Katt-anka?

Var nyss inne hos grannen för att visa upp den nya vagnen då man möts av deras löpande katt som är otroligt kelglad nu vilket aldrig händer! Men jag då som älskar mysiga djur sätter mig genast på golvet och börjar mysa men vet ni vad? Jo lilla Difa gav ifrån sig ett lätt kvackande, börjar fundera på vad hon tror att hon är för djur? mja.. väl hemma nu sitter jag bara och nyser då jag egentligen är allergisk (A) hehe!

Idag har väl inte hänt så mycket mer än en trip bort till sickla med mamma hon ville hitta en kofta vilket verkar omöjligt här i stockholm .. och ändå är kofftorna ett måste? hmm..

Andra saker jag kommit på är att jag är grymt sällskaps sjuk! Jag vill hitta en riktig romantiker och så ska han vara lång! Och svensk. Sedan självklart falla mig till smaken också. Han ska även vara typ mystisk för då håller intresset långt. Alltså när amn inte kan läsa en person på en gång de är riktigt bra! Nåja kräsna jag ska väl dra mig till sängen? Möte med vår personal någonting imorgonbitti USCH!

Kommentarer
Postat av: GULDMEDALJ

Jobbar inte imorgon! WOHO! Haha men tränar ikväll så jag kommer hem 10, sen dusch and I'll be there! Muah!

Postat av: Maria

jag har inte pluggat nått:P men nya oth avsnittet kom ut, pallade inte plugga, men jag har från halv 9 till 12 på mig imorgon att plugga så det är lugnt, kan nästan alla frågorna nu:D:P

2008-09-30 @ 21:59:42
URL: http://aptitude.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback