Och vi välkomnar nyårsstressen!

Även fast man egentligen inte ens kan använda ord såsom nyårsstressen i ett å samma så har redan min börjat. Ska iväg till Globen för att köpa glitter å strumpbyxor som jag totalt glömt haha så himla typiskt mig (A) Sen ska jag hem å duscha snabbt fall jag inte hinner göra det innan iförsig .. ska inte möta jossan förän om en halvtimma så!

Nåja sen blir det att gå hem till Ninni vid halv 2 - 2 å tare lite lungt före stormen känner jag haha =) Sen ska man väl börja med sminkning, hårfixande etc. Och maten ska ju lagas också.. fast det överlåter jag nog på flickorna. Vi är ju ändå 4 flickor och de är 3 rätter så jag kan stå för småätandet så äre ingen som blir utan att göra något ;) Visst är jag smart? (A)

Men om man skulle kliva ur pyjamasen och ta en snabbisdusch? USCH så det kommer bli kallt att ta sig till globen i blött hår!! Mössa, halsduk, vantar å varma jackan på säger jag bara =)



PUSS

Idag har jag varit på utflykt!

Nu har jag hunnit tvätta ytterligare en maskin m. tvätt, diskat samt varit på äventyr med söta flickor!

Blev lite längre än Apoteket som var planerat vi åkte även förbi någon fiskebutik och systemet där alla vakter som i vanliga fall verkligen brukar titta ut mig inte brydde sig nånting nu. Iförsig inte så konstigt men ändå lite kalla blickar kunde jag väl ändå fått så att det kändes lite som vanligt (A)

Men nu ska jag iväg igen =) Till mammas vän med spel trevligt trevligt!

Sommar, tåg och värme

I sommar blir det utomlands för min del! Eller i af om allting är bra med min lilla älskling. Men hur som så är min mamma flygrädd vilket resulterar till tågresor. Har suttit å sökt å sökt å sökt men inga av våra resebolag har fasta charter till Spanien så blir till att klippa å klistra själva om vi nu bestämmer oss för att åka dit.

Hur som så är allting en ända röra haha! Men ska gå förbi SJ någon dag så får de förklara lite mer. Men verkar som att vi kommer köpa Interrail kort sen åka genom danmark, tyskland och frankrike. Eller så tar man båt till Tyskland å åker genom tyskland och frankrike. Men men inget bestämt än jag å geografi är lika med noll men planera kan jag fan så kommer bli super i slut ändan ;)

Någon som rest utomlands med tåg och har lite erfarenhet kanske? =)

Bild på tåg på bergsbro i Schweiz

Snyggt, snyggt, snyggt!


Från Halens, första gick på drygt 500 och den andra som snart är min (A) kostar endast 249:-


Super snygga trenchcoaten från HM 498:- Vet dock inte vilken färg jag ska ha! Den första är ju så otroligt super snygg men den andra känns lite mer vardaglig. Vilken tycker ni?

Nyårsstress

Blev inget jobba för mig idag heller. Men tror att jag behöver vila lite. Eller behöver jag ju alltid så jag är nog bara lat egentligen .. men men!

Idag har jag massor ärenden att fixa. Ska på apoteket å mamma sen ringa till bredbandsbolaget, posten, game girl(där mitt nintendo kommer ifrån det var transportskadat så) sedan måste jag posta gamla anställningsbevis till försäkringskassan och sedan ringa dem också vilket brukar ta lååång tid!

Men där tror jag faktiskt min lista slutar =P Ska med mamma å spela lite spel å kort med hennes vänner däremot ikväll ska se fall Maria vill haka på också så blir åldern lite föryngrad haha (A) Men annars är de trevliga så =)

Å imorgon är det nyår! Måste köpa strumpbyxor tills dess men de är nog allt? Eller glitter ska självklart inskaffas också! Men annars är ju klänning och skor klara. Smycken är bara trolla fram (A) har i af ett jättefint halsband som jag fick från Maria i julklapp.

Men nu ska jag nog slappa vidare lite i soffan innan jag beger mig till Apoteket =) Vad gör ni idag? Stressar till systemet i sista sekund å inskaffar er en massa? =D så skönt att slippa det där iår! haha

Bebibus, v 35

Vecka 35, 28 dec - 3 jan 2009

Kroppen: Om kvinnan fick instruktioner om att vila pga tidiga sammandragningar tidigare i graviditeten kan man nu pusta ut. Barnet anses nämligen ha goda chanser att överleva om det skulle födas. Det behöver oftast bara ligga i kuvös för att hålla värmen.

Just nu har jag bara himla ont i ben, rygg och revben men det är ju för en god sak. Ibland kan man vara himla trött på att ha så himlans ont men för min lilla älskling skulle jag kunna ha hur ont som helst!

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar.

Ja nu är den 34veckor och en dag gammal mitt lilla troll! Inte lång tid kvar nu tills den ska visa sig utanför magen istället. Tror att den kommer att komma runt den 26 januari som var mitt första BF innan ultraljudet. Å gud så mamma längtar efter dig min älskling!

Slutet gott - allting gott

Vaknade imorse med lite sannare leende på läpparna. Jobb blev det dock inget av då jag legat vaken nästan hela natten p.g.a ryggont, illamående och en himla aktiv liten bebis! Men imorgon ska jag jobba sen är det nyår å då är jag ledig =)

Igår upptäckte jag å mamma att bilen pajjat också. Lagom kul såhär till årsskiftet då hon är ekonom å de har årsslut på bokföringen vilket leder till hemskt långa arbetsdagar. Men det är eventuellt bara batteriet som behöver bytas så. Idag hade dock inte min mamma någon bättre dag då bussen pajjar så hon måste byta i norra sköndal och åker emot gullmars så det tar ca 2 timmar för henne att komma till jobbet och när hon väl kommer dit så har hennes dator gått sönder så det var bara att fixa fram en annan men ja trevlig start på morgonen. Ja just det, det hela börja med att hon försov sig en timme också =P

Så jag kan i af påstå att min dag spenderandes i soffan var hundratals gånger bättre!

Nu är det unga mödrar så ska kika på det sen blir det en promenix till Gymmet.


Inte mina dagar

Känner mig lite hel off och spenderar de flesta timmarna i sängen just nu. Kanske beror på tiden? Idag är nämligen den där super duper underbara dagen som var för två år sedan. Men känns som att jag borde ha kommit över oss nu. Long time no see.

Nåja för att göra det helt officiellt så gillar jag pälsar. Äkta pälsar endast de andra känns bara så plastiga. Så om någon vill donera en päls till mig skulle jag bli ytterst tacksam ;)

Går in i v.35 idag också. Bild kommer imorgon då jag är riktigt tröttis nu även fast jag inte borde vara det!

Hoppas att ni haft en super dag =)

Complicated things like love.

Helt sjukt hur tiden går framåt och så fort.. minns fortfarande den här dagen som igår. För två år sedan .. och morgondagen minns jag ännu tydligare. Nåja idag för två år sedan satt jag på tunnelbanan påväg hem. Du hade varit super konstig hela dagen och jag bara antog att du var en "sån där kille som bara är ute efter en sak" så hade gett upp dig totalt. För jag orkade inte med fler sånna killar.

Sen hände något vet inte riktigt vad men en sak är säker - Mellan oss var det kärlek vid första ögonkastet. Och det kan vi inte bortse ifrån. Inte ens du kan förneka det innerstinne.


Update

Just det! Mailet från Andrej. Han sa inte så mycket mer än vad gjorde du typ =P Så svara ju nu att jag behöll det. Sen så önska han mig bara en God jul så ingen skada skedd. (A)

Outgoing

Idag har varit en riktig slappis dag! Vaknade inte förän runt elva tiden men somna om någon timme efter å sov till ett. Var så himla dunder trött och är fortfarande. Men ska orka ta mig till badrummet istället och börja fixa mig lite smått. Ska nämligen på middag idag då Tessus bestämt sig för att fly bort till Barcelona å jobba ;D hur som så blir det duner god mat och riktigt trevligt sällskap ikväll.

Måste bestämma kläder också.. men tro mig flodhästar är inte vackra BLÄ! Vill att min älskling ska vara här nu så att mamma får träna och trimma kroppen smal igen (A)

Mitt hår ser även det ut som en stor lejonman så kommer ta evigheter att fixa. Kommer sluta som alla andra gånger - uppsatt! haha

Vad gör ni ikväll? =)

Julklappisarna


Nog är min bror kreativ i sin inslagning i af! Väldans fint måste jag påstå!!




Nintendo 64 ;)


Snygga strumpbyxor!


Och såklart mina super snygga dojjor som jag hoppas kunna inviga snart!

Fick även fler trosor, en kopp m. frukostfat och ett par svarta låga stövlar.

Blä för nervositet!

Åå jag vågar inte öppna mailet från Andrej som jag träffa i Spanien i somras haha. Var ju där i slutet utav augusti och man såg knappt att jag var gravid. Utan såg mest bara fet ut =P Men det var ju bara de som visst hur jag såg ut innan som visste att jag inte lagt på mig utan faktiskt var gravid haha!

Nåja blev bara inte så att jag berätta för någon man träffa där nere om att jag var gravid utan såg väl mest ut som en nykter flodhäst enligt mig själv. Hur som så träffa jag ju Andrej där världens sötaste kille! Lite svårt att förstå hans engelska dock men hur som berättade ju aldrig för honom då det lixom aldrig kom på tal. Men nu berätta jag det å jag vågar inet öppna mailet haha!! Såg att det börja med "hey babe, you were pregnant? =) no I didn´t know" å sen äre ju .... för att man ska läsa mailet haha men aa.. ska väl våga göra det. Snart


Man ser ju inte så jätte bra.. men där har vi i af magen i v.17 (16+2)


Hahah så jävla klockren !!! Bjuder även på denna vackra bild herregud inte sätt innan! Nåja ser TOTAL bakis ut jag som varit total nykter sen 1 juni lixom. Knasigt värre =))



Såhär såg jag ut kroppsmässigt i Augusti 2007 i af! Så ser ni hur smal jag var förut typ =P nu har jag visserligen gått upp ända sen den sommaren så kan ju inte skylla allt på graviditeten eller jo magen i af ;D haha!


Avskyvärda dagar

Nu var det dags för mellandagsrean. Årets värsta dagar haha nej men jag avskyr de verkligen! Hatar i helhet att shoppa på rean då allt bara ligger huller om buller å man hittar ingenting. Däremot ska jag iväg och byta mina älskade skor som ni får se bild på sen ;) helt totally inlove! Fick även ett par stövlar i julklappis - svarta låga precis vad jag behövde och dem kommer det också bild på senare.

Men iväg till Nacka och byte av skor! PUSS

Så var julfirandet över!

Nu är julen över för min del i af. Haft en grymt mysig jul måste jag säga med en himla massa julmat och trevligt sällskap. Var hos Morbrorn igår borta i Gnesta och det ända som saknades var min bror som hade tunering nu imorse och eftersom att det skulle bli sent igår så var han tvungen att stanna i sängen för att vara något pigg till matcherna!

Glömde kameran hemma igår så har dock bara två mobilkamerabilder att bjuda på som är väldans mörka men ack så jag garva hahaha! Nästa år lovar jag att inte glömma kameran så får ni se min schnygga tomte-morbror!




Nu återstår endast nyårskaoset som planeras börja hemma hos Eleonor med nyårsmiddag för att sedan följas av till Nacka - Orminge på nyårsfest! Trevlans trevlans. Mamma är inte det minsta orolig för detta nyår då min dricka kommer bestå utav Pommac haha!

En fartfylld dag

Godmorgon =)

Vaknade som vanligt kring 8 tiden men totalvägra gå upp och jag lyckades faktiskt somna om! Skönt de idag blir det en lååång dag. Ska iväg nu till Ica Maxi å köpa blommor till min morbror sen hem å fixa klart oss för att sedan åka iväg till Gnesta där vi kommer stanna massor utav timmar. Kommer nog inte hem förän tolv tiden eller något men det ska bli kul faktiskt! Grymt kul!

Haha mamma påpekar ständigt att jag blir som ett riktigt litet barn kring jul. Men jag bara älskar en MASSA snö och massa glada miner. Paketen ligger super fint under granen och jag blir helt till mig utav att få veta var det är. Och nästa år kommer min lilla älskling att vara med oss också gud så jag längtar.


Så har vi ett år till att längta

Nu är julafton snart slut men likt många andra så är inte julfirandet över för min del! Ska till min morbror ute i Gnesta imorgon och träffa honom m. kusiner ska bli riktigt trevligt faktiskt. Förut umgicks jag ju med de i två veckor under sommaren samt under julen men nu när landet är sålt så blir det bara under jul vi ses vilket jag tycker är grymt trist men kusinerna mina bor ända borta i Gävle och där är det ju inte så ofta man har vägarna förbi precis =P

Nåja lite julbilder har jag nog att bjuda på!



Så avslutar vi det hela med en dundersnygg bild på min bror! haha
haha så får vi hoppas att han inte läser detta inlägg också!!

Men nu ska jag kika på Mamma Mia som jag fick i julklapp av mamma sen sova! Bilder på julklappisarna kommer imorgon. Hoppas att ni haft en riktigt trevlig jul, det har jag i af. Men inte så konstigt älskar att umgås med min helt underbara konstiga familj haha!

Juuuuuuul =D

God Jul får man väl börja med att säga?

Dock tycker inte jag att det är jul förän morgonen är här och frukosten serveras i vardagsrummet tillsammans med massa myskläder å ljus! Mamma å jag har knappt hunnit nånting annat ikväll än att slå in en massa paket å än är vi inte klara. Å vi som bara är 3 pers? .. Vill inte ens veta hur mycket det kommer vara nästa år haha! 

Ni får även nöjja er med mobilbilder idag då jag inte orkar hitta min kamera laddare och som vanligt är kameran på noll batteri!


Klicka för större!

Snabbinlägg mitt i allt

Jätte lite människor när jag skulle till jobbet imorse och hur mycket som helst när jag åkte hem från Farsta! Blev en snabbis dit å köpa en julklapp åt min mamma till min bror samt ett bankbesök åt mormor. Sen vare äntligen hem vilket dock tog en halvtimma(?) helt sinnes! Å snart ska jag iväg igen fast med mamma så blir ju till att ta bilen då, skönt nog! Ska handla lite julmat till imorgon samt ingredienser till julgodiset. Gud så mumsigt det kommer att bli =)

Mera julmys

Har precis slagit in nästan alla mina julklappar. Lämnade några åt min bror som han faktiskt får i uppdrag att slå in ;) Sedan har vi ju alla mammas som ska in under granen också! Åå så jag längtar tills imorgonkväll när vi ska baka knäck och choklad ska bli så himla gott! Och för att inte tala om julkänsla på topp? Brukar alltid ha en massa julmusik medens mamma slår in klapparna å man får knappt gå in i köket och detta håller på hur länge som helst.

Men snart är det ju morgon å så jobbar jag sen farsta en snabbis å kanske hem till Matilda fall maxen mår bättre =) Sedan är det ju redan kväll =D



Nu säger vi god natt, har en morgondag att orka med =))

Julstämning på topp!

... nästan i af! Tomtarna är inte uppe än utan ligger på en hög på köksbordet. Men jag vet ju inte var de ska stå så överlåter det åt mamma nämligen (A) blir till att tjata en massa på henne när hon väl tänkt komma hem haha!

Men lite bilder har jag i af att bjuda på, Enjoy!


Jag har ingen som helst aning om hur de står i den där julskrubban men de blev väl bra sådär? (A) visste i af vilka föräldrarna var.. var dem nu heter ... haha nej jag är inte religigös så behöver ju faktiskt inte veta!

Bebibus

Åååå så jag längtar! Drömmer hela tiden om dig så fort jag sluter ögonen och när jag inte sover tänker jag ständigt på dig! Den rör sig så himlans mycket också å jag vill bara ha den här nu ååå så jag längtar hihi!!



47 dagar kvar nu <3

Bebibus<3

För övrigt så har min älskling hicka haha! Men tycker lite synd om lill"n då jag själv avskyr att ha hicka och antar att den inte kan tycka det är så trevligt heller? ..

Nej sängen var det! God natt

Idag går jag in i v.34

Idag går jag in i vecka 34. Har inte tagit något foto än men kommer imorgon I promise ;) Kommer även bilder på julgranen å massa julpynt som vi fixat upp! Men har hållt igång nu en massa timmar så är helt färdig. Hoppas ni haft en mysig söndag.

Vecka 34, 21 dec - 27 dec 2008

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning. Ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Ibland kan förvärkarna komma tätt och upplevas som riktiga värkar, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.

Min bebbe har legat å pressat emot mina revben vilket gjort grymt ont ibland. Tror dock att den börjar fixera sig lite nu, vilket menas med att den lägger sig med förhoppningsvist huvudet neråt och börjar förbereda sig. Har i af inte haft samma tryck emot revbenen idag som alla andra dagar och tro mig det har varit himmelskt skönt haha!

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas samt främmande personers röster.

Nu är det bara 6 hela veckor tills dess att du kommer och 48 dagar. Hehe var lite kul när min bror sa "men den kommer ju känna mig mer än pappan då ellerhur?" och det är ju visserligen sant. Den kommer säkerligen känna sig mycket säkrare med min bror som den hört prata MASSOR varje dag än fall den träffar pappan så kommer han att vara helt främmande. Men å så jag längtar. Skulle flytta vagnen idag å dammsuga där den stod å ja jag vill ha dig här nu bebibus å bara hålla om dig å ge dig massvis med kärlek! Kan knappt fatta att inom 2 månader är jag mamma. Helt sjuk tanke!

Nu ska jag sova =) jobb imorgon sedan Ikea m.
Matilda å Max =) Trevligt Trevligt!

Städning och granköp!

God eftermiddag alla sötnosar =)

Idag har jag hunnit med att fixa tvätten, dammsugit samt skurat köket, torkat av och organiserat kryddhyllan samt gått och fått min nyårsklänning fixad och även hjälp ninni att välja gran! Nu ska jag snart återgå till att städa lite. Tänkte bara dammsuga resten utav lägenheten och lägga tillbaka alla mattor =) Blir ju till att julpynta ikväll efter att jag varit på färd med mammsen då hon ska hitta sista klapparna till min bror.


Tyvärr har vi inte riktig såhär fina granar uppe i stockholm fast det fanns en snarlik iaf! Den var dock 3 meter hög så vi valde en annan men den var också super duper fin =)

Har ni riktiga granar hemma eller kör ni på plast? =)

Ute på färd

Blev ut ikväll ändå hade bestämt mig för att vara hemma nämligen. Bytt om till myskläder å lagt mig i soffan tillsammans med täcke och en massa kuddar! Men Maria har lurat iväg mig till tyresö .. tyresö av ALLA ställen? Nåja är i af krusboda och dit vi ska är människorna runt 18 så jag antar att jag inte möter människor där som jag inte klarar av att möta =))

Vad gör ni ikväll? Önska mig lycka till i af (A) är lite små rädd för tyresö folket ;) haha!


sökte på "snowman" och fick denna filur! haha söt inte sant?

PUSS


Cheerleading

Så var jag hemma igen =) trevlans trevlans måste jag säga att kolla på alla super duktiga flickor! Inte så många som går kvar från när jag gick men några är det i af ;D fick se lite söta ansikten såsom Tessus å Liivan i af alltid lika trevligt =D


Luleås Flygplats under vårt träningsläger (2004) gud så vi hade kul! dock inte hela laget med men en del i af ;)


Laget 2005, SM i Luleå. Vi kan säga SM guld för alla vet att det var vi som vann egentligen.


Jag drömde om dig inatt

Sovit gott? Själv vaknade jag vid 8 av kramper i vaden vilket gjorde ondare än någon jag någonsin kännt förut! Nu vet jag hur ni fotbollsspelare känner er :| var ju hemskt! Nåja somna väl om i några minuter här å där men hann ändå ha världens mest underbara drömmar.


Nu ska jag snart kila iväg och kolla på Sofias å Lejlas juluppvisning, Cheerleading! ska bli grymt kul faktiskt längesedan jag såg på dem så :)

Mamma ska däremot iväg å handla julklappisar gissa om jag är nyfiken?

Shopping till älsk

Hade helt bestämt mig för att inte köpa en overall till min lilla bebbe men hittade en nu som inte verkar vara för varm å så är den sådär jätte söt också! Sen skulle jag även beställa hem en julklapp till mamma så då kunde jag likagärna passa på när jag ändå behöver betala frakt!


Den är från HM och jag betalar endast 200kr. Nästa år hoppas jag verkligen att United colors of benetton får in någon liknande än vad de har nu då min bebbe kommer behöva någon varmare och den därifrån är verkligen SÅ söt! Men i år så får denna duga, vad tycker ni? =) Köpte även lite strumpor och ett par bomullsbyxor i en blå nyans.

Ändrade planer

Djurö blev inställt! Tråkigt men samtidigt grymt skönt. Är helt total slut i hela kroppen så blir nog soffan för min del hela kvällen. Imorgon var det sagt att jag skulle till Ikea men det verkar bli uppskjutet till söndag då Sofia har juluppvisning å en fågel viska nyligen i mitt öra om att Pia kör ;) så jag kommer nog iväg på den trots allt =)

Men nu ska jag återvända till min bästa vän som den verkar var nu i flera veckor framöver tills dess att min älskling kommer - Soffan! Haha var så kul läs jobbigt för en stund sedan när jag skulle ställa mig upp å gå till köket - Det gick inte att gå! Gjorde så jädra ont så de finns inte! Men efter en lååååååång tid så kom jag fram å tog mig lite krubb =)

Bra film på femman förresten, hoppas jag i af =D ska kika lite nu. Kramar


Hugh Hefner har hittat sina nya tre!

Var det bara jag som verkligen tyckte om dessa tre flickor? Var dem tvugna att bryta upp!! Nej Hugh ta dig i kragen å gå tillbaka till dina gamla blondiner ;) hihi



Orkade tyvärr inte leta reda på bild efter de nya bruttorna men ni får klara er utan ;) nu ska jag ta på mig lite smink å så få något mer i magen än en bebis! Ha en trevlig kväll, tänker i af jag ha =)

PUSS

Äntligen hemma

Idag har jag försovit mig. Men bara sådär superlite så att jag inte hann göra allt i den takten som jag vill men i tid kom jag i af. Å gud så jobbig dag vi har haft idag!! Så himla mycket folk å ja jag är totalt död! Visserligen har jag "bara" stått å gjort drickor och skrikit på folk men dem fattar ju ingenting så fick stå å skrika konstant i flera timmar å de tar på krafterna vill jag lova.

Men nu är jag hemma å ska hoppa in i duschen å köra en massa peeling efter värmen på jobbet - det behövs! Sedan åker jag ut på landet =D med andra ord, Djurö! Ska bli såå mys å trevlans =) Vad gör ni denna fredagkväll? Näst sista fredagen på detta år kan jag ju meddela er om också ;)


PUSS

Förlossningsrädsla

Jag är så himla rädd för förlossningen! Men försöker inte tänka på det och fall jag tänker på det så försöker jag tänka possitiva tankar å andas lungt å inte hetsa upp mig själv. Men det kommer gå bra inte sant?

Nej men tillbaka på andra tankar å så börjar ju Law and order på tv4+ om 20 minuter så nu ska jag faktiskt lägga mig i soffan å dega!

Å på söndag är det Bones igen, älskade Bones =D


Å tomten, jag önskar mig snö i Julklapp, massor utav snö.

Så det kan låta!

Min bror toklurade min mamma om att han hade diskat innan jag avslöjade honom ca 2 min senare vilket ledde till ett himlans liv om att jag alltid diskade för tidigt så att jag aldrig gav honom tid. Ja killar ni har dem mest konstiga anledningarna! Jag har hört saker som, bestick är jobbigt, det är för mycket så jag vet inte var jag ska börja etc.

Men nu äre slut nu ska min bror få ett eget schema där det står dagvis vad han ska göra t ex diska, dammsuga och ja de är nog bra där då jag inte vill låta honom använda tvättmaskinen än. Det är för tidigt!


Bilbarnsstol

Har bestämt mig för att köpa bilbarnsstolen som passar min barnvagn både för att den är snygg och praktisk! Den är enkel och svart. Precis så jag vill ha den. En liten å kompakt dessutom.


Visst var den fin? Fast jag ska ha svart.

OverKnee strumpor!

Hittade en super bra sida för alla oss som älskar OverKnee strumpor! Kika in här så kan du hitta t ex dessa fin fina saker!

Calzessa Fashion 2926 Over-kneeCette RioGipsy Randig Lurex over-kneeLeg Avenue 9302 Randig strumpa

Dem sista är väl lite mer i underklädsstuk men jag tycker även att de skulle vara fin fina att dra ner lite å ha till en snygg svart enkel klänning!

Ledig dag följs utav städning

Kom hem från jobbet för någon timme sedan å har rensat lite papper å gammal+ny post samt tvättat två maskiner =) är jag inte duktig? (A)

Min bror skulle ta sig förbi Ica och hämta ut sista klappen till mamma! Eller nästsista har kommit på en till som jag vill ge henne men det är inte något jag ska köpa utan göra ska bli kul å se hur det blir. Vad har ni köpt till er familj? Saker de behöver, vill ha eller bör ha? =P jag har nog köpt de mesta på deras önskelistor menar varför skulle jag be de om att önska saker fall jag ville hitta på allting själv? Nej så bra fantasi har jag inte haha =D

Nu ska jag lägga mig i soffan å vila lite tillsammans med min älskade vetekudde. Har ju så himla ont i revbenen, ryggen och höfterna men snart så kommer min älskling så snart blir allting super duper bra igen =))

Magen v.33 (32+3)


Knasiga jag!

Efter en massa surfande å letande på alla möjliga sidor så har jag bestämt mig - jag ska bygga min hylla själv!!! Så efter julkaoset och mellandagsrean beger jag mig till Bauhaus och köper trä, visserligen måste det vara utskärt eller var man säger men jag ska nog allt bygga ihop hela saken själv. Då får jag ju den i precis den höjd, bredd och ja exakt hur jag vill. Låter det inte toppen? I af i teorin (A)

Nåja nu är det Law and Order på tv4+ sen är det nog dags för mig att försöka få lite sömn =)

God natt

Bebibus <3

Såhär söt var min bror i sina unga år! åå gullunge, älskar bilden så jäkla klockren!


Shopping de la Ikea!

åå så budget det vart! 200 spänn för alltihopa :| Gisses vad man kan tjäna på att kirra saker från Ikea! Hittade en skötbädd där jag även köpte en grej liknande en filt som man lägger barnet på så att det inte ska kännas lika plastigt sedan så utsmyckar det lite å gör den hela fin fin =D Köpte även en kudde och en filt till vagnen men filten får vi se om den används den var så himla stor =P men fryser min lilla sötnos så kommer jag använda filten men än så länge får den ligga i korgen under vagnen =D

Köpte även två stora julgranskulor som hänger fint i vardagsrumsfönstret! å så snören till det samt en sladd till min brors lampa.


Lite fint blev det väl? =D sådär halvslarvigt upphängt


"Filten" att ha på skötbädden. Den var faktiskt tillochmed till för det haha! Kanske så jag fick idén?


Fodralet till kudden byts kanske ut sen men jag älskar det verkligen! Det är min brors från när han var liten förstå då hur gammalt de är haha =) men så himla sött!

Stressig morgon och middag på Ikea!

Heeeeej =D
Glad idag? Nja min dag började surt då tunnelbanan krånglade vilket gjorde att jag missade bussen. Väl på nästa buss så stannar han inte vid min hållplats så jag är tvungen att gå :| gud så arg jag blev å tur för honom att det är nära ändå!! BLÄ FÖR SL! !!!!!

Nåja nu är dagen i af bättre det gick bra å jobba förutom lite kramper å hugg i revbenen men sånt man får ta lixom ;) Sedan mötte jag söta jossan i slussen å vi tog sällskapis hem! Nu är jag äntligen hemma å ska snabbt in i duschen sedan snabbt få på mig kläder å äta någon liten macka sedan blir det Ikea för oss =))

Jossan visar sin bästa sida!

Vad gör ni idag? PUSS

Soffan å jag

Nu ska jag sova =) eller i af försöka men vi får hoppas på en lååång sömn inatt ellerhur?

Fick även precis mail ifrån Grönan angående att de söker folk nu till sommaren. Dock den tjänsten som jag vill ha - nöjesbokare vill de att man ska kunna jobba heltid under våren vilket jag inte kommer kunna. Skulle varit kul att jobba lite extra ett par dagar i månaden men det är ju nu uteslutet då jag vägrar jobba mycket. Vill ju vara med min älskling massor, massor, massor! hihi

God natt å sov sött =)

saknar dig, min bästa vän.

Primo Pablo

Han är inte bara snygg utan han är grym på matlagning också! åå Pablo ska vi gifta oss? (A)

Funghi in padella con pomodorini
Ser det inte helt ljuvligt gott ut? Gud så jag blev hungrig även fast det var dryga 10 minuter sedan jag åt! haha

Penne alla primavera
Var min absoluta favorit idag! Penne Pasta med stekta grönsaker i vitlök och chili. Låter det inte för underbart?

Snart börjar Law and Order på tv4 + =) fast ni kanske glor på någon utav alla filmer som går ikväll? Titanic är iförsig jävligt bra! Och Bodyguard har alltid varit en favorit men just därför så såg jag den bara för ett par veckor sedan =P haha!

Kramar

Trötter

Har legat å sovit typ 2 timmar nu under dagen så missade både Las Vegas och Unga Mödrar inte bra! Men men var dunderskönt att sova i af =) Imorgon är det ju jobba igen fast bara 9 - 15 som vanligt vilket ska bli dunderskönt kändes som denna "långa" dag aldrig skulle ta slut =P

Tänkte även ta mig till läkaren snart igen å fråga om han kan sjukskriva mig 25/50% då jag känner att det börjar bli riktigt jobbigt att jobba så långa pass men mer om det sen =)

Nu är det ju Ugly betty på tv så tänkte glo på det och äta lite food snart också! vad gör ni ikväll?



Detta gjorde jag igår. Det är Clementinklyftor (avskalade) med kanel och sirap som sedan fick spendera en tid i ugnen så att sirapen blev sådär seg. Till det hade jag vanlijvisp å gud så gott det var =) Tackar konsum för receptet ;) hihi

Bebibus<3

Nu är det 53 dagar kvar tills min lilla tosse kommer å jag gick in i v.33 i söndags!

Vecka 33, 14 dec - 20 dec 2008

Kroppen: De sista två månaderna besöker du vanligtvis MVC varannan vecka. På MVC mäter man barnets tillväxttakt. Vid den här tidpunkten är normalkurvan för symfys-fundusmåttet runt 31, men det är främst sin egen kurva man ska gå efter.

Mitt symfys mått låg på 29 men det var en ökning med tre cm sen senast! I övrigt har jag "bara" världens ryggsmärtor vilket leder till mindre sömn men vad gör man inte för sin lilla bebbe? =) Till BM behövde jag inte gå förän om tre veckor så ska dit i början av Januari sedan har jag två föräldrarkurser jag ska gå på också i Januari och ett eller två BM besök lär även bokas in.

Barnet: Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. 3-4% förblir kvar i sätesställning.

Hehe jag som tycker att den rör sig himla mycket! Men kanske för att man känner minsta lilla rörelse? Men snart kommer du min älskling å gud så jag längtar tills jag får hålla dig första gången på BB. Vill inte lämna ifrån mig dig en ända sekund vilket jag även kommer berätta för dem där borta utan du ska vara hos mig hela tiden. Å så vill jag heller inte vara kvar på BB länge så hoppas hela förlossningen går bra så att vi får åka hem tidigt!




Snart är det bara en vecka till Jul =)

Hem ljuva hem
Att det kan vara så himla skönt att bara slänga sig i soffan efter en arbetsdag? Har dock som vanligt väldans ont i ryggen å ska strax återgå till min älskade vetekudde (A) Vad har ni gjort denna dag då? Rå trist väder här i stockholm i af vilket suger jag vill ha sol å en massa snö. Menar ska det vara vinter ska det vara riktig vinter inte sånt här skitväder!

Just det i söndags åt jag å mammsen såå himla god middag, hittade bilden nyss därför jag blev påmind! haha Var egentligen ingen middag utan bara smått å gott! Jag åt då lite prinskorvar å potatis, mackor med räkor, dadlar som varit i ugnen tillsammans med ädelost å bacon!


Mumsigt va? ;D

God morgon!

04.00 ringde min klocka och snoooooooze en massa! Ska inte gå förän 10 över 5 men funderar på att koka lite té och klä på mig. Sedan kanske man ska ta lite mascara så att man inte ser allt för död ut? haha! Gud vad jag hatar att öppna.. menar jag börjar 3 timmar tidigare men slutar samma tid :| hoppas verkligen att det är total DÖTT idag så kan jag väldans gärna erbjuda mig att kila hemmåt några timmar tidigare å sova middag (A)

Senare idag blir det till att göra ingenting förutom att ta det lungt. Låter så otroligt skönt att få åka hem å lägga sig i soffan å ligga där precis hela dagen å så jag längtar! Vad gör ni idag? skola/jobb? =) Kramar!

PS: Regnar å är iskallt ute! å ge mig mitt körkort nu....... DS

Tackar tackar!

Haft en halv trist dag. Kanske beror på att jag hade så ont i ryggen inatt att jag trodde jag skulle typ kräkas? Nåja gick över tack vare min älskade vetekudde som jag värmde direkt när jag kom hem från jobbet igen. Fick nämligen ont påväg hem men nu är det sådär å hoppas att jag slipper det imorgon ska nämligen öppna :/

...


Reglerna är följande

· De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.

· Länka till den bloggen du fick den ifrån. http://levlivetc.blogg.se/

· Ge den vidare till fem andra bloggare och länka till deras sidor.

· Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Jag ger:
Jessica
Lisette
Toby
Sofia
Vassen

Visst blir man lite glad såhär i vintermörkret? =)


Jobbigt men myspys.

Låg i badet i en hel timme var så himla skönt och avkopplande för att inte tala om VARMT älskar värme hihi

Har även snart tvättat fyra maskiner men än så länge knappt hängt upp två av dem så det återstår samt en dammsugning. Dock är jag inte sådär jätte nogrann å flyttar soffan eftersom den är för tung för mig att dra/putta på.

Mamma hade hittat min julklapp som hon letat efter så mycket också å gissa om jag är spänd på att få veta vad det är? Gisses första julen på länge som jag verkligen är nervös för haha! Men längtar faktiskt och det brukar jag inte göra. Inte så här mycket i af. Någon annan som har sån här dunder jullängtan? =)


Kramar

Lovely

Hittade en massa klännigar på Stylebystars och detta är nog min absolut favorit! Helt sinnes hur billiga klänningarna är när dem är helt ofattbart underbara!


Min absolut favorit


Visst var dem fina? Gud så jag längtar tills dess att min älskling kommit ut å jag kan köpa sånna här saker igen (A) Sedna fall jag inte använder de på en gång spelar inte någon större roll bara de hänger i min garderob i väntan på utgång/middagar/partyn =D

Söndagssysslor

Godmorgon ..eller kanske god eftermiddag? Jag har i af precis stigit upp efter 10 timmars sömn så känner mig hyffsat utvilad i af =D

Idag ska min klänning sys in så ska ta mig hem till Ninninoor! Men innan det måste jag dammsuga, tvätta lite samt duscha å jag är lite seg i kroppen, eller har ont i kroppen så blir till att ta det massa massa massa lungt! Mamma ska till Sickla å köpa julklappisar. Hon har en speciell som hon letar över överallt till mig å gud så jag undrar vad det är blir ju inte klok! Men gav henne ett julklappstips till igår när vi var i Forum där jag hittade så jävla snygga pjucks! Jag som inte alls brukar gå runt i gympadojjor men dem här var sagolika!

Nej ska våga mig in i min brors rum kanske å hämta dammsugaren? Såg att den låg där inne igår.. Kanske bara knackar på å ber nån komma ut med den ja ni vet hur det luktar när två snubbar legat där inne å snarkat utan att ha haft öppet fönster BLÄ!

56 dagar kvar

Kortare steg vilket leder till att jag börjat gå lååångsamt, ständigt ont i ryggen och en tröttsam trötthet är vad jag åkommit under min graviditet. Illamående  stötte jag "endast" på fem veckor i början då jag var sängliggande vågade inte ens ta mig upp för jag var livrädd för att kräkas! Men det gick ju bort som tur är =) å även dem andra sakerna är snart snart snart borta. Nu är det endast 7 veckor och en dag kvar. Längtar så otroligt mycket så det finns inte!

Efter jobbet satt jag å käka med massa donken folk om allt möjligt sedan kom mamma å mötte upp mig då hon ville ha lite sällskapis till Forum. Mamma köpte två julklappisar till min bror =) riktigt riktigt fina mer än så kan jag inte säga fall min bror skulle råka trycka sin in här haha =)

Ikväll blir det att ta det lungt som typ alla mina andra kvällar? haha men det har faktiskt varit skönt att vara gravid. Ingen hysteri eller en massa bakisdagar utan lugna kvällar med en förgyllande morgon! Lite trist ibland men otroligt mys i längden =))



Vad gör ni ikväll? =) Några som firar Lucia idag eller var det igår man skulle köra på luciavaka istället? =P

God Morgon!!

Lördag, dagen efter luciavaka. De flesta ligger nog utslagna hemma i sina sängar och mår rent ut sagt piss från gårdagen eller har jag fel? ;) Jag ska däremot strax kliva iväg till jobbet. Sofia däremot slutar snart jobba haha stackarn börjar ju runt 5 - 6 tiden på morgonen under helger!

Nu ska jag försöka vara lite pigg å alert på jobbet så får ni ha en riktig fin bakis dag!

Ps: ta en treo och två alvedon det är absolut bästa medicinen!! ds


Jag längtar efter dig

Nu ligger min älskling och trycker emot högra sidan. Det måste vara dens huvud, rygg eller rumpa =))



Å så jag längtar!! Det är inte klokt! Om 7 veckor och två dagar ska du komma nu. Men mamma blir bara dunderglad fall du vill komma lite tidigare!

Nu ska jag ner å mysa i soffan igen. Somnade direkt efter idol var ju så himla trött. Funderar fall jag ska ta något att äta innan jag ska sova igen?.. Imorgon blir det ju till att jobba lite för mig. Sedan ska jag nog hem å bara vila. Graviditeten gör mig så himla trött i kroppen speciellt nu när magen blir större å större, jobbigt att bara stå upp =P

Natti natti!

Hem ljuva hem

Precis läst alla mina måste bloggar - thank god för bloggkoll! Å har även precis kommit hem =) Blev stan efter jobbet tsm med Sofia mysmys. Ikväll ska jag faktiskt inte göra någonting förutom att totalslappa i soffan. Är så himla trött efter en heldag ute! Jag märker nu varför de tycker att man gärna ska försöka sova middag haha =) Blir ju till att jobba fyra timmar imorgon också så jag behöver nog vila. Eller i af min kropp och den måste jag ju lyssna på nu så har ändå inget val.

Vad gör ni ikväll, och vem tror ni vinner idol ni som kollar på det? =) Jag tror Kevin vinner men bryr mig inte. Båda kommer ju ändå få skivkontrakt så =P

Morgonstund har guld i mun ... eller?

Vaknade av mammas väckarklocka kvart i sju då min inte ringer förän sju. Har sååååå ont i kroppen och det regnar ute å är kolsvart. Gud vad taggad man blir att gå upp då ellerhur? Och framför allt gå upp till jobbet? :| okej om det hade varit så att man skulle till Arlanda å flyga iväg från detta väder.

Bild från Alanya 2004

Nåja har legat å glott på Vakna med the voice men kände att det var dags att ta sig upp så att jag inte fastnar och glömmer tiden som vanligt haha =D

Någon som tillskillnad från mig slipper jobba och faktiskt gör något roligt idag såhär under förmiddagen? =)

LÄS!


Åå så jag längtar

Vet ni? ... Jag var på jobbet idag! Duktigt va? Ska dit imorgon också (A) hela 9 - 15 jobbar jag nu mera vilket är en dunderslapp och dunder skön tid. Men jag känner att jag inte orkar längre. Bor ju ändå hemma så inte så att jag är i jätte stort behov utav att tjäna pengar heller. Bara så att jag kan betala mobilen, gymkortet, slkort, shopping och spara lite varje månad så är jag på topp =D

Efter jobbet fick jag skjuts till Gullmars där jag sedan tog bussen till Dalen och mötte upp Sofia å lilla Liam å GUD så han var söt =D 6 månaders liten bebbe å så himla lugn å go! Nej så kär jag blev =) Men det är inte lång tid kvar nu. Får hoppas att dem här 8 (knappt) veckorna går snabbt! Å den får jätte gärna titta ut två veckor tidigare fall den vill =) har inte mamma något emot!

Vad har ni gjort idag då? =)

Just det! Var ju hos BM på dalens sjukhus och allting var som vanligt jätte bra =) förutom mitt lilla järnvärde där då men de har jag ju redan fixat själv så det är väl på bättringsvägen får vi hoppas =D Magen mätte 29 nu för 4 veckor sedan var det 26 så inte allt så stor skillnad som jag själv tycker haha! Ska dit nu igen om 3 veckor sedan efter det blir det mer å mer tätare besök. Ska även på en föräldrarutbilning under två tillfällen vilket jag inte alls är sugen på. Vill inte veta vad som händer i min kropp under förlossningen utan det överlåter jag till läkarna (A)

Å för att jag inte har några bilder att bjuda på så bjuder jag på Sofia åt henne haha! Hon är ju typ lika charmig som mig, eller vad tycker ni?


Pojke VS Flicka

Om man kollar enligt denna sak(?) så ser mina föraningar ut att stämma! Angående mitt hår så har det blivit tunnt å glansigt? .. jag kanske inte är helt normal haha =D



Å så jag längtar efter dig min älskling!

Aoooouch!

Så fick ni er något skratt? ;D

Har hunnit kika på efterlyst, gjort mat, diskat en hel hög utav disk typ ca 10 - 15 tallrikar kanske? Tänk nu på att vi endast är tre personer som bor här och detta var under två dagar. Nåja börjar bli van. Tror min bror byter tallrik under en å samma måltid kanske? .. Sedan har jag ju självklart glott på Insider =D

Å jag har sååååå ont precis vid mina revben ibland mer ibland mindre men är ständigt ett tryck dära vilket jag kan berätta för er inte är skönt! (endast för att gnälla lite till någon)



Trollens charmtroll! ENJOY

Här ska ni få skratta ;)

Åren är 1992 och 2004


Året är 2005


Året är 2006


Året är 2007


Året är 2008






Snöblandatregn förgyllde inte min dag i af!

Blev nästan som planerat idag dock lite framflyttat bara (A) Jag intog sängen igen efter bloggen då jag inte skulle möta Matilda förän middagstid. Så mötte henne så gick vi till Max dagis och hämtade honom å GUD så stor han blivit :| helt sjukt vad barn växer! Men lika söt var han som vanligt ändå =)) Efter det blev det Farsta och middag på mcdonalds trevligt trevligt =))

Och nu sitter jag här och försöker fördriva tiden frammåt å göra så att klockan blir Insider tid! Då ska jag sitta som bänkad framför tv:n och som vanligt beundra Aschberg!

Vad gör ni ikväll, onsdag - lilllördag, utgång kanske? Drick gärna ett glas gott vitt vin för mig och någon stor stark!
PUSS


Bad Day

Åå gud så jag hatar mina sömnlösa nätter och sovlånga morgnar! Inget jobb idag heller börjar få riktig ångest!

Nu tänkte jag messa Matilda, Springa genom duschen, mascara mina ögonfransar och sedan sätta mig på en buss! Under bussresan som varar i ca 7 minuter så ska jag messa till Maria som jobbar där jag jobbar å fråga fall jag får jobba imorgon samt vilka tider. Tänkte även kolla fall hon ska jobba och be henne ringa å väcka mig 1,5 timme innan jag börjar då jag alltid tycks somna om!

Sedan ska jag sms:a vår 1 assistens som har hand om schemat och fråga fall jag får jobba i helgen. Isåfall blir det till att jobba tors-sön sedan mån-fre som vanligt men jag jobbar ju bara ca 6 -7 timmar om dagen så det ska nog gå dunderbra! Jag är trött på att gå hemma å göra absolut ingenting och sova bort mina dagar.

Vad gör ni idag? =) PUSS

Ultraljud

Åå jag vill på ultraljud igen vill se min älskling. Ni som redan fött, hur stod ni ut med denna väntan? Jag räknar nästan timmar! Gud så jag längtar.

Men jag har i af lite planer nu
Denna vecka (8 to go)
Onsdag - Jobba å träffa
Matilda
Torsdag - Möte med en studievägledare, möta upp Sofia, Tid hos Barnmorskan
Fredag - Jobba å träffa Sofia
Lördag - Kanske jobba
Söndag - Övningsköra samt åka till mormor

Sedan så är det ju faktiskt bara två veckor till Jul. Efter det följer ytterligare julfirande med kusiner och hejdå middag för Tessan som ska åka till Barcelona under längre tid. Sedan är det nyår och allt som hör nyår till! Mysigt värre =) Vad har ni för planer under nyår förresten?!

Järntabletter och vitamin C brus!

Så har jag varit duktig och åkt till apoteket för att inskaffa mig Järntabletter samt C-vitaminer! Dock äter jag tusentals mandariner om dagen så jag behöver nog inte äta C-vitaminer egentligen men det är gott så jag klagar inte (A)

Järntabletterna ska tas tillsammans med någon måltid för att förhindra eventuellt illamående så jag har bestämt mig för att ta de till middagen för jag vill ju inte behöva må illa på jobbet utav dem så =)) å frukost äter jag inte så blir nog dunderbra =D får vi hoppas i af (A) Hoppas dem verker snabbt å att jag får tillbaka mitt liv lite nu på slutspurten =))



Vad gör ni ikväll då? Sitter å glor Ugly Betty å kollar DH kanske? ;D

Countdown - 60 days left.

Vecka 32, 7 dec - 13 dec
Kroppen
: Man kan lätt bli anfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir anfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.

Kudden hjälpte ju inte för fem öre men att illamåendet spökar igen har jag börjat märka! Dock mest under sovtiderna =P Men i övrigt sover jag alltid på sidan? Bara jag som har grymt svårt att somna på rygg? Känns bara tillgjort på något sätt!

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 cm lång. Nu kontrollerar barnet själv sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. På pojkar kommer nu testiklarna ner i pungen från att ha varit i ljumsken. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.

Oj så stor h*n blivit :| Förstår inte hur den kan få plats i lilla mig? Haha mer än en gåta fan! Nu ska det ju typ bara bli 10 cm längre, lite läskigt. Hickningarna har jag märkt av betydligt mer nu i af minst sagt varje natt. Kan vara lite jobbigt att den tar all energi från mig å sen inte ens låter mig sova haha men det är ändå mysigt på något sätt =) Älskar när den sparkar å rör på sig då får man hela tiden en bekräftelse om att den lever där inne. 60 dagar går fort ellerhur? Fast både jag å mamma tror att den kommer komma förtidigt. Vet inte varför men känns verkligen helt fel att jag "bara" skulle vara i v.32. Fick ju reda på under ultraljudet att jag hade gått 2 veckor mindre än vad jag trodde var alltså i v.15 när jag trodde v.17. Men jag tror fortfarande att det är fel och att jag nu är i v.34 haha men dem har nog rätt!

Vad tror ni att det blir då, kille eller tjej? Jag tror kille och har jag trott hela tiden men blir lika lycklig utav att få en tjej! Har fastnat för nya namn så som Noah och Ebba nu vad tycker ni om dem? =)

Sova, sova å sova samt läkarbesök!

Så har jag precis kommit hem ifrån läkaren. Inte allt för trevliga prover men vet i af vad det är för "fel" på mig och vad som väntas =)) Mina järnvärden har sjunkit något så enormt. Vet att i somras låg de på typ 160 å i september när jag tog dem hos min läkare låg de på 142 och nu har de gått ner till 108 så inte konstigt att jag är trött!

Nåja blir till att börja äta järntabletter samt dricka c-vitaminbrus MUMS (A) Järntabletterna hade jag dock gärna skippat då jag hört att de smakar(?) blod? Nåja helldre det kanske än att vara såhär ständigt trött så att jag nästan svimmar i af =)

Tänkte be mamma skjutsa mig till apoteket när hon kommer hem så att jag kan börja redan ikväll för jag vill verkligen tillbaka till mitt vanliga liv med uppgång innan solen och jobba till eftermiddagen för att komma hem å städa lite sen vara PIGG =D haha


Ser ni hur tjock jag blivit? haha gud så jag längtar tills jag blir smal igen!!

Tänkte slänga in ett "veckans inlägg" strax också om min bebbe<3

Sick of Madness

Ursäkta den hemskt dåliga uppdateringen men har legat konstant i sängen i två dagar! Hoppas att det bara är en ren deprissionsfas och att jag verkligen inte ska bli sjuk igen. Nej men jag håller tummarna på att det är alla dessa hormoner som spökar! För säkerhetens skull ska jag dock ta mig till läkaren på onsdag om det inte är så att jag slutar tidigt någon utav dagarna innan.

Så vad har ni gjort i helgen? Igår kom Maria över och vi såg på Britney dokumentären som förhoppningsvist dem flesta gjorde. Var faktiskt helt ok. Är inte ett jätte stort fan av Britney men kul för henne att hon fick förklara en del saker åtminstonde =) Sedan har jag sovit, sovit å sovit förutom undantaget om att min bror behövde vägbeskrivning till Strandhallen i Tyresö så hoppade in i bilen med han å mamma för att skjutsa dit honom.

Skulle egentligen ha övningskört själv idag men är helt svag i kroppen och orkar knappt stå upp så vi skjuter upp det lite till nästa helg.

Något roligt att berätta? Ja det är endast två månader tills dess att min älskling kommer å gud så jag längtar!


Här är h*n i v. 18 nu är h*n hela 32 veckor gammal!

Vädret gör än seg!

Så var jag hemma efter att ha svullat på mcdonalds, gått runt i forum - kom hem med en julklapp!, var det inte jag som var klar?.. Sedan blev det till att handla mat på hemköp vilket nog tog längst tid utav de alla! Men efter mycket klagande om att jag hade ont i varje liten del utav mina ben så var mamma äntligen klar (A) sedan att det kanske var jag som egentligen drog ut på tiden?

Nåja får se hur det blir med att åka till Matilda å dem klockan är ju redan åtta och max går nog och lägger sig tidigt? Får skicka iväg ett mess till Johan å se vad dem tycker =) Annars ska jag nog bara vara hemma och mysa till en film. Man blir så himla trött av detta väder!

Nu ska jag hämta mig ett glas apelsin/äpple/morotsjuice! Vad gör ni ikväll? =)

Let it be




Mobilkamera så nu äre inte mitt fel att kvalitén är knasig!

Hey ho, lets go! Nu blir det till att åka till Forum =) Får se om jag orkar ta med mig mammas julklapp och orkar byta den? .. Skulle likagärna kunna ta det på måndag efter jobbet för jag är såå himlans lat å orkar inte bära! haha

Blev planer ikväll ändå! Ska hem till Matilda, Johan och "lilla" Maxxen som itne är så liten längre :|


Lista

fem skulle
Skulle du vilja vara längre?
Nej
Skulle du vilja väga mer? Om man tänker på min "vanliga" vikt så bryr jag mig inte. Bara jag är nöjd med mig själv så spelar inte vikten någon roll.
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? Öhm.. skum fråga! Men skulle nog inte bli arg, men tyckte jag om personen skulle jag väl bli besviken?
Skulle du vilja ha sex med en kändis? Jag är inte allt för mycket för att ha sex med okända personer så antar att mitt svar blir nej =)
Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej men en stor kall öl skulle sitta fint. Eller något riktigt gott vin! Var ju 7 månader sist.

tio kan

Kan du röra på öronen? Nej =P
Kan du slicka dig på näsan? Nej inte det heller.

Kan du kolla i kors med ögonen? Japp Japp

Kan dina föräldrar lita på dig? Ja

Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Inte en chans, jag pratar ju med mig själv tillochmed!

Kan du vara på fest utan att dricka? Definera dricka? Men nu under graviditeten har det dock blivit alkoholfritt alternativ för mig.
Kan dina vänner lita på dig? Absolut!

Kan du tänka dig att pierca naveln? Nja känner mig lite väl gammal för det =P Var väl en sak som stod på listan under 14- 15års åldern.
Kan du suga? Hahaha, Madde minns du 2004 eller om det var 05? Nåja "MELLE SUG DÅ FÖR FAN".. internt skämt (A)

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja fast egentligen nej.

femton har

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja fast inte dumma lögner bara sånna som gör dem själva lyckliga

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja varje dag.

Har du ett syskon? Ja en storebror på 20 barre!

Har du varit full den här månaden? Nej, 31 maj var sist för de som är intresserade.

Har du någonsin haft sex med någon? Ja jag antar det?..

Har dina föräldrar ljugit för dig? Ja min pappa är väl den minst ärliga av dem alla? =P

Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nja men dem är lite konstiga

Har du borstat tänderna den senaste timmen? Ja faktiskt

Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ingen aning faktiskt

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Nej

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Nej, jag har sätt var det leder.

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Kan man väl säga.
Har du haft sex med mer än tre personer? Ja.

Har du ljugit på någon fråga än då? Nej, jag är ärlighetens ärlighet (A)

tjugo vem

Vem är din bäste vän? Oj får man välja ut fler?

Vem älskar du? Min familj och delar utav släkten samt mina vänner.

Vem hade du senast sex med? Ska vi inte tala om.
Vem vill du bli full med? Haha oj det är många! Men Eleonor står nog högst på listan =D

Vem är den bästa artisten? Måste jag minnas namnen på de som sjunger?
Vem pratade du senast i telefon med? (hämtar mobilen..) till min förvåning möts jag utav 17 missade samtal. Senast mottagna - Torkel, brors vän..

Vem har du en liten crush i? Oj det är många! Men Niklas och Marcus Hellner helt klart!
Vem är snyggast i världen? Alltså jag är nog kär i de flesta och nu ska jag välja ut EN som är snyggast? Johnny Depp är då allt grymt snygg i Pirat filmerna!

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Min bror tror jag nog. Mamma skulle inte glädjas allt för mycket men min bror skulle nog vara överlycklig resten utav livet =P

Vem är snällast i världen? Hmm.. pappa var jätte snäll på ålandsbåten när jag var 16, mamma är världens mest underbaraste och min bror är nog konstigast men älskar honom ändå massor! Snällast är nog mormor även fast hon är lite konstig =P

Vem är din bästa kompis? Oj det finns 5 stycken sådanna!
Vem vill du prata med? Prata är bra. Vill prata med massor utav människor. Kramas är också bra =)

Vem sov du med senast? Sov i samma rum som mamma senast. Innan det var det nog med Eleonor i hennes förra lya. Blev väckt utav en kissnödig hund denna morgon och världens huvudvärk tillsammans med feber..

Vem såg du full senast? En massa patetiska gamlingar på piloten under gårdagen.

Vem vet allt om dig? Mina fem bästa, mamma och Emil
Vem kysste du senast? Ja kärlekslivet står ju stilla just nu haha men om jag minns rätt så var det nog Andrej.
Vem kramade du senast? Mamma igårkväll.

Vem kan berätta allt för dig? Dem som känner sig pratglada.

Vem kan du berätta allt för? Mina fem bästa och mamma. Skulle nog kunna berätta allt som hänt de senaste året för Emil också men tror inte han vill veta =P
Vem hatar du? Alla dessa automatik rösterna. Ni vet tunnelbansrösten, försäkringskassans "tryck1 osv"


åå blir galen!!!!!

Alltså sveriges s.k försäkringskassa är ju helt totalt värdelös! Anmäla föräldrapenning är rena rama djungeln. Blir snart galen! Först när jag kom in och allt verkade vara frid och fröjd så kunde jag inte ansöka av pappans dagar för aa någon jävla idiot annledning men vafan han finns ju inte ens med i bilden? Och de uppmanar ju en att börja ansöka i tid för att de själva är så sega! Och inte nog med det nu funkar inte min e-legitimation så tänkte jamen då ringer jag dem å slussas vidare överallt. Tillslut fick jag prata med någon tjej som ger mig svaret "ja men då skickar jag ut blankett" ......... kommer ju få samma jävla svar igen när jag skickat in den ytterligare en gång! Blir galen USCH försäkringskassan!


Vänt på dygnet? ..

Godmorgon, Godmorgon!

Klockan 9 vaknade jag som vanligt en lördagmorgon. Denna morgon var det dock väldans lätt att somna om men har väl vaknat titt som tätt ändå hela tiden fram tills 12 då jag tyckte att det var liite sent att ligga kvar i sängen!

Hur som så har morgonen bjudit på en massa skidor =) Faktiskt grymt mysigt att ligga och kolla på det såhär när man bor i stockholm och knappt ser någon snö. Sedan att Marcus Hellner är så otroligt snygg gör det kanske desto mysigare? (A) Nåja honom återkommer vi till när bröllopsklockorna ringer ;)

För två veckor sedan kom han faktikst först vilket t o m fick käre Gunde Svan att fälla en och en annan tår =)

Ska nog följa med mamma till Sickla idag även fast hon inte vill ha med mig (A) hon ska nämligen köpa julklappisar =D hihi men jag skulle faktiskt behöva byta en julklapp så. Men det får vi se =) jag brukar vara rätt bra på att övertala ändå!

Kvällen vet jag inte alls vad den har att bjuda på, något förslag kanske? Har en sån himla lust att baka lussebullar å bjuda över några vänner å bara ha det så otroligt mys med kortspel och dylikt men alla är ju typ på vift denna kväll? Julbord hit å dit .. kul NEJ! haha Helst av allt skulle jag vara hemma med min älskling å bara mysa hela kvällen men h*n har ju inte kommit än utan får vänta 8 veckor + 1 dag till!

Så vad gör ni denna lördag? =)

Yesterday


- Mina älskade örhängen försvann efter att söta hunden Nova hoppat å studdsat en massa!


- EgoEgoEgoEgo..


Haha ser ni min mage där bak i spegeln?

Ibland kan man undra =)

Jag skulle nog bli världens bästa hemmafru! Men inget jag planerar i af =P haha blir ju galen av att gå hemma =) Men på måndag är det jobb. Å vad det ska bli skönt - konstigt nog eftersom att jag jobbar på mcdonalds? ..

Nåja fixade mammas byrå var en himlans massa hammrande och fixande men nu ären klar! (ser ni att jag även står för "man" göra grejjerna också!) Vek om alla kläder och gjorde lite ordning å reda på sakerna. Så nu när hon kommer hem så är allting fixat och hon behöver inte göra någonting. Tvätten är även den klar snart så då ska det bara hängas. Å så var disken klar. Tänkte ta en sväng med dammsugaren som jag visserligen bad min bror göra inatt men han var nog lagom bakis idag å jag vill ha det gjort haha =D

Sen tänkte jag hoppa in i duschen för att sedan sminka mig =) Brukar inte använda mer än mascara och någon ögonskugga som ser naturlig ut men idag blir det nog lite mer. Var ju längesen och ibland kan det vara kul att göra sig lite extra fin! Tänkte även försöka fota mig själv lite då jag knappt har några bra bilder .. men den fronten är jag inte heller så bra på så haha får se hur jag lyckas =D


2 månader och 2 dagar kvar nu!

Hejsan!

Blev inget jobba idag heller då jag somnade vid 5 imorse. Slog iväg ett mess till Maria vid 7 tiden och berätta om min natt samtidigt som jag var vaken till 10 snåret för att se fall de skulle höra av sig vilket de inte gjorde =P Så jag intog sängen igen och somna snabbt om och sov 3 timmar till. Men skönt var det i af =) kände att jag aldrig skulle orka jobba med så lite sömn i mig. Speciellt när graviditeten helt generellt gör mig dunder tröt!

Men men på måndag ska jag jobba. Orkar inet vara hemma en dag till utan att bli galen =) vill egentlien jobba imorgon men får se. Tänkte att jag ställer klockan på 10 å så kan jag ringa å fråga om de behöver någon hjälp =))



Nej har tvätt som väntar! Både att få tvättas och vikas =P Disken är dock redan avklarad vilket känns skönt =D Sen funderar jag på att ta ett bad ... men aa tål att tänkas på =) blir ganska seg utav det så =P

Vad har ni för kvällsplaner? =)



 


I miss u!

Blev aldrig att vandra till Ninni utan vi gick hem till Jessipess istället å svulla mat å spela kort! Mysfaktor 10 dära =)) Kom hem runt 8 snåret och efter det har jag tvättat två maskiner samt städat min brors rum.

Och tro mig det var fan ingen lek :| haha gud så jobbigt det var! dryga två timmar tog det men nu är jag klar i af å fint blev det =) stör mig dock på att jag inet orkade byta sängkläder så allt är blå-vitt förutom täcket som är vitt med rosa blommor .. haha nåja vi kan ju låtsas att min bror är färgblind (A)

Nu tänkte jag kila iväg till sängen och vila, vila, vila har så jävla ont i min höft så vet inte var jag ska ta vägen! Kanske ska unna mig ett glas coca cola efter kvällens duktigheter?..

Imorgon blir det att jobba =) Från klockan 09.00 vet dock inte hur länge, men det märker vi (A) haha! Får se om jag jobbar något i helgen men det skulle faktiskt vara lite trevligt =)

God natt

Världens mest hemska natt!

God kväll =)) nu ska jag strax kila ner till grillen igen för att köpa lite food å bege mig emot Ninni tsm med Lizzan å eventuellt jessipess!

Satte igång och städa idag när jag vaknade med världens ångest runt 12 tiden - sovit bort absolut hela dagen! Nåja får man väl göra när man fått sånna där hemska förvärkar? USCH jag vill inte ens veta hur de riktiga värkarna kommer kännas sen när dem här fick mig att gråta?

Nåja har varit lugnt hela dagen å hoppas verkligen jag slipper fler förvärkar i fortsättningen =P


Syns det att jag varit hemma mycket denna vecka? (A) hihi


Men visst gjorde jag det fint? =D rensa mossa vill jag aldrig göra om det var ju hemskt :| Speciellt när det ska vara så mycket också haha! Fixade så att det blev stopp i både badkaret och handfatet också tur att det finns sån där frätningssak =P

Ny bikini!

Fick ett superryck av att köpa ny bikini! Denna fastna jag även för förra året fast dock inte i vitt. Men är den inte typ superfin? åå vad detta köp ska vara svårt! Ska nog vänta tills dess att VS släpper hela 2009 kollektionen och beställa fler än bara en =)

Nu ska jag sova eller nja, men glo på tv i af =)) ska ju upp vid 7 och försöka få tag på jobbet tänkte jag =P hoppas att det blir helg jobb istället för jag orkar inte ta mig till jobbet imorgonbitti!

Natti Natti, kram på er!

28 days left

Godkväll =)


Kom nyss hem efter x antal spel hemma hos Eleonor! innan det vare att käka krubb på grillen samt hämta våra klänningar från Gojane! Dock fick vi betala ytterligare 1300 spänn så min klänning kom ändå upp till tusenlappen men jga är ju garanterat ensam med den så =D hihi Sedan kan man också sy om den lite så det blir mer fest som passar en utekväll i stockholm!

Vet inte om jag ska jobba imorgon?.. tänkte skicka iväg ett mess till vår ansvariga snart å dubbelkolla men det är ganska dött på torsdagar så kan ju kanske slippa! funderar dock på att jobba lite i helgen då istället. Ekonomin gnäller ju när jag är hemma så =P


Nu ska ni få höra!

Satt å lyssna på någon radiokanal på mammas mobil igår där de pratade om att hitta konstiga saker på vinden. Så ringer en tjej/dam/kvinna, u name it in och berättar en helt ja, fantastisk berättelse!

Kvinnan som ringer in är dryga 40år och samma dag som hennes mamma dött, bara tre timmar senare när hon och hennes bror står och rensar vinden lite så hittar hon ett brev som är skrivet av hennes mamma 10år tidigare till henne. Ja hur ska man reagera bara där? I brevet står det att den pappa som hon trott och växt upp med i 40år inte är hennes biologiska pappa. Utan det är en man från Egypten som hennes mamma träffade under en semester.

Kvinnan då får ju världens chock och vet inte hur hon ska hantera alltihopa men sätter igång och söker reda på sin biologiska far. Helt utan hjälp från omvärlden så ger hon nästan upp hoppet när en man ringer från en resebyrå och erbjuder sin hjälp.

Ett par månader efter så har hon fått både, nummer, adress, namn ja hon har fått veta allt. Även att hennes s.k styvmamma då är väldigt svartsjuk av sig! Hon bestämmer sig då för att skriva ett brev men postar det aldirg utan ett par år senare så packar hon väskan och åker ner till Kairo istället.

Väl där nere träffar hon i af sin pappa och berättar sin historia var av han i sin tur, detta var under en fika, bjuder henne på middag. Hon får alltså aldrig något bekräftat där och är fortfarande lite förvirrad. Väl på middagen utbrister han innan de ens suttit sig ned att han vill att hon ska träffa någon. Så kommer en man med öppna armar och ett leende som sträcker sig från öra till öra och säger "Hi I´m u´r unkle!" och i och med det fick hon sin bekräftelse.

Hon och sin pappa har än idag kontakt dock lite hemligt då hans fru inte verkade veta något. Hur som är det inte en helt underbar berättelse?


Vecka 31 (30+2)

30 nov - 6 dec 2008

Kroppen
: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av t.ex stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som t.ex att gå i trappor och bära tunga saker.

Ont i ryggen och benen har jag märkt av i flera veckor så det är nog inte världens nyhet för mig =P men värst är nog benen på jobbet när man står upp flera timmar, har ju faktiskt gått upp ca 7kg vilket kanske inte syns allt för mycket men det känns ska ni veta!

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan 8 cm i diameter och fötterna knappt 6 cm. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.

Ja finns väl inget mer att säga än att jag längtar sååå otroligt mycket nu! Är endast 2 månader och 5 dagar kvar =) riktigt nervös också inteför förlossningen men försöker att inte tänka på det. Mest besviken är jag  väl på mitt ex som inte verkar bry sig för fem öre över sitt ofödda barn. Menar han vet inte ens när det är beräknat då han inte brytt sig en sekund för att ringa och fråga hur allting går eller hur lillen mår etc. Bytte nummer gjorde han också utan att medela. Men det är hans misstag inte mina! Jag får ju (bara för att låta sådär extremt ego) mer kärlek så jag klagar inte för fem öre.

Äntligen!

Kom iväg rätt sent till Farsta idag men skyller det på linn då det var hon som var sådär lagom seg!

Väl i Farsta var båda dunder hungriga och satte oss på ett fik för att äta lite krubb å uppdatera varandra om lite skvaller. Sedan for vi iväg till clas ohlsson samt onoff men efter att kikat runt där så glömde jag helt var det var jag egentligen skulle kolla upp haha nåja får bli att åka in någon annan dag =))

Påväg till clas-ohlsson så gick vi förbi united colors of benetton och där fastnar jag alltid och Linn likaså. När vi skulle gå ur butiken ser jag långt ner på en hylla något gosigt tar upp och ser Jamen det är ju en åkpåse! När jag blivit totalförälskad så kliver jag till kassan där kassörskan utbrister 499:- vilket är chockerande lågt pris! Endast hittat för 1500kronor innan som jag tyckt sätt någorlunda fina ut men ja det var ju trevlans med lite förälskelse shopping som visade sig vara billigt också!



Så förutom att spendera pengar på mat så blev det en åkpåse med hemmåt också =) Nu sitter jag här och har läst bloggar i två timmar så tänkte faktiskt kila iväg till sängen å glo på tv istället =D

Förresten namnförslag tack! haha bara 9 veckor kvar nu så börjar bli lite pirrigt =)

2008, 29 days left!

Det har faktiskt inte fallit mig in - förän nu att året 2008 faktiskt snart är slut. Känns faktiskt konstigt typ stört? Nej men väldigt skönt också måste jag säga. Visst året bjöd på vissa höjdpunkter men helt generellt så var nog detta ett av mitt livs sämsta år. 2007 däremot var ett riktigt brakår så kanske därför 2008 känns .. meningslöst? Nåja vi får hoppas på att 2009 bjuder på massa godheter! Vi vet ju i af att min älskling kommer då vilket ska bli jätte kul!

Så nu ser jag fram emot att det endast är 29 dagar kvar på året så kan vi lägga det förflutna dåliga bakom oss. Och endast gå vidare med de minnen vi vill minnas.







Små-ångest

Jag är fan dålig alltså riktig dålig! Har inte varit på jobbet nu på två dagar snacka om att de kommer att vara arga imorgon? Nåja messade vår ansvariga idag å har inte fått något svar. Får messa senare ikväll å säga att jag kommer imorgon samt fråga om det är 9 eller 7 på morgonen. Hoppas 7 för då kommer jag verkligen upp.

Ska hoppa in i duschen nu sedan fixa mig lite för att ta en tripp till Farsta och fika lite med Linn =) trevlans trevlans!

Förresten så gick jag in i v.31 i söndags men har inet tagit någon bild på magen men ska försöka hinna det nu innan jag kilar iväg så kommer lite vanlig söndagsinfo två dagar senare också =D (A)

All I want for x-mas is you

Först och främst TACK till min söta michamela som alltid är lika söt! Efter tandläkaren gick jag förbi hennes jobb tillsammans med en latte åt henne =) Väl där bestämde vi oss för att bege oss hem till henne när hon slutat och kika på 90210 så nu tackar vi henne för att jag fastnat för det också å måste ringa comhem så vi får tv400 =P haha

Nåja hade tandsten och det gjorde förjävels ont kan jag ju berätta för er! USCH för att ta bort sånt skit men nu kommer jag säkerligen aldrig kunna dricka någon färgande igen då jag fick se hur tandsten ser ut och det var inte mysigt :|

Något mer kul som hände ikväll var när min bror utbrast sig "vassen har börjat blogga" haha för mig är det humor att läsa för er är han nog bara konstig! men men ni hittar honom
här i af!


At least I tried!

Så var jag lite piggare. Kasnke inte på att gå tillbaka till jobbet imorgon men det är ju bara 8 jobbveckor kvar. Bara att räkna ner en efter en och så smångingom så är det redan 30januari och min sista jobbdag!

Nu till tandläkaren hoppas inte att jag har tandsten, hoppas inte att jag har några hål. Jag avskyr tandläkare och hur de terroritiserar min mun med onda saker!

Efter tandläkaren ska jag gå ner till Mickan så kan hon få lysa upp min dag lite!


Ensåndärsuperdåligdag

Vakna vid 6 och kände ångesten stiga över huvudet. Grävde mig under täcket i vägran av att gå upp. Somnade om och vakna vid 11. Nu ska jag hoppa in i duschen och glömma höst/vinter ångesten. Tandläkar tid vid 18.00 i Farsta..

Usch för att jag vill lägga mig i din famn och bara känna din närhet och ingen annans. Usch för att jag vill vara med dig, just dig. Detta kan inte sluta mer än i kaos.