Fullfart framåt

Hej hopp =)

Igår var vi på besök hemma hos Jonathan =) Han har nämligen flyttat hemifrån för ... ja för längesedan haha men jag har varit lite seg på att besöka honom! men hur som så var det jättefint med hans lite finare lite dyrare oljade ek golv som ska behandlas genom att man ska fukta det mycket LÄTT med vatten. Man kan alltså knappt skura. Och detta resulterar i små kaos då man har med min lilla plutt som kräks stup i ett haha =D Men var väl intressant också att se Jonathan springa runt för att torka spyor hela tiden?

Efter det så åkte vi hem och mös sedan skulle jag iväg på middag. Japp ni läste rätt - JAG! Vid sju snåret gick jag ned till när puben här nedanför med sex andra söta flickor. Där åt vi å tjattra på i någon timmas tid. Sedan bar det hem för min del - matdags! Vid nio tiden gick jag sedan hem till grannen och tjattrade vidare med desto fler söta flickor! Väl vid tio tiden tyckte lilleman minsann att jag skulle komma hem och natta honom! Sagt och gjort traskade jag hem på ca 20 sek och denna kväll tog det självklart över en timma att natta lilleman! Sedan sov han för natten och jag SMÖG ut till grannen igen för att sedan komma hem vid tolvtiden för att få lite sömn själv.

Var mysigt att få lite egentid. Var helt lagom då jag verkligen inte skulle klara en hel kväll utan honom. Märkte det igår då jag var borta under 1 timme x 3. Ändå var jag bara 20 sekunder hemifrån. Men det är läskigt och det får ta den tid det tar helt enkelt!

Idag däremot var vi på Barnadiset i högdalen med Matilda+Max och pappa johan! Johan har precis tagit körkort - Grattis =) Så vi fick skjuts överallt! Vi hade det supermysigt! Imorgon bjuder det på dagskryssning med mammor+barn. Ska bli jättetrevligt! Hört att vädret inte är på topp dock så det blir åksjuketablett för min del! haha jag är ju sinnes åksjuk.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback