onsdag

Tjolahoppsan!
Så sitter man och degar framför datorn igen (A) nej men väntar faktist bara på Emil som är i duschen :) sen ska vi kolla den där "nya" spiderman filmen som jag hört är DÖ TRIST! men men =) Idag har jag bara jobbat, jobbat å jobbat. haha lite kul igår, somnade vid 18 tiden och vakna inte förens imorse runt 7.. hade nämligen suttit uppe hela natten innan med lite tjejkompisar men det va mys! Den här veckan kommer däremot bli så jobbig! jag och mamma ska nämligen måla om hela vardagsrummet samt möblera om typ allt på TRE dagar.. inte kul. Men men bara å kämp på =) Sedan blir det ju 18års firande nästa vecka för min del =) samt jobba typ hela veckan.. haha

men nu måste jag kila iväg! ha det så fint :)

Haninge med mams!

Så var en ny dag avklarad. Har varit iväg med mammsen hela dagen som sagt, köpte resväska, blev dock en svart istället för röd men men.. försökte även hitta min mobil någonstans men ikke! Det får bli någon annan dag när vädret är lika tråkigt och mamma är ledig och kan köra runt mig =) Min mamma däremot hittade sina himla stolar som hon tjatat om plus dynor till balkongen.

Efter att vi varit och handlat lite smått fortsatte vi helvetet hemma =) bara röja och ner och slänga osv, så nu är man inprincip helt slut! Imorgon blir det jobbet, kommer bli så segt att komma iväg då man fått sovit lite nu några dagar men ska få iväg mamma på morgonen också så ska försöka flirta upp skjuts =)

Men nu ska jag som sagt glida iväg till tv;n och dega äta lite chips å dricka lite gott :) Kram och go natt!

Seg fredag

Hej alla glada!

Inte skrivit på ett tag men känns som att jag har så himlans mycket att hinna med. Ska måla om hemma och fixa och trixa med lite små saker nu innan födelsedagen. Ska bli så himla mys! Men det kommer vi till om hur dem dagarna var efter :) Så idag har jag heller inte gjort så mycket mer än att rensat ur saker ifrån vardagsrummet känns som att det känns ganska bra att göra det när man ändå ska måla in så man inte bara öser in allt skit igen som man egentligen kunnat slänga. Imorgon däremot ska jag till Haninge och kolla på en ny mobil med mamma för tro mig det behövs! haha och resväska då! Sen skulle mammsen kolla och så måste vi handla åt mormor. Visserligen brukar inte jag följa med men kan lika gärna göra det när mamma är snäll och håller mig sällskap så.

Nackdelen med den här helgen förutom att jag har varit ledig och att det har varit hur skönt som helst så kommer jag inte hinna att träffa min lilla sötnos men får hålla ut till måndag :)

Jaja, nu ska jag få lite sömn i mig också :) Puss&Kram