Hej alla glada!

Så inte precis vad jag då är.  Känner mig typ nedstämd, trött, hängig och allmänt grinig! Usch och fy för mig själv. Men vad ska man göra, man måste ju ha några sånna dagar också! För mig beror det nog främst på att jag måste sova mera. Har väl drygt sovit 6 timmar nu dem här två nätterna tillsammans..

Men nu pratar vi om något roligare! Som kanske giftermål och barn? Gud så jag längtar tills man får det. Ni vet när typ nästan allt är perfekt. Eller egentligen gäller det väl bara att hitta den där speciella personen som man verkligen delar allt med och då att det självklart håller i längden också. Jag antar väl att jag hade typ allt de man kunde önska sig och att man bara var tvungen att fortsätta framåt men nånstans på vägen så gick det fel rättare sagt var det väl jag som gick fel någonstans. Och på den vägen jag trampa fel gjordes väl lite för många misstag. Men nu ska vi inte grubbla om det! Jag vill gifta mig nu, med någon som jag verkligen älskar och kan dela allting med. Sen vill jag ha två stycken barn! Fast inte nu, jag vill vara gift ett tag och verkligen känna den här kärleken bara mellan två. Sen vill jag ha små bebisar! I fall jag får en pojke så ska den heta Liam och tjej har jag faktist inte kommit fram till än,, några förslag kanske?

Och på tal om kärlek samt giftermål så har jag nu kommit fram till vad det ska stå i min förlovningsring
Amor vincit omnia som betyder kärleken övervinner allt. För man måste ha kämpat lite inom kärleken, ma n kan itne bara få allting serverat på silver fat utan när man väl har gått upp för dem där jobbiga backarna så är allting helt underbart. Ni vet bara dem där små sakerna som olika leenden, skratt. När man kan sitta tillsammans helt tysta kolla film och mysa lite men ändå veta vad den andra personen tänker. Helt fucking underbart! Att älska någon person är riktigt fint men att få det tillbaka, nej jag vene det är bara för bra för att vara sant känns det som.

Kommentarer
Postat av: Fia

Guud vad duktig du är på att skriva Emelie!
Ha det bra :)
Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback