Akutmottagning, check / Maginfluensa, CHECK

Klockan är .. kollar efter, ETT? vadå ett vi åkte precis förbi skanstull och klockan stod på 23.19 då? Jag har bara hunnit mysa med min underbara son samt läst mailen å lite bloggar?

Vi var på akuten nyss och vände, tvärfull ska ni veta! Å vi hade förberett med kisspåse i 5 timmar hemma så lilla killen kissa nästan direkt då vi kom in och urinprovet visade bara bra resultat. Så det verkade vara det som vi trodde - maginfluensa. Så nu är det bara att köra på vätskeersättning var femte minut osv osv.

Men det blir nog bra, tills imorgon är vi superfriska inte sant? =D Positiv inställning brukar fixa halva jobbet!

Kändes skönt att inte behöva gå igenom mitt hysteriska "Hjälp min son är sjuk" själv idag. Mamma var som alltid gullig nog att skjutsa in oss samt att jag hade N med mig på sms/telefon sen fem idag då jag berätta att liten inte kissat på hela dagen. Nu förstår jag det lätta i att vara två som föräldrar!

Men jag ska faktiskt sussa nu också :) Lukas rulla precis på mig så är väl ett tecken på att jag ska lägga mig ned å kika lite på tv innan ögonen rullar igen.






Kommentarer
Postat av: Jessica

stackars bebisen :( hoppas han får bli helt frisk snart... men det är den här delen av året - HOPPLÖST! vi måste se till att ses snart också knäppo. way too long time and no se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback