Paj rygg ska bli hel!

SWEET DUDE! Herregud vad jag ÖVERANVÄNDER detta uttryck. Men vet ni? Jag fick remiss till röntgen så nästa vecka efter detta helvettes pluggande åker vi och röntgar min rygg =) HEJAMIG!

Sen imorgon blir jag blond igen. Citerar Abbe "Jag ska göra dig blond då + ett litet smile" DET GILLAS. Jag har saknat mitt blonda underbara långa hår från 2006. Nåja blond var jag senast för två månader sedan, väl? Men långt har det inte varit på bra många år. Så jag håller tummarna för att det växer en sisodär 10cm under natten.

Jaja drömma går alltid :)

Var även en sväng bort till huddinge idag och hämta kontraktet som legat hemma hos N sedan vi fick det. Så iväg med kopia till FK så att jag kan söka mitt bostadsbidrag och får jag detta utan krångel gott folk så har jag körkortet innan våren.

Och då ska ni få se på roadtrip! LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR! förhoppningsvis så har Lukas bättre kontakt med N då också så kan jag smita iväg på en utav mina barnfria helger annars får Lilleman helt enkelt haka på =) Så får jag typ överdrösa honom med leksaker och godsaker hela långa bilresan.

Jaja datorn funkar, typ. Får inte igång det mobila? Ska väl dit och gnälla någondag då jag orkar. Jag köpte en minilap för att rulla runt i sängen med den men nu har den ju en feting sladd som är i vägen.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback