Sjukstuga

Okej Lukas är sjuk.. stackarn så han låter! Snorar och hostar.. de gör ont i hela mammahjärtat! Men än har han inte fått feber och så som hans "sjuk" historia är så bör han inte få feber heller. I ofs måste någongång vara den första =P Men ändå tycker att han kan få slippa det denna gång också ;)


På tuben 25 januari.


Adam gick för en stund sen så jag ska joina lilleman i sovrummet nu! Är så himla trött och imorgon är det lite kalas som väntar. N's småbröder fyller 11 =) Det skulle bara vara familjen enligt N's mamma men skulle nog tippa på att släkten kommer också :) Efter det väntar en natt med jobb men nästa vecka då är jag ledig. Å så skönt det ska bli!
A B S O L U T L Y  F U C K I N G  A W E S O M E ! ! !

Det är tur att min son lyser upp min värld!

Jag har haft en jättebra dag idag tills nu... FK ringde jag förstår verkligen inte HUR dem orkar? Tanten tänkte "bara" medela om att beslutet kommer att ta lång tid för att? HON INTE KAN SKÖTA SITT JOBB! åå blir så trött sa verkligen rakt ut, så bara för att du segat å typ druckit kaffe på arbetstid istället för att ARBETA så tar mitt ärende många fler månader än EN månad som det står på hemsidan? Nja.. fick jag som svar. Hon hade tydligen inte börjat kolla ärendet förän i veckan vilket jag även där till la att det inte var mitt problem då jag skickade in ansökan i tid!

Blir så trött. Men bad henne ha "en så jävla bra kväll men sina jävla pengar som alltid kommer till henne rätt tider". Just nu har jag sån lust att lägga mina studieplaner åt sidan och ta tag i jobbet istället. Men nej fan dem ska inte få rätt. Dem ska inte ta ifrån mig en dröm bara för att dem är sega. Istället mailade jag in ett klagomål. Nu är jag trött, nu får det faktiskt vara nog. Funderar även på att besöka socialen här och kolla om de kanske kan göra samtal dit och få det påskyndat? Dem är så mån om sina pengar så det tycker jag att dem kan göra för mig då =) För jag är faktiskt helpank nu!

Men nog om tråkigheter eller nej i ofs tänkte jag berätta att Lukas blivit sjuk också. Han snorar lite ingen feber eller så men han är lite hängig :) Sover nu igen hoppas på ett par timmar så hinner man göra mat och städa lite innan det är dags att vakna igen!

Nej städa vare.. Lukas tycker att reklam och annan post är väldigt intressant trots att jag faktiskt vände upp och ned på hela hans korg med mindre leksaker i vilket är lika med mycket mer att städa.. Bra emelie, BRA =P

Och snart kommer Adam också på middag det ska bli kul! Då blir jag lite glad igen. Eller jag är redan glad igen orkar inte tjura utöver dessa patetiska människor alltförlänge men ni förstår vad jag menar!


Studier och dagis - vår framtid

Å vad bra jag känner mig nu! Mailade till dagiset där jag vill att Lukas ska börja ni minns de tvåspråkiga? Tänkte kolla med platsen till augusti osv :) Skickade även iväg ett mail till en syo i huddinge så att han kan hjälpa mig med vad det är jag borde plugga upp och komplettera så att jag ka ngå vidare med min polisdröm! Ska bli så himla kul att börja med allt på riktigt :)

Tänkte även gå förbi kontoret imorgon och fråga lite dagisfrågor såsom hur många timmar är minimum och ifall hon/han vet om man får ta ut mammadagar resten utav dagarna. Exempelvist om han är på dagis två dagar i veckna om jag kan ta ut mammadagar 4 dagar osv =P

K o n t o r e t  s t ä n g e r  t r e  s å  d e t  b o r d e  j a g  h i n n a  : ) 
Ä r  h o s  m a m m a  m e n  t ä n k t e  å k a  i  s a m b a n d  m e d  a t t  L u k a s       s k a  s u s s a  s å  h i n n e r  j a g  d u s c h a  h e m m a . .  h a n  h a r  j u  b l i v i t    r ä d d  f ö r  d u s c h e n ?  H u r  s o m  h e l s t  s å  g å r  v i  d i t  e f t e r  d e t  å  s e n  b l i r e  t i l l  a f f ä r e n !  I m o r g o n  k o m m e r  A d a m  p å  m i d d a g  s k a  b l i  t r e v l a n s .


Bilder på internet

Jag var så arg så arg tills jag läste Rubys kommentar "har också smällt i mig apelsiner idag, de var sådär lagom knapriga" kunde inte låta bli att skratta, HÖGT! haha men jag fattar vad du menar kexet ;)

Till det som jag var så arg på.. det var en brud på tv närmare bestämt debatt. De debatterade kring hur en man (barnskötare) med en massa tatueringar, rockstil etc lagt upp en personlig bild på nätet. Tror att det var facebook? Hur som helst hade han haft en mössa med texten "pornstar" så chefen gav honom sparken. Vilket hon tyckte var rätt då man självklart inte kan vara en person off "worktime" samtidigt som en annan privat.

Visst så har man en personlighet men är man på arbetet så sköter man det proffisionelt. Det spelar ingen roll om vad man lägger ut på nätet och delar med ens vänner om hur bra man skulle sköta sitt arbete? Herregud jag skulle nog aldrig få arbeten om min kommande arbetsgivare skulle se alla våra skämtbilder från vår tidiga tonnårstid?

Likaså med formell klädsel hit å dit arbetar man speciellt på ett sådant företag så är det verkligen inte konstigt om man spelar en roll. åå nu är jag bara förvirrad utav min egen text men jag blir så lack! VARFÖR ska man inte få lägga ut privata bilder på nätet utan att få sparken? Vill denna tjej att endast bilder som alla kan tolka precis som de vill ska spegla vem vi egentligen är?

Tycker ni att det är rätt att en arbetsgivare ska söka runt om än på nätet inför en intervju eller anställning? Anser ni att man kan vara en person på arbetet och en person privat?


Skor

Var självklart tvungen att smita in å kika på skor efter förra inlägget! Rullade in på Kavats hemsida och hittade dessa skönheter!


Kavat VS Superfit

Var inne på prinsar och prinsessor i farsta förra veckan med Ruby och fick oss en liten mini-utbildning i skor och barnfötter. Första året är det tydligen JÄTTE viktigt att dem har riktigt bra skor som stöder då det är under första året (som de går) som de utvecklar fötterna för framtiden. Alltså de kan få problem med fötterna i framtiden om de har "fel" sorts skor. Lite ledsen blev jag ju eftersom jag hittat så söta addidas, reebok osv

Och eftersom att Lukas har lite högre och rundare fötter så passade Kavat bäst =) Storlek 20 kommer hans första hamna på då han egentligen har storlek 19 men det skulle vara ett litet mellanrum också.

Men sko-shopping gör vi i vår =) Han kanske inte vågar börja gå själv på jätte länge, vem vet =)Apelsinerna

Den senare tiden har jag varit en riktig sucker för citrusfrukter! Men då jag väntade Lukas blev det ännu värre. Och det har fortsatt även sen då han föddes.. å just idag var en riktig sådan kväll. Såg apelsinerna på affären och hade bokstavligen lust att slita isär dem som ett jävla djur och äta. Men jag höll masken och stoppade istället ner ett par i påsen för att sedan fortsätta glatt hemmåt. Skar upp dem i tärningar och smällde i mig!

F Y  F A N  V A D  G O T T ! !

Sådant som inte får hända

Nu har det hänt igen. Ännu en bilolycka.. var inne på min vän LISETTE och läste detta, det gäller hennes kusin. Han voltade med bilen in i som ett räcke. Bilen fattade eld och var helt genombränd, det var åtminstonde då helt oklart om mannen dog utav kraschen eller branden.

Han var ARTON år förstår ni? hela jävla livet framför sig! Höll på att utbilda sig till pilot och hade precis skaffat egen lya. Nej usch sånt här får inte hända det är fan inte rätt! Blir så trött på hur en del människor lever och bokstavligt talat slänger bort sina liv medens dem som verkligen NJUTER hamnar i olyckor vilket leder till en död? D E T  Ä R  I N T E  R Ä T T ! !

 

 

 


Grattis till liten!

Grattis Matilda som tillsammans med hennes pojkvän fått en liten Alexander =)

Annars idag har vi beklagat oss över vädret miljontalsgånger. Besökt Farsta centrum en sväng för att köpa häftstift så att jag kan fixa stolarna, när jag ska hinna det har jag dock ingen aning om! Helgen är helt fullbokad!

N å j a  d e t  l ö s e r  s i g ! : )

 

 

 

 


Mys hos farmor & farfar

Aj aj aj AJ min rygg. Nu börjar det verkligen att gå överstyr! Hoppas verkligen att röntgen visar något, visserligen tror jag inte det men HOPPAS bör man ju alltid göra ;)

Lukas farmor kom inte och hämtade oss förns två så när vi väl var framme sov lukas i säkert 2,5 timma och tror ni att jag passade på å sova då? Nej självklart inte! Satt istället och prata med hans småbröder haha gud så knäppa barn kan vara! Rani sa ngt varpå jag precis skulle svara "mm:)" men precis innan säger han "nu kommer du säga mm och le för det gör du alltid" fattar inte hur dem minns allt! Dem fyllde år idag också men firas på lördag t a c k  o  l o v då jag inte köpt present än. Hade helt glömt. Påmindes igår då mer eller mindre beklaga mig angående alla födelsedagar som sker just nu då min personliga ekonomi verkligen nått botten!

Byt mamma!

Lukas leker då han plötsligt kommer emot mig. Ställer sig upp och visar att han vill att jag ska bära upp honom. Gör det och utbrister "har lukas bajsat" .. "mm" .. "ska vi gå och byta bajsblöjjan?".. "mm"

Sagt och gjort sen vare lek igen! Med lite attack då jag sitter vid datorn också!

