hem ljuva hem

Kom hem från jobbet för någon dryg timme sedan men for iväg till konsum för att köpa tråkiga saker som mjölk och diskmedel. Men nu står mamma och gör mat så jag hinner sitta här å slappa lite men tänkte återgå till min älskade bok som jag läser just nu! De är Lisa marklund som skrivit den och den heter Livstid eller något liknande? haha har inte så bra koll inser jag ;)

Idag hände inte mer än att jag slappa fram till 2 då jag for iväg till jobbet. Lite segt men orkade verkligen inte med något.. dock fixade jag mitt abonnemang hos comviq så nu den 8 augusti ska jag be om slutfaktura så slipper jag de (A) men men nog om tråkigheter!

Om man tycker om att räkna ner som ajg gör då ajg inte har något tålamod så är de 21 dagar kvar tills jag får höra min bebis hjärtslag för första gången och som ajg verkligen får det bekräftat att allt är bra med min älskade bebis. Det är 22 dagar kvar till Jag åker till Spanien med Sofia och Maria ! ska bli så skönt med värme och utomlandskulturen.

Vad har ni gjort/ska göra i sommar då? =)

PUSS


Bebiskläder!

Hej alla gullungar! Gick faktiskt upp halv 11 trots att jag glömde ställa klockan. Och jag som skulle till stan? haha jaja blev lite struligt (A) får åka dit imorgon istället för nu har jag riktigt brottom till jobbet så ska springa in å ut ur duschen typ haha!

Här är bebiskläderna jag fick i fredags riktigt mysiga =))



Så blev apdålig grafik ser de ut som nu men ni ska ju bara se hur söta de är!! kolla på de små strumporna hihi helt såld!! älskar den randiga dressen!

En tredjedel avklarad!

I ett dåligt försök om att lägga in lite sommar bilder iförrgår så lockade sängen mer! Idag hade jag då planerat att lägga in dem men hittade roligare saekr som clocky! Helt amazing jag vaknar ju inte på morgonen eller jo efter mycket om och men och en väldans massa snooze. Så här har vi clocky helt underbar sak som flyr på morgonen tills man hittar honom å stänger av hans irreteradne pipande ljud! LOVE! En annan favorit är Flying alarm!

Kolla vidare ni också på Coolstuff!!

Nej känner mig som en jävla reklamare! haha Fick btw mina första bebiskläder i fredags =) Av jimmi men älskade vän/beror !! Gulliga små sparkdräkter i blåa nyanser samt strumpor!! Inte lång tid kvar en tredjedel är avklarad men känns ju som en evighet! Vill ha min bebis här nu och bara hålla om den hela dagarna å pussa åå va mys de ska bli!! =D

Uppdate from work!

Så sitter å jobbet och nu är de hel dött för en gångs skull. Och de som sa att helger var lugna? Nu börjar det i af att bli riktigt kul när man börjar lära sig hihi =D imorgon blir det sol och bad! Och snart blir det middag hos madde MUMS säger jag bara!

Hoppas ni har det trevligt ute i solen alla sötnosar!


Absolut!

Herregud jag kan inte prata längre jag säger absolut i varje mening och snackar mycket segare och tydligare! Tror även min svenska har förbättras. Gisses arbetsskador efter tre dagar? är de möjligt...


Jobb följt av god mat och glada miner!

Så kom jag hem för en stund sedan! Har jobbat även idag det är faktiskt riktigt kul det ringer hemskt trevliga människor emot min förvåning då. Efter det följde god middag på mongolisk restaurang där dock colan var väldigt avslagen å jag är dunder sugen på cola så blir nog de första jag får köpa imorgon bitti!

Runt bordet satt riktigt trevliga prickar var längesen jag träffade allihopa men Maria tog ju priset då vi inte träffats och umgåtts på ett par år nu. Så var hemskt trevligt träffa alla i af. Imorgon ska jobba som vanligt känner jag nu haha men efter de är jag bort bjuden till Madde på middag! älskar hennes pappas mat MUMS=D

Efter det ska Maria ha inflyttningsfest som jag bara måste gå på! Jätte kul att träfffa dem igen alltid så söta å glada =))

Men känner annars att mitt liv står ganska stilla nu när jag börjat jobba igen. Blir jobb, träffa vänner å aa sova när jag kan! Och har som vanligt inga bilder att bjuda på då kameran låg i botten av väskan hela kvällen,.. ovanligt? haha!

Puss på er!

hungrig!

Sitter på jobbet har ingte att göra.. får inga samtal och har inte fått på någon timme så nu sitter jag här å kikar runt! Lagom kul? .. lättförtjänta pengar i af ;) haha annars är jag bara hungrig men hemma om typ 1,5 timme då blire krubb!!

Ingen som har lust att dra något dö trist skämt så att jag får skratta lite*? haha har konstigaste humorn å älskar skämt såsom denna.

Två elefanter var ute och flög då den ena flög in i ett husfönster.
Då fråga den andra elefanten "bor du där eller?"

haha ja som sagt riktigt torr humorn! Kram på er!

Så var man 19 och ett år klokare(?)

Nja vet inte hur väl klokare stämmer in men kanske något ;) Så i af första riktiga dagen på jobbet gick mot mina förväntningar riktigt bra! Man lärde sig snabbt när man var tvungen att leta själv å trixa men de gick bra. Hade även bara 1 skrikig kund, tycker jag var bra? trodde alla ringde in å skrek haha men hade väl fel ;)

Mer idag så tycker jag bara att min mage växt :O bara under  dagen haha! lite knasigt men den känns mkt större nu än igår men antar att min lilla Sak i magen vill börja ta plats nu när de är dags att bara växa =) den har ju utvecklats klart nu så om 6 månader kommer Saken. Spännande de kan bli =)) hihi

Nej ska upp runt halv 8 så sängen lockar nu! Fast skulle dock vara mycket mysigare om man var kär alltså sådär riktigt ny kär och låg brevid just den där snubben å ni vet när man vill men inte kan sova för man inte kan sluta kolla på honom? Aww va jag älskar den känslan dock var det typ ett och ett halvt år sedan jag kände så där men aa de slutar ju ganska snabbt också haha!

God natt!

Nytt jobb, nya möjligheter!

Sesååå =) Gårdagen blev ju pannkaka ända tills jag väl kom iväg haha! Blev en tripp till stan, nervös som jag redan var för de blodprov jag skulle ta så hände både de ena och andra. Väl i stan hittade jag ett par helt UNDERBARA skor och sedan ett ytterligare par men ja eftersom att min plånbok känns helt tom (även fast jag har utlånat X antal tusen) så motstod jag faktiskt.

Väl i af påväg till sjukan ringer de från Uniflex "vi har ett jobb till dig, sugen?" nja kanske inte använde de orden men absofuckinglut att jag vill ha jobb! Kundservice å lalla hela dagarna? ja tack! Så var där på utbildning fårn 08-20 idag lite segt å jag är typ DÖD men de vare värt. Får ju penagr ;) hihi!!

Men ska som sagt upp och jobba då imorgon =D 10 - 20 så måste nog sova.

Kram på er !


God(?) morgon!

"Stefan ska du också upp, eller är det bara torkel.. ? OJ TORKEL FAN SHIT! TORKEL ÄR DU VAKEN? VAKNA DÅ VAKNA! Men stefan han är i köket jag tror inte han hör dig." Efter detta ytterst älskade samtal så följer "Skynda dig Gunvor! Vi måste gå, hallå SKYNDA sa jag .. jaja tack i af där vaknade jag pigg som en mört 08.15!!!

Efter det tyckte jag att mat lät lockande. Men hatar att göra frukost så tråkigt och aa.. tråkigt! Så jag gör ris. Sköljer av riset och lägger på ett lock för att låta vattnet koka upp och väntar .... väntar ... väntar SHIT RISET! och möts utav illaluktande rök i hallen och hela köket YES för jag kan verkligen göra ris? nej nej får bli att fråga mamma om pengar å käka något ute för jag är hungrig jätte hungrig!

Men lagom rolig morgon har man i af haft samtidigt som man drömt mardrömmar om blodproven idag! Klockan kvart över fyra blir det iväg till barnmorskan för att se så allt är bra med Saken! 

PUSS 


I'm cool, r´ you?

Så har även jag fångats av den storslagna sex and the city filmen I'm like inlove in love!!! den var grymt bra och en riktig tårdrypare! Innan bion var de en lååång promenad då vi skulle kolla in lite second hand butiker men insåg snart att de var stängt!

Mer idag så har jag bokat en resa!! UNDERBART älskar sånna här oförberedda saker smaskens =) Blir till att åka med Sofia, hennes mamma å nya pojke ;) sedan Maria. Lovely <3 En vecka till Spanien - Alicante, sol bad å en massa sevärdigheter.

Nu roppar sängen här bakom a.k.a soffan (A)

Puss på er!

Morgonstund har guld i mun.

Idag vaknade jag hyffsat tidigt, i af för att vara mig =) redan vid tio vände jag och vred mig i hopp om att somna om men icke sa nicke! Så halv 11 gick jag upp och började i all hast att få tag på N vilket är omöjligt .. men men nog om honom vill inte bli arg eller uppspelt! haha

Idag blir det stan om någon timme eller två för att kolla in massa second hand butiker MUMS =) efter det följer Sex and the city filmen som jag än inte sett (A) hihi! Denna dag blir alltså att tillbringa med mina kära vänner Sofia och Maria. Även Jeppe kanske följer med mot min förvåning efter jag sagt vad vi skulle göra haha men även killar kan chocka ibland ;)

Och vet ni vad? Jag var själv hemma igår med mormor i ett par timmar då SAW 2 gick på tv och dum som jag är så måste jag ju såklart kolla på den utav alla filmer! Gissa om jag var rädd? Nej fan som för ett par dagar sedan när Maria och hennes mamma var här och spela kort då kolla vi också på SAW å en annan skräckis! Nu får de vara nog jag får snart men för livet =D mohaha!

I af God morgon och hoppas ni får en fortsatt trevlig dag =)


God mat och trevlig humor!

                                   
Så har man kommit hem från middagen för någon dryg timme sedan. Blev mumsig pastasallad och alkoholfritt alternativ för min del. Konstiga skämt och en massa skitsnack bjöd kvällen mer på och det avslutades med sundae glass från mcdonalds med den älskade chokladsåsen!! Mycket kul må jag säga.

Stress å återigen mer stress!

Är så himla stressad nu har legat i sängen HELA dagen har visserligen varit dunderskönt men herregud!!! om 33 minuter ska jag stå nedanför tunnelbanan och jag sitter i pyjamas hej jag är bra?

Försöka hitta kläder är omöjligt i min garderob som ser ut som en stor klädhög på rean!!

Nej åter till de jag borde gjort innan!

PUSS OCH HEJ!

"Nås på nallen"

Satt och kikade igenom MSN för att se om det fanns någon rolig att prata lite strunt. Till min förvåning heter en pojke "nås på nallen".. Säger man fortfarande så? haha såg i af lite kul ut!!

Idag har jag inga planer alls. Tänkte vika lite tvätt åt mamma inom den närmsta timmen och typ baka? Annars ser det helt dött ut! Alla är typ bortresta eller jobbar eller något annat gud vad jag hatar att vara arbetslös ibland! Börjar bli riktigt rastlös!

Fast jag vet vem jag vill träffa i af ;) haha eller vilka kanske man ska säga? .. men de är hemligt =D


En solig tisdag

Wohooo jag har kört bil för första gången! Och vet ni vad? jag kan starta en bil felfritt!! och rulla framåt men det var fan inte lätt :O mamma gnällde ju hela tiden på att jag trycker på gasen för mkt men men.. man lär sig väl? Hoppas det! haha Trodde dock att jag skulle klara av att ta körkortet innan mitt ex Emil alltså åldersmässigt då men fan de sprack ju.. men men jag hinner ju ta det innan jag fyller 20 i af så slår brorsan ;) hihi

Mer idag så jag har endast solat och badat as mys! Efter det vare lite sovande sen nu tvättar jag. Hemskt kul ......

Tycker att min blogg ser så typ fattig ut på bilder så lägger itne lite gammalt eftersmo att jag är en usel fotograf som aldrig tar bilder =D CIAO



haha jaa ett gott skratt får man i af!
1, jag som liten!
2, bror å söt söta ödlan
3, Jonas W å min bror på deras avslutning i 9an 2004
4, Torkel och jokitalo
5, Jeppe filar naglarna, jag finner alltid bildbevis på bra saker ;D mohahah!


Mord VS Blommor!

Åååå jag är så ARG så det finns itne!! jag har inget tålamod för något sånt här. Vill bara skrika ut till världen hur jävla värdelös och blåst du är!! Men de är lungt vissa av oss kan ju visa lite mognad i af!!

Till roligare saker ... idag har de bara hänt stört trista saker.. kanske? Var på arbetsförmedlingen i hela tre timmar kul? nej !! Men hittade dock under tiden två söta baslinnen. Sedan blev det sängen när ajg äntligen kom hem. Och nu sitter jag här, nära nog att begå mord för jag är så arg! och ja hoppas FRA eller fan de heter tycker om att läsa min blogg nu också när ett av dess sök ord dök upp ;) mohaha!

Hoppas ni har det trevligare än mig =) nu ska jag plantera blommor så att de inte dör.. för jag är ju egentligen snäll?

Blommor och barnvagnar!

Så var jag äntligen hemma! Idag vaknade jag sent riktigt skönt! bortsett från att min bror tappat nyklarna och ringde självklart och väckte mig vid 4 kvisten.

Vid ett åkte jag och mamma iväg till farsta för att köpa blommor. Hittade endast rosor så var att åka vidare till haninge - bauhouse! Innan bauhouse svängde vi förbi Babyplanet eller vad det hette och jag såg tre super fina barnvagnar, men tänker dock inte bestämma mig än så :P Sedan när vi gått runt på bauhouse i EVIGHETER så åkte vi istället till nästa blommsak där vi hittade restrerande blommor =D

Väl hemma var det duschen som locka för att sedan springa iväg till spånga. Trevligt hade vi förutom himla människor  som itne är frrån stockholm och pratar illa om oss framför mig, gud så jag blir arg!! haha jag älskar stockholm, nu var det officiellt!

puss och godnatt!


20 min sömn och Silja line!


God kväll alla glada =) och mindre glada(?) haha i af! Åkte som sagt båt idag även fast det känns som igår då jag totalt däckade direkt när jag kom hem! 04.30 ringde klockan imorse och senast jag kollade på klockan i panik om att kunna sova alls var den run 04.00 .. mindre kul men det var bara att ta sig upp!

Lik som ett spöke möter mamam och jag upp vårt sällskap som bestod av två vänner till mamma och dess döttrar, kännt dem väldans länge så döttrarna är med andra ord mina vänner!

Väl äntligen på båten åt vi frulle som ledde till kortspel och en massa skitsnack! Sen var det mumsig lunch och ännu mer kort =)) kom som vanligt hem men NADA till mig själv haha! fick bli godis till brodern istället ;)






Nej nu ska jag sova :) eller förhoppningsvist. Blir arbetsförmedlingen tidigt imorgon för min del! =D

Kreditors kundtjänst på morgonkvisten!

Åååh så jag är irreterad men efter en sådär 5 mail och 2 samtal till kreditor så skulle de ännu en gång skicka mitt avtal som jag ska skriva under samt efter det skicka min räkning som jag väntar på i 2 månader .. SEGT!! eller min och min inte ens jag som ska betala den utan bara jag som får skit för de om den inte betalas :P haha så nu var jag sur när jag ringde! Men de löste sig, sa hon i af ..

Mer än så har mitt natt varit ganska ostörd vaknade vid 4 tiden av ett sms LITE otippat kanske? Fast jag vägrade såklart svara och gick upp på toa istället sedan sov!

Mer om min hemskt dåliga morgon så såg jag att mina pengar som jag FORTFARANDE väntar på ej har kommit så nu börjar jag bli arg med andra ord! Innan var det mest irreterande att inte se de på kontot men nu är jag bara arg.. usch vilken morgon!

Nej inge mer negativa vibbar! Igår träffade jag Afrodite på en fika i medis, såklart gamla heliga stället La vance. Såhär såg vi ut hösten 2004 ;D



Och de här är oss från 2008!


Nu ska jag till stan för att kolla barnvagn! PUSS

Second hand shopping!

Nu ska jag strax trippa iväg för att åka å shoppa på second hand! Förväntar mig i af att hitta en väska. Det borde inte vara så svårt, eller hur? Och eftersom att jag åker med sofia så blir det nog en del kort jag kan bjuda på sen ;) sjävl är jag såååå dålig på att fota bra ;D haha förstår mig inte ens på min kamera mer än hur man tar ett foto =D

Igår var det liverpool igen å jag vann ;) hihi första omgången blev det dock en stor förlust för mgi (A) å jag är en GRYMT dålig förlorare.

Och nej jag och Nadim - pappan är inte tillsammans. Han finns inte i mitt liv mer än att han kommer att vara pappa till mitt barn.

Nu fick jag hemskt brottom också ;D haha! PUSS och god morgon för er som nyss vaknat :))


Illamående och hunger

Just nu mår jag pissdåligt! ont i magen eftersom att jag har magsår.. kan inte ta mina tabletter då de kan vara farliga för fostret vilket leder till att jag mår hemskt illa!! Tänkte värma min vetekudde snart och ligga med den i några minuter så kanske det blir bättre :) Mer än så så måste jag gå och handla! Har ingen mjölk och knappt något toapapper haha!

Å sen tänkte jag och mamma dela på en pizza till middag =) ´jag brukar vara stor i maten men just nu äter jag mer regelbundet och dricker en himla massa té istället =D

PUSS

Choklad å mjölk!

Kom på såhär i regnovädret att jag köpte choklad igår MUMS! så nu blir det till att glo film å äta choklad =)

Och som svar på - fråga så finns pappan med i bilden. Han heter Nadim och fyller mot slutet av året 19. Men han studerar dock fortfarande. Han och jag är vänner.

Men mot soffan!

PUSS

Godmorgon!

Är det inet lite mysigt när det regnar? Plus att då hinner jag med det jag skulle gjort innan helgen, alltså tvätta och städa.. hehe! Hade inte sån lust när solen sken och badet locka precis :)

Mer om mig själv till nya läsare! Jag är snart 19år och väntar mitt första barn som beräknas komma i slutet av januari. Fritiden spenderas till vänner och familjen som beror av mamma och bror. Annars gör jag inte så mycket. Fråga gärna om det är något ni undrar =) Och glöm inte bort namnförslagen! haha

Igår må jag säga var en riktigt trevlig kväll! Träffade några vänner som man inte träffat på jättelänge så var riktigt mys att se dem :)

Bjuder nu på några gamla bilder! haha smått roligt =)
 



vinter 04
vinter 05
juni 05
sommar 05
juni 06
september 06

Bilder m.m...

Ja innan tolv blev det ju inte alls! Men tog evigheter att bara tömma kameran till datorn.

Trevligt med sol! Igår var det även då bad men hade inte med mig kameran då den ladda =) Var lika mysigt då fast väldigt blåsigt må jag säga. Idag blir det en tripp till Farsta C, tänkte svänga in och kolla på H&M om de fått in den där söta dressen till bebisar MÅSTE HA! Jag vet för tidigt att köpa men jag är så kär :)

Men i af nu till bilderna =D



1, Pontus och bror
2, Brors försök till dykning.. aj?
3, Visst är man vacker.. haha! Charmigt..
4, Sofia steker ;D
5, Vassen smilar

Ha en fin finare dag :) Kramar

"Din ålder borde vara 37 år enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse"

Jag vet ju dock inte om det var för att jag föll i att jag väntade barn.. men men! Enligt mitt minne är jag fortfarande 18? .. Mer om igår istället! Vi gick hela vägen till flaten.. tro mig det är långt!! tog väl en halvtimme så idag mår mina fötter inte så bra. Har redan blivit erbjuden skjuts av min söta mamma! Så idag blir det inge gående. Skönt de ;) Tänkte även få in lite bilder från igår om min dator vill vara med! Så håll utkik de bör komma innan 12 ;D Ha en underbar dag i solen =) kramar

Namnförslag!

Ge gärna namnförslag på den ofödda saken :) De jag är inne på just nu är Oliver, Lukas, Thea, Jacki och Wilma :) Kramar!

Sol, bad och shopping!

Fick hem Halens höst katalog, snacka om att jag är glad! haha hittade en jätte söt.. hmm vad ska man kalla den typ kofta kanske? Sedan tre par skor. Fast jag beställde fyra för jag kunde inte välja mellan två par stövlar så beställde båda så får vi se om de är något för mig =D

Mer idag så åkte jag tillsammans med Sofia till eriksdalsbadet =)) riktigt skönt att vara ute lite i solen eller vad tycker ni? Imorgon ska vi också sola å bada =D fast då på flaten, mysigt värre! Så blir att promenera till flaten tar väl 20 - 30 min och när vi kommer hem ska vi även cykla till farsta! Gud vad mycket kondition jag kommer att få :)


 dgdsfsafsskostövelrund

Beställde grön, lila och svart koft/tunika någonting :P haha! blev helt kär :) Sedan är inet skorna helt lovely? Me like ;)


I´m back ;)

Heeej!!

Min dator som jag har haft i två år återlämnade jag glatt tillbaka till skolan! Så måste köpa en ny =) men nu har jag i af tagit mig an att fixa min brors rum och kopplat in vår stationära dator!!

Men vad har hänt den senaste månaden då? Ja jag tog studenten vilket var SUPER kul =D ska eventuellt tillbaka till skolan i Augusti dock och fixa några betyg (A) haha! Men de löser sig ;) Sedan är jag gravid, alltså jag ska ha barn :) super kul det också. Förväntar mig att föda den 26 januari men man kan inte räkna ut något exakt datum alls och det mer säkra datumet får jag reda på efter ultraljudet som är om 7 veckor :)

Innan det har jag tid om typ 3 veckor? .. livrädd ska ta blodprov vilket jag hatar ber till gud att jag inte svimmar haha!!

Imorgon börjar väl dagen med intervju klockan tre sedan hoppas jag att solen väntar på mig så att jag hinner till flaten en stund i af!! behöver lite färg ;) hihi

Hur har ni haft det så här i början av sommaren? :)