Jag kommer att spricka

Tankar som "jag är enorm, jag kommer spricka, jag ser ut som en ballong/ flodhäst" ja massa utav dessa tankar flödar runt i mitt huvud hela tiden! Speciellt jag kommer spricka haha =P Men min mage är verkligen stenhård!!

Bjuder på lite nytagna magbilder å så ser ni här nedan hur lill*n ligger också =) Man ser nästan det på utsidan fall man tänker sig haha!


Kommentarer
Postat av: malin

åååhh vilken gosiiiimage :)

Postat av: naddie.

eller hur? jag känner mig bara ful i vad jag än tar på mig nu! har fått hem H&M och elloskatalogen och satt och bläddra i dom. fy vad det ska bli skönt och klä sig vårigt/somrigt :Dlängtar!jag hittade faktiskt ett par svarta byxor på H&M för 198 som var min räddning! helt underbara! sen köpte jag ett par jeans där med som jag älskar...jag tror vår lilla flcika kommer någon gång kring bf 5 februari men jag vågar inet gissa än :D men man känner verligen att det händer saker nu och det är både skrämmande och underbart! hur mår du? kram2009-01-05 @ 21:54:20
URL: http://naddiegoespublic.blogg.se/
Postat av: carro

Wow Eke, nu är det verkligen inte långt kvar. Känns fortfarande helt overkligt hur vuxen man egentligen har blivit. Kommer du ihåg Marcus och Magnus, våra brevkompisar? Kvällen innan vi fick korten på dom sov vi i mitt tält på din baksida . . Det känns som det vore igår.Saknar dig massor tjejen!

Du har alltid varit en underbar vän.

2009-01-05 @ 22:28:28
URL: http://bellevue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback