all night long


image242
God natt kanske man ska börja med såhär på nästintill nattkvisten? Är ganska sliten eller min hjärna är väldigt sliten! har inte tänkt så här mycket någonsin. Så jag tänkte faktiskt inta sängen för att försöka sova =D

Imorgon blir jag blond! Känns lite nervöst då jag ska klippa mig också hihi men ni får se resultatet så fort som möjligt =D ska bara kirra hem min kamera eller låna någon annans :D Efter de ska jag träffa en vän och kolla på "P.S. I love you" ska bli trevlans. Lördag är väl jobbet sen utgång =D kan man längta mer än jag?.. Har inte partat på för länge så ska bli hur kul som helst plus att Eleonor ska med och det var senast 2006 som vi riktigt festa så stockholms gator är inte säkra på lördag ;) hihi


image243







Blond oktober och mörk tagen i November

KRAMAR




Kiss and make up

Hejsan!

Nu är jag hemma =D klarade kursen gallant och fick 4 fel (av 50 frågor) vilket var helt ok? nja kanske inte i en överblick men med tanke på att jag verkligen inte kunde ett smack innan jag gick dit som alla andra =D så jag antar att jag får vara nöjd så länge jag kan (A) haha! Alex (min chef) kommer inte bli glad men men . . överlever gör jag ju!

Så annat har jag väl inte gjort idag? svängde förbi jobbet med alla papper för sånt är inte jag bra på att behålla! Funderar på att ta en tripp till stan kanske? hmm de återstår att se! Så trött så att de finns inte detta var mycket värre än skolan dock tusengånger intressantare haha!

Har ni haft en trevlig dag då? något kul som händer er som studerar och har lov nu kanske?

Kramar

Satkärring!

Hejsan!

Till att börja med, har ni haft en bra dag? Min har varit intressant om inget annat! Det är så himla intressant och lärorikt på den här kursen kommer väl att bli galen snart? haha nej men så många tankar och diskutioner allt håller på att bli en stor röra innuti mitt huvud må jag säga haha!! Men roligt är de =D väldigt kul!! Nej men gud sånt här är sådant jag skulle kunna berätta om i evigheter haha

Så vad har hänt idag? Dagen började stressigt försov mig och vakna vid 20 över 7 så blir att springa genom duschen och allt annat? nja.. men i af väl när jag kommer ner till tunnelbanan och väljer min sittplats varsamt (precis vid fönstret plus att jag måste sitta framåt). I bagarmossen alltså en station efter min sätter sig en gammal jävla kärring brevid mig!!! Det finns ja VÄLDIGT många sittplatser men hon ser att jag sitter och käkar ni vet springfrulle(?) har en fet pärm brevid mig och ingenting att hålla i den med och sätter sig ändå promt brevid mig! JOMEN TACK =D inte alls!! Och inte slutar det dära! Nej utan tunnelbanan är som vanligt i rusningstrafiken lite efter så jag har dunder brottom ner till blåa linjen i centralen. Då ställer sig samma tant upp före mig och blockerar hela utgången så ja jag blev frustrerad och knuffa fanskapet åt sidan för att sedan stressa ut!! Ibland tänker jag nee fan om jag kommer liite sent gör väl ändå inget? MEN de går inte i längden för jag är stockholmare alltså ständigt stressad på grund av ja vi är stockholmare. Så om ni är från norrland eller någon annanstans så får ni fan anpassa er ;D hihi!! SUCKERS =D

Nej men mer än så har de väl inte hänt? kurs till halv 6 ska plugga snart slutskrivning imorgon! Btw igår var en mer lyckad dag på tunnelbanan såg en super söt kille istället då ;) hade väl lite ögonflörtningar hihi men ja dock inte mer än så.. haha!! Nej men alltid kul att se söta snubbar =D

So long <3

Detta är ju värre än skolan!

Start 09.00 på MORGONEN och vad tycker jag om allt för tidiga mornar? jo blä! Måste gå upp runt halv 7 snåret inte kul alls. Men jag måste faktiskt erkänna att vi har väldigt kul där borta i af (A). Men i af vi var kvar ända till halv 6 idag. Egentligen håller bara kursen på fram till 5 på eftermiddagarna men vi pratar väl kanske lite väl mycket? Jag lovar att försöka prata liite mindre imorgon kanske? Nej jag tror att jag är beroende av att prata!!

Annars händer väl inte så mycket i mitt liv nu? Förutom att jag missar alla tokigheter som hänt... haha ingenting alltså! Nej men Camilla är ju solo så känns ju surt att inte kunna joina dem med de sroliga dem nu gör. Men på lördag äre utgång i af =D jätte kuligt ska de bli =D hihi hel taggad? är ju fan frisk nästan och pengar har ju precis rullat in på kontot.

Blond på fredag wiho =D

So long suckers <3

God kväll!

Hejsan, haft en bra dag?

Min dag har varit helt okej måste jag nog påstå även fast jag kanske inte vill(?) haha! Det var faktiskt riktigt trevligt på kursen men lite halv seg emot slutet när man suttit där 7 timmar. Imorgon blir det dock längre dag börjar redan klockan 9.. fick tillochmed HEMLÄXA :O haha!!! helt sinnes! Måste ta till att göra den kanske? nej får bli under frullen imorgonbitti :) Ska redan upp vid 7 snåret så..

image241Var även i stan för att söka runt efter underkläder men fann ingenting! Eller jo en jacka till min bror som jag tänkte att han kunde få i present istället för något tråkigt presentkort haha JA jag vet de kommer en månad försent men men.. han visste inte vad han ville ha så nu bestämde jag åt honom istället. Jag kom även då billigt undan och hamnade på 400 ;) Var även i stan för att söka runt efter underkläder men fann ingenting! Eller jo en jacka till min bror som jag tänkte att han kunde få i present istället för något tråkigt presentkort haha JA jag vet de kommer en månad försent men men.. han visste inte vad han ville ha så nu bestämde jag åt honom istället. Jag kom även då billigt undan och hamnade på 400 ;)

Nu tänkte jag däremot få i mig lite sömn =D sov bara dryga 3 timmar inatt så.. Hoppas att ni haft en fin dag och får en ännu finare morgondag!

Kramar


Vänner för livet

Jag bara älskar mina vänner så otroligt mycket. Spelar ingen som helst roll i hur jag mår - uppåt eller neråt jag är alltid som lyckligast när jag är med dem. Min familj bestående av mamma bror och mormor tillhör faktiskt i min kategori vänner.

image240Skulle läsa lite om abort och kom på att mickan hade skrivit ett suveränt inlägg om de för något år sedan så började leta. Tog ett tag haha! Men jag fann det. I samband med mitt sökande hittade jag denna otroligt fina bild. Älskar den. Kanske just för att den verkligen symboliserar en del av vad jag känner i hennes närhet? jo lycka.




Bilden är ifrån 05 skulle jag tro.

Hälsan i första taget =D

Hejsan!

Kom nyss hem har varit och spelat "spinn uno" med mamma och två av hennes vänner samt Eleonor och Michamela! riktigt trevligt må jag säga =D Jag eleonor och michamela har nu kommit fram till att vi ska äta nyttigt och sluta röka. Det blir en cigg om dagen (del målet då) tills man känner att man är redo, framförallt humöret är redo att sluta helt. Sedan äta fasta mål och mellan de fasta målen är de ingen pizza nu mera utan frukt! Som huvudingridiens i våra måltider ska det vara frukt och grönt. Alltså t ex fullkornspasta sallad med mindre pasta och mer grönt.

Min frukost kommer som vanligt att bestå av mitt älskade fiberrika bröd, juice, mjölk, té det nya som tillkommer nu är havregrynsgröt. Brukade äta de förr men har blivit slarvig på sistonde så :P hihi lite skärpning dära!

Lunchen kommer ju dock att variera lite men eftersom att vi har matkort i skolan så har vi ett hyffsat brett utbud där. Eller njäe.. vi har väl en resturang som är riktigt bra gällande sallader i af och massa goda mackor!

Middagen är ju hemma men eftersom att min mamma inte klagar när jag gör iordning god och nyttig mat kan jag även påverka dära. Kommer dessvärre bli lite jobbigt att jag alltid kommer att få göra maten då mamma är hemma runt 6 -7 och lite sent att påbörja maten då :P Men det ska bli kul =D

Mellanmålen sa jag som sagt att det får bli frukt. Är jag hungrig så får jag ha med mig frukt i väskan och lagra på hemma.

Nu ska man dock inte ta allt för seriöst men man ska försöka så gott man kan!! Målet är att mer rena kroppen från all snabbmat inför träningsperioden som börjar i slutet av mars.

Kramar

Planering!

Kom och tänka på att mina helger framöver är lite väl planerade? Nej absolut inte ;D hihi

Fredag v. 9 - Färga håret, jobba och träffa en vän
Lördag v.9 - Jobba sedan utgång
Söndag v.9 - Jobba

Måndag v.10 - Jessica 18, middag.
Fredag v.10 - middag med jobbet sedan utgång
Lördag v.10 - Kanske även då utgång.
Söndag v.10 -

Fredag - söndag v.11 - inget planerat, lär bli till att plugga!!

Torsdag - söndag v.12 - SANDVIKEN FFS =D party!!

Sedan helgen efter det så ska lilla afrodite bli 17 =)

filmtajm!

Jag vill så gärna se den här filmen "why did I get married" men hittar ingenstans!!!! Eller den går att hyra på lovefilm typ.. någon som vet var den finns? är väldans tacksam =D Och om ni vet vad will smiths film heter där han spelar med sin son? När de lever ute på gatan typ..

PUSS

Söndag - ännu en vecka avklarad.

Hejsan!

Idag sov jag liite för länge. Vaknade inte förän halv 12.. lite ångest? Har faktiskt inte än gått upp (A) men jag funderar på vad jag ska äta.. vi har inget kul hemma! Undra ifall min bror är hemma.. då skulle ju jag och mamma kunna smita till farsta och äta lunch =D inte gjort något med mamma själv på evigheter! Känns lite surt.

För övrigt idag blir det till att plugga både inför kursen imorgon och skolan. Kanske bör sätta mig ned och göra klart naturen?.. det väntar att se lite för seg nu så =D

Hoppas ni får en underbar dag, kramar

God natt =D

Hejsan!

Har idag haft en trevlig dag. Började med jobb lite segt men vilket jobb är inte de? de är ju pengar i af ;) hihi! Måste tänka positivt annars går det aldrig =D

Efter det åkte jag hem till Eleonor med Michamela, grymt trevligt! Fast de har vi ju alltid tsm så ;) hihi Hade verkligen lust att gå ut när sms efter sms kom in och lydde med utkväll men som sagt hade ändå inte varit på humör för någon alkohol under omständigheterna.

Nu har jag precis fixat mina om man nu kan kalla det naglar? får inte ha mina älskade långa längre nu när jag jobbar igen.. men dem kan i af se fräsha ut så! Blev ett lätt litet rosa nagellack från isadora (får ha de på jobbet då det inte syns!) Sen finns ju lösnaglar att köpa när de blir utgång eller något dylikt.

För övrigt idag satt jag och tog en titt på min ekonomi. Hoppas verkligen att mina pengar kommer ifrån the phone house denna månad så att jag blir helt kvitt med skulden till mamma! Huvudsaken är ju att alla pengar ligger där när studenten är i farten men tycker inte om att vara skyldig.

Haha kom och tänka på en sak jag inte kan berätta förlåt verkligen men gissses jaa ska bli kul flickor ;D

God natt alla sötnosar hoppas ni haft en trevlig och behaglig helg =D

Hungrig?

Det är väl jag alltid? Kollade i kylen vad fanns de?.. resterna från igår eller var de idag? har ju sovit så mycket att jag knappt har koll på dagarna nu. Så lax med potatis? njäe.. kan äta imorgon eller föda mormor kanske?.. något annat? kollar skåpen åå nudlar me vårrullar och sweet chili sås!! De tar jag eller nej? ingen olja!! TACK MAMMA nej då fick bli nudlar lätt och nätt :) orkar ändå itne stå vid spisen så blev perfa!

Sen att mamma kommer hem med pizza om en två timmar kan vi väl ändå hålla hemligt?

fredag, helg och lov!

hejsan!

hoppas ni mår bra där ute. Kom nyss hem ifrån skolan slapp jobbet idag :) jätte skönt då jag är sjuk. Ska jobba imorgon istället men de blir bara skönt. Vill inte sitta hemma hela dagen så! Dock blir de väl till att sitta hemma hela kvällen istället men men =) har inte så stor lust att dra iväg på någonting ändå när huvudet håller på att sprängas!

Nej glada miner nu väl? för din skul :)


I'll be missing you

De känns overkligt.. det var overkligt. Att se dig igår gjorde bara ont i hela kroppen. Men nu får du vila i frid. Vi kommer alla sakna dig men vi ses igen ellerhur?

Jag fick ändå lite mer än 18 år med dig. Vi har så många minnen, helt underbara haha kan inte hjälpa att le av bara tanken. Att jag fick uppleva en så underbar människa som dig är helt fantastiskt.

Vila i frid nu älskade morfar så kommer jag och gör dig sällskap när väl min tid är inne.

en glad sjukling

Hejsan, är dunder sjuk typ men ville bara titta in en snabbis =D

hur mår ni idag? Jag mår faktiskt lite bättre just nu men det går helt upp och ner.. Mamma kommer dock med panodil eller dylikt till mig snart så att jag får ner febern iaf. Ska ju till nya flex här i skarpnäck! Förhandstitt typ =D riktigt nice!!! Ska dit med Lisette och hennes mor kolla lite snacka lite osv

Annars idag blir de väl kasnke lite plugg? Vill ha något mer gjort tills imorgon.. känner att projektet bör bli färdigt nu? orkar inte skjuta fram det lilla som är kvar längre!

Hoppas alla ni är krya och friska i af :) Kramar

Sjukling

Hejsan, haft en trevlig dag?

Det har jag nästan. Den började lite halvdant med försovningen men väl efter en dunder frukost var jag på strålande humör igen! Vilket varade till klockan tre ungefär då började huvudvärken och febern komma. Ringde mamma och bad henne hämta mig från skolan hon var nämligen ledig idag. Halv 5 kommer hon i af dit och jag slänger mig bums i säng när jag kommit hem!

Vakna för ett par timmar sedan mår verkligen inte bra! Vilket är jättedumt då vi har test imorgon.. måste måste måste ta mig dit! Och det är inte så att jag kan skippa någon lektion heller för jag måste gå på första vilket resulterar i att jag måste upp vid 6! Jag måste på mitten lektionen vilket resulterar i att jag inte hinner hem och sova ett par timmar samt jag måste på sista. Så blir lång dag för mig imorgon med denna förkyldning.

Någon som vet hur man bygger upp sitt imunförsvar? för mitt tycks vara helt borta!

Men snart kommer ju den efterlängtade helgen, GRYMT skönt. Ska inte göra någonting. Vet att jag hade hundra saker planerat men jag vill bli frisk också :))

Så nu tänkte jag sätta mig och plugga inför testet, eller åtminstonde se vad det handlar om =D

Försovning med följd av våren!

Hejsan!!

Visst är det härligt väder den här veckan? har varit soligt varje dag samt plusgrader!! Jag bara älskar våren men min absoluta favorit är sommaren! är född mitt i sommaren och har sedan barnsben blivit kallad ett litet sommarbarn! Tyckte inte ens om vintern när jag var liten, eller jag tyckte som nu. Snön är riktigt mysig men minusgraderna tycker jag ändå borde kunna skippas (A)

Men i af så orkade jag inte gå upp när första larmet på klockan ringde och försov mig. Vaknade tio minuter innan jag skulle gå! haha blidde liite stressigt men hann ändå =D blev att slänga på sig kläderna och borsta tänderna snabbt och noga. Var hos tandläkaren - inga hål! visst är jag duktig? hehe nej men hade tandsten .. fast det visste jag väl redan? hmm hade problem med tandköttet i November vilket tydligen hade resulterat i tandsten men nu äre borta i af men gud så ont de gjorde!!

Kom hem för någon timma sedan drygt tänkte äta lite nu och eventuellt plugga matten :) Har kommit in i matten igen känns grymt bra för de är grymt kul när man förstår och lägger ner tid på det.

Men nu äre food =D jag är ju som sagt hungrig som vanligt!!

Ha en fin dag alla solstrålar!

haft en grym start på veckan

Hejsan!
Har varit grymt duktig denna vecka! Eller okej de är väl ändå bara tisdag hehe men dem jobbigaste dagarna i skolan är nu avklarade! Idag var jag där ända till halv 4, tror jag aldirg varit det faktiskt?.. hehe i af så är jag grymt trött nu! Har verkligen lust att ta sovmorgon imorgon som jag egentligen har men har som sagt tandläkar tid. Mindre kul!

Efter skolan var tog jag en fika med timpus! Grymt trevligt saknat min lilla tim =)) Annars har jag faktiskt suttit hemma och pluggat matte och kirrat käk. Så nu sitter jag här efter att ha sätt på Gossip girl. Bara jag som tycker att det inte är så bra? Men har hört att serien börjar segt men blir bättre.. Men jag föredrar nog serier som criminal minds / navy cis etc eller varöfr inte två och en halv män? haha såå himla kul =D självklart har jag som de flesta sätt alla sex and the city avsnitt men de är bara helt älskvärt!

Nej tänkte faktiskt ta en dusch och sedan bädda ner mig så att jag somnar runt midnatt i af

Kramar

Morrn morrn =D

Hejsan!

För mig som verkligen är en liten nattuggla så är halv 7 en för tidig tid att gå upp! Fast när man kommer in i någon slags rytm måste det ju funka =D gick upp tidigt igår och idag samt blir tidiga dagar både onsdag och torsdag då jag ska till tandläkaren imorgonbitti. Mindre kul men de måste ju besökas också så.

Idag har jag skola till .. ja när jag är klar med mitt projekt?`Det ska nämligen redovisas idag (vilket jag inte ens blivit informerad om dock). Men i af kan lika gärna skriva klart de, inte mycket kvar så =)

Efter skolan ska jag möta upp Timpus, blir till att fika! Var grymt längesen så ska bli väldigt kul att höra vad har gjort under alla dessa månader.

Nu tror jag att min pasta är klar så tänkte ta reda på den samt klä mig för att sedan gå.

Ha en fin dag, kram

sakta men säkert

Hejsan!

Nu har jag suttit och skrivit klart ett av mina svenska arbeten. Bara 2 kvar nu? om mina beräkningar inte är helt fel haha! Det blir jätte bra ska ni se =D Fast detta tog mig runt 3 timmar totalt. Satt en timme i skolan och skrev allt idag men ville hem och finslipa innan jag lämnade in vilket tog mig 2 timmar haha. Men nu är jag klar. Och nöjd faktiskt :) känns bra. Tycker inte om att lämna in "halvdana" arbeten vill verkligen bli nöjd.

Och som sagt, medens jag satt och pluggade så flög tiden iväg någonstans. Jag ska ju fan upp halv 7 så sängen lockar riktigt mycket nu. Tänkte glo lite tv och försöka sova =D

Hoppas att ni har fått en bra start på veckan.

God natt

God kväll =)

Hejsan

Så har jag kommit hem, hunnit med att äta lite, powernap samt lite plugg. Skolan var fakiskt för första gången på länge riktigt nödvändig idag. Satt och jobbade på alla tre lektioner =D Det börjar som sagt dra ihop sig lite nu. Studenten börjar sagta men säkert bara falla in och jag är SJUKT nervös! Tänk om de är något man inte har klarat till dess? Visst, vi kommer ha studiekvällar i skolan som vanligt men ändå... Nej bara att bita ihop och råplugga tror jag! Och till alla er som går i 1an/ 2an eller kanske även yngre än så? lägg ner tid på skolan jag lovar att de är värt de!! Eller åtminstonde - GÅ DIT. Det underlättar hur mycket som helst.

Annars idag har jag som sagt inte gjort så mycket. Satt och läste om lite städer i USA men jag tror faktiskt att jag bestämt mig för Florida nu. haha de går fram och tillbaka, ska jag åka till ett varmt ställe där jag kan slappa hela dagarna och ägna tid åt mig själv eller åka till new york? Det återstår att se. Men kul ska det bli i af =D

Nu ska jag snart göra mat, kokade potatis som var klar för någon halvtimme sedan vet bara inte vad jag ska äta till den.. får väl söka fram något mysigt recept eller förslag.

Kramar

God morgon =D

Är på hyffsat humör denna morgon faktikst :) vaknade för första gången på länge av första larmet och gick kvickt upp ur sängen! Har nyligen duschat och gjort mig lite choklad kaffe samt havremackor. Se där blev tillochmed frulle för min del ;)

Ska väl ta mig iväg till skolan om en sådär 40 minuter så jag har tid nog att slöa nu. Älskar att ta det lugnt på morgonen och inte behöva stressa.

Vad gör ni sötnosar idag då? någon mer rolig dag än min som kommer bestå av skola sedan plugg?..

Fan snart studenten SÅ SJUKT EFTERLÄNGTAD!!! Sen ska jag jobba mån - fre visserligen haha men kommer ju ha semester både för italien, gotland samt göteborg =) sen blir de till att ta tjänsteledigt och först dra en sista minuten med några flickor, fira mickans 20 års dag, umgås massor med mamsen samt USA =D <3

Kramar

loovely

Hej där!
haft en trevlig helg? Det må jag säga att jag haft i af ;) började med att träffa Nadim och Kaveh i fredags hemma hos jessica tsm med elenor! Sedan gick jag hem i god tid men hade fullt upp med att bestämma kläder inför morgondagen så somna ändå inte förän 4 -5 tiden. Lördagen fylldes med jobb och party! Och inatt må jag säga att jag sovit längee =) var dunderskönt! haha sen har jag jobbat även idag =) Visst har jag varit duktig? har faktiskt jobbat en hel helg.

Nu har jag precis kommit hem tänkte ta en dusch och något kvällsmål för att sedan inta sängen och soova. Börjar inte förän 9 imorgon så blir väl lite sovmorgon i af.

Just de! Fick hem lite saker från posten idag :) Låg en lång vit linne skjorta, en jättesöt typ nästan limegrön topp, två stycken armband och ett par guldiga örhängen! Kan tyvärr inte fota då min kamera är hos Mickan men tänkte ta en tripp dit någon dag i veckan då tar jag med de.

Kramar!

Vit fredag i af!

Nu är jag hemma igen =) hade en trevlans kväll må jag säga! En massa prat som vanligt haha.. men de är fan så de ska va ;) Tänkte först göra mig i ordning för natten samt bädda min säng.... måste byta lakan och allt grymt jobbigt såhär på nattkvisten. Men får skylla mig själv :) tänkte även försöka hinna med lite tv tittande i min ensamhet :)) grymt skönt =D Sedan blir det äntligen till att sova. Men har sovmorgon till halv 10 ;)

God natt på er alla sötnosar!


USCH OCH FY


åååh nu är jag irreterad!! orka vara grymt dryg!! Det är verkligen det värsta jag vet! Det och blyga människor herregud var lite glada och uttårriktade FRAMFÖR allt shit BJUD på er själva!!!!!!




Förlåt fick fnatt (A) haha!!

Frustrerad =D

Hejsan!

Kom hem för någon timme sedan? eller.. nja något liknande i af :) Har som sagt jobbat och lika kul som vanligt! trivs faktiskt otroligt bra med folket där grymt trevliga. Ska väl snart ställa mig i duschen så att jag kan börja fixa mig lite .. ska till Jessica och bara ha allmänt mys med lite vänner. Jobbar ju 11,30 - 19,00 imorgon så tänkte för en gångs skull vara pigg på jobbet hehe! Efter jobbet så har thomas styrt fest :) ska bli dunderkul faktikst :) Ska dit med en massa gammalt donken folk som jag inte träffat på evigheter, eller nja linda och ronja i af ((A) hehe sen kommer ju Camilla med samt eventuellt lisette och michamela!!

Nej kanske borde röra mig till duschen? så att ja gkommer iväg menar jag :) hihi !!

Hoppas att ni får en lyckad fredag :)

PUSS&KRAM

trött och hängig eller konstig baksmälla?

Heej alla glada :)

Är grymt trött idag.. blev lite väl sent igår haha! Men ikväll - tro de eller ej! så blir det en nykter kväll för mig =) Ska ju faktiskt jobba imorgon och jag tänkte vara liiite pigg då! hehe :) Igår hade vi grymt trevligt väldans mycket snack de kan bli när fyra flickor är samlade med vin tillsammans haha.

Dock så har jag grymt ont i axlarna så behöver massage, någon frivillig? Täntke även dricka en massa kaffe så att jag piggnar till lite granna :)

ååå så äre jobbet nu snart också haha vad jag inte orkar skulle verkligen inte sitta fel med att ligga i sängen hela dagen men men! det blir ju trevligt så fort man kommer dit :)



Vet ni vad som mer hänt idag? hehe borde väl inte ha hänt så mycket med tanke på mina sena uppgångar men i af! Camilla ringde och sa att dem skulle fixa så att vi får vara en dryg timmes resväg ifrån varandra! Alltså det är HUNDRA att vi får vara så nära varandra förstå min lycka? Shit helt amazing vi åker snart. Och jätte gullig tjej, Therese som hjälper oss med allt de hära haha "ta inte första bästa familj, ni är svenskar och är eftertraktade i USA! Låter strålande då kan man verkligen ställa krav som egen bil, badrum etc =))

Ge mig sommar nu!

Heej alla!

Hoppas att ni haft en trevlig dag, har i af jag! Började med bowling tillsammans med eleonor. Efter det var de en stor stark på närkrogen MUMS :) Och dagen blev desto bättre! Käk och en massa vin, sprit och öl tsm med Jessica Juttan och Lizzan! Såå mys :) har snackat haha kanske även för mkt ? nej då :D kan inte bli för mkt av sådant! där emot att min mormor kom hit mitt i allt? haha :)) lite halv kul! men hon förstår ju ändå inte vad det står på flarrorna så :p ingen skada skedd!

Annars i övrigt vill jag ut!! haha vill verkligen någonstans och parta samt FLÖRTA gärnet. Jag menar jag är singel jag ska ju fan njuuuuta ;)

Nej nu blir de nog att försöka plugga har ju en massa jobb att sköta imorgon och på tal om jobb har jag plugg att göra därifrån också hehe! Sen blir det till att sova så jag kommer upp! Vad som händer imorgon är väl ett litet frågetecken men lutar åt en bärs kväll hos min väninna jessica =)

KRAMAR


Grattis pappa!

Vi ses snart. Jag lovar!


valentines day!


image239Can you pleas be my valentine? Fråga sig själv kanske? jag har aldrig varit något utav dem här flickorna som förväntar sig rosblad och stearinljus i hela rummet utan NEJ skippa allt shit å bara ha typ galet mys istället? Och killar snälla rara söta urgulliga! Fråga inte om en första dejt på denna dag då blir jag och säkert(?) många fler tjejer vettskrämda.

Fast de är ju gulligt.. ändå på något sätt. Sjävlklart är det heeeelt underbart att bli uppvaktad men den som uppvaktar mig får räkna med en hel del skratt! hehe iförsig skrattar jag alltid så kanske inte något nytt =D men jag har alltid tyckt denna dag varit överdriven. Men  man kanske lär sig tycka om den?.. hmm kanske har något med någon viss mognad att göra som jag ännu inte fått!

Jag ska i af fira den med en god matbit och ett glas vin (+ eventuellt några fler, ledig fredag). Ska bli hur mysigt som helst :) innan de ska jag förresten bowla imorgon också! Med Eleonor och fan va jag ska vinna so watch out =D

Vårkänslor

Hejsan!

Har haft en sån där dag där jag faktiskt hållt igång nästintill hela dagen! Haha den började nämligen lite sent men efter de så var det helmys! Jag menar det var ju verkligen vårkänslor ute. 16 grader i solen kan det bli mycket bättre såhär i mitten av februari? nej helt underbart. Älskar solen och framförallt VÄRMEN. Visst jag påstår inte att 16 grader är varmt haha men för att vara Sverige och februari så ;D

Men dagen började med skola vid 12 efter de var det sushi! MUMS. Tog en tripp till Eleonor för att se hennes uppsydda klänningar ifrån thailand. Grymt fina! Efter de satt vi och läste som jag då vanligt vis gör hela tiden - om usa! haha är ju heelt hypad inför det där ska bli grymt kul :) Efter ett par timmar hos Eleonor rullade jag iväg hemmåt för att åka på en handledarkurs så jag får börja köra lite. FYRA timmar satt vi där och ja, jag höll på att somna vid flera tillfällen. Men det är ju värt de så inga sura miner.

Nu är jag äntligen hemma ska precis börja laga lite käk har inte ätit sen 5 tiden..

Förälskad

Hejsan!

image237Så var det en ny dag! Här till höger ser ni min otroligt älskade klänning! eller det ska åtminstonde bli min. Tänkte nämligen ha den på studentskivan! Här nedan följer även lite fler klänningar samt skor som jag såklart fallit för! Kolla på den rosa eller gula? Gud så jag vill ha bal nu så man måste bära en sådan hehe!Skorna däremot tänkte jag då beställa! Kolla dem rosa, så himla fina!! Dem vita skorna ska jag ha på studenten och studentskivan, tror jag i af.. inte bestämt allt i detalj!

Idag tänkte jag plugga, verkligen plugga då också. Måste komma ikapp lite snabbare nu så den här tyngden över axlarna kan släppa lite.





Den rosa, gula och ljusblå klänningen är från shopdress.com
Den vita samt de tre par skorna är alla från gojane.com

Så vad tycker ni? har jag gjort rätt val nu gällande mina studenklänningar?

KRAM

I´m doin fine

Känner mig typ lurad? nej men vet faktiskt inte vad jag ska tro. Du har ju absolut inte gjort något fel.. bara jag som tänker lite konstigt vilket nog inte är så bra! haha men sån är jag. så nu tänker jag nog inte tro någonting :) allt får ta sin tid så alla bitar verkligen faller på plats tänker varken hoppas, förvänta eller förvränga något!

Satt och kollade läste lite om olika familjer som står uppe på skandinaviska intstitutets hemsida, GRYMT! Var så himla kul att bara kolla runt och veta vad familjer i USA förväntar sig och söker och nästintill alla verkar matcha mina krav och det jag själv är ute efter. Ska bli så himla mys kommer dock säkert få världens resfeber någon månad innan haha men men :) Förstå bara alla väskor jag kommer kunna köpa och skor? kommer leva livet där nere och de är inte alls långt kvar. Dryga 6 månader?

Annars har jag idag varit i skolan försov mig dock då jag prata i telefonen halva natten.. så jag hann inte gå på matten men kom upp redan till svenskan och där hade ingenting nytt hänt så :) ingen fara på den saken! hehe Blev en tripp till jessipess tillsammans med eleonor och sanna efter de riktigt mys med kortspel och tjejsnack!

Hoppas att ni haft en grymt lika trevlig dag som jag haft :)


toppen helg =)

Hejsan!

Har varit heeel upptagen i helgen men den har varit riktig super!! Dock har jag träffat alldeles för många konstiga typer. Det började när vi var på papa grappa då en dalmås kommer fram till oss och näsintill skriker "dra åt helvette". Men efter mycket om och men bad han om ursäkt och tillslut fick vi även honom att gå därifrån! Eller nja tre meter åt vänster men bättre de.

Och efter en super trevlig utekväll med Camilla och hennes pojkvänner så begav jag mig hem vid halv fyra. Mötte då även vid slussen någon snubbe som satt och tjata om att jag skulle med på efterfest och såg ut som någon 20 årig designer? .. hmm hur kan man se det enbart på en person ikväll jeans, bruna låga stövlar, gräddvit jacka och brun väska? haha ja roliga typer finns det i af =D men men min väntetid och resa till gullmarsplan blev i af intressant!

Så var det lördag, vaknar halv 9 av  väckarklockan tänker att de är någe skämt jag har ju fan inte ens hunnit somna! haha drar i af upp mig själv in i duschen, klär på mig och käkar frulle! Sedan följer jobbet, grymt kul att jobba faktiskt likaså i fredags. Trivs super bra må jag säga. I af, väl efter jobbet så möter jag ännu en, förlåt men de här var faktiskt inte kul! Han var full och äcklig och ställde sig framför mig s att jag inte kom förbi. Var så himla när att smälla till honom men blev bara en knuff åt sidan.

Lördag kväll blev att spendera med min älskade ninninor! Var så himla mys!!! Drog in till Dovas med hennes vän Jacke och hans kompisar och gud så trevligt vi hade =) Och vet ni idag? jo då är det möte :D Så jävla nice! Angående Au pair då :D:D såå hypad!

Hoppas er söndag kommer bli lika lyckad som min!

puss!

you´re wonderful

Verkar som att blogg.se verkar fungera liiite bättre nu eller vad säger ni? hehe :) Tänkte börja med att berätta om att jag försovit mig idag shit blir verkligen till att köpa en väckarklocka när jag är i stan imorgon haha! Tänkte sätta mig ner och plugga lite faktiskt! Måste komma ikapp så att jag verkligen klarar godkänt gränsen på allt nu :D

För ni vet, USA WIHO :D så hypad att de inte finns! Möte på söndag och vet ni mer vad som hänt? ska på intervju i april är såå sjukt nervös. De är två månader kvar och jag kan knappt bärga mig! vad ska jg ha på mig osv - nej men ska bli hur kul som helst faktiskt!

Och på onsdag nu som kommer så börjar övningskörningen :) ska bli jätte kul faktiskt! vill bara ge mig ut på vägarna och köra heeeelt själv. Ska försöka kirra kortet så fort som möjligt i af försöka ha de till Juni :) då har jag ju tre och en halv månad på mig det bör man väl klara? :)

Nej nu måste jag göra lite food och kaffe så att jag orkar plugga :)

puss

yeah ;D

Ser att ni tycker om låten hihi !! jag också ;D

PUSS <3

Fullspäckat schema!

Hejsan!

Förlåt är heeeelt hypad så vettefan hur detta inlägg kommer se ut haha men SHIT!! Nu äre ju onsdag eller asså ja vi säger de! I af idag äre lunch me eleonor sen plugget en timme sedan följer en massa jävla snack med linn!! Efter det så måste jag plugga och kolla upp lite saker med körkortet som kommer kirras till sommaren!

På torsdag måste jag också plugga som en galning usch inte de roligaste men men jag måste! Sedan äre fredag wihoo :D Adam kommer hem ska träffa honom lite sen hörde jag skvaller från sumpen om att dem ska fira honom nu i helgen eftersom att han fyller på tisdag.. hmm i af sen jobbra jag ju fredag i fyra timmar också! Lördag blir jobb och typ aa asså helgen är kaos haha men de löser sig :D Ska hinna plugga, jobba, träffa Adam, parta eventuellt med Mathias sen kasnke träffa lite människor också! har lovat bort mig till alldeles för många.

Sen söndag - INFO MÖTE :D:D::DD heeeeeeelt hypad blir nog USA i Augusti hur fan ska jag våga sätta mig på flyget? jag som är så flygrädd. och vara borta ett ÅR bara hej svejs ha de fint! Nej men gud ska bli så jävla kul. Shit Camilla och jag bara glider iväg. Nej men ska bli livets bästa höjdpunkt helt sjukt så jag längtar!

Idag har jag däremot varit i skolan pluggat lite hemma osv sen slappat och gjort lite food som vanligt :D

Nu äre sängen som lockar sedan följer ju som sagt dagen ;D hihi

PUSS!!!

"It´s reallove that you don´t know about"

Har tänkt såååå länge på vad hette den där låten nu igen men så kom de upp i mitt huvud "reallove" så jag sökte på youtube och där fanns den. Med Massari haha minns de så tydligt nu.. gud gamla tider är de inte helt underbara? Nu får ni som känner mig inte misstolka detta inlägg men jag måste faktiskt erkänna att det var en helt underbar del av mitt liv!

Vet ni vad jag funderat på? Åka till USA nu redan i augusti för att jobba som aupair. Förstå vad mysigt :D Camilla ska dit då nämligen så funderar på att glida med henne :) Men har så mycket att tänka på nu så tänkte bestämma mig till efter studenten. Känns det rätt att åka från sverige i ett år då så åker jag i augusti :) känns de fel så väntar jag lite :D


En glad sak!

Hejsan!

Så var jag genast på mycket bättre humör :)) visst min måndag började urdåligt men det ser ut att lösa sig ändå! Tog mig friheten i att beställa lite saker från H&M .. blev dock bara sommriga saker vilket leder till att inga av de nya plaggen kommer synas på mig förän om ett par månader.. men men söta var dem iaf :)

Blev två långa skjortor - en vit och en ljusblå med smala vita ränder. En tajt t-shirt som var typ hmm.. limegrön? i af fräsch på sommaren till brun hy. Sedan var det ett par guldiga örhängen (måste ha något som passar till mitt guldhalsband kände jag) och två söta armband, ett rosa och ett vitt!!

ÅÅÅ ge mig sommar nu tack =)

PUSS

uuusch!!

Hejsan!

Vart ska man börja? inte  skrivit på länge känns det som. I fredags var det mys med lizzan sedan framåt natten kom även jessica förbi ett tag. I lördags blev det lite mer partaj och i söndags låg jag hemma och var magsjuk.

Idag har jag fått reda på en grymt hmm va ska man säga? dålig nyhet? blir så jävla lack!! Men men det löser sig. De gör det ju alltid så :) hehe!!

Blir till att plugga massor idag kul? nej verkligen inte.. är nite på humör för sånt.. men när är man det egentligne?

Tänkte slappa lite till sen duschen sen iväg en snabbis :) sen hem tll plugget !


Hoppas att ni haft en något bättre dag än mig i af :)

Kram