Inte fattat än!

Imorgon runt fyra tiden kommer Torrie borrie å lilla Adam hit och hämtar mig + en massa flyttsaker! Jag har verkligen inte fattat det än. Inte ens då jag stod där själv idag efter at ha inspekterat städningen.. Helt sjukt att vi flyttar om tio dagar. Jag som är världens sällskapssak, verkligen avskyr att vara ensam. Ja jag vet jag har Lukas annars hade det blivit något mindre lya för min del ;)

Men hur som helst blir det till att flytta allt imorgon förutom lukas säng :) Blir så knäppt om han ska sova brevid mig i en annan liten säng då han kryper över än på morgonen och bums ned i golvet..

Har helt tappat bort mig i inlägget nu så får bli lite delat! Kan berätta kort om dagen :) Var på BVC 9230g (altså minus 120g) 72cm lång (växt 1 cm) å så huvudet låg på 46cm =) Alltså typ ingen skillnad =P Man ser på kurvorna att de börjar dra ut sig lite nu och inte bara upp upp upp! Efter det så vare möte hos min pappa gick helt ok! Första gången jag pratar me någon kurator liknande saker. Men det var helt ok :) Och efter de gått folk då åkte jag till huddinge och hämta nycklarna! Vet ni vad jag såg att jag hade? Sån där automatisk dörröppnare på portdörren - de gillas!

Sedan bar det tillbaka till Farsta c där vi mötte upp Matilda och maxxen =) Trevligt som vanligt ;) Just det, glömt köpa nya batterier till kameran men bilder kommer :) Ska försöka komma ihåg imorgon mitt bland allt flyttande!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback