Idol fiasko!

Blir så arg bara för att han robin har typ jätte fina ögon så ska han klara sig? bara jag som tycker att han rent utsagt sjunger förjävligt USCH säger jag bara Rasmus u go!!!!

However är ju inte världens idol freak så kan ju lägga det åt sidan (A) haha har precis suttit å kikat lite bebiskläder. Har dock ingen lust att köpa än då man får så himla mycket men försöker hitta en velourdress i af för det önskas väldigt mycket. Dcok har jag endast hittat med öron, snälla jag ska ha ett barn ingen björn! Sedan den andra jag hitta som var dunder fin hade ingen jacka till? Jag vill ju ha båda delarna! BLÄ..

Katt-anka?

Var nyss inne hos grannen för att visa upp den nya vagnen då man möts av deras löpande katt som är otroligt kelglad nu vilket aldrig händer! Men jag då som älskar mysiga djur sätter mig genast på golvet och börjar mysa men vet ni vad? Jo lilla Difa gav ifrån sig ett lätt kvackande, börjar fundera på vad hon tror att hon är för djur? mja.. väl hemma nu sitter jag bara och nyser då jag egentligen är allergisk (A) hehe!

Idag har väl inte hänt så mycket mer än en trip bort till sickla med mamma hon ville hitta en kofta vilket verkar omöjligt här i stockholm .. och ändå är kofftorna ett måste? hmm..

Andra saker jag kommit på är att jag är grymt sällskaps sjuk! Jag vill hitta en riktig romantiker och så ska han vara lång! Och svensk. Sedan självklart falla mig till smaken också. Han ska även vara typ mystisk för då håller intresset långt. Alltså när amn inte kan läsa en person på en gång de är riktigt bra! Nåja kräsna jag ska väl dra mig till sängen? Möte med vår personal någonting imorgonbitti USCH!

Nyinköpt

Hej igen! Här kommer bilder på skor, nytt linne, supersköna sockor samt från när jag "vinterstäda" garderoben.



Är de inte bara för älskvärda?



Mitt nya oranga linne! Hade det på mig igår tillsammans med en hög svart kjol dunder snyggt! Piffar upp de trista lixom =)



Och min nya mössa, visst är den fin? =) Jag tyckte om den lila färgen helt sjuk jag som inte gillar lila! Men denna är min å bara min (A)


Haha de tre sista är ju på mina älskade sockor jag inhandla idag samt den där natten då jag inte kunde sova! Drog ur alla kläder ur garderoben, ser ni hur liten den är? Ett under att jag ens fick in allt igen.. vikt och prydligt t o m! Nåja svårt att hitta saker - JA! men kläderna blir i af inte skrynkliga! Ska även försöka komma med "riktig" bild på vagnen imorgon =))

Skor från nelly.se
Linne från Vila butiken i gallerian (stockholm)
Mössa från Topshop!

Barnvagnsköp!

Hitta en dunder fin barnvagn idag så vipps var jag en barnvagn rikare men ett par tusen fattigare! Det är en Duovagn från baden-baden 2009 modell! Fick den lite billigare p.g.a ett sömnfel som jag endast tyckte var charmigt när jag väl såg de efter X antal minuter!

 
Har inte haft tid att fota den själv men här är den i af! Jag köpte den blåa färgen så även liggdelen är i den färgen också htita bara ingen bild på nätet! Men visst var den fin? Fick även skötväska, myggnät samt regnskydd till! Grymt trevlig försäljare var det också så nu är jag riktigt nöjd! Var ju så arg på alla försäljare hos de större återförsäljarna då de är grymt otrevlig och hjälp verkar inte existera hos dem =)

Nu ska jag fota mina underbara skor också så ni får se dem på bild =)

USCH för räkningar!

Usch och fy för ellos! Jätte sega på att leverera och fakturan blir inte ens rätt! Man får heller inte det man beställt..

lagom glad? Nej! Satt å kolla på min faktura och var ser jag jo;
Postorderköp 2008-09 -08 samt 10
Inbetalning bg 2008-09-11 - alltså jag har betalat in! Men sen kommer
Påminnelseavgift 2008-09-16 kan någon förklara för mig hur man kan sätta en påminnelse EFTER jag betalat en faktura? Dem är ju riktigt knasiga dem där och alltid när man ringer hamnar jag hos någon finsk som försöker snacka svenska! BLÄ !!

Nu har jag i af betalat in skiten men måste väl ringa dit ändå! blir ju så arg =P nu är de visserligen bara 50 spänn men rätt ska vara rätt!

Mer idag så fika jag med min käre vän michamela som hade världens sötaste topp på sig så vipps var jag tvungen att köpa mig en sådan också! Dem hade inte ens packat upp de i butiken så jag var nog i af en av de första som köpte den dära =))) Sen kom mina älskade skor =D=D=D bjuder på bild senast lördag! Börjar tidigt imorgon (ska upp 6 ..) sedan har jag hela dagen och kvällen uppbokad!

Vad har ni för planer i helgen då?
PUSS

Kalle Anka och Kajsa!

hahahahah gud så jag skrattat! försökte hitta en SÖT babydoll men utan resultat alla är så .. ja brösten uppe vid hakan och aa waay to sexy som sagt! jag ville ha en söt men icke sa nicke!

Nåja hitta hjärter dam haha så hoppas på maskerad nu till haloween tiderna? Däremot eftersom att jag är gravid och alla typ tuffa söta gulliga dräkter visar antingen magen eller är jätte korta! Så gav upp.. nästan

Hitta denna! DEN ÄR MIN hahaha så nu måste jag bara hitta någon partner att gå med =D

Välkommen hem!

Så var jag hemma =) trevlig kväll må jag säga men de var väl ingen nyhet? Kläderna är köpta på ja allt på laredoute tillochmed strumpbyxorna! Dock köpte jag det för något år sedan så vet inte om det finns kvar! Är i af en vit längre koft liknande tunika med stor krage och två bollar på kragen! Sedan en vit fuskmocka päls liknande (A) över koftan och till de mina vita vantar utan fingrar så att säga! Torgvantar haha nu kom jag på de!

Ska äta lite å så sova =) imorgon väntar fika med michaela samt jobb på kvällen. Sedan hem för att betala räkningar, mindre kul!

Natti natti!

Jobb å fika!

 Jobb endast 3 timmar idag! Efter det blire en fika på stan tror jag =) mysigt värre!

Bjuder på en "jag" idag bild =D hihi dock tagen i spegeln i brors rum och ja .. den bör putsas (A) Har fortfarande inte kommit på hur min självutlösare fungerar? Minns att jag kunde de förut men minnet är bra men kort! Hur som till detta ska jag ha ett par bruna stövlar samt en brun väska! Känner mig lite som en pepparkaksgubbe fast vit.. å brun glasyr typ? haha=D

Nej börjar om en timme så ska börja röra mig nu =) PUSS

LOVE LOVE LOVE

Ååå vet inte var jag ska ta vägen =D=D=D ni vet nelly reklamen som gick för ett par månader sedan? Först äre en tjej som har röd topp och en par mörka jeans sedan en som sitter i en klänning och har typ vääärldens snyggaste skor? Tror ni inte att jag äntligen fått tag på skorna? de har varit hur slutsålda som helst men gick in nu för att kika lite hela allmänt så fanns dem där ETT par 36or kvar å jag fick dem!! åå skulle kunna leva i dem! Nu festar jag dock inte allt för mkt och dem glittrar ju men ändå åå så glad jag är =D

Back on track

Lite Fredag, enjoy


Nu ska jag strax hoppa in i duschen, äta, maka mig lite sedan klä mig för att åka! Kallt ute så blir varma kläder .. mer än så har jag ej bestämt! Är dock så arg för igår gick ju upp halv 11 för att kunna somna men somna jag eller? nej DÖ! å självklart vakna jag runt 1 idag men hoppas sömnen börjar rulla på normalt ikväll kanske? Är ruggigt trött så kanske =D hihi!

Ha en underbar dag och tänk på mig som sitter på jobbet och har dunder trist då ingen rolig jobbar! PUSS

nog för att jag är ateist men gud ge mig sömn!

Fredag till Lördag: 5 timmar sömn, Lördag till Söndag: 3,5 timmar sömn

Gick upp halv 11 imorse och ändå kan jag inte sova nu? Vad äääääääär detta! Har kokat mig en varm kopp oboy kan ju hoppas att de hjälper? =))

Har tillochmed bäddad i soffan för att kunna somna - lovar de är en sovmaskin i vanliga fall! Klockan är ställd på 10 men drar nog fram till 11 .. lite sömn är jag väl värd efter att varit sjukskriven 2 veckor?

En snabbis!

God morgon! Typ..

Somna jag igår? Nej .. såklar inte! Något fel på mig =) hihi hur som fått hela 4 timmars sömn (drygt i af) så nu sitter jag med andra koppen kaffe samtidigt som jag kvarnat, om man kan säga så! Hur som krossat kaffebönor då? ahha och sedan kokat mer kaffe! Hur som inte kul att blogga utan bilder. Gud vad jag låter negativ? Ska iväg strax å kolla barnvagnar med mamma. Sen kan jag hoppas att maria lagt in bilderna från i fredags och Sofia från igår .. natt?

Här är i af halva September, typ! inte i ordning .. tror jag







Nu är de brottom! haha korv i köket och affärerna stänger 4! PUSS

Jag måste sova

Ursäkta den dåliga uppdateringen! Igår var en super kväll =) och även denna! dock är Marias små ... haha! utbrott .. vi kallar dem "hjärter dam" however, hon är dålig förlorare =D

Tänkte skriva om vad som gjorts men de är ju inte kul att få en uppdatering utan bilder visst? Så skriver istället om vad jag ska göra =D nyss tvätta jag lite - förhand ... ska fortsätta städa lite tror jag =) och imorgon ska jag dra med mamma till sollentuna för att kolla på lite barnvagnar =) trevligt va? På kvällen ska jag träffa Joakim alltid lika trevligt! Sedan på måndag blir de till jobbet igen! mindre kul .. dock har jag bara 133 dagar kvar att jobba! Har bestämt nu att fr o m den 1 Februari går jag på ledighet =) å kommer ta ut alla mina dagar förutom 10 alltså 380 tror jag de blir inte riktigt koll på minnet dära hur som är ledig till den 15 februari (troligtvist) så lite koll har jag ! hihi =D

Nej ska faktiskt försöka sova snart.. måste upp i af 11 imorgon då kommer mamma hem igen.

Kortare hår?

Åå avgudar håret! Men tror ni att jag vågar klippa så kort? Njäe! får nog vänta haha (A) Ska dock fixa naglarna nu när lönen kommer så tänkte fråga vår älskade frisör då samtidigt hur han tycker att jag ska klippa egentligen då mitt hår är vågigt och alldeles apjobbigt!

Hur som så ska jag strax gå =) mitt huvud känns bra idag eller i af nästan!! =D as skönt. Tänkte fixa mig lite innan jag gick lite mascara och kanske fixa frillan lite? återstår att se =) hihi







välkommen motivation!

Bara jag som tappat motivationen helt för att blogga? Kan ju vara för att jag är sjuk och inte har något att skriva om. Hittar ingen ja minns inte ens ordet då äre illa!

Å har så himla mycket att göra också. Känns som att de inte finns någon tid. Och absolut inte nu när jag är sjuk. Har ju ingen jävla ork i kroppen! Men mår ju bättre nu så imorgon kanske huvudet helt är på topp? Låt oss hoppas! 

Imorgon ska jag även träffa lite folk. Sofia å Maria =D vi ska spela kort, äta middag samt kolla på nya Beverly Hills! Den ni ;) hihi Blir med andra ord ännu en lugn och trevlig fredags kväll =) Men för att vara ärlig har jag inte sån lust att gå ut ;D tro de eller ej men att behöver säga "nej tack jag dricker inte", tsm med en följd av "jag är gravid" och sedan se dess miner är otroligt jobbigt och utjatande efter ett tag! Så om de blir utgång så blir de inte för att dansa utan när puben här nedanför med älskvärt folk som älskar - som jag att tala!

Ja mer än så mycket intressant har jag nog inte att komma med .. försökte hitta lite roliga bilder att bjuda på men hitta inte en ända! dock såg jag ett foto på mitt ex Emil för bara någon minut sedan och jag vet inte vad alla har fått för sig men han förändrats? njäe kan jag inte hålla med om. Med på fotot var deras nya båt samt hans pappa Mats å nu minns jag inte vilka hundar som var med men lille harry stod iaf där! eller om de var wilde?.. Hur som Emil hade sin "gamla" henri lloyd jacka å någon keps som vanligt. Det som var nytt var dokc att han hade flytväst! nåja han kanske har insett att man ska ha de ;)

Nu ska jag sova, eller försöka är jättepigg!


Galen eller bara sjuk?!

Nej jag börjar bli otålig nu! Jag hatar singellivet - faktiskt! De är absurt nu när jag inte gör något mer än sitter hemma å är sjuk. De är ju då man typ måste ha någon som ligger å bara är alldeles mysig, inte rätt? Funderar på att fly stockholm någon vecka och hitta en snubbe någon annanstans kanske? ... Njäe flörtandet får nog vänta till typ april nästa år. Typ då jag kommer känna mig lagom iform att börja dejta för de första!

Idag har jag varit duktigt! Svarat på FB till alla vänner som skrivit en rad eller två samt varit hos läkaren - fick t o m ta blodprov (stick i fingret) Det var faktiskt hemskt typ .. jag tycker itne om nålar men fick i af reda på att jag var frisk. FRISK? jag som inte kan röra mig. Nåja så var jag hos min läkare, som itne blir fullständigt livrädd för mina stora halsmandlar. Fick även sjukintyg till fredag. Superskönt. Så på måndag blir de jobb igen - måndag = långt kvar, vilket leder till mycket sova! jag älskar att sova och ska nog sova lite mer nu fast först middag =) mamma är hemma wihoo =D då gör hon mat. MUMS

Yesterday

Hejsan!

Jag lovade er bilder ifrån gårdagen inte sant? ;)



Idag blev de inget jobb .. den här huvudvärken går mig verkligen på nerverna! Och ingen läkare har jag heller besökt då min telefon tydligen dött under natten och inte ringde! Lagom kul .. Tänkte gå ner till doktor Emil och boka tid nu istället visst är jag duktig (A) har även sjukanmält mig från jobbet - visst ett par timmar (7) försent men bryr mig inte! Maila även hon som är ansvarig och berätta om vad jag var för sjuk, nu kanske jag slipper jobbiga samtal fram till fem? ..

Till doktorn! PUSS

Ursäkta mig jag är sjuk =)

God kväll! Blev inget jobba idag nej för jag sov =)) nej men funtar på om jag fått bihålsinflamation kanske? Ska hur som till läkaren imorgonbitti och checka! Sen blir det hem och sova efter de jobbet! jag lovar ska ta mig upp ;) börajr inte förän 4  så! måste orka!!

Hämta ut den nya mattan på posten aka ica också! Duktigt va ;) hihi så har klippt i den en massa så den passar in och de blev klockrent. Gjorde även middag tsm m. Sofia å Maria sedan när kvällen börja komma så kom de över igen på två omgångar kortspel och chokladtårta m. grädde och fruktsallad MUMS!

Bilder kommer endast för att suktas ;D hihi men inte nu för nu är det numbers på tv och mitt huvud vill sova - eller i af lägga sig emot en mjuk kudde =D

PUSS

Soppa, Té, Sova å en massa filtar!

The Brooke Ellison Story - Handlar om Brooke själv, en flicka som är med om en bilolycka när hon är ja typ 15 kanske? Hon blir förlamad och satt i rullstol men kämpar ständigt på i livet för att lyckas. Hon kommer in på Harvard där hon träffar sin första kärlek. Han går dock sista året och de bestämde träff på thanksgiving som han dock ändå inte kan komma på. Något år senare får hon ett mail där han ursäktar att han itne hört av sig samt att han är förlovad!

Filmen var ändå jävligt söt! Och de mest komiska var att jag tyckte man kände igen dialekten när han snubben - Jan som han hette pratade.. de lät inte riktigt amerikanskt så att säga. Å vet ni vad han var från slovakien haha! Jag som bara trodde att de var någon dialekt typ Andrej hade men dem pratar tydligen engelska så där nere - SÖTT!

Igår tog jag mig ändå ut i af - riktigt stolt! Somna om igen där efter mitt inlägg men vaknade runt 8 å då drog Maria med mig på födelsedagsfest. Idag blir de dock till att inte sova mer måste ta mig upp till jobbet imorgon hur dåligt jag än mår! Samt att de blir lite kortspel senare tsm med Maria å mor å jag å mor även sofia kanske hakar på?

Nu ska jag i af bada - love it!


Spanien sista morgonen 27 Augusti!


Ombyte! Hade precis kommit "hem" från stranden klockan är ca 07.10?


Så var taxiresan gjord! Nu återstod "endast" 1 timme buss .. sedan flyga ..


Vi som var sena! Bussen likaså..


Och så har vi  checkat in å väntade på .. typ inget?


Hihi


Hade vi någon het konverstation där eller? =D


Tycker vi ser väldigt glada ut .. haha iaf pia =D


Jag å mina miner! Tycker jag liknar min bror hyffsat mycket där inte sant? haha


Gud du ser ju absolut inte uttråkad ut ;D


Å en söt maria =D


Efter mycket upprepande "vi bör nog gå till flyget nu" så fortsatte vi sitta kvar =D


Men tillslut tog vi oss dit sedan tog vi buss till flyget som man fick stå på .. as jobbigt visserligen tog de bara typ kanske 3 min? haha men ajg var trött å hade ont i fötterna!

Sedan flög vi, intressant? Fick dock höra om madrid olyckan när jag väl kommit hem! Ingen hade berättat för mig haha order från mamma hörde jag (A) hon påstod att jag inte skulle flygit hem då .. Kan jag dock hålla med om då piloten sa även i vårt plan "ursäkta förseningen vi hade några tekniska problem" Precis som de i madrid men jag överlevde i af så ;D hihi

Nu ska jag sova har sovit mellan 2 å 10 imorse sedan somna jag om vid 12 tiden och sov till 3. Asskönt. Jag är sjuk - igen.. eller blev nog aldrig frisk men nu känner jag mig ännu värre och har ont i hela kroppen! Ska jobba på måndag hur som i 5 timmar. Sedan till läkaren måste kolla så att de är vanlig förkyldning orkar inget annat!

- God natt


Seeegt?!

Idag känner jag mig bara allmänt nere och har inte lust med något! Blev sängen och slappa fram till fyra tiden då blev de en tripp till Heron! Hitta ingenting förutom en tuff våningssäng om man nu kan kalla de så =P men inget jag har behov utav så! Hur som åkte förbi babyland då jag tänkte fråga om en barnvagn men ja mot mina förhoppningar så kan jag inte köpa den då den endast går att ha framåtvänd .. men dne var helt perfekt! liten och kompakt =) får nog bli en carena för min del då de är lätta och hyffsat små.

Saknar Peter och all din glädje - hemskt hur en människa med så lite plats kan lämna ett sådant tomrum? Men någon dag får du träffa mitt barn och då får du lära h*n allt du kan ;D hihi!


Mina älskade ödlor! - sålda nu men dem var tama förfan =D fråga inte hur jag lyckades, de minns jag inte!
Dino - Busan - Iggi!

Önskelista

Så är det cirkus 4 månader kvar tills jag ska ha sån där babyshower! Ska ha den 25 januari så alla hunnit få lön ;) lite snäll får man ju vara sådär efter jul å nyår! Hur som så önskar jag mig en Kids Drake - dö cool! finns på www.lekmer.se å är en liten mjuk drake som bebisen kan sitta i, plus att den är full med stora bollar! Så jävla söt sak =) Andra saker jag vill ha är avtryckslera - eller vad man kallar det? I af lera där jag kan gör avtryck av händer/ fötter! Även färg önskas för att göra egna tryck på kläder =D Sedan önskar jag mig Babybjörn bärsele i militärgrönt!

å de var allt som jag kommit på hittils =D hihi skriv gärna förslag på önskemål ajg kan önska!

KRAMAR

Spanien - Benidorm 26 augusti

Tänkte göra nästsista bild update från Spanien nu! Det var alltså 26 Augusti och sista dagen nere i Benidorm. Det börja med ett strandbesök och avslutades med middag ute. Vi tre "flickor" åt kyckling m. pommes! Sedan åt Pia å Sören Entreocute eller hure stavas ahah som btw var såå god! inte ätit så gott kött sedan min pappa jobba på slaktis! MUMS!

Hur som efter det blev de hemgång och kortspel sedan drog vi ut för en sista runda! Våra första engelskmän var hemma å hälsa på i England .. så dem träffa vi inte däremot såg vi dem andra sötnosarna i af (A) hihi sedan mötte jag upp Andrej och spenderade 2 timmar till på Stranden för att sedan bege mig till lägenheten å möta de andra å åka till flygplatsen! - ja jag var dö trött då jag varit uppe hela natten. Men de vare värt ;D hihi


Papparazzi foto? haha!!

Vi tre, PS sofia hade varit där en vecka me DS


Jag lagom glad med en tokig lugg som står åt alla håll!


MUMS! Pia var hungrig å jag också men kan inte äta sötsaker då men god var den!


Jag gjorde nya naglar!


Maria köpte en hajen kortlek men de var inga hajjar haha!!


Nästan väl hemma hitta vi denna underbara sak!


Vi gjorde ett avtryck i benidorm - med publik!


Och vi besökte Bahamas - Maria drack men ändå inte ;D


Vi tog en sista promenad innan jag skulle gå å träffa Andrej


Och vi hitta en ny vän! Nej men seriöst fett het =D jag kallar den
Sofia!

Lejon!

Jag är ju lejon i stjärntecken vilket jag tycker är jävligt cool! Vi lejon är dessutom DÖ coola ;D hihi ! hur som har börjar tänka massor på namn nu och tror de var stjärnskottet sofia som kom med förslaget "Leo". Ja jag ville ju ha något som har med min morfar att göra då han var en total cool människa och han var ju lika som mig - lejon! Så varför inte låta min bebbe heta Leo Stefan Ekebrink? tål att tänkas på! Andra förstanamn på killar som jag har i tanke är lukas, kevin och oliver! För tjejen finns det bara ett haha, de är i af Nikki som tilltalsnamn och Lilja sedan i andra namn men tänker skriva de Lilja Nikki Ekebrink, fint va? Där kommer ju lilja in - min morfar älskade liljekonvaljer! Så de var en lätt match =D hihi (dock har jag tänkt på Thea också men de håller vi hemligt)

Så vad händer idag? Jag skulle jobba men gick och la mig med världens huvudvärk och den var självklart kvar å vänta på mig imorse! Blev till att sjukanmäla sig igen för att sedan försöka somna om .. vilket tog 3 och en halv timma! Hur som så sov jag lite mer än en timma till och kände sedan att jag inte orka försöka somna igen utan tog mig i kragen för att gå upp och dricka cola - min nya drog nu när jagi nte får röka! Kvart i tre går i af min buss till Dalens sjukhus, ska på föräldrarutbildning! Väldigt intressant =D

En grym person med en dö cool blogg hahaha humor!
Hur som har ni JOSSANS blogg här Vi ska vara mammalediga tillsammans =D lagom mys!

Spain update!

Så var vi inne på dag 4! Denna dag blev Maria sjuk så vi sov, sov .. sov å sov!



Sofia med sin gamla kamera! R.I.P .. lovar att den är död då den med 99.9% chans hamnade i en nerdrogad tjejs händer!


Maria lite nyvaken ;) got u on picture bitch!


Dag 5, 24/7-08

Jag och Sofia påväg till stan!


Palm.. vare nu hette haha! I af påväg till stan fortfarande ;)


I stan på Aleshop! love it =D


Så vare utgång!


Och vi hamna på älskade stardust!


Och vi hamna någonstans? haha minns ej! Antar att vi var på Lennons.. älskade lennons! Efter det så drog vi till Hippohome där Sofias kamera kom bort! En älskvärd kväll som slutade i katastrof! Fast några pussar fick jag (A) hihi!!


Dag 6, 25/7-08

Maria innan utgång!


Jag innan utgång!


Haha han var nykter? @ bahamas! helt ok musik men usch vilka människor! dock inte våra älskade engelskmän ååå stuart! SÅ SÖT! =D, notera inte han på bilden. Han var inte min stil och jättefull!


@ Lennons <3


Så var vi hemma igen =D notera att de inte var mörkt .. utan runt 8 på morgonen haha men jag höll för blixten på något knasigt sätt men fin bild inte sant?

Hur som idag har jag varit i Farsta med Sofia vilket ledde till ett besök på banken! Efter det var de hemgång och sängen, feber igen! Lagom kul? Nej fyfan! men nu mår jag bättre igen =) så blir jobbet imorgon hur som. Jobbar ändå bara 4 timmar så de bör jag orka. Funderar på att göra kakor? hm.. återstår att se! haha men lät gott (A) Sofia å Maria kommer eventuellt över på ett kortparti också ;)

Sjuk!

Detta suger föööör hårt! Blev såklart sjuk igårkväll! hur jag nu lyckades med de? hur som så är jag dunder förkyld med halsont och feber å hela slanten! Blir att stanna hemma imorgon tror jag .. men en tripp förbi apoteket lockar lagom då mina panodil är hel slut! Undrar även om svensk kassaservice finns kvar i bagarmossen? måste verkligen betala mina räkningar nu .. men bättre sent än aldrig right?

Fick även ett mess från J där även han var sjuk? Dock skicka han igår morse (A) haha så han var ju sjuk före mig .. men ändå! Även Ninni hade feber idag? Usch för sjuktiderna som nu redan kommit!

UPDATE: U've got a mai! ååå fick mail från Andrej idag =D han är ju bara för söööt! hihi bara jag som dör för alla dessa söta pojkar? Ska försöka fixa ljudet på datorn imorgon och smyg lyssna på han från idol som liknar Will Smith <3 L O V E!!!!



Back on track!

Hade inget internet igår då jag möblerade om =D men nu är jag i af helt klar med omöbleringen och är riktigt nöjd! Ny datastol måste dock inköpas då jag dör av att sitta här min stackars rygg!

Hur som har jag dock inte tid att skriva så mycket och mina lovande bilder kommer ikväll =D(A) ska nämligen på middag för att fira
Michamela <3 som fyller 20 på måndag!

She is one of a kind! And u know what? I adore her and looove her =D hihi!!
Bild: Jag och Michamela december 05! Best friends now and then!




Irreterande idioter =)

Eftersom att personer inte vågar skriva ut namn eller sätt jag kan skriva personliga svar till de så svarar jag här; Jag har en massa sms från honom som jag inte vet hur jag ska bevara. Detta bör räcka för att få egen vårdnad enligt en domstol!

Jag tänker absolut inte ljuga fram någonting, inte min stil! Dock tänker jag göra allt för att barnet ska få det bra. Jag menar inte att han itne ska få träffa barnet de kan han absolut få, dock vill jag ha hand om alla juridiska saker och de är de som skiljer ensam och delad vårdnad om!

Happiness

Så var vi nere på 156!

Idag har jag varit riktigt duktig och nästan städat klart allt! Men denna gång fick jag hjälp av mig bror ;) Ganska possitivt överaskad dära! Vid 3 tiden kom Sofia över och även Maria.. dock var hon lite sen ;) mohaha! en sådär HEL timma!? Nåja hon går ju i skolan så får ha lite överseende ;)

Ska snart återgå till städandet/ byggandet u name it! Ganska mycket kvar att göra .. Speciellt när de ligger sladdar överallt i väntan på en elektriker? Men får väl stå ut en vecka till! Samt att mamma ska fixa klart väggen efter löning! =D ltie saker som måste köpas nämligen så men de ska nog bli asbra ;)

Såg på Raise your voice idag och som vanligt så gråter man kanske även lite för mycket ibland men lyckades från att sitta å stor böla i af så lite stolt är jag ju dock! Men.. Oliver James var de han hette på riktigt right? är ju bara fööör snygg! Å han är så lik Andrej att jag bara saknar spanien å allt där nere ännu mer så fort jag ser på filmen! å va jag längtar till nästa år, bara 11 månader kvar =D Fler bilder kommer senare ikväll jag lovar!

PUSS










Count down - 157 dagar kvar =)

Räknade ut på libero att de är 157 dagar tills min lilla älskling ska komma <3

Hur som så har jag lovat mina vänner att ha en s.k. babyshower som är populärt från USA. Har funderat på vad man nu ska "önska" sig .. men kläder vill jag dock inte ha känns som de är sånt jag kommer köpa för mycket av ändå =P hur som så vill jag jätte gärna ha en baby björn bärsele då utav utseendet, är det någon som har en sådan och kan rekomendera? Dem är ju grymt snygga!

Kramar

Ultraljud!

Kom hem från ultraljudet för ett tag sedan var riktigt mys att se min bebis igen =) den hade två armar, två ben, 10 fingrar å 10 tår samt öga öga näsa mun! trevlig de =) även ryggrad och hjärta samt magsäck fick jag se =P

Hur som, är det någon som vet reglerna där vid ensam vårdnad? Om barnet skrivs direkt på mig då jag och pappan inte är gifta? Och vad man måste ha i domstolen för att han inte ska kunna få dommen på sin sida om han skulle ansöka om delad vårdnad? Tänkte ringa en advokat men är ju så lång telefontid överallt om ingen vet ett bra nummer kanske? (A)



UPDATE: Var så himla trött när jag skrev detta inlägg =P i af så har jag nytt beräknat förlossningsdatum: 7 Februari :) Så är snart i 18 fulla veckor, 17 + 4 för att vara korrekt! åå så jag längtar tills min sötnos kommer ut! Fast de är bra att man har 9 månader på sig att förbereda annars skulle jag nog ha kramat å pussat sönder min bebbe vid detta lager haha! Nej då men gud så söt han/ hon är =D


News

Körberg ska bli pappa! tredje barnet är påväg och snubben är 60 inte bara jag som tycker att de är dags att sluta? Visst jätte kul grattis men jag tycker att man itne ska ha barn när man är över 35 men de är jag nog lite ensam om att tycka! =P men tycker barnet har rätt till en förälder som har stora chanser att vara med när barnet själv får barn! Jag menar jag själv tycker att de är jobbigt att min mormor är typ jätte gammal men hon fick ändå mamma när hon var 38 vilket jag då tycker är på gränsen!

Hur som gör han inget bättre inslag genom att säga "tuttarna är jättestora, de är jättekul" ni kan läsa hela artikeln
här!
Var tycker ni gränsen går vid att man är för gammal för ett barn?

Fick även höra att de snöa uppe i Umeå igår, går vi kanske mot en ny istid eller vad är de frågan om? USCH!

22 Augusti - benidorm, lovely <3


Dagen började med en tur till en supermarket



Där köptes fyra flaskor sprit å min bror som resepresent. Meningen var att han även skulle få ett shackspel där man shottade när man tog ut en spelare men hade ingen plats för de, hela spelet var nämligen i glas ingen lust att checka in.



De sålde djur i burar som hade fönster, även hundar! Så hemskt ville köpa med alla hem.. hitta tre helt underbara hundar (okej de ända som såldes då men.. ahha) hur som man fick med de chippade och försäkrade och ja allt som behövs för att ta dem till Sverige direkt! Men allergin tillåter de inte så :(



Haha när vi var påväg mot middan! Han var dö cool och de charmiga var att han skratta åt sig själv! men hey jag var duktig och inte tog med honom hem i af ;)



Sofia å Maria fixade för kvällen!



Påväg mot efterrätten! Snacka om att vi såg en dö snygg snubbe i ljusblå t-shirt som stod med en tjej men ändå flörta känner du igen din ring nr ... haha nej då! men gud vilken goooding ;)



Byte av skor och liten paus efter typ 30 min gående!



Påväg ut från efterrättsplacet. För mig blev det en massa jordgubbar med grädde gud så mums de var! men 59 spänn? njäe.. nästa år blire nog massa glass =D



Nykter gumman! ;D



Å sen var de lennons! Första kvällen. Börja med att jag gick in fick syn på denna goding! Vi slog oss ned i baren och vips 30 min senare så hade jag charmat upp honom tillräckligt ;) måste även tillägga att jag inte sa att ord utan bara kolla lite mkt kanske (A) utbyte av nummer? jajamensan!

Update: de är snubben till höger, namn Andrej. Till vänster har vi otroligt söta Simon som gör en halvrolig min :P haha!



haha nästa år babe så är vi två i samma stadium ;D roligt bara hur jag kan få aura på bild? min andra bild jag lyckas med ;) första var för flera år sedan på en vän som låg heelt stilla i en säng var as läskigt när jag sedan såg bilden på datorn, såg som att hans själ typ reste sig! mystiskt..



Jag vet inte? nej men gick till ett annat place där jag mötte dessa snubbar! Hur jobbiga som helst jag var ju typ jätte trött och ville hem men såg nu att de var ju väldigt söta? speciellt han till vänster .. kanske skulle gett de en chans å pratat lite ändå? ..


Så de var bilder från dag 3! Världens bästa dag om ni frågar mig =D eller morgonen den 27 var nog bäst bara sorlig då jag inte ville hem men heeelt underbar! 

Nu ska jag sova =D PUSS


Tråkigt på jobbet!

care-nicole-you-me-200.jpg

Är inte detta armband helt adoreble?
Förstå hur sött detta skulle vara på min lilla bebis? Vill dock inte utsmycka honom/henne när den är så liten men gulligt skulle de vara!










Bebis <3

Haha min bebbe är föör söt! igår på Sofias träning så aa fråga mig inte om den dansa men gud så den rörde sig i af! Det roliga var att det var några sekunder efter att de satte igång musiken som han/hon börja sedan sluta han/hon när musiken sluta :D haha! As söt!

Hur som sitter på jobbet har dö trist eller ganska kul .. :P så kul hur korkade människor kan vara (A) haha!

Kommer nog bilder ikväll om jag orkar är just nu heeelt slutkörd men ska försöka I promise!!

PUSS


Thank god for loving me =)

Takras i köpcentrum i Stockholm

Ett tak har rasat in i köpcentret Nacka Forum i Stockholm. Olyckan inträffade klockan 13.08 i butiken Esprit som ligger på tredje våningen.

- Polis och räddningstjänst är på väg. Vi vet ännu inte om någon person har kommit till skada, säger Björn Engström, presstalesman vid Stockholmspolisen.

Artikel från aftonbladet.se

Hur som de är nu jag är överlycklig över att ha slutat skolan! Jag menar jag var inte så ofta i skolan hela dagen utan mina dagar sluta vid lunch och shopping i forum!


Update

Snart är dagen slut för min del! jobbar bara till 12 idag dödskönt!

Efter det blir det hem för att beställa nya gardiner, gardinstång samt en jätte fin matta till hallen =) hoppas de hinner komma inom ett par dagar =D hihi! Sen ska jag städa klart allt och meka ihop stolar samt data bord.

Boring at work!?

Så nu har jag fått ny ultraljudstid! Himla svårt det var att få tag på barnmorskeavdelningen.. 8 - 12 har de telefontid(?) Hur som så gick i af min avbokning av tiden tydligen igenom :P nya tiden blir på onsdag :) grymt skönt att få en så snabbt på kort varsel vill ju veta att min bebbe mår bra! Samt att de är dö kul att se hur mycket den rör på sig hela tiden =D hihi!

Sitter på jobbet hur som bakom mig var det nyss helt tomt och vips nu äre fullt? Ser ut som en annan liten avdelning vill jobba också.. tror de är kundservice där med kanske? hihi!!

PUSS

Efter 12 timmars rensning!

Strömmen gick och hela hemmet är uppochned! Men vadå jag har slängt mer än jag någonsin anat att vi haft här hemma? Nej men lyckad dag trotts allt =D haha! Börja med att jag skulle koppla med lampan.. när jag var klar och mamma satte in den gick hela strömmen men det var inte mitt fel, mamma kom på så själv att det skulle vara ojordad sladd. Fråga inte mig skillnaden men men (A)

Det jobbigast är i af gjort hemma! Bara databordet som ska rensas nu å slängas sedan slänga lite andra saker och möblera om, men duktiga har vi i af varit!


Dagen började med staden!



Jag vet inte riktigt vad som hände .. eller jo Maria slog ner burken för den var kanske lika dum som hjärter dam ;D hahahah!! hur som botten av alla saker gick sönder!

Vi åt underbar lunch! Jag åt då utan feta ost :( men överlevde vilket fall som!


Sedan for vi ut till en restaurang vid utkiksplatsen för att ta någon öhm drink? ..



Det var grymt högt å jag var sjukt rädd! Men vad gör man inte för fin fina bilder?



Just lovely!



Älskade Benidorm!

Nyheter om nästa år är att de säkerligen blir i Augusti igen.. Mamma säger att varken hon eller pia kan få semester i månadssluten :( sög ju apa! Dock kan jag ju alltid skjuta fram min 20års dag eller vad säger ni? ;D hihi!!

Nej börjar jobba om 7 timmar så sängen lockar lagom! PUSS