 

 

 


Morgonstund har guld i mun, eller?

Lukas trött och vaknar. Lukas ska bara vara uppe i min famn och jag ska bara stå upp. Jag är dundertrött och allting snurrar. Lägger oss ned med välling och äter. Innan klockan var 11 så har Lukas druckit tre flaskor välling, första starta vid 6 snåret.

Lägger Lukas i vagnen och vaggar denna. L u k a s  s o m n a r  k l o c k a n  1 0 . 4 5

Ställer klockan på 12 somnar runt 11 vaknar 11.10. L u k a s  v a k n a t.

Hoppas han trivs lite hos Nadim och dem då tar jag en nap är helt slut! Vet inte varför jag har faktiskt sovit hyffsat inatt!

Om ungefär en timma så kommer i af Lukas farmor och hämtar! Ska fixa det sista nu ;)

 

 

 


Idag fick Lukas leka lite :)

Idag är jag  s u u u p e r d u p e r  t r ö t t !  Det blev dock sovmorgon till klockan tio skönt nog. Somnade inte förns fyra inatt, jag som var så trött? Anyway upp och iväg till tuben där vi träffade Annie och lilla Emil för första gången =) Var supertrevligt å så söt han var.

Efter Tuben åkte vi hem och käka lite krubb! Tänkte hålla Lukas vaken till nio (vaknade 16 på dagen efter två timmars sömn) och den lilla fisen kom i säng runt halv TOLV. Gisses men men man väljer ju sina kamper och nu då vi inte behöver passa någon tid imorgonbitti kan han likagärna sova när han vill =) Det kommer ändå perioder, tänder och en massa annat som stör deras sömn nu så rutiner tror jag sisodär på..

Hur som helst klockan ett imorgon kommer Lukas farmor hit så ska vi åka hem till dem :) Det ska bli kul var så längesen nu! Lukas farbröder fyller år imorgon också!

Men likabra att sluta skriva där vet knappt vad jag heter känns det som nu haha!

 

 

 


Allt om ingenting

Jag borde egentligen sova för länge längesen.. men som vanligt hamnar jag vid datorn och som vanligt hittar jag alltid ngn att ha ett intressant samtal med! Denna gång vare en gammal killkompis..

Hur som helst helgen var seg. Lite för seg kanske? Lukas fick inte komma ut i friska luften mer än till bilen, från bilen till ikea osv osv men imorgon blir det Tuben och lek med andra barn!

Föresten någon som vet ifall man får ha barn på dagis typ 1 eller 2 dagar i veckan då man är föräldraledig. Alltså om jag skulle korta ner med dagar? Känner att Lukas behöver träffa barn flera dagar i veckan. Han verkligen skiner upp då han får syn på andra barn.

Å just det 4300kr får jag för jobbet för mina 5 arbetspass :) Kändes bra måste jag erkänna! Dock var det med fel timlön så det saknas 5-600 minus skatt. Lite kul då jag ringde chefen "öhm jag har fel timlön.." "alltså han är så jävla dum den dära jag har skrivit både vilken timlön du ska ha men om inte de räckte så har han ju fan ditt personnummer?.. aja ringer honom på måndag".

 


Ord och tänder

Nu går det himla fort i utvecklingen :) Känns som att jag inte alls hinner med! Lukas kan nu också säga ordet "där". Han håller på att få tand nummer tre.. den är riktigt nära att spricka igenom så förvånar mig inte om han får den imorgon redan :)

Han kan också äntligen sätta sig ned! fast det har jag i ofs för mig att jag redan berättat? Haha Var i af lagom kul då han inte kunde göra det.. kunde man helt plötsligt höra ett tjut så man springer in i rummet så står han upp och vill ha hjälp ned så hjälpte man honom varpå han kröp till nästa intressanta grej och ställde sig upp. And the story goes on. Knäpp unge =)

 

 

 


Have I told u lately that I love u?


Jobbigt läge

Å så jag längtar. Kan inte vänta och vill inte vänta :) För att bortse helt från ämnet så fyller snart Lukas år! I samband med födelsedagen ska jag tala lite barnvakt planer med N å hans mamma för körkortet är det inte bar jag som längtar efter utan körkortet längtar även efter mig så de så!

När jag är ikapp med hela min ekonomin (tack snälla mamma) och bostadsbidraget är klart så väntar även en liten liten mini resa. Helt barnfri! Helst skulle jag åkt över en natt men eftersom att party står på schemat bör jag vila dagen efter så att jag kan köra hem också. Här kommer det igen - J A G  S K A  K Ö R A vilket leder till körkortsfrågan, igen.

 

 

 


Glada miner

Förutom morgonen så har Lukas varit dunderglad idag! Eller lite bitit etc har han varit men helt fri från tand-växt är vi väl inte.. =P Alltså han attackerar inte människor däremot om man sträcker fram handen tar han gärna en tugga. Eller på fötter haha!..

Vi åkte till Farsta där vi mötte ninni och pess! favoriter i repris :) Så kul att träffas alla tre ska ni veta! Det blir inte lika mycket nu då ALLA flyttat? haha eller typ. Ninni flyttar nu 1 feb och jessipess ja hemma bor hon i af inte ;)

Överaskades utav en lagom rolig nyhet nu då jag kom hem! haha men det hör till min lilla hemlighet så det avslöjar vi inte på bloggen ;) Det kan komma att hända en lagom rolig sak i mitt sociala liv inom ett par veckor! Bara vänta å se haha =P

 

 

 

 


Tävling!

Å jag som inte brukar ställa upp i så många tävlingar har blivit sååå sugen sedan Ruby vann nokia telefonen - AVIS! hur som helst här kommer en ny =)Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad
halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med 
tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven
Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene. (amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två
hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett
set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard
handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet
smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "
sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En
huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask


Tävlingen hittar du HÄR men om det utav ngn annledning inte fungerar så är hennes blogg http://juliaberg.blogg.se

 

 

 


Min lilla prins


Uppdatering lite här o var

Har nu uppdaterat Lukas växer med lite bvc info samt tänder! Gjorde en egen kolumn med tänder istället då jag vill följa alla de tänder jag kan!

Idag har vi inte gjort något alls :) Jag fick upp hatthyllan dock utan krokar då det var fel skruvar.. SUCK på ikea personal som inte kan något. Men men nu har jag skruvar så att det räcker och blir över ;)

Vi har även varit iväg och handlat mat :) Men måste ner igen för att köpa juice orkade verkligne inte bära det också med alla frysvaror samt bubbelvatten.

Lite godis kanske slinker ned också ;) haha

Får se om jag får sällis ikväll :) Tror inte det dock.. däremot kanske mamma skulle titta förbi då hon skulle ut och äta med jobbet och jag bor närmare. Vi får se helt enkelt =)

Vad har ni gjort idag? Imorgon är det helg :) Jag ska eventuellt på bio med N blir till att se snabba cash!

 

 

 


This is just..

Vi har hunnit med BVC, Ikea plus besök utav både N&N haha hade varit lite roligare med M&M.. ne jag är nog för trött för att sitta hära =) Sista gick för 20 min sen för att åka hem och SOVA vilket jag också bör göra!

Imorgon är det en ny dag där jag hoppas på strålande solsken ;)

 

 

 


Blandade känslor

S k r e v  e t t  i n l ä g g,  s u d d a  u t.  U p p r e p a d e  d e t t a  e t t  p a r  g å n g e r.  J a g  v e t  i n t e  e n s  v a d  j a g  s k a  s k r i v a  e l l e r  h u r  j a g  s k a  b e s k r i v a  a l l t.  T r e  m å n a d e r  h a r  g å t t  e t t  s n a b b t  h e j  m e n  i n g e t  m e r.

Det gör ont i hela mig när jag ser hur någon kan välja bort sitt eget barn. Se honom i ögonen, höra honom skratta, trösta honom, leka med honom, mysa med honom, säga vid upprepade gånger "min son, mitt barn, vår bebis". Hur kan man.. jag förstår inte.

Såsom en vän till mig sa "hennes mamma har nog aldrig träffat henne". Jag grät nästan då han sa det. Det är verkligen sjukt. Jag svarade kort bara "jadu, vi får väl säga att det är bra att dem har oss då?".

Jag älskar mitt barn, min son, mitt allt. "Jag har mitt hjärta springandes utanför kroppen". Klokt citat!

 

 

 


Inköp på listan

Vardagsrummet har inte så mkt kvar! Lampan i taket ska upp så fort F kommer hem =) Den ska borras etc så jag överlåter det helt till honom. Sen ska jag köpa en expedit bokhylla och ha på tvären och gardiner. Tre tavlor på Lukas ska också upp i svartvitt ovanför :) Kommer att bli super! Däremot tillåter inte ekonomin allting på en gång så får bli lite i taget.Köket däremot är lite med akut. Ska verkligen försöka ta mig till Ikea nu i veckan och inhandla tyget :) Kanske orkar man ta en sväng imorgon.

Hallen ska det monteras en spegel, hatthylla + krokar. Jag saknar bara skruvar! Innan hade jag tänkt ha den på ett ställe där dem ska byta tapet men har nu  bytt plats så detta ska också göras så snart som möjligt :) Funderar på att ha någon väggtext också över byrån. Å så behövs det någon sittpuff/pall!

Mitt och Lukas rum väntar jag längst med :) Jag behöver en ny större säng samt sängbord till detta. Lukas behöver ny säng så småningom och det är efter den jag kommer att inreda också så det väntar nog längst utav allt skulle jag tippa på. Har ändå lång tid på mig att fixa dära :) Blir till att ha som lekrum då man gör mat eller har flera barn på besök sålänge! Det ligger nämligen intill köket.

Nu har jag fått ned lite tankar tycker jag ;) som ni ser är jag långt ifrån klar :) Tippare på att det kommer att ta något år, åtminstonde med min tillfälliga ekonomi. Men det beror väl helt på då jag börjar arbeta på heltid igen också! Dock vill jag utomlands i sommar och så har jag ett körkort som ska betalas då det väl är dags.

Over and out -

 

 

 


Huvudet på sne - sjung tack!

Lukas mormor gungar alltid på huvudet då hon sjunger för honom vilket har lett till att Lukas börjat lägga huvudet på sne då han vill att man ska sjunga. Vilket är typ HELA tiden! Så nu har jag blivit sångerska - åtminstonde hemma! Haha


Jag vet något som ingen annan vet

Det är förbjudet, hemligt och fruktansvärt underbart!

Sing in, sing out -

 

 

 


Tand nummer två

Lilleman har varit dunder gnällig ett par dagar och inte konstigt! Imorse såg jag att det kommit upp en tand. Likaså på vänster sida fast uppe =)


Hos Adam 13 Januari


Det kommer bli bra

Mysdag i Farsta C m. Ruby, Milo och Ninninor idag =) Tuben var stängt insåg vi då vi väl var framme men inte hängde vi läpp över det ;) eller okej kanske lite.. hade t o m varit duktig och fixat mat åt både mig och Lukas samt tagit med juice =) Men snälla Ruby bjussa på burger king istället ;) Vilket jag aldrig kan få nog utav MUMS!

Sjukt nog blev jag sugen igen..

I af så har natten varit minst sagt knäpp! Jag var super trött redan vid 11 då Lukas äntligen däckat, skulle bara kolla mailen och lite. Sen sökte jag dagmamma här i huddinge för att sedan övergå till jobbsökande. Hittade ett helt perfekt vill vill vill VILL ha! Det är kontors assistans i af :)

Efter det så pratade jag med en gammal gammal vän! Helt sinnes har nog inte pratat på fem år? Eller om det var fyra.. hur som helst var det riktigt kul att höra ifrån honom =)

 

 

 


Tråkhelg

Ja seg och ingenting har hänt! eller jo jobbade och det var hyffsat kul. :) Ibland är det fördel att vara tjej hörde vår arbetsledare säga till en kille "gå ut i restrurangen och hjälp honom" "men kan inte någon utav dem göra det?" "nej tjejer får inte vara i restaurangen under nattetid".

Annars idag så sov jag till kvart i ett sedan har jag och Lukas myst :) Hoppade in i duschen och tvättade upp resten innan vi begav oss hemmåt! Skulle ha fått sällis ikväll men blev för sent vilket i ofs var bra då Lukas hade en riktigt tröttis kväll. Ingenting passade och sova skulle han inte. Utan bara stå vid fönstret och kolla på bilar, människor och tågen som susade förbi..

Men tillslut så fick jag honom att lägga sig brevid mig i soffan för att sova :) å jag älskar att ligga brevid honom, mitt hjärta!

Gud glömde bort att jag skrivit eller påbörjat ett inlägg.. börjar bli små trött nu ;) så sängen lockar!

 

 

 


Lukas kan

Varje morgon bajsar lukas en eller två gånger och oftast så varje gång han gjort i brallan så kryper han emot toaletten!

 

 

 


Mamma bjussar på sovmorgon

Morgonstund har guld i mun! Blev sovmorgon till 11 idag då mamma tog lilleman eftersom att jag ska jobba inatt :) superskönt ska ni veta! Jobbet däremot längtar jag mindre till... hade ju så himla dålig dag förra veckan men får hoppas på att det är lite roligare människor som jobbar denna i af :)

Innan jobbet vet jag inte alls vad som händer. Borde åka till mamma tidigare och tvätta då jag inte hunnit de här än eftersom att tvättis var bokad.

Wooach nu kommer huligan bebis haha! Hörs sen kanske ;)


Jag vill

Ååå jag vill jag vill jag VILL! saknar lite å saknar mycket :) Ne ni kommer aldrig att förstå vad jag pratar om! Det är något helt mellan min hjärna och mig. Men snart blir jag tokig för jag vet inte. Jag vet verkligen INGENTING och jag förstår verkligen ingenting heller! Men jag vill :) Tror jag i af!

Knäppt? Jo tack men de är typ sådär min hjärna snurrar runt just nu.. eller typ det som snurrar runt i min hjärna just nu :)

Å på tal om vilja. Efter att jag påpekat typ hela dagen om hur trött jag var på vinter och verkligen vill ha sommar och värme nu och absolut inte skulle banga på en sista minuten om jag hade haft pengar. Då utbrister
Adam i bilen "just fan ska ringa thomas och be honom boka resan" Hallå? :O missat att jag pratat om det hela dagen. JA AVIS!

 

 

 

 


Lite små shopping

Det blev ikea! Wiho =) Tomas en killkompis kom och hämtade upp oss efter han slutat jobba så åkte vi iväg. Köpte med mig tallrikar (vanliga, mindre samt djupa) diskställ + till besticken! Men några skruvar hittade jag inte.. Men får fixa det efter helgen istället :)


Favoriter bland vårnyheter

Har kikat igenom Ellos hemsida då Lilleman faktiskt snart fyller =) Har trots att han bär upp 74 bäst nu vissa 80 går också men bestämt mig för att köpa vårkläderna i 86. Tror dock att dem kommer att vara lite stora men bättre de än för små!79,5 kr


99kr


699kr


129kr


129 kr


149kr


179kr149 kr129 kr


Hittade även en super fin jacka för 349 kr


Trååååkigt....

Ååååå JAG HATAR DET HÄR! gaah blogg tog bort mitt inlägg!!!!!

Så nu har vi blivit arga över det ;)
haha planerna idag ställdes in, tror jag i af. Matilda å maxxen verkar lite off så vi får se om vi kommer iväg eller inte =) Skulle verkligen behöva köpa tallrikar nu (A) haha men orkar samtidigt inte åka själv. Skulle även behöva handla skruvar så man kanske bör ta sig iväg ändå?

Om inte så stannar vi nog hemma =) Jag ska inte gå i köpcenter då jag är total pank!

 

 

 

 


Det här med vagnar..

Å så var man inne i vagndjungeln igen! Nu har jag suttit och kikat på babylands hemsida och såklart har Brio kommit med en ny! MED swivelhjul som jag kallar dem! åååå älska MEN hittade även en från babyjogger. Tusenlappen dyrare men å så fin! Men så har vi ju EJ som jag alltid velat ha. HJÄLP uppskattas =)Lilleman rädd för dammsugaren

Har varit en riktig mysdag =) Vi har varken tvättat eller något annat som vi borde ha gjort. Däremot kunde jag dammsuga då mamma kom på besök och gick till affären med Lukas. Jag har väl nämnt att han är livrädd för dammsugaren? haha måste köpa en sån där "tystlåten" .. men får bli om ja massa månader har ju lite annat att prioritera just nu ;)

En killkompis kom över också då han inte behövde jobba :) så har haft sällis sen fyra tiden här hemma. Lika trevligt som vanligt =)

Imorgon blir det Babyland för att KOLLA inte köpa. Avskyr ju dem affärerna då servicen är piss och det vill jag verkligen inte bidra till. Efter det så blir det ikea som egentligen är det ända jag ska till men då man ändå är där borta kan man ju passa på ;)

Tänkte jämföra Emmaljunga scooter å Brio race, någon som har erfarenhet utav någon av dessa? Hört massa dåligt om EJ på sistonde men ja äsch får se imorgon!

Vad ska ni göra i helgen då? Kramisar!

 

 

 


Mysdag

Idag har vi ingenting planerat alls! Jätte skönt att bara slappa ska ni veta =) Var nyligen ute på promenix med lilleman så att han slockna. Egentligen ska en vän komma över MEN alla barnlösa människor verkar sova halva dagarna ;) haha så vi får helt enkelt se hur det blir med de =)

Jag har kommit på ett jättebra sätt att göra om stolarna också där med tyget! Trodde att jag skulle behöva sy men icke ;) melle smart ibland det gillas! Sen ska Adam hjälpa mig med att slipa å måla =D Är han inte alldeles FÖR snäll? Jag har allt riktigt braiga vänner =)


Svordomar

Jag svär nog ja var femte minut i af om jag pratar =P SÅ jag funderar starkt på att börja gå hos en talpedagog detta ska få en vändning! haha Kan inte svära såhär framför Lukas han kommer väl ha ett ordföråd som är hemskt tillslut då!


Andys i bildform


Lukas tand - ser ni? Nere i mitten (lite åt vänster för att vara korrekt!)


Lukas och Söt-Chloe!


Bollar och Milo ;)


Haha ÄLSKAR lukas min - Där är han tok lik sin morbror!


Var det ett BARN jag skaffat mig eller hund? Äter på fötter, älskar toaletter, ut med tungan ja kan fortsätta i evigheter..


Denna bild följer mig till döden ska ni veta ;) Om 20 år kan jag ändå blicka tillbaka och tänka "tänk om jag inte ätit alla dessa bakelser varje dag ja då KANSKE man hade varit lite fit.."


Ett hus önskas

Dead girl .. öhm ja ligger å SLÖAR totalt! Mamma är här så hon fick i uppdrag att natta lilleman. Skönt med lite vila för min del ;) hihi

Vi har varit ute på Djurö hela dagen och besökt
Adam =) Gud så fina hus dem byggt! Nu var jag aldrig inne i stora huset dock men skulle tippa på att det är ännu finare ;) Jag är ju en riktig sucker för vita enplansvillor så..

Det var i af jättetrevligt som alltid =) Lukas var trött dock så fick bli en promenix så han somnade. Hör och häpna JAG gick på isen! Men fick det bevisat att bilar kört där så jag lugna mig då!

Väl hemma kom mamma straxt efter vi gick och handla lite mat etc då jag fortfarande inte varit iväg och storhandlat men jag är fanimig inte bra på det heller.. men får väl lära mig någongång (A)


Fick skjuts hem (tar annars knappt två timmar ut dit) Lukas satt duktigt åtminstonde tio min i bilen!

 

 

 

 


Trött trött TRÖTT! =P

Åå så jag är trött idag! Blev nog lite väl mkt spring igår haha =P Men men ska börja röra mig en timma så har knappast tid att slöa hära =) Har ju en liten huligan här också som tycker att jag är lagom tråkig som ligger i soffan!

Kramisar

 

 

 


Leklandet "Andys"

Idag har vi varit på leklandet Andys i sickla tillsammans med andra mammor =) Men vi var väldigt många och då är det ju himla lätt att man grupperar sig vilket också hände idag! MEN jag hade det åtminstonde super trevligt med Nicole + Chloe, Ruby + Milo samt Monica som jag inte träffat sen innan =)

Lukas gillade leklandet dundermycket och nu innan han fyller ett så är han välkommen helt gratis ;) Efter det så kostar det 110kr. Men det finns ju också ett större i högdalen som både är billigare samt mycket närmare för oss =P

Hur som helst efter Sickla åkte jag hem till mamma sen till Jessipess lämna Lukas för att sedan åka hela vägen till Tumba och hämta köksbord! Stolarna fick inte plast så iväg till huddinge och tillbaka till tumba sen till huddinge igen sen hem till Pess och hämta liten! Gaah höll på att bli tokig!

Väl hemma runt halv tio tyckte Lukas att det var lekdags. Mamma var med över också på middag samt ihopsättning utav bord. Hon sover även kvar här inatt på min bäddsoffa =))

Skönt med sällis!

Nu ska jag snart lägga mig och sussa :) Imorgon ska vi till Nacka igen för att sedan åka vidare ut på Djurö och hälsa på Adam =)) Dem har köpt tomt och nu byggt dit ett hus så ska bli kul att se faktiskt!

Natti natti

 


Kvällsmys

slänger in ett litet inlägg innan jag slocknar här på soffan =) Ligger hemma hos mig, oss - mitt internet kom idag!=) Dem senaste dagarna har vi haft ganska fullt upp! Helgen bjöd på mys sedan en helvettes jobb-natt. Det var hemskt att jobba kan jag berätta :) Men alla dagar kan inte vara tipp-topp!

Söndagen blev till att sova länge sen åkte vi hem igen. Hade spenderat natten hos mamma då jag jobbade =) Under kvällen så kom en vän över vilket alltid uppskattas! Jag har väl sagt att jag är riktigt sällskapssjuk?

Idag var vi iväg en sväng till Farsta först :) Matilda fick en iphone AVIS! (A) Sedan åkte vi till mamma hämta mitt bredband å så hem igen varpå vi mötte upp en kompis igen. Tokmys :)

Nu kollar jag på Law and order och kommer sova riktigt bra efter det. Är super trött ska ni veta =) Även fast jag fick ashärlig sovmorgon imorse!

Imorgon är det mammaträff på Andys i sickla! Ska bli riktigt kul =)

Kramisar!

 

 

 

 


Lukas säger mamma

Nu säger Lukas helt klart mamma framförallt på morgonen då han vaknar :) Sötunge! innan har det varit lite ringrostigt precis som om han inte varit helt säker! Han försöker även att stå själv utan stöd det går väl sådär =P han tror att han kan men kan inte hehe =)

 

 

 


Together we make life a living paradise

Flytten har gått jättebra :) Sov första natten själv nu inatt men hade sällis till klockan fyra i af =D hehe! Men imorgonnatt blir det helt solo med bebis. Men det ska nog gå bra =) Är lagom trött efter dessa dagar just eftersom att jag har haft vänner över hela tiden så det har resulterat i uppesittarnätter. Ja jag nämnde väl gårdagen, klockan fyra begav dem sig hemmåt!

Hur som helst så börjar vi få ordning på allt =) Nu är det bara kläder som ska hängas kvar! Så ut på galjeshopping.

Men med tanke på att jag sovit fyra timmar med en massa avbrott så är jag hemma hos min mamma och ska låna soffan + barnvakt. Jobb inatt så känner att jag bör sova lite till i af =D

Hoppas ni alla har det bra! På måndag skulle jag tippa på att mitt bredband skulle jag tro då var det nästan en vecka sedan jag beställde så =)

KRAMAR


Tok- Maxxen!

Barn och deras knepiga fantasier haha! Här kommer en konverstation jag och lilla max på fyra år hade då vi var påväg hem från Ikea.

Max kommer och sätter sig i mitt knä varpå hans mamma lägger huvudet på sne och låtsas sova.
Jag - Max nu sover mamma
Max - Mmm.. då får jag bära hem henne sen
Jag - Jaha vad snäll du är då som bär mamma! Och stark
Max - Japp! Men sen kommer polisen och tar mig
Jag - Men Max varför skulle polisen ta dig då du bara är snäll och hjälper mamma hem?
Max - För att jag har kastat mamma!
Jag - Haha men max varför ska du kasta mamma?
Max - För att hon är galen!

 

 

 

 


Inget finns..

Letat tallrickar hela dagen. Hittade fina på lagerhaus men självklart finns dem bara i vanlig storlek alltså inte djupa eller något. Blir tokig snart! Får åka till Ikea sen när julrean har lugnat ner sig. Då kanske dem fått in några fler fina dära får vi hoppas =)

Imorgon ska vi flytta resten utav sakerna :) Så om jag orkar gå och shoppa food imorgon så flyttar vi då! Lite läskigt måste jag erkänna =) Men det kommer att gå bra.

Lukas sover för tillfället så jag tänkte passa på att plugga klart de lilla jag har så att läraren blir nöjd =)

 

 


Tävling!


Huligan bebis

Klockan åtta väckte lukas mig idag..... det är INTE vanligt för att vara han. Han somnar inte förän efter 11 på kvällarna så. Och ännu har han inte somnat om. Jätte trött och super gnällig men samtidigt jätte glad? Åtminstonde så fort han får som han vill haha =P Och nu har han gjort i blöjjan två gånger också. Hur kan det ens lukta såhär med endast välling som föda?

 

 

 

 


Minns ni provet?

Minns ni provet jag gjorde innan jul? Som jag trodde att jag total kaosa på? Jag fick 120p gränsen för godkänt var 90 och vg 130. Och tack vare att jag prestrerat mkt bra på de andra uppgifterna får jag troligtivis VG ;) Nu är jag mäkta stolt över mig själv =D

 

 

 

 


Lägenheten i bilder

Var tvungen att avreagera mig lite på bloggen innan som ni märkte ;) Men ja antinger verkar det vara en period eller så kanske det är någon ny tand som spökar? Vi märket väl det är som sagt att bara härda ut :)

Vi har varit i lägenheten och satt upp en lampa, framsteg va? hehe Imorgon kommer en killkompis och borrar i mitt tak också så då är det bara tre lampor kvar. Men dem har jag inte köpt än för jag har ingen som helst aning om vad för lampa jag vill ha! De som saknas är mitt rum, lukas rum samt köket. Lukas rum vet jag visserligen och eventuellt kommer jag att önska mig den i present till honom.

Men vi får se helt enkelt =) Bjuder på några bilder här nedan och som ni ser måste jag verkligen antingen få tag på nytt tyg till soffan eller köpa ny snarast då de blåa verkligen inte går ihop med min älskade lila matta

Hallen, lite saker på fel ställe MEN ni lägger väl märke till min absolut snyggaste telefon! ;)


Klädkammaren


Badrummet - väldigt litet. Finns dock plats för badkar så det är nog ett prio 1


Vardagsrummet med utgång till balkong


Lukas rum/lekrum :) Blir till att proppa fullt med leksaker nu i början!
Sen funderar jag även på att måla om där inne bara vilken färg som är frågan :)


Mitt rum, såg nyss att  det ser jätte litet ut! hehe
men aa mina fotograf egenskaper är tyvärr inte dem bästa ;)Och så slutligen - Köket! :)


Period?

Lukas har kommit in i en hemsk period. Han vägrar att sova om vi inte är iväg och det är i vagnen bara nu har han varit vaken FYRA timmar och GNÄLLT! gaah håller på att bli tokig hur länge ska detta vara? Igår kväll tog det nog två timmar att ens få honom att somna. Sen vaknar han på natten också och vill ha välling.Lukas nya jacka

Lukas har också fått en ny jacka utav sin mormor =) Passade utmärkt då jag knappt får över den ena över hans fodrade munkjacka samt den andra är något för tunn nu då vi börjar få det riktigt kallt här i stockholm!

Fick inte så bra bilder då han absolut inte skulle stå upp så hann inte ändra ngra inställningar :) Jackan finns på Cubus nu för endast 150:-


Nytt år, nya mål och framförallt - Nystart!

Jag ser verkligen fram emot de här året. Vi flyttar och skapar oss ett eget litet familjeliv, Lukas fyller ett år och börjar senare på dagis där han säkert kommer att uvecklas ännu snabbare och ta efter massa från andra barn samt ha det jättekul med lek och spring hela dagarna medens jag förhoppningsvis hittar ett jobb där jag trivs och har kul jag med!

Nu klagar jag absolut inte på BK men som heltid är det lite slitet och jag vill vara något pigg då jag hämtar från dagis =)

Vad har hänt de senare dagarna då? Det har firats nyår på jobbet - med "skumpa", alkoholfri. Men vi hade jätte kul =) Jobbade med en gammal jobbkamrat så var jätte kul! Sen har vi även varit i sickla hämtat min dator och shoppat lite julstjärnor. Dem har jättefina på Granit för ynka 29kr. 120cm i diameter har kostat 379:- KAP!

Lukas står upp ännu mer eller ställer sig emot allt han får tag på. Går från möbler och gärna runt i sängen iväntan på att jag ska vakna på morgnen.

Har också varit och packat upp allt i lägenheten. Nu väntar jag bara på att mamma ska hjälpa mig att få dit Lukas säng plus min tv så kan vi nog flytta dit =)