Vi lär oss

Sicken dag . . .

Började med att väckarklockan, läs Lukas vaknade 09.20 kan också lägga till att jag somnade runt 8 imorse(!!)

Klockan tio var det blöjbyte och uppgång från sängen å jag var trött som få vill jag lova! Men det gick ändå och vid halv tre på eftermiddagen tog vi oss en liten nap fram till fyra. Sedan bar det av till hemköp så nu har jag lager med blöjor här hos mamma också :) Hon ligger magsjuk nu å vi kan inte ta oss hem kommunalt med den lilla vagnen så vi får muntert vänta på att hon blir frisk ;)

Kommande vecka bjuder på lite träffar! Först så ska vi träffa Aless med bebis och bada, det fanns även prat om kungens kurva så vi får helt enkelt se vad som hittas på. Sen är det jobb på FREDAG japp älskade fredag ska bli så skönt! =D På lördag ska vi nog hem till Lukas pappa tror jag? Vi märker väl =P Var så längesen vi var där nu :) Vi ska börja åka dit varannan lördag har vi, jag och N kommit överens om.

Sen efter ett par träffar så ska dem börja ses själva varannan lördag för att sedan utöka till att Lukas ska sova hos sin pappa från fredag till lördag då jag arbetar (fast bara varannan). Det kommer att gå bra, är jag helt säker på!

Men nu ska jag lägga mig ned i sängen innan jag somnar på dator (A) hehe!

Later.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback