VARNING, Lång text i följd

Alltså försäkringskassan förvirrar mig TOTALT! Men jag gick på instink för jag orkar inte ringa en gång till.. Får väl se hure går =) Tänkte ringa dit i slutet utav nästa vecka i af å se så dem fått in alla papper osv.

Har i af begärt nu från den 19 Januari redan. Känner att jag nog inte kommer orka jobba.. får se om jag går till läkaren på måndag också och ber han sjukskriva mig veckan ut. Då är jag helt officielt borta från arbetsmarknaden. Skönt men samtidigt tråkigt .. och rolig lön jag kommer få i Februari? Usch nej.. två veckor sjuklön å så typ mini mini pengar från försäkringskassan. Nåja jag överlever =) Bättre så än att jag går å jobbar när jag inte har minsta lilla ork i kroppen.

Men nu när jag har så mycket tid över kanske jag borde fullborda vardagsrummet? Fortfarande en vägg kvar att ta tag i.. men jag å den där slipmaskinen är inte riktigt överens! Får se om mamma har ork att köpa den där super tapeten istället och klistra upp den i helgen? Då skulle jag ju faktiskt kunna finslipa det sista vid listerna bara och måla dem. Det jobbiga är ju bara att flytta möbler :| Jaja we´ll see =) Blir nog skitbra i slutändan! Känner bara lite stress då jag inte kommer ha tid på många många månader när bebisen väl är här =P

Men nu ska jag faktiskt försöka få lite sömn =) Sov bara 3 timmar innan jag vakna utav min lilla älskling igen så.. en annan anledning till att inte jobba, jag får inte sömn i följd. Haha är som att den redan är här lixom måste ändå upp var annan/ var tredje timma för att gå på toa eller något =P å som på följd är jag illamående utav trötthet istället men kan inte somna om. Har faktiskt kämpat sen 6 imorse!

Nåja natti natti, och god morgon till er som är på de viset =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback