Mitt hjärta

Min lilla favorit Lukas kan säga jag älskar dig.


En helt vanlig måndag

Står(?) på jobbet för tillfället! Snart bär det av hemmåt =) Eller nja om drygt två timmar iaf. Då blir det som alla andra vanliga vardagar hämta pluttis, laga mat, leka lite sedan få Lukas i säng å få lite egen vilotid innan det är läggdags för mig också! Måste lägga mig innan 22 annars är det kört att gå upp 05.30.

Men det är samtidigt skönt att arbeta =) Man blir ju galen utav att gå hemma hela dagarna. Visserligen var jag sjuk förra veckan men ändå, lite uttråkande är det!

Börjar även känna liite stress inför kommande flytten. Vill verkligen hitta något innan sommaren men de finns ju knappt några hus ute? Eller så är det bara att banken räknar lite sjukt när man väl ska ta lån.

Jaja de löser sig =)





Babyland, Ikea och fika hos Thomas föräldrar :)

Såå har man äntligen slutat må illa! Så denna dag har bjudit på lite äventyr minsann! Började med att jag vann kampen mellan mig och Lukas imorse angående vällingplace vilket resulterade i att Lukas somna om till klockan nio!!! Efter det så blev det frulle och lite annat morgon göra sedan gled vi iväg för att plocka upp Ninni!

Vidare till babyland och lite vagn spaning, Lukas ska få en brio spin till våren :) Och de andra två ska skälvklart säljas! Vi eller ja, Thomas köpte en jätte fin besafe izi kid x2 till Lukas också då vi verkligen behöver ha en i mammas bil också. Fick super hjälp utav snubben som arbetar där också för att montera in den DET gillas! Haninge var totalt värdelösa!



Nu har jag skapat två projekt här hemma som jag borde avsluta ikväll? Måla om en byrå och plantera om blommor..

 


Sjukstuga

Trevligt med att vakna runt midnatt natten till måndag med att behöva springa upp och få upp all mat som man proppat i sig under dagen. Hade världens bästa Thomas som hjälpte mig massor under natten med att hämta vatten, hink ja you name it..

Sedan har jag även en underbar mamma som kom på måndag morgonen för att hjälpa mig att få Lukas till dagis. Å Lukas, min finaste bebis! som dock inte är en bebis längre men ja ni fattar (A) Han stod t o m och hosta vid toan med mig och spottade lite. Skönt att han inte blev rädd bara. Å sen fick jag en hel överdrös med pussar innan han och mamma rulla iväg till dagis.

Blev läkaren på kvällen efter två samtal med vårdguiden och ett med huddinge vårdcentral. Två timmar på akuten, ett stick i fingret och en läkare som knappt kunde uttala sig. Sa mest, ja du tillhör inte riskgruppen så vi tar inget test. Jag var på tok för trött att ens argumentera emot då det finns tre olika riskgrupper och jag ingår i två utav dem.

Men idag mår jag bättre åtminstonde. Jag spyr i af inte så det är ju alltid possitivt! Plus att jag tog mig till dagis helt själv imorse också. Världens finaste Thomas kommer med mat om någon timma sedan tar vi bilen till dagis för att hämta pluttis =)






Semester?!

Jag behöver tips på BRA semesterorter i sverige. Vi har bestämt oss för att inte lämna Sverige något iår :) Får bli någon utlandstrip om ett år eller dylikt men det är för mycket annat som händer just nu inför sommaren som gör att vi inte orkar planera in det också :)

Gotland är vi väldigt mycket inne på nu, vill bo relativt nära visby isåfall. Någon som har något förslag där?

Förresten gällande husplaner så har det kommit ett till ute på Gladö. Thomas har lovat att ringa mäklaren på måndag jag hoppas verkligen att detta är ett hus mer för oss. Är himla jobbigt med husletande! Tur att man bor i sthlm och människor säljer ofta i af =) Kommer säkert komma mer till våren också!






Nästa vecka

Känner att det börjar bli ganska mycket nu är en del att ta tag i så att säga. Ännu mer panik blir det väl om vi känner att Gladö huset passar trotts utbyggning etc.. men vi får väl se :)

Onsdag är vi båda lediga från jobbet så Lukas får hänga på dagis ett par timmar så vi hinner få iväg en del saker i af! Blandannat så ska vi träffa Thomas mäklare som ska värdera hans lya, lämna in hans dörrar på omlackning, äta lunch ute i LUGN och ro haha å så eventuellt kika på gladö huset.

Angående de huset så MÅSTE jag ha körkort innan vi flyttar dig varpå man blir lite stressad. Ska ta å ringa min gamla körlärare på onsdag då jag har lite tid över eventuellt att man åker förbi. Känner att om jag ska köra så blir det med honom som ändå hade godkänt mig för uppkörning..

Jaja dags att jobba igen! Ikväll ska jag btw träffa Thomas föräldrar, nervöst? no shit...





Planering

Det här med rutinerna börjar rulla igång *peppar peppar*! Igår slocknade Lukas i bilen på g hem så runt kvart över nio låg han i sängen :) halv 8 slog han sedan upp ögonen själv! Snälla låt det bara fortätta nu också!

ATM är det reklam på toyota bilarna. Någon mer än jag som är dö kär i urban cruiser?


Ne shit va fin den är!

Lukas är på dagis sen klockan 8. Vi har bestämt att han ska dit klockan 8 åtminstonde tills rutinerna sitter. Samt att det är bra för honom att är frukost ordentligt med de andra barnen osv.

Det här blir nog bra =) Har världens bästa stöd ifrån Thomas också vilket gör allt 100ggr lättare. Han är guldvärd ska ni veta. Längtar som en tok tills dess att vi bor ihop. Ska väl planera lite mer på onsdag då vi båda är lediga måste styra upp med lite körlektioner osv Ja en hel del att ta tag i.






Husplaner

Gud så skönt det ska bli när vi äntligen hittat VÅRT hus. Just nu snurrar det bara för mycket i huvudet.. förhoppningsvis klarnar det lite när vi löst första biten med värdering utav Thomas lgh samt fått något slags lånelöfte.

Har i af ett favorit ute vid Gladö kvarn synd bara att det är så litet..



Se alla bilder HÄR.

Hittade annars ett ute vid stuvsta också.

Välkommen till Fågelvägen!

Se bilder HÄR.


Tips uppskattas ska jag väl tillägga =)

 

 

 


Rutiner!

Vi har börjat med riktiga rutiner här hemma med Lukas men inte är det lätt.. kan ta upp emot TVÅ timmar innan han somnar? Och då väcker jag honom senast 8 på morgonen så får han enbart sova max en timma på dagis. Var på uppföljningsmöte på dagis imorse så vi kom överens om att jag ska börja väcka honom 7 och gå till dagis redan klockan 8 bara för att få in rutinerna rätt även om jag arbetar kväll.

Hur gör ni där hemma och vilka rutiner har ni för era tvååringar?

Nu är det dags att bege sig till arbetet igen! Hemma nio då blir det bums i säng.





Lukas gillar sin barbapappa!


längtar!

Nu har jag varit duktig och svarat på kommentarer gällande lösenordet =) Men är lite virrig så ni får skriva igen om jag glömt någon.. eller om ni glömt ;)

Idag är det hockey på tv och då försvinner T.. verkligen super roligt! men men man får väl se fram emot att det blir bättre när vi bor ihop :) längtar massor. Dock är det en djungel att köpa bostad i sthlm. Men förhoppningsvist så är det löst innan sommaren i af!

Sitter ATM på jobbet. Väldans lugn dag faktiskt =)

Ne har verkligen ingenting att skriva. Blir nog mer på privata bloggen i fortsättningen! Ska bara ta mig an och hitta tiden till att skriva!






Byta lösen!

Känner att jag måste skriva av mig lite och kommer därför nu att byta lösenord enbart för att jag måste ha stenkoll på vem som har det osv =) Löjligt kanske men då får jag banne mig vara det! haha

Nu borde jag dock hoppa i säng men byter imorgon så om ni vill ha det nya - lämna kommentar =)




Lite fel tidpunkt

Det finns ju en liten grej som jag fasar för.. dock ingenting som bör vara aktuellt ännu hoppas jag. Vi får väl helt se vad tiden har att visa =) Men jag är sjuuukt nervös! haha

Det går nog bra oavsett =) Har världens bästa pojkvän som är sådär tokunderbar som man bara kan vara! Idag ska han dock på hockey.. ja sånt ogillas! Dock så måste han komma iväg på lite saker med sina vänner också men det är så trist att vara hemma och jag hinner inte gå någonstans heller då jag arbetar till strax innan 19..

Jaja nog om ingenting =) nu ska jag jobba på lite hära!


Pic på maria och sofia från spanien, sommar sol, semester och värmer JA TACK!


Mina finaste

Ni får ursäkta den brutalt värdelösa uppdateringen :) Men ända gången jag egentligen hinner är mellan samtalen på jobbet. Var av mina bildlösa inlägg. Men tycker att jag är duktig som i af är inne här!

Tiden utanför arbetet går till min älskade son och min finaste pojkvän Thomas :) Inga ord beskriver nog lyckan just nu hemma. Ser verkligen fram emot vad framtiden har att erbjuda oss.

Lukas däremot pratar, pratar och pratar.. massa ord man knappt förstår men också de man förstår. Menar täcke heter nicka? Låter som att han ber om dricka så om jag vaknar på nätterna utav honom blir jag liite smått förvirrad haha.

Han har nog även fått de flesta tänderna nu. Jag har gett upp min uppdatering utav Lukas fram till två år då han pratar för mycket och tänderna sprack upp alla samtidigt.

Men det är kul =) Han utvecklas något enormt varje dag. Blir trottsigare också för vår dag ;)

Nytt år, nya möjligheter!

Nu har jag börjat att spara! Jag är så jävla sugen på en systemkamera nu. Speciellt till sommaren. För tillfället är vi påväg hem till Viccan med lilla Jamie :) Tog med mig paddan då de är tok långt att åka. Men vi har klarat resan bra hittils :) Helgen har spenderats mycket med Thomas men träffade också några utav hans vänner en stund på nyårskvällen. Trots att jag var något sliten och kraffsat ihop kläder åt mig plus lilleman på någon timma så var det skönt att komma iväg. Lukas har varit feberfri sen dess också! Nu har Thomas blivit dåligt, jag tror iaf magsjuk men inte han haha försöker dock förklara att vi ätit precis samma saker men ja männen har ju ett annat sätt att se på saker ;)