Underbara dag

Idag har vi haft en riktigt bra dag! Bortsätt från lillemans totalt ilskna skrik när jag ville ta en kall öl i värmen dåra haha! Men nångång måste man väl bli arg också I guess =))

Först var vi på babysim! Själva denna gång, var väl sådär tyckte jag men lilleman plaska runt och skratta så var värt det =) Efter det så åkte vi till stan där vi fick vänta(!!!) 45 minuter på Sofia o Maria T ;) Hur  som så gled vi på Titanic utställningen som kostade 120 för personer över 18 år. Ja vi var alltså 17 idag! Gick hur bra som helst!! Trodde faktiskt de skulle bli lite "njaa" då jag kom med en bebis och Maria har hennes bröst! haha

Sen åkte vi hemmåt och mötte Fredrick en stund på närkrogen här nere sen ja, hände inte så mycket? Vi klev hem emot mig å fia + maria gick till sig typ!


Lilleman slockna nu för någon timma sedan så nu har jag min lilla egentid! Funderar på att ta en rejäl dusch. Det behövs, belive me! Att duscha är en ren jävla lyx när man har småbarn hemma ska ni veta! Jag som kunde ligga i badet flera timmar förut. Speciellt då jag var gravid. Jag använde magen som stöd så man slapp hålla i boken, var ap-skönt!

Hur mår ni läsare förresten? =) Glöm inte att skriva era bloggar så att jag har någonting o-vettigt att göra om nätterna då jag egentligen borde sova ;)

Kramar!





Kommentarer
Postat av: Malin

han är så söt din lilla kille, har läst din blogg i några månader nu! tycker den är jätte bra :)

Postat av: Malin

Ja jag funderade på om den var på vintern, sen bor jag i en stad med massa kullersten och då kanske inte den är den bästa.. :(



vad har du för vagn nu då?

2009-07-03 @ 23:48:04
URL: http://apriiil.blogg.se/
Postat av: ea

jag mår bara bra tog nyss ett natt dopp sönt!!

läs gärna min blogg:)

2009-07-04 @ 00:59:32
URL: http://erikaml.blogg.se/
Postat av: MISSEXTRA

Allt bra idag?:)

2009-07-05 @ 22:44:34
URL: http://carrosfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback