Äventyr

Började dagen lite segt varpå jag ser att telefonen ringer - NINNI yeey =D hon hade kommit hem! Trodde att hon skulle komma imorgon, men hey.. mitt minne (A) Så på med kläder och ut i solen på promenix =) Kom dock bara knappt halvvägs till henne så ringer telefonen igen denna gång Nadims mamma. Hon ville att vi skulle åka hem till hennes mamma och träffa släkten. Så hem igen och byta om lite (lilleman låg nämligen fortfarande i pyjamas då jag inte hade hjärta nog att väcka honom innan).


Min lilla sömntuta för någon vecka sedan!


Så bar det iväg till huddinge! Där satt vi o prata i några timmar sen åkte vi iväg till Tumba. Först mötte vi Sabrine, Nadims kusin som fick chocken haha hon såg mig o ett barn fatta ingenting! Men men hon blev jätteglad och Elhams mamma blev också toklycklig!

Efter ett par timmar kom också Nadims moster och kusiner. Tror nog moster blev gladast haha =) Men vi kom också jättebra överens. Hon hade frågat efter mig massor och undrat vad som hänt varför det tog slut etc. Hon hade också sagt till Nadim att han var dum som släppte mig och att han aldrig skulle hitta en tjej som mig igen. Tror ni inte jag blev helt rörd eller? Så himla underbar släkt! Hans kusin, Zaki utbrast bara "Aha, välkommen till familjen då" och världens leende och en kram på det!

Sen var vi tvungna att åka. Skulle ju möta upp mamma vid city gross och handla mat inför dopet. Där hade de också blöjjor för 89 spänn :| så passa på att köpa två paket blöjjor också! Så hade de våtservetter 3x72 för 30. Snacka om kap! Det är så bra att ha när man är iväg :)

Kommentaren från dig Sara: Skriv ned din mail/blogg så kan jag svara personligt dit istället :) Finns några faktorer jag inte vill skriva ut offentligt =)


Men oj nu bara rann det ned text här =) Ni som orkar läsa guldstjärnor till er haha =D Nu blir det sängen! Upp imorgon för att köpa lite saker vi glömde samt jordgubbar =D Mums!


Kramar





Kommentarer
Postat av: Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid

Så otroligt skönt att släkten omfamnar er även om Nadim inte är "med i bilden" på det sättet:.)) Verkar vara väldigt varmhjärtade människor:.))

Postat av: Laura, mamma till Kasper

sv: Hihi jo.. Men man får ju så mycket mer kläder för pengarna när man köper bebiskläder :D

2009-06-12 @ 08:33:21
URL: http://laurasnya.blogg.se/
Postat av: Emilie-Mamma till Liam

En kanon stol för små som inte vill ligga ner eller börjar få plattskalle, de kan ha den upp till 2 års ålder (finns lekbord till också) Goggla om den så får du mer info =)

Ja parasoll ska jag också skaffa, shit vad lite man har när man tänker efter hehe

kram

2009-06-12 @ 09:05:40
URL: http://grese.blogg.se/
Postat av: Ruby o Milo

jo, vi hade ju tänkt att åka i sommar men det e ju så himla varmt utomlands på sommrarna så d får og vänta....

2009-06-12 @ 09:16:05
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: Carro - Adams mamma

Gud så skönt!

Okej så han kommer vara med på dopet också? :) Det går verkligen framåt ju! haha jaa men det är ju ett riktigt stort plus!

Kram

2009-06-12 @ 09:47:47
URL: http://mammatilladam.blogg.se/
Postat av: lisette

imorgon blir det dop :D:D

2009-06-12 @ 10:38:06
URL: http://lisettee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback