ord som leder till..

Jag undrar ibland ifall man säger en sak, är det då meningen att detta ska leda till en annan? Kanske en händelse eller bara en sak. Jag var med om förut att en kille tog kontakt. Vi pratade ett tag han var lite smått intressant så han fick mitt mobilnummer. Efter att vi då pratat ett tag i telefon så ville han träffas. Jag skulle då möta honom vid svampen för att sedan gå till alberts för en fika. Men jag kände samtidigt som att jag sa ja, varför? Så jag bestämde mig för att skylla på något så att jag skulle få ett förhinder. När jag då gjorde detta bröt han ut. Han blev så arg att han hotade mig. Men jag orkade inte bry mig och åkte ändå in till stan för att möta en vän. Efter en stund i stan ringer denne man upp mig, skriker hotar mig etc. Jag går till en polis som hänvisar mig att ringa och anmäla detta vilket jag gör. Men ingen utredning sågs nödvändig då de inte kunde hitta mannen eller några bevis. Efter någon månad hör mannen av sig med hjälp av sms. Det första är tomt. Det andra var lite mer skrämmande. Och det sista var bara ett bevis på att han var patetisk och helt enkelt omogen. Han hade gått så långt med sina hot att jag längre inte trodde honom. Men, jag undrar. Ska man inte kunna ge ut sitt mobilnummer? Jag menar denne person tog reda på allt om mig. Han behövde endast mitt namn och mobilnummer. Att det finns sånna här personer är riktigt skrämmande. Och vad hade hänt om jag träffat denne man?

Ibland undrar jag om vi säger för mycket. Och vem kan man egentligen säga något till?

Lite om fredag.

Tänkte inte skriva så mycket. Men i af så hade vi grymt kul dock var jag sjuk så orkade inte så länge! Men grattis gumman! Här kommer några bilder.



sjuk - IGEN!

Usch och fy för sveriges läkarvård! Eller egentligen borde jag ju inte klara då det finns länder där man inte ens har någon bra. Men idag var jag faktist med om det värsta! Har som sagt gått och blivit en massa sjuk och jag har ingen aning om vad jag är för sjuk för den där läkaren sa "hur mår du" så sa jag aa jag har ont i halsen och känner mig typ jätte svag i kroppen, huvudet dunkar, men så märker jag att han inte alls lyssnar så jag tystnar å han säger hur länge har du varit sjuk. I tre veckor fram och tillbaka svarar jag då tillsammans med att jag har haft som utslag under läppen i närmare ett halvår och frågar om han kan kolla på det också men nej han hörde mig inte alls utan tar fram och ska kolla om jag har streptokrokker sedan säger han, gå ut och vänta så roppar jag in er om 5 minuter.

Efter 5 minuter om ens det säger han nej du har inte det. Men jag skriver ut pencelin ändå för du är ju sjuk. Så jag frågar om jag kan få läkarintyg till jobbet och då skriver den där saken ut ett läkarintyg som håller tills på tisdag! Så även om jag mår lika piss som idag så måste jag jobba på onsdag.

Alltså jag menar vad hände med typ Hejsan vad har du för symtom, tar du någon medecin, hur länge har du varit sjuk eller alltså bara allmänna frågor det här var ju bara sjukt! Så nej, jag har bestämt mig det blir min vanliga husläkare hela tiden tänker inte gå tillbaka till allmänna sjukhus igen. Hade lixom tid 15.40 och hann till läkaren och "kolla" mig samt till apoteket på mindre än 10 minuter. Usch! Så blir min läkare på måndag och säkerligen då en massa blodprov så jag äntligen får reda på vad jag egentligen har!

Jaja nu till roligare saker, vi skulle gått ut ikväll men jag ska ju ligga hemma men jag hoppas däremot att ni får en super duper dunder kväll tjejer!

pissåsna!

Haha nej nu ska vi inte vara sura men jag har ju gått och blivit sjuk! jag var ju nyss det.. herregud hur ska detta sluta. Mamma tycker att jag ska åka in på akuten och fråga vad felet är men jag har ju planer förfan! visst kommer hälsan först men just nu mår jag ju bra, det kan ju bli bättre. Jag har säkert bara halsfluss som jag alltid får nu runt sep/okt. Visserligen har jag varit väldigt yr och svimfärdig typ hela dagen men det beror nog på vattenbrist! Jag har hört att man ska dricka två LITER om dagen.. jag dricker kanske 1 - 2 glas .. jaja får väl lära mig att dricak lite mer vatten :D.

Så nu sitter jag hära och väntar på att mitt vin ska anlända så jag kan ta mig vidare hem till Emma och ha sådär SUPER trevligt! Måste däremot komma på vad jag ska ha på mig, tro det eller ej men jag måste köpa kläder! Men som sagt har typ lite över tusenlappen på kontot då jag råkade spendera lite för mycket pengar förra månaden usch. Man borde inte kunna köpa på faktura det är ju bara jobbigt månaden efter haha.

Nej men om någon har något tips om vart man kan köpa fina klänningar för fest eller kanske söta fest toppar? :)

Nyvaken?

Usch så jag vänt på dygnen. Visserligen kanske det inte är så hemskt att somna runt 2 på natten men ska man upp klockan 6 är det de. Och jag går ju nästan upp runt 6 varje morgon i plugget så måste se till att få fart på mina vanor igen! Men det får som sagt bli efter helgen.

Så, idag var det ju hem till Emma och typsiskt har jag fått ont i halsen! Men jag klarar mig måste ju gå dit och fira. Får hoppas på att det inte blir värre bara:) Egentligen skulle jag helst bara krypa ner i en säng med massa godis och annat onyttigt och se en riktigt bra film eller bara tonvis av las vegas avsnitt kasnke? Fast jag tycker verkligen inte mo att glo på film själv så den planen får skippas!

Torsdagnatt!

Så sitter jag här igen framför datorn och knapprar på tangentbordet. Just nu mår jag faktist hyffsat bra, fortfarande lite ångest och lite tårar som kommer ibland men jag måste ju göra det bästa av situtationen. Egentligen vill jag säga att helgerna är värst för det är väl typ då som jag är mest nervös och får ångest genom allt men det är ju bara på veckodagarna som jag hinner att tänka igenom allting. Så jag vet inte. Men i af imorgon blir det kul! Hem till Emma å äta massa gott och träffa roligt folk - om inte nytt i af! Och jag tycker faktist att det är riktigt mys, nytt folk! nya härliga personligheter, intressen etc. Sen så kanske det leder till utgång?! eller fest eller liknande. Och på lördagen var ju följelsen utgång då. Nu ska vi bli ett jätte roligt gäng tycker jag faktist. Det blir en hel del som man inte träffat på länge om inget annat. Sen blir det ju dem vanliga tjejerna såklart också! Och visst ska vi ha super duper kul? Jajjamänsan!

Och på söndag, jag vill faktist verkligen lägga mig ner och typ dö i en soffa med min älskade bok och bara ligga och läsa hela dagen men jag jobbar ju som sagt! Så detta får vänta tills nästa fredag (om jag nu inte hinner med en lässtund imorgon).

torsdag.

Så försov jag mig.. IGEN! Inte bra. Men vad ska jag göra orkar ju inte stressa till skolan nu precis så jag sjukanmälde mig istället. Fick vara bra så. Just nu sitter jag och kollar på oprah, tycker att det har varit samma sak nu flera avsnitt men kanske bara jag? haha

Och så var helgen spikad nu! Fredagen blir middag hos emma som följs med fest eller dylikt. Sedan kommer lördan då vi ska ut och parta! Söndagen blir det jobba haha inte lika kul men måste ju ha pengar så! Sedan följs ju en lika tråkig veck som denna med skola mån - tors eventuellt fredag :)

Haha just det, fick reda på att vi ska ut och övernatta ute v.41 alltså om SEX veckor ^ helt psyk. Kommer nog typ frysa ihjäl haha! Nej men måste ju för att klara kursen så det är bara ladda med kläder och se ut som michilin mannen! :D Nej nu ska jag äta lite! har lagt in lite fina bilder från mallis här nedan för er som tröttnat på sverige vädret!


Sött!

En gång hörde jag detta, få inte för er att jag är religös nu bara haha!
När Gud skapar själarna så flyger dem omkring fritt uppe i himlen. Själarna har där uppe sin själsfrände som den lever med under hela tiden. När det sedan är dags att för själarna att få komma till en kropp så slits de ifrån varandra och det är därför vi på jorden hela tiden strävar efter att hitta vår egen själsfrände.

Jag tror faktist på det, det låter ju rimligt. Lite sådär sött och gulligt!

Nu ska jag i af sova, blir ju plugget imorgon!


Ny dag, nya andetag.

Så var det onsdag. Känns som att dem här veckorna bara sprungit iväg och att jag inte ens hinner med takten. Jag tänker ständigt på min framtid, hur den hoppas bli och sen jämnför med hur den kommer bli. Men det kan jag egentligen inte göra eftersom jag inte vet? eller? Jag vet att jag städigt tjatar om giftermål men just nu vill jag verkligen bara känna den där lyckan. Ni vet dejtar ett bra tag. Sedan när det känns rätt så går man ut, äter lite gott dricker lite vin och har det sådär SUPER mysigt! Sen så helt plötsligt så "vill du gifta dig med mig?" eller nått sånt dylikt.

Så jag älskar kärlek. Är nog kär i självaste kärleken egentligen. Men vem är inte det? den är helt underbar. Söt och sur på samma sak. Precis som den ska vara, att bara kunna beklaga sig hos någon. Skratta med någon, älska med någon. Ja någon som man älskar någon som vill bli älskad och älskar tilbaka. Är inte det typ helt fucking underbart?

Amor vincit omnia

inga ord.

Så nu har man kommit ur duschen, kollar på sex and the city som följs av två och en halv män. Dock är jag ju som sagt så himla trött jag jag kommer svimma snart! haha nej men har ju duschat blir alltid lite piggare då:)

Har faktist inte så mycket intresant att skriva. Tänkte mer lägga in lite bilder från helgen istället, men en bild säger ju faktist mer än 1000 ord så!
Hoppas ni sover gott, pussen


Hej alla glada!

Så inte precis vad jag då är.  Känner mig typ nedstämd, trött, hängig och allmänt grinig! Usch och fy för mig själv. Men vad ska man göra, man måste ju ha några sånna dagar också! För mig beror det nog främst på att jag måste sova mera. Har väl drygt sovit 6 timmar nu dem här två nätterna tillsammans..

Men nu pratar vi om något roligare! Som kanske giftermål och barn? Gud så jag längtar tills man får det. Ni vet när typ nästan allt är perfekt. Eller egentligen gäller det väl bara att hitta den där speciella personen som man verkligen delar allt med och då att det självklart håller i längden också. Jag antar väl att jag hade typ allt de man kunde önska sig och att man bara var tvungen att fortsätta framåt men nånstans på vägen så gick det fel rättare sagt var det väl jag som gick fel någonstans. Och på den vägen jag trampa fel gjordes väl lite för många misstag. Men nu ska vi inte grubbla om det! Jag vill gifta mig nu, med någon som jag verkligen älskar och kan dela allting med. Sen vill jag ha två stycken barn! Fast inte nu, jag vill vara gift ett tag och verkligen känna den här kärleken bara mellan två. Sen vill jag ha små bebisar! I fall jag får en pojke så ska den heta Liam och tjej har jag faktist inte kommit fram till än,, några förslag kanske?

Och på tal om kärlek samt giftermål så har jag nu kommit fram till vad det ska stå i min förlovningsring
Amor vincit omnia som betyder kärleken övervinner allt. För man måste ha kämpat lite inom kärleken, ma n kan itne bara få allting serverat på silver fat utan när man väl har gått upp för dem där jobbiga backarna så är allting helt underbart. Ni vet bara dem där små sakerna som olika leenden, skratt. När man kan sitta tillsammans helt tysta kolla film och mysa lite men ändå veta vad den andra personen tänker. Helt fucking underbart! Att älska någon person är riktigt fint men att få det tillbaka, nej jag vene det är bara för bra för att vara sant känns det som.

Överdrivet trött?

Så var man igång i skolan igen. Upp klockan sex försöka hinna med allt som en morgon ska innhålla. Dock är jag tröttare än vanligt. Kan kanske bero på att jag ännu en natt knappt kunde sova, tänker nog förmycket på allt. Skulle vara en dröm om någon väckte mig just nu och sa att detta var en stor mardröm, men så är dock inte fallet.

Nej nu måste jag nog gå tillbaka till skolan, plugga lite för att sedan gå och äta MUMS! sen följer jobbet titt som tätt.
Hoppas ni haft en lite mer underbar morgon!


det var.. okej.

Just som när allting började bli hyfsat bra i af. Lite bitar föll på plats, hjärtat börjar bearbeta saker så vänder allt och blir rent ut sagt förjävligt. Asså man kan verkligen inte prata med någon nu för tiden. Eller jo jag kunde väl men det försvann iväg. Visste redan sen innan att jag inte kunde lita på dem flesta och nu fick jag det bara bevisat för mig själv. Jag gav han en chans att lita på en honom och jag fick det bevisat, jag kunde verkligen lita på den personen.. men vad gör man sen om den försvinner? snälla kan någon ha ett svar för det har inet jag. Allt verkar bara vara rent skitsnack, och kärlek vad är det? om det inte ens kan övervinna alla dem här problemen som gång på gång uppstår för att andra personer som inte har något med saken att göra går runt och sanckar en massa? .. Fan asså förlåt men jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill bara åka iväg långt stänga in mig och inte prata med någon på hur länge som helst sen när man kommer tillbaka kan ju folk ha förändrats, för jag tappar aldrig hoppet på någon person.. Kanske gör jag fel?

Nej jag orkar inte längre ska fan hålla käfften inte prata med någon om nått känns som att man måste hålla allt hemligt för att missförstånd och vidarebefodning av snacket inte ska fortsätta. Och alla mina planer bara blir helt förstörda. Eller planer och planer men överaskningar hit och dit, present(er) etc.. så jag hoppas ni som snackar kanske lär er något, öppna inte eran käfft så himla fort utan snälla tänk lite innan. För en del saker kanske bara handlar om just ett par personer? Även om någon annförtror sig till er så ska ni väl ändå itne snacka en massa?

Förlåt.

Redan gladare!

Fick reda på att min älskade och eftertrakade bok äntligen kommer idag, måndag eller imorgon, tisdag samt min lilla söta baby doll dress som jag är så förtjust i!


86082-1086082-11


Dock har jag fortfarande ångest inför plugget samt jobb imorgon då jag kommer vara helt slutkörd! Men men, har ju klarat det förr så :D

Pussen!

Jobbigt inlägg!

Nu är jag sådär extremt jobbig igen och ska tjata om mitt otroligt jobbiga kärleksliv just nu. Så det är alltså inte intressant utan bara uttråkande att läsa detta men jag var tvungen att skriva av mig någonstans. Egentligen vill jag bara ställa mig typ ute på gatan och skrika tills jag inte ens kan prata men då skämmer man bara inte ut sig själv utan man väcker hela grannområdet. Och jag kan heller inte väcka någon här hemma då alla ska upp så sjukt tidigt och jag vill ju inte vara dum, likaså sover ju alla andra oxå.. Usch och fy!

Nej men allvarligt så vet jag inte vad jag ska göra kan inte sluta grubbla eller tänka det är för många tankar i mitt huvud just nu. Förut kunde jag drömma mardrömmar om sånt här och nu när jag är i min egna sjuka mardröm så drömmre jag istället riktigt fina drömmar. Och i dem drömmarna levde jag förut.. men asså nej finns inget att göra. Vilket är det som typ stör mig mest. Jag kan inte göra något annat än le å hålla huvudet högt. Och då, ha mina jävla sömnlösa nätter, klumpar i halsen, ont i magen och en himla massa illamående. Le nu förfan Emelie, stå på dig själv! Jaja, som sagt ett litet absurt tråkigt illamående knasigt inlägg helt enkelt!

sov förfan!

Gud vad är det för sovproblem jag har :| klockan är kvart över 4a och jag ska upp klockan 06.. usch! Men men :)) får väl hoppas åp att jag kan somna imorgon då:D kan ju vara en fördel haha (A) Jaja behövde bara skrvia av mig lite :) för mitt huvud typ snurrar i hundra åttio!

Hoppas ni mår bättre än jag! haha pussen

Snurrig?

Nej men jag skrev faktist ett inlägg innan det innan det här, oj nu blev det rörigt hah! men det försvann på nått konstigt sätt. . men emn jag tror inte det var så himla intressant i af! Hade inte så mycket att skriva just nu är mest trött men kan inte sova.. ska ju upp klockan 6 vilket inte gör saken bättre..

Skriver mer imorgon, pussen!

Baksmälla eller bara trötthet?

Får börja med att be om ursäkt för inlägget innan haha var nog lite onykter! Men jag får faktist ge mig själv en klapp på axeln för stavningen var fan nästan felfri!

Just nu har jag lite ont i huvudet.. dock beror det nog inte på gårdagen för så mycket drack jag inte! haha eller kanske men jag var nykter när jag gick och la mig iaf! Ska hoppa in i en dusch har precis ätit lite käk sen blir det jobbet ikväll ska bli kul faktist! inte jobbat på en vecka och ska jobba m. tessusss då eere alltid kul! Sen nu följer ju en jobbig vecka, skola.. usch! det är så himla mycket nu sista året.. inte för att jag fått nå plugg men vi har ett riktigt projektarbete som ska vara klart innan jul sen så har vi ett slags projekt i historia, religion och motion och hälsa! fast det ska ju inte vara klart till jul utan typ efter runt april..

Men men nog om skolan! Jag har haft en super helg och får längta tills nästa och hoppas på att den blir minnst lika lyckad! :D
pussen

Partaj!

Så nu ska jag snart glida till mickan efter mycket om och men! haha nej men har missat.. jag vet inte hur många bussar men nu väntar jag i af bara på lizzan! haha men ska bli kul ikväll.. har ju inte träffat alla jobbkamrater på år och dar känns det som nu när jag varit sjuk! men men ska dricka en massa vin och tequila sen när vi väl kommer ut så blir det en massa electric lemonade! MUMS :D (det är den drinken som är på bloggmedelandet innan!)

Men hoppas eran kväll blir lyckad och min.. har en tendes att sluta konstigt haha men aa får hoppas på det bättre i af! :D

Misstagen blir bara fler.

Just som det låter jag är en stor jävla idiot! Tror aldrig att jag gjort så mycket misstag som under den här veckan. Men jag vet inte hur jag ska agera, allt blir typ bara svart. Det måste ske en förändring.. typ nu? Nej fyfan, skäms över mig sjävl tillochmed. Vet inte vad jag håller på med längre..

Men en glad nyhet är ju i af att sara fyller 21! och det ska firas med en massa sprit och festande :) Så jag borde väl välja kläder, duscha, sedan fixa mig för utgång. Ska ju nämligen till mickan innan och ska va där innan 8 haha! Jag vet klockan är bara 3 men det tar ett tag att åka till henne också. Och hon vill att jag ska komma typ nu :| haha så!

Men pussen, hoppas ni mår bra:))

86082-9

Fan, fan, fan!

Just nu vet jag troligtvist inte ens vad jag skriver men men. Vet varken vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen. Allt känns bara tomt och svart. Kärlek visst, jag kan säga att det är helt fucking underbar men just nu nej fyfan. Känna typ som att hela ens själv slits loss och man inte vet vart man ska ta vägen, tårarna rinner och man gör misstag efter misstag. Man tror att allting ska hjälpa, att jag vet inte, nått ska göra så att man glömmer. Så att man slutar sakna. Att tårarna ska bli färre för varje natt men vem försöker jag lura? Jag känner en så jävla stor saknad. Hur ofta jag än tränger fram ett leende så är det bara en stor jag bluff! Jag tror förfan inte ens på det själv så.. Men som sagt, blicka framåt, mot en framtid för den är i af spikad. Ska nämligen på reseledarutbildning i sommar, jag vet långt tills dess. Men måste blicka någonstans. Usch vad saknad kan göra ont men men. Träffade i af några trevliga typer samt lite barndomsvänner. Hoppas eran fredag var bättre och i af gladare!

Pussen och god natt

Fredag.

Så nu var det äntligen fredag. Ska för ovanlighetens skull ta hem lite folk och äta lite gott. Brukar ha vanan att åka till Emil och sitta med en stor godispåse och kolla film med en massa mys! Men nu blir det nya vanor. Även om man kommer sakna lita sånt också. Och usch klockan är redan sex och jag måste ju städa.. haha så skriver lite senare igen kanske men tills dess så får ni ha det så trevligt, skriv gärna om era helgplaner!

Pussen

Giftemål

Fastnade framför tvn.. igen. Såklart är det giftemål på 2 och en halv men. Usch vad jag vill gifta mig! Ni vet ju hur tjejer drömmer om sitt egna bröllop.
Jag vet inte exakt vilka blommor jag vill ha dock, men har alltid tänkt mig ett rosa, vitt nånting åt det hållet i af. Jag vet att jag vill ha det i en kyrka, mitt i sommarn och är det inte sol så blir det inställt haha! men sån är jag. Men jag vill ha det där allt. Kyrkan, alla omtyckta gäster, stora klänningen så man bara lyser, nånting nytt, nånting lånat, nånting gammalt, nånting blått. Allt de där vill jag har. Och jag ska få det också. Vet bara inte riktigt hur men på någe sätt! Lite av mina följande önskemål,

86082-886082-7



86082-686082-5

Vet dock inte vilken klänning, men tycker den andra är lite smått finare. Men det där är inte någon som jag precis vill ha för min ska vara unik! Helt efter mina önskemål. Men det var en bit på vägen i af.

Usch va jag vill gifta mig nu, någon frivillig? :) kommer dock kosta en hel del, men man gifter sig också bara en gång.

Sovtajm?

Ja egentligen så borde man nog ligga i sängen och nussa nu men jag har helt vänt på dygnet under min lilla ensamma vecka. Och ja den har varit otroligt ensam, kansek inte så konstigt när man legat och sovit med en person nästan varje natt i närmare nio månader. Såklart det finns en saknad. Men jag har däremot hittat lite kläder iaf.

86082-386082-4



Tror dock inte att jag orkar beställa, vill hitta massor med kläder när jag ska beställa inte bara två tröjjor men vem vet ingenting är omöjligt!

Usch vilket väder!

Gick runt i stan idag i massor av timmar känns det som. Kanske bara var drygt 4 men kändes som en evighet. Och sen började det regna vilket inte gjorde saken bättre. Man blir ju helt deprimerad av bara vädret usch och fy! solsken till sverige nu tack.. Imorgon blir det eventuellt stan igen, måste ju fördriva tiden på något sätt. Sedan blir det middag med några vänner som avslutas med lite mumsig tequila och en massa roliga spel.

Lördagen följs med ett 21års firande ute. Kommer nog att bli en mysig helg!

Nu ska jag däremot lägga mig i sängen under täcket och bara mysa helt själv framför tvn där Idol spelas upp!

Så coola!

byxorklänning



Ni måste ju tycka att klänningen var typ SUPER tuff men hallå, vi bor i tråkiga sverige så ikke! Visst den tjejen som vågar gå ut med den go for it! men jag håller mig nog LITE mer diskret.. (A) men i af byxorna var jätte tuffa! Dock tror jag att jag är på tok för smal för dem men den tjejen på bilden var jätte fin i dem! Jaja tillbaka till mitt desperata sökande av kläder.

Jag behöver seriöst hjälp!

Jag är konstig! Visst jag jobbar på mcdonalds med låg lön men vafan det ger erfarenhet och pengar så jag bryr mig inte! Och ett stort pluss är alla dessa trevliga arbetskamrater jag har. PUSS! Nej men allvarligt. Det var ju lite mer än ett år sedan jag började och jag har blivit galen! måste köpa det och det och det och det gud vad jag kan fortsätta i evigheter! Jag vill ha allt! visserligen till en bra prisklass dåjag tycker att typ 1000kr för en hyfsad fin tröjja som jag hade kunnat få för typ halva priset alltså NEJ tack jag betalar inte för märken om jag nu inte tycker väldigt om de märkena! Eller om dressen, tröjjan etc är väldig fin dåra! Men nu har jag ett problem för jag spontan shoppade för närmare 4000 förra månaden som jag ännu inte betalt allt för än och vart min lön tog vägen då är ingen som vet! Men i af nu måste jag ju shoppa för att bara shoppa! Kom fram med mig själv till att den bästa terapin är kläder, skor, accesoarer etc. Men jag har inga pengar OCH jag har inte tiden eller orken. Så jag sitter på nätet ska kolla runt lite och, ja jag måste beställa på faktura denna månad! förlåt men finner ingen annan lösning vill väldigt ogärna be mamma om pengar igen.. Så, säg bra sidor SNÄLLA för jag blir snart galen.

Oj oj, här rann orden iväg. Men men PUSS

Ny start.

Var hos Emil nyss. Och just nu känns det mycket bättre. Vet inte varför eller hur... men det är i af bättre än att inte känna något alls. Men jag menar den tid vi två hade var så himla fin och underbar. Så jävla bäst helt enkelt! Att man inte ska förstöra den med en dålig seperation. Visst saknar jag honom men det här var det ända rätta.. för vår kärlek dog på något sätt men vår vänskap finns och kommer alltid finnas kvar. Och jag vet att det är den bästa. För vi har genomgått så mycket tillsammans att vi förstår varandra utan óch innan, man behöver inte ens nämna några ord. Jag älskar honom och kommer alltid att göra. Man kan väl säga att vi är speciella på vårt egna vis. För jag menar om man planerar hur ens barn kommer att se ut och ifall man planerar att flytta ihop och springa omkring nakna hela tiden så grannarna blir vättskrämda är man lite knasiga kanske! Men det är och andra sidan charmigt.

Ingenting är dock omöjligt, vi kommer kanske hitta tillbaka till varandra genom åren. Eller hitta andra att växa med. Men dock kommer alltid vår vänskap finnas kvar, och vi kommer aldrig vara ifrån varandra helt. Vår vänskap kommer att växa tillsammans med åren. Och det är något helt underbart att se fram emot.

Så för att få ett slut på den här lite .. ledsamma (eller hur det stavas) bloggen så lovar jag att nu mera blicka framåt. Hitta nya intressen och vänner. Ni kommer få läsa lite roligare saker kanske. Visst kommer man inte över det här på ett par dagar utan det tar sin tid. Men alltid blir faktist bättre med åren. Ni vet tid läker sår.

Puss och kram!

jag har tänkt.

Att älska är det bästa som finns. Men när man inte får tillbaka det man ger varför ska man då älska? Jo för att man kan inte styra sina känslor. Så även om ajg älskar dig över hela mitt hjärta så förstår jag nu. Jag har låtit dig gå. Men jag har även låtit mig själv att älska dig. Jag lät mig själv att lita på dig den 28 december 2006. Jag tillät mig själv att vara din, och älska dig 1 januari 2007. Och nu den 13 september låter jag dig gå.

För att du mitt hjärta bar,
genom svårighet och gråt
genom leenden och skratt
Även om jag nu gör kudden våt
så var du mitt liv, min skatt.
och mitt hjärta kommer du alltid kvar.

Ingenting är omöjligt, ge det träning och tid.

älska.

Förut trodde jag att det låg någon slags förbannelse övermig.. trodde inte jag kunnde älska eller bli älskad. För vad jag än gjorde så gick jag aldrig längre än "jag tycker om dig väldigt mycket". Antingen var jag rädd för att säga jag älskar dig eller så var jag bara inte tillräckligt kär. Men för ca 9 månader sen hittade jag en kärlek som jag trodde att jag skulle få hålla kär hela livet. Men hur mycket jag än tror på vår kärlek så måste båda tro på den. Båda måste ha viljan och lusten att fortsätta älska varandra. Jag vet att jag inte kan sluta älska, aldirg om jag någonsin älskat personen.

Allting har en mening. Man måste bara lista ut vad för mening. Just nu känns det helt sjukt att det här skulle ha någon mening, för vi var ju de där paret som alla hatade. De där paret som var så kära att allting annat bleknade. Men jag ska låta honom gå, se framåt. Och hoppas att meningen med detta visar sig snart.

ännu en dag utan dig...

...och jag kan verkligen inte påstå att det känns rätt eller bra. För varje sekund som går tänker jag om och om igen "tänk om det inte hade hänt, då hade jag säkert legat i hans famn just nu.." visserligen är jag sjuk men i hans famn känns allting som himmelriket. Jag älskar allt med honom. Det finns ingenting som får mig att tvivla på vår kärlek just nu. Jag vet att allting var spänt nu de senaste veckorna.. och jag antar att det inte gick att ändra. Men jag kan fortfarande inte sluta tänka på att jag vet att vi älskar varanda och jag vet att vi skulle klara oss igenom det här och jag vet att varje sekund jag skulle få tillsammans med dig skulle vara de bästa i mitt liv.

Jag vet att jag måste släppa taget så snabbt som möjligt. Men det är inte det som är det svåra.. utan att veta att han kommer känna så som han en gång kände för mig.. för någon annan.

Alla gör vi misstag.. men!

Jag inser nu hur mycket fel jag gjorde under vår underbara tid. Och, ja misstag är till för att lära.. men hur många ska folk få stå ut med? Tänk innan era handlingar, eller så lär ni ju sluta som jag just gjort. Besviken och sorgsen.. Ingen annan att skylla än sig själv. För se, sms:en innan mitt livs största misstag. Det var allt man kunde drömma om. Men även lite till.

12/9-07
Möö:) vi ses ju imorgon :D saknar dig också.. Men det var väl ingen nyhet :P puss

11/9-07
Älskar dig.

10/9-07
Saknar dig älskling:( ring mig sen. Puss

9/9-07 (kväll)
Älskar dig mest av allt:)puss

9/9-07 (natten mellan 8-9)
Bara jag får vara med dig en stund. Du betyder allt för mig.

9/9-07 (natten mellan 8-9)
Jag älskar dig mest av allt. Snälla ge mig en chans. Jag måste få träffa prata med dig.

8/9-07
Älskar dig mer. Puss

16 september

Och det går bara utför. Vet inte vart jag ska ta vägen, eller bete mig. Kanske ska jag bara glömma och hoppas på det bästa men jag vet ju att jag egentligen bara vill att ett mirakel ska ske. Och av mina erfarenheter så händer aldrig något sånt, förutom en gång. Men det som redan skett en gång, kan väl inte ske två gånger? För att för mig var han ett mirakel han förändrade mig själv, mitt liv och allting jag strävade efter.

Och vad ska jag nu ta mig till.. Ja, det vet väl ingen som någonsin varit i denna situation?

Be till en gud som man inte tror på, hoppas att han ändå hör..

Torsdagen den 13

.. Och jag som trodde att de var fredagen den 13 men dock nej. För detta var nämligen en hemsk dag. Ni vet när man känner att hela ens liv bara faller isär. Man klarar inte av någonting. För den person som haft det inflytandet på en och uppmanat en till något bara försvinner. Och i och med det så försvinner hela ens värld. alla hopp, drömmar bara går som upp i rök. Man minns ingenting och allt är bara borta.. tills man ser något eller någonting som bara påminner lite så är man tillbaka igen.. Och när man inte längre får älska denne person så bryter man ihop totalt och klarar längre inte av att vara en själv..

Men man borde kanske igentligen bara hålla huvudet högt och sminka på ett leende.. för det är ju det vi lärt oss?

Snart helg!

Så var det redan torsdag. Ska bli riktigt skönt med helg nu när man är så himla sliten.. Jag går verkligen inte ihop med skola.. usch! ahha men men nu till roliga saker. som, helg? Jo nu är det planerat två fester samt två utekvällar. Dock så läser ni ju själva att typ ALLT krockar så jag har bestämt mig för att endast gå på en fest där jag kommer träffa en massa gammalt folk! Och då menar jag gamla vänner som jag inte träffat på drygt ett år. Det ska bli så himla mys för usch så jag saknar alla!

Sedan så väntar jag fortfarande på mina skor från la redoute! vill ha nuu! haha =) Och nu har mitt älskade busskort kommit. SKÖNT! Har varit ett helvete utan busskort. Idag missade jag även skolan pga illamående men mår lite bättre nu hoppas bara på att någon ska komma hem så att någon kan göra mat åt mig (A). Sen kommer även Emil hit ikväll =), vi hinner ju dock inte ses typ varje dag som förut pga jobb och skola.

Nej nu ska jag göra mig några mackor (typ det ända jag orkar ju nu(A)) sen lägga mig och vila lite. Har nämligen lovat mammsen med tvätten :)

Puss & Kram

Måndag.. igen..

Ny vecka, nya planer tidiga mornar och trötta kvällar. Tror verkligen att jag gäspat mig igenom hela den här dagen och nu, som vanligt ligger jag här efter klockan tolv. Ska visserligen verkligen sova nu typ.. skulle bara skriva några rader om min så nite intressanta dag. Vaknade, gick upp sen skolan sedan jobbet . haha inte på världs humör just nu och kommer nog inte att vara glader imorgon men men :D i helgen blir det  iaf full fart! ska till en gamal gamal vän och träffa henne och hennes mor sedan blir det fest. Efter det följer ännu en återträff hos några killkompisar med lite alkohol =) ska bli kul!

Och som sagt, är veckan dö trist så går den ändå fort om det kommer en lockande helg! jag menar det är jju redan tisdag ;D puss och kram! SOV GOTT FFS!

Blogga igen?

Hej allihopa! då var mitt liv relativt stabilt igen då :) sista sommarlovet är över och skolstarten är än igång! Samt regelbunda jobb tider etc. Däremot fyllde jag ju 18 i somras så nu blir det väl lite mer festande men det ska väl klaras av ändå utan för många bakisdagar i sängen =) Iförsig har jag inte så mycket val då dem flesta drar med mig ut på lördagar och jag jobbar ju söndagar haha! men men. I sommras hände inte så mycket mer än jobb, mallis, födelsedagar sen allt vad som hör sommaren till (badade dock bara EN jävla gång i Sverige, usch skäms för vädret!) men men :D nu är vintern här och snart rullar den SÅ hemskt efterlängtade sommaren in igen!

Och det senaste som hänt nu är att micks fyllde 19, middag i hennes nya lägenhet samt en massa vin! Efter det följde krogen där någon idiot helt förstörde min kväll genom att stjäla mitt älskade busskort samt min lapp för jag hade hängt in kläder och därav var jag tvungen att leta reda på någon vakt/ägare eller var han var så jag kunde få ut mina grejjor! usch och fy. Men trots allt det så tyckte jag ändå det var helt okej, eller så hade jag druckit lite för mycket för att se att det egentligen var mycket folk (tyckte att det var relativt lite och därför himlas skönt!)

Nej men jag är väl inte "klubbtypen" går helldre och tar en öl eller något och samtalar med folk. Där man då hör vad man säger! haha Ska också detta år lyckas gå ut skolan haha och därför måste jag kila iväg till den också!

Och, ska upp klockan 6 så nu ska jag sova =) Hoppas vi hörs, Puss!