Jag vill ha körkort nu!!!

Woow vi kan väl börja med God morgon? Även fast kvällen väntar runt hörnet..

Somnade inte förän 4 - 5 imorse igen då min hosta var riktigt bestående och jag tycker faktiskt att det lät himlans läskigt att min bebis blir lite "trög" så skippade den och stod ut med hostan istället. Dock mår jag väldigt väldigt mycket bättre nu. Men ska ändå ta penicillinen som ligger på apoteket och väntar. Känns som att det är lika bra! Har säkert någon slags infektion som gömmer sig i min kropp så.

Å mamma har tjatat hela eftermiddagen om indisk mat men så pigg att jag orkar sätta mig på en restaurang och se fräsh och frisk ut är jag nog inte. Har suttit här nu i 10 minuter kanske och är total snurrig redan nu så mamma får nog vänta till nästa helg fall hon vill dra med mig på de! Men kan ju hålla med om att de lät supergott..

Blir till att vila både idag och imorgon. Blir hemma i af på måndag också, just in case.. och sen får vi se om penicillinen har värkt lite så kan jag eventuellt jobba på tisdag!

Hur ser er helg ut? Något trevligare än att ligga hemma i sängen tillsammans med några liter vatten, cola å saft hoppas jag i af =D

Kommentarer
Postat av: Maria

det funkar aldrig att prata och sen låta dem sticka när som helst, får panik så fort jag närmar mig stället. Men jag får försöka stå ut sjuktiden, blir säkert frist snart :D

Postat av: Therese

Jadu emelie lilla.. Influensan it is! Uppdatera mig angående graviditeten! Jag är så nyfiken.

2009-01-10 @ 17:19:06
URL: http://theresens.bloggagratis.se
Postat av: Michaela

Orkar inte heller n¨got idag.. Har inte ens åtit :O

2009-01-10 @ 18:36:56
URL: http://michaelal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback