Fullproppade helger

Något jag verkligen älskar är när man varit duktig och spenderat alla fem vardagar i veckan till jobbet. När man orkat sig upp innan solen för att sedan komma hem på sena eftermiddagen! Och sedan får man helg. En lugn och helt underbar helg som endast spenderas med personer som får mig att le.

Nu ser mina helger dock lita kaotiska ut=P mormor flyttar ju på fredag vilket jag inte ens hunnit berätta, tror jag? Nåja ska bli jätte kul för henne att träffa andra gamlingar med samma sysslor osv även så att jag å hon får tillbaka vår relation. Den har faktiskt varit jätte bra =) men nu när hon nästintill bott hos oss i ett år så blir det lite turbulent =P

Helgen efter det ska jag och mamma rensa vinden och ställa spjällsäng och lite andra saker som kommer att behövas inom det närmsta halvåret längst fram så att vi inte behöver typ klättra när det väl är dags =P kommer nog även slänga en massa skit som vi inte har något behov utav alls. Menar senast vi var där så skulle vi bara ställa upp saker men kom även ner med 5 kassar fulla av kläder som skulle slängas, duktiga va? (A)

Sen helgen efter det så är det julpyntning som gäller. Å ska bli så himlans mys =) Första advent då också!

Sen äntligen är det sista julklappisarna som ska köpas där runt 5 december. Tänkte då lite dyrare klappar som jeans, skor osv som kan behövas bytas också och eftersom att det "bara" är en månads bytesrätt så får det bli då som jag köper restrerande =) Lite tråkigt om de inte skulle passa så har man lagt ner x antal hundra lappar på det.

Nåja snart kommer en elektriker och jag ska vara duschad och sminkad innan dess då Farsta följer direkt efter med Lizz =) mysfaktor 10!

Ha en underbar dag


Kommentarer
Postat av: Caroline

skitsnygg design du fått till!!! I like!!



Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback