Barnfri!

Var inte alls planerat utan pluttis somna och jag fick höra ryktet om att det var kareoke på puben precis nedanför mig. Mamma ställde upp och agerade barnvakt - fördel me att jag fortfarande bor hemma! Hur som helst så hade jag en DUNDER trevlig kväll med mina flickor! Ända som saknades var Michamela.

Och trots att jag knappt drack något mer än de jag inte skulle druckit, vi beskyller Ninni för detta (hon lura i mig tequila) och det var inte mkt kan jag säga er! Kanske 8cl fick jag i mig men USCH vad jag mådde imorse och fram till typ halv 4 då jag och pluttis vakna för tredje gången idag. Då fick jag äntligen i mig alvedon sen kunde vi bada =)

Egentligen var det planerat att vi skulle ut nästa lördag men då på söder. Men verkar som att Lukas börja att bli sjuk så jag stannar hemma med honom och myser hela kommande helg istället :)

Imorgon ska vi däremot på lite äventyr. Blir att träffa Aless + bebis i magen och Matilda + Maxxen! Nu ska jag banne mig INTE glömma hans present. Påminnelse önskas (!!!)

Resten utav veckan måste vi få ordning här hemma just nu trampar vi fortfarande runt bland kartonger och annat tjaffs då brorsan jobbat hela helgen. Men snart är han väck och vi kan få in alla saker på rätt ställe. Ska även sätta mig ned och få in alla pluggsaker så jag slipper ligga efter där och hänga :) 

Just det! Nadims mamma ringde igår och sa att Jessica skulle komma till de idag. Gaah va jag är spänd på att höra vad hon sa. Återkommer om de så fort jag vet något ;)

 


Kommentarer
Postat av: Adams mamma

Ååååh jag vill veta vad hon sa! Kommer dom berätta att Lukas är hans då? :D

Jag bestämde precis med Cassandra på msn att vi skulle ses men jag kan kolla om du inte också kan vara med? Det skulle vara jätte trevligt ju :)

Postat av: Jennifer och Lukas

Oooh hur gick det??? Super nyfiken ju!!!

2009-10-26 @ 21:08:33
URL: http://ettuddanamn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback