Skrivkramp

Vet inte vad jag har lust att göra funderar på att skriva en argumenterande text om något. Har sån himla lust att skriva i massor bara! Nej blir nog att leta reda på något åkpåse att beställa hem till vagnen är så himla shoppingsugen! Eller lägga mig å kramas med mamma å glo på tv eller läsa en bok? .. Nåja här kommer bilder som jag lovade =)

Mormors nya lya ;)

Först bild på nya julgardinerna som jag och mamma hitta för kappriset 165 spänn på Hemtex =) Ska även köpa hem sånna men får se om vi har tid att åka imorgon annars är det nog försent då det var på rean. Andra bilden är på mormors nya vintrinskåp visst var det fint? Detaljerna som gör hela vintrinskåpet syns inte så väl men kan bjuda på nya bild när lamporna innuti skåpet kommer upp!

Sen är det en bild på en lampa vi köpte, det bara lyser (haha roligt ordval va) mormor om hela skärmen! Och gud så hon tyckte om den =) Sista bilden är på fotöljerna, bordet, en utav tre blommor, en utav två lampor samt lammskinnen vi köpte. Helt perfekta =)
Skriver ett till inlägg under kvällen istället, säkerligen snart då jag är på skrivhumör =) men då kommer även bilder på vår lampa samt tavlan!

Kramar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback