Noll fantasi m. bilder

Hejsan =)

Anledningen till att jag inte skriver så mycket är ju först och främst - TIDEN! Men också för att jag inte känner att jag har så mycket att skriva. Vi gör inte så mycket, umgås mest med de man vill lixom! Imorgon däremot kan jag ju berätta att vi ska på föräldrargrupp =) Första gången ska bli riktigt kul!


Tråkiga saker just nu är att jag har SUPER ont i halsen. Hoppas att det försvunnit tills imorgon annars håller jag mig ifrån alla möjliga människor då jag har så superlätt för att få halsfluss och vill ju inte smitta någon då de smittar frams tills dess att man börjar käka penicillin!


Något annat kul däremot är att jag fick mail från Andrej nyss =D å jag blir ju alltid super glad då! Han är så himlans söt varför ska alla dessa godingar befinna sig någon annanstans än sverige?


Funderar på att köpa en mini laptop, har hittat en dell superfin vit! Men inte helt säker än då man måste skicka in den för reperation om det blir något knasigt. Men ack så fin den är ;) Istället för bil haha måste hålla fingrarna borta från bilköpet tills efter sommaren!






Kommentarer
Postat av: Ruby och Milo

hahaha tjockis han är:D:D så söt!

Postat av: Jossan

Hej gummsan, gud sa han vaxer assa. Saknar er men jag har de great barnen ar hur sota som helst och landet ar toppen jag bara alskar det.. Jag vet en sak jag ska ha med mig hem sen iaf en ass coool sak!!

Ta hand om er!!



Puss och kram <3

2009-04-15 @ 18:51:26
URL: http://vossan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback