Dead girl walking

Gud så jag gnäller hela tiden men jag är trött och har så himla ont i både höfter och axlar. Men bara 51 arbetsdagar kvar nu i af =D skönt det. Å snart kommer min älskling också! mysfaktor 100000000 =D

Idag har jag faktiskt hunnit med rätt mycket ändå. Har jobbat, skrivit jobbansökning åt bror, solat, köpt käk, ätit med Hanna och sedan slagit mig till ro framför tv:n =) Men de dröjde inte länge innan jag blev jätte arg över att vissa i vår jävla släkt är helt jävla inkompetent dumma i huvudet! USCH så morfar skulle vara arg på er just nu om han hade levt. Men jag vet att han vrider sig i graven ni är bara helt ja USCH!! Nåja var iväg till Årsta en sväng för att posta brodern ansökning också då den skulle vara inne imorgon sedan var det iväg för att hämta mormor!

Och imorgon flyttar min mormor =) till ett äldreboende i Stora sköndal. Hoppas hon trivs och att det är bra bara annars får vi söka runt desto mer!

Men nu ska jag kila iväg till sängen och glo på tv tänkte jag och sedan försöka sova. Eller kasnke orkar läsa några sidor tillsammans med en varm kopp té?



Natti Natti

Kommentarer
Postat av: Sofia

LUSSEBULLAR!!!! <33333333 (:

Postat av: Caroline

hallååå vart ääär duuu?

2008-11-14 @ 18:09:13
URL: http://sweetcaroline.blogg.se/
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Åh vad roligt med en självständig ung kvinna, du som är singelgravid! Ibland är ensam starkast :)

2008-11-14 @ 20:59:18
URL: http://tumadre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback