Hjälp mig inför flytten

Jag behöver er läsares hjälp nu! Som sagt så flyttar vi om knappt tre månader och jag har MASSA att köpa inför det. Blir nog att kolla på en del begagnade möbler så får man köpa nytt utav dem stora sakerna efter hand! Men alla dessa små prylar såsom handdukar, bestick, kastruller etc som man inte tänker på - VAD ÄR DET JAG BEHÖVER? skriv ned ALLT ni kan komma på! Saxar, dörrstop YOU NAME IT.



Kommentarer
Postat av: ruby och milo

ikea har ju sånnadär startkit när det gäller köksgrejor mm. det borde du satsa på! då får du allt till ett förmånligt pris.

2009-10-04 @ 18:16:04
Postat av: Emma

Oj.. Nu ska vi se om jag kan hjälpa dig lite. Saker som jag kan tänka du kan behöva är kök: kastruller, tallrikar (både djupa och vanliga, små och stora), bestick, glas, vitlökspress?, slevar, potatisskalare, konservöppnare, durkslag, koppar, stekspade, stekpanna, micro, kaffekokare?. Sen kanske du behöver städredskap, div. medel, golvmopp, dammsugare, disktrasor, toaborste, fönsterskrapa. (Vissa saker kan ju såklart köpas efter hand!, bara skriver vad jag kommer på) Badrum: Handdukar, badlakan osv, div hygienprodukter, duschdraperi?, badrumsmatta.

Sovrum och vardagsrum: Säng, byrå?, soffa, vardagsrumsbord, gardiner och mattor.



Tänk på det nödvändigaste du kommer behöva och börja där. Det är ganska jobbigt att ha glömt något som man behöver akut. Och som jag skrev kan ju saker köpas efter hand.

Det beror också mycket på hur DU vill ha det.

Hoppas att jag kunnat hjälpa dig lite iaf :)

(Men något jag bara MÅSTE tipsa om är dammsugarkulor som man suger upp med dammsugarn och ger en underbar doft när du städar! Jag köpte mina på Ö&B)

Säg till om du vill ha mer hjälp.

Kram

Postat av: Hanna

Hej! Jag har nyss startat upp min nya blogg på http://haneys.blogg.se. Det vore kul om du ville titta in och säga vad du tycker om den! Just nu har jag en tävling igång som du gärna får vara med i! Ha en trevlig kväll!

2009-10-04 @ 19:34:12
URL: http://haneys.blogg.se/
Postat av: Anonym

sax,bestick,dörrstopp,glas,tallrikar,servetter,glödlampor,stearinljus,vattensprutflaska,skålar - djupa och mindre djupa, förvaringslådor för mat att ha i frysen t.ex! :D

2009-10-04 @ 19:49:53
Postat av: daniella, nikes mamma

Hej! Tack så mycket för dina CV-tips, hjälpte mycket :)



Har bara skummat vad folk tipsat om här, men utöver det så är det iaf viktigt för mig att ha ett par olika stora ugnsformar för matlagning, bunkar till bak/mat, ett förråd av folie, bakplåtspapper, fryspåsar, lite lådor för rester osv.



I övrigt så; vattenkanna, blommor, RULLGARDIN, påsklämmor, fett förråd av basgrejer som ris/pasta/burkar med typ krossade tomater ;) Blir lätt så irriterande om man ska laga nåt och så har man glömt att handla det för att det "alltid finns". :)

2009-10-04 @ 20:27:16
URL: http://nikedan.blogg.se/
Postat av: cassandra, mamma till josefin

jag komemr vara därtill 12 :) ha ringa pengar till lunch så äter hemma :P hahah :D

pussar <3

2009-10-04 @ 21:02:56
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: Anonym

saker som inte redan nämnts: strykbräda, strykjärn, konservöppnare (för de glömde vi köpa^^), decilitermått och sånt och tvättkorgar ^^

2009-10-05 @ 16:03:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback