en dygnskryssning bara för att komma iväg någon dag. Lukas är dock lika bortskämd som alltid och fick en bil för att han var så duktig när vi var ute och handla i helgen! Jag måste sluta shoppa så mycket leksaker till ungen, nu då han faktiskt börjar bli medveten om att han nästintill får det han pekar på.

Någon som har någon rolig nyhet att dela med sig kanske? :)






Kommentarer
Postat av: Jennifer, mamma till Lukas och Leiah

Super fint hus!!! :)

Postat av: Jenny

Hej vännen! Tack fina för ditt erbjudande! Det mest akuta för familjen har ordnat sig, även vagn! Precis så som du skrev kände jag också - att man hoppas på att få hjälp om man själv skulle hamna i samma situation!



Är så glad att jag följt din blogg så länge, vilken resa du har gjort och så mycket som har hänt sedan jag började följa din blogg :) Många kramar Jenny



Ps: jag tittade bakåt i min blogg och såg att jag bloggat när lilleman föddes http://jennyn.se/2009/february/zzzz.html

2011-02-23 @ 18:42:07
URL: http://www.jennyn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback